papahlamidas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 O τελευταίος να κλείσει την πόρτα...papahlamida φίφα σήμερα; ;p Άντε κανονίσου. Να γίνει κανένα ντέρμπι.
neovdr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Άντε γεια atom που μας κάνεις και τη χάρη να ποστάρεις εδω πέρα. Μάλλον είσαι μόνο για το επίσημο φορουμ του PS.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό topic τεσπα αλλά είναι δυνατόν να κυκλοφορεί το god of war 2 για pc??πριν λίγο το είδα!το έχει κανείς?είναι και 7, κάτι GB μην το κατεβάζω και τσάμπα αλλά πιστεύω λειτουργεί!λέτε να βγει και κανένα mgs4 στο pc?πάνε δηλαδή τα exclusive της sony??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 δεν έχει βγει κανένα God of War στο pc...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 δεν ξέρω θα το κατεβάσω και βλέπουμε!από εκεί που το βρήκα έχω κατεβάσει πολλά πράγματα και ήταν οκ και κυκλοφορεί και σε άλλα site!
chill Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχει βγει κανένα GoW για pc και δεν νομίζω να βγει και ποτέ. Το MGS4 δεν θα βγει στα pc. Θα βγει το επερχόμενο Rising ωστόσο. Μέχρι τότε μπορείς να δεις ταινίες του Αγγελόπουλου που είναι ότι πλησιέστερο στα .... "games" του Kojima
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 gherudos δεν λέω το gears of war 2 αυτό δεν θα μου φαίνονταν παράξενο αλλά το god of war 2!
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Κι όμως gears of war2 απ' ότι έχουν πει δεν πρόκειται να βγει για pc μόνο για 360.
gherudos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δεν ασχολούμαι με τέτοια παιχνίδια οπότε λογικό να μην γνωρίζω,τώρα για το GOD OF WAR 2 μάλλον θα το βρήκες πακέτο με το PCSX είναι PS2 emulator για το PC και παίζει αρκετά παιχνίδια ακόμη και στα 720p(beta) στα 60fps,φυσικά όχι όλα τα παιχνίδια!!!
klainmaingr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Έτσι όπως τα λέει ο μαστρογκειρούντος απο πάνω είναι..
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δεν ασχολούμαι με τέτοια παιχνίδια οπότε λογικό να μην γνωρίζω,τώρα για το GOD OF WAR 2 μάλλον θα το βρήκες πακέτο με το PCSX είναι PS2 emulator για το PC και παίζει αρκετά παιχνίδια ακόμη και στα 720p(beta) στα 60fps,φυσικά όχι όλα τα παιχνίδια!!! το ξέρω το PCSX αλλά δεν έγραφε ότι είναι με emulator τεσπα το κατεβάζω και βλέπουμε!
papahlamidas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Καλή είναι και οι Emalators! Έχουν την χάρη τους! Εγώ τώρα έχω μπει σε διαδικασία να κάνω images καμιά εκατοσταριά παιχνίδια του PSX.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δεν ασχολούμαι με τέτοια παιχνίδια οπότε λογικό να μην γνωρίζω,τώρα για το GOD OF WAR 2 μάλλον θα το βρήκες πακέτο με το PCSX είναι PS2 emulator για το PC και παίζει αρκετά παιχνίδια ακόμη και στα 720p(beta) στα 60fps,φυσικά όχι όλα τα παιχνίδια!!! ήταν ακριβός αυτό!μόλις το εγκαταστείς σου βγάζει στο desktop το εικονίδιο του PCSX και ως όνομα έχει God Of War 2 το πατάς και παίζεις!και εγώ κάτι τέτοιο περίμενα όχι πως θα έβγαζε η sony παιχνίδι της στο pc!
Προτεινόμενες αναρτήσεις