6xXx6 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Εχοντας παιξει κ τα 2 demos μπορω να πω οτι μονο μικρη δεν ειναι η διαφορα - το frame-rate στο PS3 ειναι πιο κοντα στα 30-40fps με μπολικο screen-tearing σε αντιθεση με το 360 που τρεχει 99% στα 60fps με ελαχιστο tearing, τωρα οσων αφορα την οπτικη πλευρα στο PS3 ειναι κλασσικα πιο θολη η εικονα δινοντας την αισθηση οτι τρεχει σε πιο χαμηλη αναλυση ενω τα textures ειναι χαμηλοτερης αναλυσης με περισσοτερα jaggies. Aν η retail εκδοση του PS3 εχει τα ιδια προβληματα με το demo κ δεν το βελτιωσουν μεχρι του χρονου που βγαινουν οι US κ PAL εκδοσεις θα εχουμε να κανουμε με ενα απο τα χειροτερα ports στην κονσολα της Sony. συμφωνώ απόλυτα απλά εγώ το έφερα λάου λάου για να μην αγριέψουν η φανατική του ps3:p
G_Zisis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δεν το ειπα οτι δεν ειναι θεμα hardware σε απολυτες τιμες, το ειπα ως προς την αντιπαραθεση των 2 "next-gen" κονσολων και των δυνατοτητων τους. Οι 2 κονσολες ειναι σχεδον ιδιες με την κονσολα της Sony να ειναι αρκετα ποιο δυσκολη στον προγραμματισμο αλλα με στουντιο σαν την naughty dog, polyphony digital και τα in-house της Sony η κονσολα μπορει να αποδοσει ετσι οπως θα επρεπε και ακομα περισσοτερο λογο της ικανοτητας των συγκεκριμενων στουντιο. Αφού το εννοούσες έτσι,ok.Απλά ακουγόσουν πολύ απόλυτος,γι' αυτό πόσταρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 στα χαρτιά όλα εύκολα είναι ,οι αποδείξεις είναι στην οθόνη,οτι καλύτερο έχει να επιδέιξει το 360 είναι το geow2 και δεν κοντράρει με τπτ τα 2 παραπάνω games.αν μπορούν ας φτιάξουν ....2010 το reach μας πλησιάζει To οτι η Sony εχει ορισμενα -δικα- της ταλαντουχα στουντιο που κανουν παπαδες με οτι hardware και αν εχουν στα χερια τους (και ειδικα φυσικα της ιδιας της Sony) δεν σημαινει οτι το X360 ειναι χειροτερο σε hardware και δεν μπορει να αποδοσει τα ιδια. Δεν ειναι θεμα hardware παλικαρι, θεμα στουντιο ειναι και ικανοτητας και ποσο βαρος θελει το καθε στουντιο να δωσει στο καθε παιχνιδι. Μην τα μπερδευουμε λοιπον. nuff said όμως
DJTaurus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 H αρχιτεκτονικη της καρτας του 360 ειναι γνωστο εδω και χρονια οτι ειναι καλυτερη αυτης του ps3. http://www.ps3power.com/xbox-ati-vs-ps3-rsx.htm To θεμα ειναι οτι ο cell κανει παπαδες και περα απο την επεξεργασια των δεδομενων μπορει να αφαιρει φορτο και απο την καρτα γραφικων...κατι που εν τελει σημαινει οτι εαν ενα στουντιο αφιερωσει χρονο και χρημα για να αναπτυξει ενα game στο ps3 θα βγαλει καλυτερο αποτελεσμα ...δλδ exclusive....δλδ Uncharted 2...αν και πλεον το ps3 δεν υπολειπεται στα Multi και το Uncharted 2 βγηκε σε λιγοτερα απο δυο χρονια...πρεπει σιγα σιγα να σταματησουν οι δικαιολογιες περι δυσκολου προγραμματισμου. skanjos- επαιξα το demo του bayonneta στο ps3....αθλιο δεν μου αρεσε καθολου.Μου φαινονται ανουσια τετοια games....χειροτερο και απο DMC.
TheMagician Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 όπως κάρτα γραφικών? ολο το συστημα ως συνολο
kabamaru21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 το θεμα ειναι οι η κονσολα ως συνολο πρεπει να βοηθαει και να κανει την ζωη ευκολη στους developers ωστε αυτοί να μεγαλουργησουν και να παρουσιασουν φανταστικα παιχνιδια. αμα ειναι να τους βγαζεις το λαδι και να τρωνε απειρο χρονο για να παρουσιασουν αξιόλογα παιχνιδια ή ισαξια με το xbox multiplatform αστα βραστα. EPIC FAIL στην sony
G_Zisis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Τα μεγιστοποιείς λίγο τα πράματα ή μου φαίνεται?Είπαμε δύσκολος προγραμματισμός,αλλά όχι κι έτσι.
dr_thodt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 H αρχιτεκτονικη της καρτας του 360 ειναι γνωστο εδω και χρονια οτι ειναι καλυτερη αυτης του ps3.http://www.ps3power.com/xbox-ati-vs-ps3-rsx.htm To θεμα ειναι οτι ο cell κανει παπαδες και περα απο την επεξεργασια των δεδομενων μπορει να αφαιρει φορτο και απο την καρτα γραφικων...κατι που εν τελει σημαινει οτι εαν ενα στουντιο αφιερωσει χρονο και χρημα για να αναπτυξει ενα game στο ps3 θα βγαλει καλυτερο αποτελεσμα ...δλδ exclusive....δλδ Uncharted 2...αν και πλεον το ps3 δεν υπολειπεται στα Multi και το Uncharted 2 βγηκε σε λιγοτερα απο δυο χρονια...πρεπει σιγα σιγα να σταματησουν οι δικαιολογιες περι δυσκολου προγραμματισμου. skanjos- επαιξα το demo του bayonneta στο ps3....αθλιο δεν μου αρεσε καθολου.Μου φαινονται ανουσια τετοια games....χειροτερο και απο DMC. Oταν εχεις προσφατα παραδειγματα κατωτερων mp εκδοσεων οπως Bayonetta, TCoR: Assault On Dark Athena, Tekken 6, Call Of Juarez: BiB, Resident Evil 5, Lost Planet 2 και Brutal Legend πως ειναι δυνατον να σταματησουν οι δικαιολογιες περι δυσκολου προγραμματισμου? Το μηχανημα ακομα κ μετα απο 2 χρονια στην αγορα δυσκολευει τους προγραμματιστες και αυτο κατι λεει, μπορει να εχουμε εκπληκτικα αποτελεσματα με παιχνιδια οπως το Uncharted 2 (που ειναι οτι καλυτερο σε γραφικα στις κονσολες αυτη τη στιγμη) αλλα η αρχιτεκτονικη του PS3 ακομα δημιουργει προβλημα στην πλειοψηφια των προγραμματιστων. Eπισης δεν βλεπω πως καποιος μπορει να χαρακτηρισει το Bayonetta αθλιο, σιγουρα μπορει να μην εισαι fan του ειδους και το καταλαβαινω αλλα ηδη απο το demo φαινεται πιο ενδιαφερον απο το προβληματικο DMC4...αν εχεις προσβαση σε 360 σου προτεινω να παιξεις το demo κ εκει γιατι τεχνικα το παιχνιδι ειναι η μερα με την νυχτα κ πιο συγκεκριμενα το frame-rate που παιζει τεραστιο ρολο σε τετοιου ειδους παιχνιδια.
TheMagician Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Το DMC4 νομιζω οτι ειναι πιο ωραιο απο το Bayonetta Κατα τα αλλα το Xbox 360 ειναι πιο ευκολο στον προγραμματισμο αν οι προγραμματιστες εχουν balls κανουν την δουλεια που πρεπει να κανουν δειτε το Force Unleashed, στο PS3 ειναι καλυτερο
Toufas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Το DMC4 νομιζω οτι ειναι πιο ωραιο απο το BayonettaΚατα τα αλλα το Xbox 360 ειναι πιο ευκολο στον προγραμματισμο αν οι προγραμματιστες εχουν balls κανουν την δουλεια που πρεπει να κανουν δειτε το Force Unleashed, στο PS3 ειναι καλυτερο ναι οτι πεις. http://www.eurogamer.net/gallery.php?game_id=7195&article_id=282228#anchor
TheMagician Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 ναι οτι πεις.http://www.eurogamer.net/gallery.php?game_id=7195&article_id=282228#anchor Εχω και τις δυο κονσολες σπιτι μου το ps3 το αγορασα τωρα πυο βγηκε το slim δεν χρειαζομαι screenshots για να δω οτι το Force Unleashed ειναι (λιγο) καλυτερο στο ps3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 χρειάζεσαι όμως για να πείσεις τους συνομιλητές σου
TheMagician Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 χρειάζεσαι όμως για να πείσεις τους συνομιλητές σου ε θα πρεπει να ερθει σπιτι μου να τα δει στην hdtv μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 και τι θα αλλάξει αν ο άλλος έχει και τις 2 κονσόλες αλλά αντίθετη άποψη από σένα? θα πειστεί επειδή η τηλεόραση είναι σε άλλο σπίτι?
TheMagician Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 αν τις εχει και τις δυο σαφεστατα και εχει τη γνωμη του εμενα απλα το star wars στο ps3 με αρεσει περισσοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις