skanjos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 εμένα μου άρεσε αρκετά το ντεμο ,είναι πολύ καλό το bayonetta,περιμένω να βγεί για να το τιμήσω... 2-3 καλά μη shooter παιχνίδια βγαίνουν αν δεν τα παίζουμε και αυτά τι κάνουμε,το αλλο μουλτι παιχνίδι που περιμένω είναι το assasins 2. αλλα να μιλάμε σωστά αν δεν είχα xbox δεν είναι παιχνίδι που θα αγόραζα για ps3.
dr_thodt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 σίγουρα δεν πιστεύω ότι άξιζε 40/40, ούτε μου αρέσει το στυλ του ούτε και έχω ασχοληθεί...απλά είναι άκυρο να κριτικάρεις αρνητικά την βαθμολογία του Famitsu (ασχέτως που ουδέποτε με επηρέασαν reviews του ηλεκτρονικού τύπου) αφού σου έδειξα ότι 40 πήραν και παιχνίδια που ίσως το άξιζαν...το ότι δεν συμφωνείς με την βαθμολογία δεν ακυρώνει γενικώς το Famitsu Προσπαθεις να συζητησεις σε καποιο επιπεδο με τον atomsk? Χανεις τον χρονο σου, ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι απο τα μεγαλυτερα fanboys που εχω δει evar...το αστειο ειναι οτι οπου τον συμφερουν τα reviews κ το metacritic τα reviews μετρανε οπου παλι συμβαινει το αντιθετο τα reviewing sites ειναι σκουπιδια ενω στα 360 games πιο πολυ μετρανε τα user reviews..LOL! Ασε αυτος παιζει "real games" οπως το Demon's Souls με gameplay design του 1998 ενω εμεις παιζουμε games της πλακας οπως Bayonetta k Mass Effect 2.
parsifal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Θα παρακαλέσω να πέσουν οι τόνοι πάραυτα και να συνεχίσει η συζήτηση χωρίς προσωπικές αντεγκλήσεις, για να μην έχουμε άλλα...
Pytzamarama Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Bayonetta 360 Average(47.973) Tearing(28.776%) Min-Max(30.0-60.0) PS3 Average(33.443) Tearing(52.804%) Min-Max(20.0-51.5)
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εκεί που γράφω και εσένα γράφω και τα reviews, ανεξαρτήτος κονσόλας. Παίζω ότι γουστάρω να παίξω και ξοδεύω τα λεφτά μου εκεί που αξίζουν να τα ξοδέψω. Το 40/40 απο το famitsu ποσώς με ενδιαφέρει, είτε το έδωσαν στο mgs4 είτε στο nintendogs είτε στο bayonetta. Για εμένα το bayonetta δεν είναι 40/40 παιχνίδι, για όποιον είναι, καλώς έχει πάρει xbox, να το αγοράσει (εδώ γελάτε) να το παίξει, μιας και 1 χρόνο τώρα να μη πω τι παίζετε...απο exclusives ντε. επαιξες 3 παιχνιδια και χαρηκες. που να ειχες xbox...μεσα στην τρελλη χαρα θα ησουν τοσα χρονια.
atomsk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 επαιξες 3 παιχνιδια και χαρηκες. που να ειχες xbox...μεσα στην τρελλη χαρα θα ησουν τοσα χρονια. Βασικά είναι Killzone 2, Ιnfamous, Little big planet, Demon's souls, Uncharted 2 γι'αυτή τη χρονιά μόνο, που δεν έχει τελειώσει ακόμα ...και ναι το χάρηκα πολύ. Το να έχεις τίτλους που βγαίνουν μόνο για την κονσόλα σου, σε κάνει να χαίρεσε τα λεφτά που δίνεις γιατί ξέρεις ότι έχει αξιοποιηθεί όπως πρέπει το σύστημα σου. Τώρα βέβαια τι σας λέω εσάς ...ας μιλήσουμε καλύτερα για ξυλοπόδαρα και γάτζους, γιατί πολλοί λένε εξαιρετικό παιχνίδι το Βayonetta αλλά λίγοι βλέπω να σκάνε το 50αρικο να το αγοράσουν. (εδώ ποστάρει κάποιος το Bayonetta στο Xbox όταν το αγοράσει αυθεντικό για να μου αποδείξει το αντίθετο, λες και επειδή το αγόρασε αυτός το αγοράσανε όλοι)
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως τελευταία ψήνομαι να πάρω κανα Wii για να ψήσω μια γκόμενα να καθόμαστε να παίζουμε μαζί tennis.
supermario29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως τελευταία ψήνομαι να πάρω κανα Wii για να ψήσω μια γκόμενα να καθόμαστε να παίζουμε μαζί tennis. Αμα την ψησεις να κανει χουλα-χουπ θα ειναι καλυτερα!!!!
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Βασικά είναι Killzone 2, Ιnfamous, Little big planet, Demon's souls, Uncharted 2 γι'αυτή τη χρονιά μόνο, που δεν έχει τελειώσει ακόμα ...και ναι το χάρηκα πολύ. Το να έχεις τίτλους που βγαίνουν μόνο για την κονσόλα σου, σε κάνει να χαίρεσε τα λεφτά που δίνεις γιατί ξέρεις ότι έχει αξιοποιηθεί όπως πρέπει το σύστημα σου. Τώρα βέβαια τι σας λέω εσάς ...ας μιλήσουμε καλύτερα για ξυλοπόδαρα και γάτζους, γιατί πολλοί λένε εξαιρετικό παιχνίδι το Βayonetta αλλά λίγοι βλέπω να σκάνε το 50αρικο να το αγοράσουν. (εδώ ποστάρει κάποιος το Bayonetta στο Xbox όταν το αγοράσει αυθεντικό για να μου αποδείξει το αντίθετο, λες και επειδή το αγόρασε αυτός το αγοράσανε όλοι) δηλαδη εσυ με τα 500κατι ευρω που ειχες δωσει οταν ειχε βγει το ps3 ενοιωσες καλα οταν επαιξες καλο παιχνιδι 3 χρονια μετα? και το infamous που ειναι ripoff απο το prototype ειναι παιχνιδαρα επειδη ειναι στο ps3..? το lbp εχει 1 χρονο που εχει βγει, εκτος αν οι δικες σου χρονιες ειναι πανω απο 12 μηνες... ποσα αυθεντικα παιχνιδια ειχες στο ps2? εχετε γινει ολοι οι ps3 users νομιμοι τωρα.... αν ειχε τροπο να επαιζε αντιγραφα να δω τι θα κανες...
ikaruga24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 δηλαδη εσυ με τα 500κατι ευρω που ειχες δωσει οταν ειχε βγει το ps3 ενοιωσες καλα οταν επαιξες καλο παιχνιδι 3 χρονια μετα? και το infamous που ειναι ripoff απο το prototype ειναι παιχνιδαρα επειδη ειναι στο ps3..? το lbp εχει 1 χρονο που εχει βγει, εκτος αν οι δικες σου χρονιες ειναι πανω απο 12 μηνες... ποσα αυθεντικα παιχνιδια ειχες στο ps2? εχετε γινει ολοι οι ps3 users νομιμοι τωρα.... αν ειχε τροπο να επαιζε αντιγραφα να δω τι θα κανες... Ετσι ακριβως. Δεν νομιζω να υπηρχε τροπος να παιξεις αντιγραφα στο PS3 και να μην ειχε ηδη υιοθετηθεί απο τους χρηστες (ειδικα στην Ελλαδα το 99% το κανουν αυτο). Επισης για εμενα καποιος που αγορασε PS3 στην αρχη του που εκανε 600 ευρω πιαστημε μεγαλος κοτσος αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι. Παντως το PS3 σε κανενα χρονο απο τωρα μαλλον θα αξιζει την αγορα του (μαζι με καμια δεκαρια μεταχειρισμενα παιχνιδια η απο E-bay).
gherudos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως τελευταία ψήνομαι να πάρω κανα Wii για να ψήσω μια γκόμενα να καθόμαστε να παίζουμε μαζί tennis. Tennis θα παίζεις με την γκόμενα ρέ;Αν θές για tennis πάρε τον klainmaingr,γκόμενα δεν είναι(αλλά με μια αποτρίχωση κι ένα βαψιματάκι θα στον στείλουμε και μαμώ τα γκομενάκια),tennis λέει ότι ξέρει όμως
petris101 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 και το infamous που ειναι ripoff απο το prototype μονο που το infamous βγηκε νωριτερα.
Pytzamarama Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 μονο που το infamous βγηκε νωριτερα. Οντως! Eιχαν 13 μερες διαφορα!
gherudos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Άρα το prototype είναι ripoff του infamous,εγώ πάντως ψηφίζω prototype από πλευράς gameplay καθώς από ιστορία είναι ότι να ναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις