Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εντάξει με 2 παιχνίδια βρήκαν και λίγο χαρά αν νοικιάσω ένα ps3 ένα ΣΚ τα έχω τερματίσει για πλάκα.

Δημοσ.
Δεν παιζει να το τελειωσεις το daemon souls σε ενα ΣΚ.

αν τελειώσει το demons soul σε ένα σαββατοκύριακο του δίνω ένα cookie χεχε.

δεν πα να έχεις guide το παιχνίδι είναι oldschool difficulty,περιμένω european release εγω.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=jluv2HxFEqs[/ame] χαχαχαχα που να κάνουν βίντεο για το demons soul τι θα λενε .δεν περίμενα πάντος τέτοιας ποιότητας παιχνίδι απο τόσο μικρή εταιρία from software.έχω ελπίδες και για το dot heroes ,κοπια του zelda φυσικά αλλα μπορεί να γίνει φοβερό αν έχει classes κτλπ.

Δημοσ.
uncharted 2 (ή και τα δύο!)

Για το demon's souls ...αν θες ένα challenging game, όπωσδίποτε. ΓΙα uncharted2, με πείσανε τα σχόλια και οι βαθμολογίες, εε του πού**η. Δεν έχω διαβάσει τίποτα αρνητικό για το παιχνίδι ! Όποτε πάρτα και τα 2 να ξεμπερδεύεις :-D Άντε και τον άλλο μήνα god of war collection και ratchet and clank 2. B)

Δημοσ.
να παρω demon souls η uncharted 2??ιδου η απορια..

Έχω αγοράσει 2 ΧΒΟΧ360 (RROD και τα 2) και το Uncharted 2 με κάνει να αγοράσω PS3! Τι να λέμε τώρα... Το πρώτο παιχνίδι που δίνει νόημα στην ύπαρξη του blu-ray σε κονσόλα... Σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν άρδην για το PS3...

Δημοσ.
Έχω αγοράσει 2 ΧΒΟΧ360 (RROD και τα 2) και το Uncharted 2 με κάνει να αγοράσω PS3! Τι να λέμε τώρα... Το πρώτο παιχνίδι που δίνει νόημα στην ύπαρξη του blu-ray σε κονσόλα... Σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν άρδην για το PS3...

Σίγουρα...

Δημοσ.

Υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που αξίζει κανείς να αγοράσει κονσόλα για αυτά.

Δημοσ.
ανοικω στην γενια των 700....οποτε λιγο δυσκολο κ τα 2...το uncharted 2 θα παρω..τον αλλον μηνα το αλλο...

Join the club my friend, join the club... Εγώ ετοιμάζομαι ήδη για τα κάλαντα... Θα τα πω σε όλους... Ακόμα και σε παιδάκια που θα έρχονται να μου τα πούνε...

Δημοσ.

Εγω ειχα πει εξ αρχης οτι το PS3 θα αξιζει σαν αγορα μετα απο 3 χρονια κυκλοφοριας (για οσους θελουν και μπορουν να πληρωνουν full price original παιχνιδια) για να υπαρχει και ενας μικρος καταλογος με αξιολογα παιχνιδια να παιξει καποιος και να εχει και χαμηλη τιμη.

Το θεμα της κοπιας ομως "βαρυ" για τα ελληνικα δεδομενα. Δεν γινεται εγω και ενας και ο αλλος που ειμαστε της γενιας των 700 να αγοραζουμε παιχνιδι original καθε μηνα. Απλα δεν γινεται. Η sony μου φενεται ξεχασε πως καταφερε και απεκτησε τοσο μεγαλο user base στις παλιες της κονσολες.

Δημοσ.
Εγω ειχα πει εξ αρχης οτι το PS3 θα αξιζει σαν αγορα μετα απο 3 χρονια κυκλοφοριας (για οσους θελουν και μπορουν να πληρωνουν full price original παιχνιδια) για να υπαρχει και ενας μικρος καταλογος με αξιολογα παιχνιδια να παιξει καποιος και να εχει και χαμηλη τιμη.

Το θεμα της κοπιας ομως "βαρυ" για τα ελληνικα δεδομενα. Δεν γινεται εγω και ενας και ο αλλος που ειμαστε της γενιας των 700 να αγοραζουμε παιχνιδι original καθε μηνα. Απλα δεν γινεται. Η sony μου φενεται ξεχασε πως καταφερε και απεκτησε τοσο μεγαλο user base στις παλιες της κονσολες.

Κοίταξε να δεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί από μας που δουλεύουνε και που ταυτόχρονα έχουν τόσο ελεύθερο χρόνο ώστε να τερματίζουν 1 παιχνίδι το μήνα. Το καλό με τα παιχνίδια είναι ότι υπάρχει και η λύση του εξωτερικού όπου θα βρεις το Uncharted 2 με 40 ευρώ στην πόρτα σου. Και μιλάμε για τίτλο σταθμό που όλοι τρέχουν να αγοράσουν... Επίσης, αντίθετα από την Ελλάδα, οι παλιοί τίτλοι κοστίζουν πολύ λίγο. Σκέψου όμως ότι ακόμη και κόπιες να υπήρχανε στο PS3, δεν θα ήτανε και ιδιαίτερα φτηνές... Τα άδεια δισκάκια και τα recorders είναι ακόμη πανάκριβα. Προσωπικά 1-2 παιχνίδια το 2μηνο από εξωτερικό μπορώ να τα αντέξω οικονομικά... Τον χρόνο βέβαια δεν ξέρω που θα βρω, αλλά λέμε τώρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...