polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε nzeppos αυτή που έχω δεν είναι τόσο παλαιάς τεχνολογίας. Είναι 2007 μοντέλο! Προσωπικά πιστεύω ότι έχω καλύτερη εικόνα από τις lcd/tft... Αυτό είναι το μοντέλο για να καταλάβεις: http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2007/04/21/Sony-KDS-70R2000-70in-Rear-Projection-TV/p1 http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/projectors/sony-kds-70r2000-125605/review
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι βρε, δε λέω ότι η τηλεόρασή σου είναι παλιά. Απλώς ότι η τεχνολογία DLP θεωρείται γενικά παλιά. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Και οι CRT παλιές είναι, κι όμως τα καλά μοντέλα τους (ειδικά στην κατηγορία των επαγγελματικών μόνιτορ) έχουν εικόνα που οι LCD/TFT ούτε στον ύπνο τους δεν την έχουν δει. Η KDS-70R2000 φαίνεται τούμπανο (μιλάμε πάντα με τεχνικούς όρους)
polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ε ναι η DLP είναι παλιά. Απλά τα τελευταία DLP μοντέλα είναι κορυφή...
skanjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 [ame]http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-xbox-360/56673[/ame] τα καλούδια του κουτιού χ για τους επόμενους μήνες .αρκετά καλά παιχνίδια ,κανένα νέο jrpg όμως ,που είσαι ρε sagaguchi ? 7 μέρες χωρίς ποστ στο vs.....μας λείπεις pscrazy
klainmaingr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Splinter cell conviction Lost planet 2 Tekken 6 Dead rising Mutsihimesama v1.5 Dragonball Grid 2 Assassin's creed 2 Είναι αυτά που βγαίνουν κινέζικα στο video.. Αλλα ΕΝΑ μου έκανε τρομερή εντύπωση... SAMURAI SHOWDOWN???????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!
papahlamidas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Έλειπε το Call of duty Modern War face 2
skanjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Αλλα ΕΝΑ μου έκανε τρομερή εντύπωση... SAMURAI SHOWDOWN???????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!! έχει ανακοινωθεί απο την ε3 .xbox360exclusive .3d το κάνανε και δεν έχουν πει καλά λόγια μέχρι στιγμής.εμένα μετα το 4 νομίζω το πήρε κατήφορος το παιχνίδι.το πιο αστείο ήταν πάντος το 3d του psx που στον τερματισμό έπαιζε ενα ιαπωνέζικο τραγούδι και οταν βαρούσα λίγο το καπάκι του psx ξεκινούσε απο την αρχη χαχαχαχα.ωραίες εποχές(το psx μου μόνο πλάγια ή ανάποδα έπαιζε πριν τα φτύσει) εμένα απο την λιστα μου άρεσε και το steins gate αλλα δεν το βλέπω να έρχετε ευρώπη (καταραμένο region free:mad:)
klainmaingr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 έχει ανακοινωθεί απο την ε3 .xbox360exclusive .3d το κάνανε και δεν έχουν πει καλά λόγια μέχρι στιγμής.εμένα μετα το 4 νομίζω το πήρε κατήφορος το παιχνίδι.το πιο αστείο ήταν πάντος το 3d του psx που στον τερματισμό έπαιζε ενα ιαπωνέζικο τραγούδι και οταν βαρούσα λίγο το καπάκι του psx ξεκινούσε απο την αρχη χαχαχαχα.ωραίες εποχές(το psx μου μόνο πλάγια ή ανάποδα έπαιζε πριν τα φτύσει) εμένα απο την λιστα μου άρεσε και το steins gate αλλα δεν το βλέπω να έρχετε ευρώπη (καταραμένο region free:mad:) Πώς σκ@τΑ μου ξέφυγε απο την ε3.. Anyway.. βλέπουμε.
skanjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NgDV48JbYXw[/ame] το ps3 eye σε δράση στο resident evil 5.δεν εντυποσιάστηκα ,έχω παίξει το re4 στο wii και μάρεσε αρκετά ο χειρησμός του και εδω φαίνεται παρόμοιος αλλα 1000 φορές να κρατάω το numchuk παρα το dual shock με το 1 χέρι και να προσπαθώ να τρέξω σωστά με το αναλογικό... αυτό οπως και το ναταλ ας τα αφήσουν για άλλου είδους παιχνίδια...όπως και εδώ έτσι και το burnout που είδα στο ναταλ δεν κολλανε,στο ένα δεν έχεις την ακρίβια που θες και το άλλο δεν είναι καθόλου βολικό. τέσπα πρωτειμώ το χειρηστήριο σκέτο και να μην χοροπηδάω πέρα δώθε ούτε να απλώνω τα χέρια μου(το ζέλντα το τερμάτισα με χτυπήματα με το A γιατί βαριόμουν να κάνω την κίνηση).μου την σπάει που προσπαθούν να μιμηθούν το wii.αφήστε το να έχει εκείνη την καταναλωτική μερίδα πως να το κάνουμε δεν μπορούν να το χτυπήσουν εκει με τα πόκεμον και τα μάριο που έχει,ας συγκεντρωθούν στα παιχνίδια και όχι στα gimmicks....
neovdr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NgDV48JbYXw το ps3 eye σε δράση στο resident evil 5.δεν εντυποσιάστηκα ,έχω παίξει το re4 στο wii και μάρεσε αρκετά ο χειρησμός του και εδω φαίνεται παρόμοιος αλλα 1000 φορές να κρατάω το numchuk παρα το dual shock με το 1 χέρι και να προσπαθώ να τρέξω σωστά με το αναλογικό... αυτό οπως και το ναταλ ας τα αφήσουν για άλλου είδους παιχνίδια...όπως και εδώ έτσι και το burnout που είδα στο ναταλ δεν κολλανε,στο ένα δεν έχεις την ακρίβια που θες και το άλλο δεν είναι καθόλου βολικό. τέσπα πρωτειμώ το χειρηστήριο σκέτο και να μην χοροπηδάω πέρα δώθε ούτε να απλώνω τα χέρια μου(το ζέλντα το τερμάτισα με χτυπήματα με το A γιατί βαριόμουν να κάνω την κίνηση).μου την σπάει που προσπαθούν να μιμηθούν το wii.αφήστε το να έχει εκείνη την καταναλωτική μερίδα πως να το κάνουμε δεν μπορούν να το χτυπήσουν εκει με τα πόκεμον και τα μάριο που έχει,ας συγκεντρωθούν στα παιχνίδια και όχι στα gimmicks.... Έλα μωρέ τώρα παραπάνω επιλογές για μας θα είναι αυτές! Κανένας δεν είπε ότι θα καταργηθούν τα χειριστήρια! Πάλι εμείς με τα χειριστήρια θα παίζουμε. Έτσι και αλλιώς με το Wii παίζουν διαφορετικές ηλικίες που έχουν την ενέργεια να κουνιούνται σαν σεληνιασμένα. Αμα δουλεύεις και γενικά τρέχεις για την επιβίωση δεν σου ρχεται μετά να χτυπιέσαι. Πιστεύω ότι το ξέρουν και αν κάνουν το λάθος να το κάνουν default υπάρχει και το PC.
skanjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Έλα μωρέ τώρα παραπάνω επιλογές για μας θα είναι αυτές! Κανένας δεν είπε ότι θα καταργηθούν τα χειριστήρια! Πάλι εμείς με τα χειριστήρια θα παίζουμε. Έτσι και αλλιώς με το Wii παίζουν διαφορετικές ηλικίες που έχουν την ενέργεια να κουνιούνται σαν σεληνιασμένα. Αμα δουλεύεις και γενικά τρέχεις για την επιβίωση δεν σου ρχεται μετά να χτυπιέσαι. Πιστεύω ότι το ξέρουν και αν κάνουν το λάθος να το κάνουν default υπάρχει και το PC. το θέμα είναι οτι ξοδέυουν χρόνο και χρήμα εκει που μπορούσαν να βγάλουν παιχνίδια.με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν στούντιο για καλά παιχνίδια όπως κάνουν με την naughty dog με την level 5 ή η ms με την mistwalker.όταν βλέπεις οτι ο sakaguchi στρέφει την προσοχή του στο ds καταλαβαίνεις οτι τα λεφτά απο την ms σταμάτησαν και δεν πρώκειται να δούμε άλλο jrpg σαν το lost odyssey και το blue dragon στο 360(ακυρόσαν μέχρι και το cry on που ήταν work in progress action rpg).το gaming αρχίζει και πέρνει άσχημο κατήφορο για τα επόμενα χρόνια οπου θα βλέπουμε λίγα αλλα πολύ καλά παιχνίδια και τα υπόλοιπα shovelware.πιστέυω μόλις βγούν τα wands και το natal θα πατώσουν και τα 2 όπως το eye toy και επιτέλους θα τραβηχτεί η προσωχή των developers μακριά απο τα gimmics αλλα μέχρι τότε........ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός αλλα απορώ πως την βγάζουν αυτοί με μία μόνο κονσόλα πάλι καλά που υπάρχουν και τα 3rd party games ......που σε ρε final fantasy σαν το gran turismo έχεις καταντήσει....
neovdr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 το θέμα είναι οτι ξοδέυουν χρόνο και χρήμα εκει που μπορούσαν να βγάλουν παιχνίδια.με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν στούντιο για καλά παιχνίδια όπως κάνουν με την naughty dog με την level 5 ή η ms με την mistwalker.όταν βλέπεις οτι ο sakaguchi στρέφει την προσοχή του στο ds καταλαβαίνεις οτι τα λεφτά απο την ms σταμάτησαν και δεν πρώκειται να δούμε άλλο jrpg σαν το lost odyssey και το blue dragon στο 360(ακυρόσαν μέχρι και το cry on που ήταν work in progress action rpg).το gaming αρχίζει και πέρνει άσχημο κατήφορο για τα επόμενα χρόνια οπου θα βλέπουμε λίγα αλλα πολύ καλά παιχνίδια και τα υπόλοιπα shovelware.πιστέυω μόλις βγούν τα wands και το natal θα πατώσουν και τα 2 όπως το eye toy και επιτέλους θα τραβηχτεί η προσωχή των developers μακριά απο τα gimmics αλλα μέχρι τότε........ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός αλλα απορώ πως την βγάζουν αυτοί με μία μόνο κονσόλα πάλι καλά που υπάρχουν και τα 3rd party games ......που σε ρε final fantasy σαν το gran turismo έχεις καταντήσει.... Γιατί πότε είχαμε πολλά καλά παιχνίδια. Στα 12 χρόνια που είμαι gamer κάθε χρονιά τα πολύ καλά παιχνίδια ήταν 5-6 το πολύ και όλα τα άλλα ήταν έτσι και έτσι. Πρέπει να ξέρεις ότι εμείς είμαστε μειοψηφία σε σχέση με τους "casual" gamers (πόσο με εκνευρίζει αυτός ο όρος) οι οποίοι θέλουν τέτοια μαραφέτια. Το κακό είναι ότι όπως και με το Wii δεν φαίνεται να το βαριούνται.
Antretng Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Και γιατί να βαριούνται το wii; Ανέκαθεν η nintendo ήταν ένα βήμα μπροστά στο χειρισμό από τις υπόλοιπες εταιρίες οι οποίες μετά απλά την αντέγραφαν (όπως δηλαδή και τώρα με το eye toy* και το natal) *μην μου πει κανείς ότι το eye toy προυπήρχε... καμία σχέση το παλιό eye toy με το wii και το σημερίνο eye toy
neovdr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Και γιατί να βαριούνται το wii; Ανέκαθεν η nintendo ήταν ένα βήμα μπροστά στο χειρισμό από τις υπόλοιπες εταιρίες οι οποίες μετά απλά την αντέγραφαν (όπως δηλαδή και τώρα με το eye toy* και το natal) *μην μου πει κανείς ότι το eye toy προυπήρχε... καμία σχέση το παλιό eye toy με το wii και το σημερίνο eye toy Γιατί αν συνεχίσουμε έτσι μας βλέπω στην επόμενη γενιά να κουνιόμαστε σαν βλαμμένα κανοντας επαναληπτικές κινήσεις!( χμ... πως άραγε θα μας λένε...)
Antretng Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Τι ανοησίες είναι αυτές; Τι πάει να πει αν συνεχίσουμε έτσι; Αν στον κόσμο αρέσουν αυτά τα κατά εσένα βλακώδοι παιχνίδια, μόνο κατάντια δεν θα ναι να συνεχίσουμε έτσι. Με την ίδια λογική ας γυρίσουμε στην εποχή όπου πάταγες μόνο ένα μόνο πλήκτρο και όπου αντι για μοχλάκια χρησιμοποιούσαμε σταυρό... ή ακόμη χειρότερα, χωρίς καθόλου πλήκτρα στην εποχή pac man Άραγε, έχετε παίξει ποτέ κανένα σοβαρό game στο wii πριν γράψετε όλα αυτά; Δηλαδή αν αντι σε ένα ραλλάκι να χρησιμοποιείς το μοχλό, κρατάς το χειριστήριο οριζόντια και το περιστρέφεις ως τιμόνι είναι κατάντια; Είναι κατάντια αν στα fps αντί να σημαδεύεις με τον χαζό μοχλό, μπορείς να έχεις μεγαλύτερη ακρίβεια συμαδεύοντας με το χειριστήριο; Είναι κατάντια όταν κάνεις ξιφασκία αντί να πατας μανιωδός το κουμπί, να περιστρέφεις το χειριστήριο ; Και αν ο άλλος γουστάρει να χτυπιέται και πάρει ένα παιχνίδι box ή skateboarding, είναι κακό; Αν όλα αυτά σου φαίνονται κατάντια, εμπρός λοιπόν για την απόλυτη κατρακύλα!!! Ζήτω η κατρακύλα. Υ.Γ. Φαντάζομαι τα ίδια έλεγες όταν είχε βγάλει το snes με τις σκανδάλες και τα πολλά πλήκτρα, τα ίδια και όταν στο N64 έβγαλε πρώτη τον αναλογικό μοχλό. Έχω βαρεθεί σε κάθε γενειά να κράζουν κάτι μόνο και μόνο επειδή δεν το έχουν ή απλά δεν έχουν εξοικειωθεί μαζί του Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2009 από Antretng
Προτεινόμενες αναρτήσεις