Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παίδες είδα τον απόκλειρο στην ΚΡΗΤΗ.

Θέλει η που**** να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...

ο νοών νοείτω

Μέχρι κει εφτασε η Χαρη του?? πες του τα χριστουγεννα που θα κατεβω (παλι) τον θελω, να διαπραγματευτουμε την επιστροφη του! Ερημωσε ολο το Console games χωρις αυτον! :lol:

Ουτε -η αληθεια ειναι- εχω δει τωρα τελευταια τον Darhe13.. του τον καταργησαν κ αυτον??

Δημοσ.

darklordvader77 τώρα το παίζει ήλιος της παραλίας,είναι στην αρχή ακόμη,και το παίζει ήρεμος,μην τολμήσεις και πείς κάτι για την Microsoft γιατί θα τον εξαγριώσεις και ίσως τον κάνεις να αποκαλύψει την "μυστική" του ταυτότητα!

άραγε τώρα θα συνομιλεί με τον εαυτό του;ή θα ακολουθήσει μια νέα τακτική;

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει πλάκα η υπομονή του πάντως...πόσα bans θα χρειαστούν άραγε για να καταλάβει ότι δεν τον θέλουν εδώ? :o

Δημοσ.
έχει πλάκα η υπομονή του πάντως...πόσα bans θα χρειαστούν άραγε για να καταλάβει ότι δεν τον θέλουν εδώ? :o

μπα, στα τελευταια του τον υποστηριζαν κ μερικοι που δεν τον ξεραν μαλλον απο παλια εδω (τοσα nicks μπερδευτηκαν οι ανθρωποι) οποτε μαλλον θα χρειαστει ειδικος ορος χρησης στο Insomnia:

1. Εαν είστε ο απόκλειρος -αφου θα μπαναριστειτε που θα μπαναριστειτε- γιατι να ξανακανετε εγγραφη? :rolleyes:

ή τυπου I Accept Aggreement που θα δηλωνει καποιος καινουργιος χρηστης υπευθυνα οτι ΔΕΝ ειναι ο αποκλειρος :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εγώ είμαι λιώμα από τη νύστα.άλλος λέει ό,τι να 'ναι.:PΕπίσης,με είδες να κάνω κανά quote ή μήπως το "παιδιά" αναφέρεται σε εσένα?Όσα έγραψα δεν αναφέρονταν μόνο σε εσένα.Ειδικά το fanboy δεν πήγαινε σε σένα.Ας λυθεί η παρεξήγηση.

Γενικά το όλο κείμενό σου δεν αναφέρεται στην ιστορία των nintendo και sony,αλλά στο τώρα,κάτι το οποίο είναι τελείως άσχετο με τη συζήτηση που είχε ανοιχτεί παραπάνω.Κι εγώ αυτά που είπα τα είπα βάση αυτής,όχι με του τι γίνεται τώρα.Ακόμα και στο post σου δεν διευκρίνισες πουθενά ότι μιλάς για το τώρα.Όταν μιλάμε για την επιτυχία του ps1,μιλάμε για την εποχή του.Όταν μιλάμε για την επιτυχία του ps2,μιλάμε για την εποχή του.Απλό είναι...

Τώρα,η nintendo σε αυτή τη γενιά παίζει μόνη της σε ένα συγκεκριμένο στυλ,άρα και να θέλει κάποιος να της πάρει exclusives είναι αδύνατο πρακτικά.Επίσης,ενημερώσου λίγο για τα exclusives του ps3.Τα studio της sony είναι πολύ ταλαντούχα και παραγωγικά.

Τα ps1,2 πούλησαν λόγω marketing ή λόγω τσιπαρίσματος?Κάτσε γιατί με μπέρδεψες...:lol:Άμα ήταν λόγω τσιπαρίσματος,το 360 θα πρεπε να κάνει πωλήσεις αντίστοιχες του ps2.Ή και παραπάνω χάρη στην καλύτερη τιμή (αναλογικά πάντα).Οπότε,ψάξε κι άλλο...

Τέλος,το "ξέρει" καλό marketing και αυτό που λες εσύ είναι το ίδιο.Και για να ξέρεις,το τμήμα marketing και γενικά ένα τμήμα σε μία εταιρία δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη.Άντε κανά καλό στέλεχος να φύγει/έρθει.Για να αλλάξει ριζικά ένα τμήμα θέλει πάααρα πολύ χρόνο.Οπότε εδώ και κάτι χρόνια η sony έχει το ίδιο τμήμα marketing.

Άσχετα αυτά που μου λες τώρα εδώ. Το marketing είναι η Καλομοίρα που σε 5 μήνες δεν την θυμάται κανείς. Το Mario και όλα τα franchise της Nintendo έχουν διαρκέσει 30 χρόνια. Δεν μιλάω για το τώρα! μιλάω γενικώς για την σταδιοδρομία της Nintendo ως Franchise μέχρι σήμερα. Και η επιτυχία της ξεπερνάει αυτήν της Sony κατά χιλιόμετρα όχι λόγω του marketing (βεβαίως παίζει κάποιο ρόλο αλλά δεν νομίζω ότι αυτό κάνει την διαφορά) αλλά λόγω ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και αξιοπιστίας.

Η αποτυχία του PSP σε σχέση με το DS εκεί ωφείλεται. Και του PS3 σε σχέση με το Wii... (για να μιλήσουμε για το τώρα δηλαδή). Δεν καινοτομεί πλέον πουθενά η Sony.

Συγκρίνεις ό,τι να 'ναι και μετά μου λες ότι μιλάμε για το τώρα. Το Xbox 360 έχει τσιπάκι το οποίο έχει κάψει κόσμο λόγω του online component. Το PS1,2 ΔΕΝ παίζανε online και είχαν ΑΠΑΝΤΕΣ τσιπάκι χωρίς κανένα πρόβλημα. Με το XBox πολλοί διστάζουν να πάρουν τσιπάκι λόγω κλειδωμάτων επειδή παίζουν online... συγκρίνεις βούρτσες με ξέρεις τι δηλαδή. Άλλες εποχές - εγώ μιλάω για τακτικές εταιριών. Για το ότι την περίοδο της άνοδος του Playstation - ΜΑΖΙ με πολύ καλούς ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ τίτλους (είπα ποιούς - maketing είναι αυτό btw) ΚΑΙ τσιπάκι (marketing...) - πέτυχαν αυτην την τεραστια επιτυχια των ps1,2. Τώρα πια δεν έχει απομείνει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά. Οι τίτλοι βγαίνουν και στο xbox και το τσιπάκι πλέον δεν υπάρχει. Αυτό είπα.

Και μην με πατρονάρεις... Δεν χρειάζεται να αλλάξει η ομάδα του marketing για να αλλάξουν τακτική marketing. Έπρεπε να κρατήσουν μονοπώλιο σε αυτούς τους τίτλους (μπορούσαν να κάνουν συμβόλαια με namco κτλ για να τους κρατήσουν σε μονοπώλιο). Αυτό είναι το marketing και εκεί απέτυχε η Sony.

Υ.Γ. Ζητάω συγγνώμη για το απότομο μήνυμα μου αλλά το internet είναι απρόσωπο! Δεν είναι επίθεση ή κάτι τέτοιο ούτε και παρεξήγησα έτσι; απλά για να ξεκαθαρίσω την θέση μου το είπα και βγήκε έτσι λίγο περίεργα... :rolleyes:

Επεξ/σία από SunOfABeach
Δημοσ.

Δεν ξέρω πως και τι έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά διαφωνώ στο ότι όλοι δεν τον θέλουν. Είχε την φάση του. Στο κάτω κάτω, σε ένα topic ονόματι PS3 Vs XBOX έγραφε.. τι περιμένατε δηλαδή;

Εγώ είμαι λιώμα από τη νύστα.άλλος λέει ό,τι να 'ναι.:PΕπίσης,με είδες να κάνω κανά quote ή μήπως το "παιδιά" αναφέρεται σε εσένα?Όσα έγραψα δεν αναφέρονταν μόνο σε εσένα.Ειδικά το fanboy δεν πήγαινε σε σένα.Ας λυθεί η παρεξήγηση.

Σε μένα πήγαινε :lol: Όντως, όσον αφορά τη Nintendo είμαι αρκετά fan.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:44 ----------

Άσχετα αυτά που μου λες τώρα εδώ. Το marketing είναι η Καλομοίρα που σε 5 μήνες δεν την θυμάται κανείς. Το Mario και όλα τα franchise της Nintendo έχουν διαρκέσει 30 χρόνια. Δεν μιλάω για το τώρα! μιλάω γενικώς για την σταδιοδρομία της Nintendo ως Franchise μέχρι σήμερα. Και η επιτυχία της ξεπερνάει αυτήν της Sony κατά χιλιόμετρα όχι λόγω του marketing (βεβαίως παίζει κάποιο ρόλο αλλά δεν νομίζω ότι αυτό κάνει την διαφορά) αλλά λόγω ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και αξιοπιστίας.

Η αποτυχία του PSP σε σχέση με το DS εκεί ωφείλεται. Και του PS3 σε σχέση με το Wii... (για να μιλήσουμε για το τώρα δηλαδή). Δεν καινοτομεί πλέον πουθενά η Sony.

Συγκρίνεις ό,τι να 'ναι και μετά μου λες ότι μιλάμε για το τώρα. Το Xbox 360 έχει τσιπάκι το οποίο έχει κάψει κόσμο λόγω του online component. Το PS1,2 ΔΕΝ παίζανε online και είχαν ΑΠΑΝΤΕΣ τσιπάκι χωρίς κανένα πρόβλημα. Με το XBox πολλοί διστάζουν να πάρουν τσιπάκι λόγω κλειδωμάτων επειδή παίζουν online... συγκρίνεις βούρτσες με ξέρεις τι δηλαδή. Άλλες εποχές - εγώ μιλάω για τακτικές εταιριών. Για το ότι την περίοδο της άνοδος του Playstation - ΜΑΖΙ με πολύ καλούς ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ τίτλους (είπα ποιούς - maketing είναι αυτό btw) ΚΑΙ τσιπάκι (marketing...) - πέτυχαν αυτην την τεραστια επιτυχια των ps1,2. Τώρα πια δεν έχει απομείνει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά. Οι τίτλοι βγαίνουν και στο xbox και το τσιπάκι πλέον δεν υπάρχει. Αυτό είπα.

Και μην με πατρονάρεις... Δεν χρειάζεται να αλλάξει η ομάδα του marketing για να αλλάξουν τακτική marketing. Έπρεπε να κρατήσουν μονοπώλιο σε αυτούς τους τίτλους (μπορούσαν να κάνουν συμβόλαια με namco κτλ για να τους κρατήσουν σε μονοπώλιο). Αυτό είναι το marketing και εκεί απέτυχε η Sony.

Υ.Γ. Ζητάω συγγνώμη για το απότομο μήνυμα μου αλλά το internet είναι απρόσωπο! Δεν είναι επίθεση ή κάτι τέτοιο ούτε και παρεξήγησα έτσι; απλά για να ξεκαθαρίσω την θέση μου το είπα και βγήκε έτσι λίγο περίεργα... :rolleyes:

Για το πόσο επιτυχημένη είναι μια κονσόλα στις πωλήσεις ή για το κατά πόσο εισήγαγε νέα στοιχεία ήταν το θέμα μας;

Δημοσ.
Δεν ξέρω πως και τι έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά διαφωνώ στο ότι όλοι δεν τον θέλουν. Είχε την φάση του. Στο κάτω κάτω, σε ένα topic ονόματι PS3 Vs XBOX έγραφε.. τι περιμένατε δηλαδή;

Σε μένα πήγαινε :lol: Όντως, όσον αφορά τη Nintendo είμαι αρκετά fan.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:44 ----------

Για το πόσο επιτυχημένη είναι μια κονσόλα στις πωλήσεις ή για το κατά πόσο εισήγαγε νέα στοιχεία ήταν το θέμα μας;

Μα εκεί στηρίχθηκε η επιτυχία του PS1 της Sony. Είχες ξαναπαίξει Tekken πριν το PS1; για το PS1 είχε βγει και ΜΟΝΟ. Είχες παίξει Crash πριν το PS1; για το PS1 είχε βγει ΜΟΝΟ. Και για το FF VII, VIII που ήταν από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του PS1 μαζί με Gran Turismo (που ευτυχώς για αυτήν ακόμη το μονοπωλεί) το ίδιο ίσχυε.

Η επιτυχία του PS1 ωφείλεται κατά κύριο λόγω στο τσιπάκι και βεβαίως στα νέα στοιχεία που εισήγαγε (για να χρησιμοποιήσω και το lingo σου), δηλαδή τα παιχνίδια αυτά. Πλάσαρε το Playstation ως κάτι διαφορετικό από τα Sega και τα Nintendo (τσιπάκια, πιο ατομικό gaming από το "οικογενειακό στυλ της Nintendo, κτλ). Και αυτό ήταν marketing... τώρα τι marketing κάνει; έχει γίνει τα ίδια με το xbox...

Αμαρτία δηλαδή...:X

Δημοσ.
είδες πουθενά να λέω όλοι? :-)

όπως είπες δεν ξέρεις τι έχει κάνει...

Κατα βάθος και συ τον θέλεις. Θα είχατε τώρα να συζητάτε για τα πόσα bans έχει φάει και πόσα accounts έχει; Νομίζω έχει αρχίσει να γίνεται ένας θρύλος :lol:

Μα εκεί στηρίχθηκε η επιτυχία του PS1 της Sony. Είχες ξαναπαίξει Tekken πριν το PS1; για το PS1 είχε βγει και ΜΟΝΟ. Είχες παίξει Crash πριν το PS1; για το PS1 είχε βγει ΜΟΝΟ. Και για το FF VII, VIII που ήταν από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του PS1 μαζί με Gran Turismo (που ευτυχώς για αυτήν ακόμη το μονοπωλεί) το ίδιο ίσχυε.

Η επιτυχία του PS1 ωφείλεται κατά κύριο λόγω στο τσιπάκι και βεβαίως στα νέα στοιχεία που εισήγαγε (για να χρησιμοποιήσω και το lingo σου), δηλαδή τα παιχνίδια αυτά. Πλάσαρε το Playstation ως κάτι διαφορετικό από τα Sega και τα Nintendo (τσιπάκια, πιο ατομικό gaming από το "οικογενειακό στυλ της Nintendo, κτλ). Και αυτό ήταν marketing... τώρα τι marketing κάνει; έχει γίνει τα ίδια με το xbox...

Αμαρτία δηλαδή...:X

Η επιτυχία του ps1 προέρχεται στα μεγαλύτερα ποσοστά που έδινε στις εταιρίες ανάπτυξης. Έτσι απέκτησε μεγάλη υποστηριξη από το πουθενά παρότι δεν είχε όνομα και μερίδιο αγοράς, αντιμετωπίζοντας στα ίσα (αλλά και νικηφόρα) τις Nintendo και Sega. Το Tekken ήταν της Namco όχι της Sony... αν δεν ήταν στο ps1 θα ήταν στη N64 ή στο Saturn. Άλλωστε, όπως λες και συ, ήταν και το τσιπάκι που βοήθησε ;)

Γενικότερα μην κολλάς στους τίτλους παιχνιδιών... Ακόμη και οι ίδιες οι εταιρίες ανάπτυξης δεν σημαίνουν κάτι από μόνες τους. Αν δεν είναι στη μια εταιρία θα είναι στην άλλη... οι προγραμματιστές τα φτιάχνουν, όχι τα ονόματα ανάπτυξης... τα ονόματα όμως είναι εδώ για να βοηθήσουν και να εξασφαλίσουν ένα bug free με καλή υποστήριξη τίτλο. Βέβαια σήμερα, όπου το να βγάλεις ένα καλό game ομοιάζει σε δυσκολία με το να βγάλεις μια καλή ταινία, πλέον διαδραματίζει μεγαλύτερο ρόλο.

Δημοσ.
Κατα βάθος και συ τον θέλεις. Θα είχατε τώρα να συζητάτε για τα πόσα bans έχει φάει και πόσα accounts έχει; Νομίζω έχει αρχίσει να γίνεται ένας θρύλος :lol:

Η επιτυχία του ps1 προέρχεται στα μεγαλύτερα ποσοστά που έδινε στις εταιρίες ανάπτυξης. Έτσι απέκτησε μεγάλη υποστηριξη από το πουθενά παρότι δεν είχε όνομα και μερίδιο αγοράς, αντιμετωπίζοντας στα ίσα (αλλά και νικηφόρα) τις Nintendo και Sega. Το Tekken ήταν της Namco όχι της Sony... αν δεν ήταν στο ps1 θα ήταν στη N64 ή στο Saturn. Άλλωστε, όπως λες και συ, ήταν και το τσιπάκι που βοήθησε ;)

Γενικότερα μην κολλάς στους τίτλους παιχνιδιών... Ακόμη και οι ίδιες οι εταιρίες ανάπτυξης δεν σημαίνουν κάτι από μόνες τους. Αν δεν είναι στη μια εταιρία θα είναι στην άλλη... οι προγραμματιστές τα φτιάχνουν, όχι τα ονόματα ανάπτυξης... τα ονόματα όμως είναι εδώ για να βοηθήσουν και να εξασφαλίσουν ένα bug free με καλή υποστήριξη τίτλο. Βέβαια σήμερα, όπου το να βγάλεις ένα καλό game ομοιάζει σε δυσκολία με το να βγάλεις μια καλή ταινία, πλέον διαδραματίζει μεγαλύτερο ρόλο.

Δεν είπα ότι το Tekken ήταν της Sony!!! Μιλάω για παιχνίδια που μονοπώλησε η Sony ασχέτως σε ποιά εταιρία ανήκουν! και μόνο το Grand Turismo έχει μείνει από το μονοπώλιο της... Αυτό τώρα που λες άμα δεν ήταν στο PS1 μιά θα 'ταν στο Saturn, κτλ είναι άκυρο. Τώρα είναι κι στα δυό. Και στο Xbox και στο PS3. Παλιότερα δεν ίσχυε αυτό... αλλά αυτό έδινε την δύναμη στην Sony (μαζί με το ότι έπαιρνες ένα παιχνίδι στο 1/10 της αγοραστικής τιμής του - κοπιαρισμένο).

Δεν είναι τίτλοι παιχνιδίων φίλε. Έτσι χτίζονται οι εταιρίες video games. Η Sega χτίστηκε στο ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ του Soni.. Η Nintendo εάν αφήσει το μονοπώλιο που έχει στο Mario και στα λοιπά franchises, θα καταστραφούν οι κονσόλες τις. Ή εντάξει το κάνω μελό... δεν θα καταστραφούν αλλά θα πέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι πωλησεις των κονσόλων της.

Αυτό που είπα εγώ και θα το ξαναπώ είναι το εξής.

Η Sony είχε στην κατοχή της, μονοπωλιακά πολύ καλούς τίτλους ΚΑΘΩΣ και τσιπαρισμένες κονσόλες. Αυτά τα πράγματα ήταν οι καινοτομίες της που την ανέβασαν. Το marketing της. Από το PS2 έφυγαν όλα αυτά.

Η Nintendo είχε και έχει στην κατοχή της, μονοπωλιακά πολύ καλούς τίτλους. Δεν έχει τσιπάκια (ούτε ιστορικά) αλλά είχε άλλες καινοτομίες. Δες τώρα με το Wii. Πολύ καινοτομία και κάτι διαφορετικό. Με το DS τα ίδια... και η Sony έχει φάει πετριά με τα ίδια και τα ίδια... ε τι περίμενες!!! ΓΙΑΥΤΟ είναι πιο επιτυχημένη εταιρία η Nintendo. Δεν είμαι fan boy της, μου αρέσουν όλες οι κονσόλες αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Nintendo παραμένει μοναδική. Πρέπει να πάρεις τις κονσόλες τις για να πάιξεις τους τίτλους της (είτε τους φτιάχνει η ίδια είτε όχι).

Δημοσ.

Μάλλον δεν γνωρίζεις την έννοια της καινοτομίας και αγνοείς βασικούς κανόνες προώθησης μιας εταιρίας. Για αυτό σταματώ εδώ. Διάβασε τι γράφεις και διάβασε ξανα τι σου γραψα εγώ όπως και το τι μου απάντησες και θα καταλάβεις. Εσύ μιλάς για τις αιτίες του καπνού ενώ εγώ σου μιλώ για τις αιτίες της φωτιάς. Ακόμη, διάβασε τι έγραφα και ποια εταιρία υποστήριζα (και είμαι fan της) πριν κανα 2 σελίδες.

Δημοσ.
Μάλλον δεν γνωρίζεις την έννοια της καινοτομίας και αγνοείς βασικούς κανόνες προώθησης μιας εταιρίας. Για αυτό σταματώ εδώ. Διάβασε τι γράφεις και διάβασε ξανα τι σου γραψα εγώ όπως και το τι μου απάντησες και θα καταλάβεις. Εσύ μιλάς για τις αιτίες του καπνού ενώ εγώ σου μιλώ για τις αιτίες της φωτιάς. Ακόμη, διάβασε τι έγραφα και ποια εταιρία υποστήριζα (και είμαι fan της) πριν κανα 2 σελίδες.

Η έννοια της καινοτομίας;

Κοιτάχτε άμα θέλετε να συζητήσουμε σοβαρά το θέμα πείτε το. Άμα είναι να πετάμε "δεν ξέρεις" ο ένας, "ξανασκέψου" ο άλλος, "αγνοείς" ο παράλλος τότε τι να την κάνουμε την συζήτηση; Εάν θέλετε να πείτε κάτι να το πείτε συγκριμένα όχι "δεν ξέρεις" και εντάξει κλείσαμε . Άμα αρχίσω και εγώ τα "δεν ξέρεις" θα καταλήξουμε στο πουθενά. Ούτως ή άλλως βέβαια εκεί καταλήξαμε.:shock:

Δημοσ.
darklordvader77 τώρα το παίζει ήλιος της παραλίας,είναι στην αρχή ακόμη,και το παίζει ήρεμος,μην τολμήσεις και πείς κάτι για την Microsoft γιατί θα τον εξαγριώσεις και ίσως τον κάνεις να αποκαλύψει την "μυστική" του ταυτότητα!

άραγε τώρα θα συνομιλεί με τον εαυτό του;ή θα ακολουθήσει μια νέα τακτική;

Συγγνώμη ρε φίλε για μένα μιλάς;

Δημοσ.
Παιδιά,το ότι ίσως η nintendo να έχει μεγαλύτερη και καλύτερη ιστορία στο gaming δεν σημαίνει ότι η sony δεν έχει προσφέρει τίποτα.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Μου φαίνεται ότι μερικοί το πάνε στο άλλο άκρο.Η nintendo έχει κάνει περισσότερα,άρα η sony είναι για τον π..τσο.Ελπίζω να ξέρετε ότι δεν είναι έτσι.Εντωμεταξύ, κατά μερικούς δεν ισχύει καν το ότι η nintendo έχει προσφέρει περισσότερα από τη sony...

"Το ps2 πέτυχε επειδή η sony ξέρει καλό μάρκετινγκ".Το είδαμε το marketing που ξέρει.Μια καλή διαφήμιση για το ps3 δεν έχει κάνει.Και όχι ότι το ps2 έχει παιχνίδια-διαμάντια.Το ίδιο ισχύει και για το ps1.

Δεν είναι τυχαίο βέβαια πως μερικοί που τα λένε αυτά έχουν μια βαθειά συμπάθεια προς τη microsoft (ονόματα δε λέμε,οικογένεις δε θίγουμε)...:P

Συγγνώμη για το απότομο ύφος,αλλά νυστάζω και ήθελα να γράψω επειδή μερικά πράγματα δεν ισχύουν.

Δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει προσφερει η Sony, απλα η Nintendo ηταν παντα πρωτοπορος σε διαφορες ουσιαστικες καινοτομιες πανω στο gaming οπου πλεον ειναι στανταρ τροπος χρησης απο -ολους-. Το που προσφερε η Sony και η καθε Sony διαφερει πολυ ως προς που προσφερε η Nintendo. H nintendo διαμορφωσε το console gaming οπως το ξερεις σημερα και αυτο δεν ειναι συζητησημο, ειναι η πραγματικοτητα και η αληθεια. Η μονη εταιρια που επαιρνε ουσιαστικα ρισκα (οπως το στανταρ Wii-mote και οχι καποιο περιφερειακο, ο αναλογικος, το rumble, το joypad, το πραγματικο 3D και πολλα ακομα) και παντα πηγαινε το gaming μπροστα για να φτασουμε τελικα εδω που ειμαστε.

Εγω ειμαι ενας απο τους πολλους που τα ειδαν τα πραγματα απο πρωτο χερι και δεν μπορει να μου πει καποιος οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα αφου τα ειδα με τα ματια μου. Ξαναλεω δεν λεει κανεις οτι δεν προσφεραν πραγματα οι αλλες εταιριες, απλα καμια απο αυτες δεν πηρε "ρισκο" τετιου τυπου (μεγιστη επιτυχια η κλεισιμο) που να θελει και δουλεια και απο την κατασκευαστρια εταιρια και απο τους τριτους που θα κατασκευασουν παιχνιδια γι αυτο.

Εκει ηταν και το προβλημα της Nintendo παντα, οτι ηταν η -μονη- που πραγματικα καταλαβαινε και κατασκευαζε παιχνιδια με βαση τις νεες δυνατοτητες του καθε της συστηματος της εποχης και επισκιαζε τους υπολοιπους (εκτος του DS που ειχε αντιθετα αποτελεσματα) με αποτελεσμα λιγες εταιριες να μπορουν να ανταγωνιστουν την ποιοτητα των παιχνιδιων της Nintendo και των Second Party της (παραδειγμα Rare).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...