Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά και μένα μου αρέσουν διάφορα, δεν σημαίνει όμως ότι έχω δίκιο πάντα

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καλά και μένα μου αρέσουν διάφορα, δεν σημαίνει όμως ότι έχω δίκιο πάντα

Τι σχέση έχει το τι μου αρέσει με το δίκιο. Σε λίγο δηλαδή θα έχουμε ενοχές επειδή έχουμε άποψη, ρε άκου κάτι πράγματα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι σχέση έχει το τι μου αρέσει με το δίκιο. Σε λίγο δηλαδή θα έχουμε ενοχές επειδή έχουμε άποψη, ρε άκου κάτι πράγματα.

δειτε το Force Unleashed, στο PS3 ειναι καλυτερο

τα γούστα τότε να τα διατυπώνουμε με διαφορετικό τρόπο...

δεν μπορούμε να λέμε ένα "είναι καλύτερο το Χ game στην Y κονσόλα" από την στιγμή που είναι γούστο και όχι fact, γιατί προφανώς η συγκεκριμένη φράση δεν περνάει αυτό το μήνυμα...

υπάρχουν λέξεις πχ νομίζω, κατά την άποψή μου, μου αρέσει, που βοηθάνε αρκετά στο να μην δημιουργούνται τέτοιες παρεξηγήσεις...

Δημοσ.
τα γούστα τότε να τα διατυπώνουμε με διαφορετικό τρόπο...

δεν μπορούμε να λέμε ένα "είναι καλύτερο το Χ game στην Y κονσόλα" από την στιγμή που είναι γούστο και όχι fact, γιατί προφανώς η συγκεκριμένη φράση δεν περνάει αυτό το μήνυμα...

υπάρχουν λέξεις πχ νομίζω, κατά την άποψή μου, μου αρέσει, που βοηθάνε αρκετά στο να μην δημιουργούνται τέτοιες παρεξηγήσεις...

αφού θες να το παίξουμε χαζοί, στο τελευταίο post λέει...

αν τις εχει και τις δυο σαφεστατα και εχει τη γνωμη του

εμενα απλα το star wars στο ps3 με αρεσει περισσοτερο

μάλλον για την άποψη του μιλάει αντίθετα με κάποιους άλλους που περιμένουν πότε θα βγεί το επόμενο συγκριτικό για να αποκτήσουν άποψη.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν το παίζουμε χαζοί, όταν λέει κάποιος ότι κάτι είναι καλύτερο τότε πρέπει να έχει επιχειρήματα να το στηρίξει, όχι του style "έλα σπίτι μου να το δεις"

αν δεν μίλαγε όμως κανείς δεν θα το έλεγε έτσι, δεν μπορεί τη μία να λέει είναι καλύτερο και να είναι κατηγορηματικός και μετά να το αλλάζει σε "μου άρεσε"... (προφανώς του άρεσε περισσότερο στο PS3 όπως αρέσουν στον Apokleiro τα πάντα στο Xbox360)

πχ του Orokusaki του αρέσει ότι σαβούρα βγει, δεν σημαίνει ότι είναι και καλά τα παιχνίδια, όπως και να το κάνουμε άλλο μάτι για graphic quality (μιας και αυτό συγκρίνουμε) έχει ο john2gr και άλλο o Orokusaki...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λειπει η ΓΑΤΑ χορευουν τα ποντικια, ATOMSK!!!!

ΜΑSS EFFECT 2+SPLINTER CELL CONVICTION+ALAN WAKE+HALO ODST+FORZA 3+CRACKDOWN 2+OΛΑ ΤΑ MULTIPLATFORM καλυτερα!!!

Δεν σε χαλασε το bayoneta στο ps3 atomsk :lol:....Κατσε να δεις και το ff 13 θα κλαιτε ομαδικως απο εκει ;) ....

Στο gamersyde νεες photo απο GT5 απο τον ΜΕΓΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ yamauchi....Αυτο το παιχνιδι ειναι καλο για wallpaper στο pcaki μου....

Επεξ/σία από pscrazy
Δημοσ.

ΜΑSS EFFECT 2 (multiplatform) +SPLINTER CELL CONVICTION (multiplatform) +ALAN WAKE+HALO ODST(ha!) +FORZA 3(adiaforo) +OΛΑ ΤΑ MULTIPLATFORM καλυτερα (και το batman) !!!

Δεν σε χαλασε το bayoneta στο ps3 atomsk :lol:....Κατσε να δεις και το ff 13 θα κλαιτε ομαδικως απο εκει ;) ....

χάρισμα σου η μπαντονέτα ..αυτή τη στιγμή παίζω Demon Souls και Uncharted 2 ...άντε και κάτι trophies που έμειναν απο infamous :-D

Δημοσ.

Τα λεφτά μου και τον χρόνο μου τα ρίχνω εκεί που αξίζουν να τα ρίξω και όχι σε βιαστικά ports που βγήκαν μόνο για να βγούν.

Καλό το bayoneta, αλλά μόνο για ένα playthrough (ενοικίαση)

Δημοσ.

ΜΑSS EFFECT 2+SPLINTER CELL CONVICTION+ALAN WAKE+HALO ODST+FORZA 3+CRACKDOWN 2+OΛΑ ΤΑ MULTIPLATFORM καλυτερα!!!

Στο gamersyde νεες photo απο GT5 απο τον ΜΕΓΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ yamauchi....Αυτο το παιχνιδι ειναι καλο για wallpaper στο pcaki μου....

Παναγιά μου!!! Fuck, he's back! (he always comes back!) :P

Δημοσ.

μάλλον θα πρέπει να βγάλει ο pscrazy το mass effect 2 απο την λίστα του.

It’s been a big morning for rumors so far and next up comes a tasty little morsel suggesting that BioWare’s Mass Effect 2 will be making its way onto Sony’s PlayStation 3. This via two websites (non-US) that are listing the game for the console along with its already announced PC and 360 counterparts. Both EA’s Russian site and an Australian game retail site clearly include the PlayStation 3 in the list of platforms for the game, meaning Sony’s console would see the popular franchise for the first time.

http://kotaku.com/5379268/mass-effect-2-on-ps3-da-mate

προσωπικά μόλις αγόρασα την 4890 vapor saphire 1gb και αν βγεί για pc μαζί με το release του 360 θα το παίξω εκεί λόγο mouse,αλλιώς αν είναι να περιμένω 2-3 μήνες θα το τιμήσω στο 360 για τους γνωστούς λόγους :-D.το 1 μου άρεσε αρκετά ελπίζω να είναι αξιόλογο και το 2(παω στοίχημα οτι θα τον σκοτώσω τον shepard στο τελος του παιχνιδιού χεχεχε)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...