gherudos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εάν είδες την παρουσίαση ολόκληρη θα είδες και αυτό αυτό.Και αυτό καταλαβαίνεις ότι δεν είναι βίντεο μιας και φαίνεται και το σκηνικό που γινόντουσαν όλες οι παρουσιάσεις του Xbox στην Ε3. Οπότε άλλη φορά να βλέπουμε της παρουσιάσεις ολόκληρες. Και εγώ θα πάρω Ps3 κάαααποια στιγμή και? Είδες τον Milo στο παραπάνω βίντεο;;;Γιατί εγώ αναφερόμουν στον Milo και όχι γενικά στο Project Natal.
anamenos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Face-Off: Batman: Arkham Asylum http://www.eurogamer.net/articles/face-off-batman-arkham-asylum-face-off
JimChris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Although we’re pretty sure you’re gonna be happy with buying Batman: Arkham Asylum on either console, we believe the PlayStation 3 is the better game even if it wasn’t a perfect win. http://www.lensoftruth.com/?p=14110 Αλλη μια αποψη απο ενα ακομα face- off.Tελικα ποιος εχει δικαιο δεν θα μαθουμε ποτε
skanjos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Although we’re pretty sure you’re gonna be happy with buying Batman: Arkham Asylum on either console, we believe the PlayStation 3 is the better game even if it wasn’t a perfect win.http://www.lensoftruth.com/?p=14110 Αλλη μια αποψη απο ενα ακομα face- off.Tελικα ποιος εχει δικαιο δεν θα μαθουμε ποτε σόρι αλλα όποιος δεν βλέπει extra content>>>>"μια τρύπα στην ρόμπα του μπατμαν και μια γωνία στον τοίχο" για μένα δεν είναι αντικειμενικός το ίδιο ισχύει και για άλλα παιχνίδια που έχουν περισσότερο content στο 360.αλλα extra mode with joker>>>>>>jaggies .αλλα φυσικά τζάμπα>>>>>>60ε οπότε πολλοί θα συμφονίσουν οτι η 360 βέρσιον είναι η καλύτερη βέρσιον.......
JimChris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Aυτο εννοω οτι δεν υπαρχει αντικειμενικη κριτικη.Το eurogamer προτιμα την εκδοση για xbox διοτι υποστηριζει οτι εχει καλυτερη αποδοση,το lensof truth οτι στο ps3 παιζει καλυτερα. Το περιεργο ειναι οτι το πρωτο αναφερει οτι υπαρχει screen tearing στο ps3 ενω το δευτερο λεει πως οχι
polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Να πω κι εγώ κάτι που το πρόσεξα στις κονσόλες μου: Η Εκδοση ΒΑΤΜΑΝ του ps3 εχει screen tearing ενω στο χβοχ οχι και επισης στην ποιοτητα των graphics συνολικα ειναι ενα σκαλοπατι κατω η έκδοση ps3 σε σχέση με το 360...Τωρα τι λεει ο καθε ένας στα site δεν με απασχολει, στην 70αρα μου sony αυτο ισχυει! Απλά ένα παράδειγμα αναφέρω...
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Έχεις 70ιντσων τηλεόραση ή προτζεκτορα? Πρέπει να σου πήγε πολλά.
polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την SONY KDS R2000 70'' 1080p full HD Rear Projection. Είναι το τελευταίο μοντέλο της Sony σε Rear Projection...Μιλάμε για μαγεία!
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Τι ακριβώς είναι το rear projector? Αν και κατά τι γνώμη μου στις τηλεοράσεις η sony είναι ένα μάτσο χάλια αφού οι περισσότερες στο τέλος εγγύησης χαλάνε(Την εχω πάθει αρκετές φορές με sony τηλεοράσεις). Εγώ προτιμώ τις Philips, Samsung πολύ ανώτερες & σκυλιά από οποιαδήποτε sony(Πάντα κατά τι γνώμη μου)
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδή? Έχω μείνει λίγο πίσω στην τεχνολογία των τηλεοράσεων. Έχω μείνει στις lcd/tft, led τώρα τελευταία δεν το εχω ψάξει ιδιαίτερα γιατί είμαι μια χαρά με τις samsung lcd/tft που εχω.
Toufas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 σόρι αλλα όποιος δεν βλέπει extra content>>>>"μια τρύπα στην ρόμπα του μπατμαν και μια γωνία στον τοίχο" για μένα δεν είναι αντικειμενικός το ίδιο ισχύει και για άλλα παιχνίδια που έχουν περισσότερο content στο 360.αλλα extra mode with joker>>>>>>jaggies .αλλα φυσικά τζάμπα>>>>>>60ε οπότε πολλοί θα συμφονίσουν οτι η 360 βέρσιον είναι η καλύτερη βέρσιον....... δεν σε ειδα να λες τα ιδια για το gta ομως. και εκει δεν λεμε για 2-3 πιστες.
skanjos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 δεν σε ειδα να λες τα ιδια για το gta ομως. και εκει δεν λεμε για 2-3 πιστες. πάνε πίσω 2-10 σελίδες τα ίδια λέω για το gtaiv οτι είναι καλύτερο για 360 γιατί έχει περισσότερο content,βαριέμαι να ψάχνω το ποστ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδή?Έχω μείνει λίγο πίσω στην τεχνολογία των τηλεοράσεων. Έχω μείνει στις lcd/tft, led τώρα τελευταία δεν το εχω ψάξει ιδιαίτερα γιατί είμαι μια χαρά με τις samsung lcd/tft που εχω. οι τηλεοράσεις οπίσθιας προβολής είναι είδος υπό εξαφάνιση... πολύ δύσκολα θα βρεις κάποια στην αγορά και δεν ξέρω αν αξίζει... http://en.wikipedia.org/wiki/Rear-projection_television
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, είναι παλιά τεχνολογία. Προσπάθησαν να δώσουν παραπάνω ίντσες από τις CRT (που πάνω από 32" δύσκολα πάνε) και για κάποιο καιρό είχαν επιτυχία. Αλλά τις έφαγε η τεχνολογία TFT. Από την άλλη βέβαια αν σου έχει μείνει καμια 50άρα (και βάλε) DLP, προφανώς δεν σε χαλάει καθόλου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις