JimChris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Το οτι 352 παιχνιδια του xbox 360 εχουν βαθμολογια στο metacritic απο 17 μεχρι 69 με αριστα το 100 τι σημαινει ? οτι δεν αξιζει η κονσολα η οτι καποιοι developers δεν ξερουν καλα τη δουλεια τους
skanjos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Παντως το PS3 σε κανενα χρονο απο τωρα μαλλον θα αξιζει την αγορα του (μαζι με καμια δεκαρια μεταχειρισμενα παιχνιδια η απο E-bay). το ps3 αξίζει αυτήν την στιγμή για τα 300ε που κάνει,έχει αρκετά exclusives να παιξεις. δηλαδη εσυ με τα 500κατι ευρω που ειχες δωσει οταν ειχε βγει το ps3 ενοιωσες καλα οταν επαιξες καλο παιχνιδι 3 χρονια μετα? και το infamous που ειναι ripoff απο το prototype ειναι παιχνιδαρα επειδη ειναι στο ps3..? ενώ οι πρώτοι xbox360 users που αλάξανε 2-3 κονσόλες δεν είναι???και απο που και ως που είναι το infamous prototype ripoff εφόσον βγήκε νωρίτερα....?
timekeeper Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν. Οι παλιοί του modding στο 360 με ξέρουν. Έχουν περάσει 3 ΧΒΟΧ 360 από τα χέρια μου. Τώρα είμαι στο PS3. Αλλά το να παρουσιάζεται στα πλεονεκτήματα του 360 το ότι δεν πληρώσατε μία για τα παιχνίδια που παίξατε απλά δεν είναι σωστό. Θα το καταλαβαίνατε αν γράφατε έστω και μια γραμμή κώδικα και περιμένατε να πληρωθείτε από αυτό. Και εγώ έπαιζα αντίγραφα, αλλά αυτά που μου άρεσαν τα αγόραζα. Το να παρουσιάζεις όμως ως στοιχείο νοημοσύνης ενός ατόμου το αν αγοράζει γνήσια ή copies δεν μου κάθεται καλά...
gherudos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Το οτι 352 παιχνιδια του xbox 360 εχουν βαθμολογια στο metacritic απο 17 μεχρι 69 με αριστα το 100 τι σημαινει ? οτι δεν αξιζει η κονσολα η οτι καποιοι developers δεν ξερουν καλα τη δουλεια τους Το ίδιο ισχύει και με τα multiplatforms,κάποια στο PS3 δεν δείχνουν το ίδιο καλά με του 360 γιατί είναι lazy ports,όπως το πρόσφατο Bayonetta το οποίο ανέλαβε η Sega και τα έκανε μαντάρα,μέχρι και συγνώμη ζήτησε. Τώρα για το Bayonetta,το κατέβασα από το JAP PSN,αλλά κάτι δεν μου κολλάει,ναι το έφτασα μέχρι το τέλος αλλά δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε,αυτό και αν είναι rip off του Devil May Cry,με χάλασε πάρα πολύ που χρησιμοποίησαν τα δαχτυλίδια του Sonic στο παιχνίδι,δηλαδή έλεος υποτίθεται ότι θα έφτιαχναν ένα σοβαρό παιχνίδι,δεν λέω ότι το Sonic δεν είναι σοβαρό παιχνίδι απλά ανήκει σε άλλη κατηγορία,κάποια στοιχεία του παιχνιδιού Bayonetta απλά δεν κολλάνε,θα το χαρακτήριζα ώς παιχνίδι "ό,τι να 'ναι".
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 ενώ οι πρώτοι xbox360 users που αλάξανε 2-3 κονσόλες δεν είναι???και απο που και ως που είναι το infamous prototype ripoff εφόσον βγήκε νωρίτερα....? ε ναι γιατι τα παιχνιδια θελουν 10 μερες να γινουν (γιατι τοση διαφορα εχουν) και γιατι αλλαξανε 2-3 κονσολες? ---------- Post added at 13:42 ---------- Λοιπόν. Οι παλιοί του modding στο 360 με ξέρουν. Έχουν περάσει 3 ΧΒΟΧ 360 από τα χέρια μου. Τώρα είμαι στο PS3. Αλλά το να παρουσιάζεται στα πλεονεκτήματα του 360 το ότι δεν πληρώσατε μία για τα παιχνίδια που παίξατε απλά δεν είναι σωστό. Θα το καταλαβαίνατε αν γράφατε έστω και μια γραμμή κώδικα και περιμένατε να πληρωθείτε από αυτό. Και εγώ έπαιζα αντίγραφα, αλλά αυτά που μου άρεσαν τα αγόραζα. Το να παρουσιάζεις όμως ως στοιχείο νοημοσύνης ενός ατόμου το αν αγοράζει γνήσια ή copies δεν μου κάθεται καλά... δεν το ειπε κανεις σαν πλεονεκτημα. το οτι οι κατοχοι ps3 το παιζουν υπερανω αντιγραφων ενω ειχανε 200 παιχνιδια στο Ps2 ειναι ομως απλα κοροιδια.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 το ps3 αξίζει αυτήν την στιγμή για τα 300ε που κάνει,έχει αρκετά exclusives να παιξεις. Και γιατι να μην το παρεις του χρονου που θα εχει 200 ευρω και περισσοτερα παιχνιδια? 300 ευρω οπως και να εχει πολλα ειναι.
timekeeper Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 δεν το ειπε κανεις σαν πλεονεκτημα. το οτι οι κατοχοι ps3 το παιζουν υπερανω αντιγραφων ενω ειχανε 200 παιχνιδια στο Ps2 ειναι ομως απλα κοροιδια. Χαχα... Έτσι ναι... Το δέχομαι... Αλλά αυτά γινόταν από την εποχή του Αισώπου (δες τον μύθο με την μαϊμού που της κόπηκε η ουρά). Προσωπικά πάντως, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Τα παιχνίδια που θα πλήρωνα και πριν, θα τα πληρώνω και τώρα. Ούτως ή άλλως, όπως έχω γράψει και αλλού, το πιο ακριβό αγαθό πλέον είναι ο ελεύθερος χρόνος... Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, το PS3 στην νέα του τιμή είναι πολύ πιο έντιμο σαν αγορά από το XBOX 360.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν. Οι παλιοί του modding στο 360 με ξέρουν. Έχουν περάσει 3 ΧΒΟΧ 360 από τα χέρια μου. Τώρα είμαι στο PS3. Αλλά το να παρουσιάζεται στα πλεονεκτήματα του 360 το ότι δεν πληρώσατε μία για τα παιχνίδια που παίξατε απλά δεν είναι σωστό. Θα το καταλαβαίνατε αν γράφατε έστω και μια γραμμή κώδικα και περιμένατε να πληρωθείτε από αυτό. Και εγώ έπαιζα αντίγραφα, αλλά αυτά που μου άρεσαν τα αγόραζα. Το να παρουσιάζεις όμως ως στοιχείο νοημοσύνης ενός ατόμου το αν αγοράζει γνήσια ή copies δεν μου κάθεται καλά... Ισως σου διαφευγει η Ελληνικη πραγματικοτητα. Τελος παντων δεν ειναι εδω θεμα για να το συζητησουμε αυτο. Παντως ολοι μας φανταζομαι αγοραζουμε original τα παιχνιδια που αγαπησαμε αργα η γρηγορα που αν δεν ηταν οι κοπιες δεν θα αγοραζαμε ουτε αυτα. Ξερεις ποσα παιχνιδια εχω original ακριβως επειδη ειχα την δυνατοτηα να τα στραγγιξω κανονικα απο πριν μεσω κοπιας? Μπορεις να φανταστεις ποσα απο αυτα ΔΕΝ θα εκανα καν την κινηση να τα κοιταξω στο ραφι αν δεν ηξερα απο πριν τι ηταν? Απλα με την κοπια σου ανοιγει ενας δρομος "δοκιμης" in-depth με το εκαστοτε παιχνιδι που σε ενδιαφερει. Και οχι μην μου πεις για Demo και βλακειες. Εχω τις προκαταληψεις μου εναντιον τους.
timekeeper Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ισως σου διαφευγει η Ελληνικη πραγματικοτητα. Τελος παντων δεν ειναι εδω θεμα για να το συζητησουμε αυτο. Παντως ολοι μας φανταζομαι αγοραζουμε original τα παιχνιδια που αγαπησαμε αργα η γρηγορα που αν δεν ηταν οι κοπιες δεν θα αγοραζαμε ουτε αυτα. Ξερεις ποσα παιχνιδια εχω original ακριβως επειδη ειχα την δυνατοτηα να τα στραγγιξω κανονικα απο πριν μεσω κοπιας? Μπορεις να φανταστεις ποσα απο αυτα ΔΕΝ θα εκανα καν την κινηση να τα κοιταξω στο ραφι αν δεν ηξερα απο πριν τι ηταν? Απλα με την κοπια σου ανοιγει ενας δρομος "δοκιμης" in-depth με το εκαστοτε παιχνιδι που σε ενδιαφερει. Και οχι μην μου πεις για Demo και βλακειες. Εχω τις προκαταληψεις μου εναντιον τους. Αν διάβαζες πιο προσεκτικά αυτά που έγραψα θα έβλεπες ότι λέμε το ίδιο πράγμα... Τώρα, σχετικά με το PS3, αν όχι demos, τότε υπάρχει και η ενοικίαση.
gherudos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Γιατί λέτε όλοι 300Ε,την σήμερον ημέρα μπορείτε να αγοράσετε ολοκαίνουριο PS3 από 235Ε: http://skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?keyphrase=ps3
timekeeper Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Με +30 αγοράζεις το slim με 120gb. Γιατί κάποιος να προτιμήσει το παλαιότερο μοντέλο;
gherudos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Λόγω linux,design,κουμπιά αφής,έξτρα χειριστήριο ή/και παιχνίδι.
timekeeper Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Χμμμ. Προσωπικά θεωρώ το παλιό πιο όμορφο, αλλά νομίζω (χωρίς να έχω κάποια στοιχεία) ότι το slim θα αποδεικτεί πιο αξιόπιστο.
giorgos147 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Χμμμ. Προσωπικά θεωρώ το παλιό πιο όμορφο, αλλά νομίζω (χωρίς να έχω κάποια στοιχεία) ότι το slim θα αποδεικτεί πιο αξιόπιστο. Πιο αξιόπιστο σε τι; Το παλιό δεν είχε κανένα πρόβλημα σε Hardware, όσο και σε Software.
theo58 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Προσωπικα χαιρομαι που πηρα το slim γιατι χωρεσε ακριβως με τα αλλα πραγματα στο γραφειο μου, ενω το fat δεν θα χωρουσε.Οσο για την ομορφια αντικειμενικα, το slim απο κοντα ειναι πολυ ωραιο σαν κονσολα... και πιο ευκολο στην μετακινηση.... Τωρα για καποιον που ειναι σε διλημμα, το fat ειναι ''τουλαχιστον'' εξισου καλη επιλογη, ειδικα με τα extra πραγματα.... Οσο για την αξιοπιστια, και γω την ιδια αισθηση εχω, οτι ισως το slim να ναι πιο αξιοπιστο.... χωρις στοιχεια βεβαια..... Υ.Γ. Αν το Dante's Inferno δεν παιζει καλα στο PS3 μπορει να σκεφτω σοβαρα για XBOX360... το περιμενω αυτο το παιχνιδι πως και πως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις