Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά ένα περίεργο τρόπο συμφωνώ με αυτά που λες.

Καλό είναι να το ψάξεις λίγο πριν αγοράσεις κάτι και να μην βασίζεσαι σε φήμες που ακούς από εδώ και από εκεί αλλά σε πραγματικά χειροπιαστά γεγονότα που εσύ ο ίδιος θα δεις - κρίνεις με τα ίδια σου τα μάτια - κρίση.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το natal της Microsoft όμως είναι ένα εντελώς νέο προϊόν που κοιτάει στο μέλλον χωρίς χειριστήρια και μλκιες όπως έχουν τα wii & ps3.

Έχμ,το Natal είναι αρχαία τεχνολογία,συγνώμη αλλά ότι κάνει το Natal το κάνει ήδη το PS3 Eye:

Αυτό που βλέπεις στο video υπάρχει ήδη...

Δημοσ.
Γιατί εσύ πιστεύεις ότι όλα τα παιχνίδια του ps3 είναι 7.1?

Εγώ πάλι δεν το πιστεύω είναι κάτι σαν αυτό που έλεγε η sony παλιά ότι 60fps το λιγότερο σε κάθε παιχνίδι & real native 1080p resolution ενώ τα περισσότερα παιχνίδια του ps3 είναι 720upscaled όπως και του 360.

All Pro Football 2k8 - 7.1

Black Site Area 51 - 7.1

Blazing Angels - 7.1

Bionic Commando - 7.1

Bioshock - 7.1

Clive Barkers: Jericho - 7.1

College Hoops 2k8 - 7.1

Conflict: Denied Ops - 7.1

The Darkness - 7.1

Dark Sector - 7.1

Dirt - 7.1

Enemy Territory: Quake Wars - 7.1

Folklore - 7.1

Genji - 7.1

Grid - 7.1

GT5 Prolouge - 7.1

Haze - 7.1

Heavenly Sword - 7.1

Hail To The Chimp - 7.1

Hot Shots Golf 7.1

Iron Man - 7.1

Kane & Lynch: Dead Men - 7.1

Lair - 7.1 THX Certified

MLB 08 The Show - 7.1 THX Certified

MLB 2k7 - 7.1

MLB 2k8 - 7.1

Monster Madness: Grave Danger - 7.1

Motorstorm - 7.1

NBA 08 - 7.1 THX Certified

NBA 2k8 - 7.1

Nhl 2k8 - 7.1

Oblivion - 7.1

Overlord: Raising Hell - 7.1

Rachet & Clank TOD - 7.1

Resistance Fall Of Man - 7.1 THX Certified

Robert Ludlum's: The Bourne Conspiracy - 7.1 THX Certified

Sega Rally Revo - 7.1

Siren: Blood Curse - 7.1

Timeshift - 7.1

Top Spin 3 - 7.1

Turok - 7.1

Uncharted Drakes Fortune - 7.1

Virtua Tennis 3 - 7.1

Wall-E - 7.1

Warhawk - 7.1 THX Certified

Δημοσ.

Το ps3 motion sensor είναι κάτι σαν τα χειριστήρια του wii(Κοινός αρχαία τεχνολογία απλά αλλάζει το software ώστε να μπορεί να κάνει περισσότερα από αυτά που κάνει το χειριστήριο του wii κατά τ' άλλα είναι η ίδια τεχνολογία) το natal της Microsoft όμως είναι ένα εντελώς νέο προϊόν που κοιτάει στο μέλλον χωρίς χειριστήρια και μλκιες όπως έχουν τα wii & ps3.

Κάνεις λάθος, δεν είναι μόνο σε software εξελιγμένο. Χωρίς να ξέρω και πολλά πολλά για την συγκεκριμένη τεχνολογία αυτό που κατάλαβα απ'οσα είδα, είναι πως δανίζοντε την τεχνολογία που χρησιμοποιούσαν τόσα χρόνια στις ταινίες του holywood και την φέρνουν στο σαλόνι σου. Αν πρόσεξες την μπάλα στην άκρη του controller είναι ίδια με τις μπάλες που είναι στα ολόσωμα κολάν που βάζουν στους ηθοποιούς για motion capturing, εξού και το 1-1 motion capturing.

Κάτσε να βγει πρώτα να δούμε πως θα είναι και μετά το σχολιάζουμε(Αν είναι πατάτα ή όχι) δεν είναι σωστό να θάβεις - σχολιάζεις κάτι που δεν έχει βγει ακόμα έτσι δεν είναι?

Όχι δεν θα είναι πατάτα όπως και το wii δεν είναι πατάτα...go figure. Aυτό όμως δεν το κάνει επαναστατικό σε hardcore τίτλους. Εσύ δηλαδή περιμένεις να παίξεις το επόμενο GTA με το natal; Το natal βγαίνει καθαρά για να πάρει κόσμο απο το wii και επίσης βγαίνει για να δημιουργήσει μια ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών. Προσωπικά το βλέπω σαν gimmick όπως και το wii. Tο motion controller της sony είναι πιο ώριμο σαν πρόταση, προσγειομένο σαν ιδέα και έχει προοπτικές και σε hardcore τίτλους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα ήθελα να τερματίσω το God of war4 χτυπόντας τα χέρια μου αριστερά-δεξιά σα σπαστικό.

συν του ότι το natal είναι μια εξέλιξη του eye-toy ;)

Ένα άλλο μεγάλο ατού του natal που δείχνει ότι δεν θα είναι μια "πατάτα" σαν τεχνολογία είναι ότι δουλεύουν δυο μεγάλα ονόματα στο χώρο(Microsoft & Steven Spielberg)

more PR BS ..αυτά ακούτε και μετά απορείτε.

Δημοσ.
Atomsk Είναι κάτι σαν την rrod καραμέλα. :devil:

Μην μου συγκρίνεις δυο εντελώς ανόμοιες τεχνολογίες. Άλλο το ps3 motion sensor και άλλο το natal by Microsoft.

Το ps3 motion sensor είναι κάτι σαν τα χειριστήρια του wii(Κοινός αρχαία τεχνολογία απλά αλλάζει το software ώστε να μπορεί να κάνει περισσότερα από αυτά που κάνει το χειριστήριο του wii κατά τ' άλλα είναι η ίδια τεχνολογία) το natal της Microsoft όμως είναι ένα εντελώς νέο προϊόν που κοιτάει στο μέλλον χωρίς χειριστήρια και μλκιες όπως έχουν τα wii & ps3.

Sorry αλλα αν δεν ξερεις μην μιλας καλυτερα. Καμια απολυτως σχεση το wii-mote με το motion sensor του PS3. Σαν να συγκρινεις μανταρινια με μπανανες. Απλα καμια σχεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Κάνεις λάθος, δεν είναι μόνο σε software εξελιγμένο. Χωρίς να ξέρω και πολλά πολλά για την συγκεκριμένη τεχνολογία αυτό που κατάλαβα απ'οσα είδα, είναι πως δανίζοντε την τεχνολογία που χρησιμοποιούσαν τόσα χρόνια στις ταινίες του holywood και την φέρνουν στο σαλόνι σου. Αν πρόσεξες την μπάλα στην άκρη του controller είναι ίδια με τις μπάλες που είναι στα ολόσωμα κολάν που βάζουν στους ηθοποιούς για motion capturing, εξού και το 1-1 motion capturing.

Και λες ότι αυτό είναι καλύτερο και ποιο υποσχόμενο από αυτό του natal :confused:

Όχι δεν θα είναι πατάτα όπως και το wii δεν είναι πατάτα...go figure. Aυτό όμως δεν το κάνει επαναστατικό σε hardcore τίτλους. Εσύ δηλαδή περιμένεις να παίξεις το επόμενο GTA με το natal; Το natal βγαίνει καθαρά για να πάρει κόσμο απο το wii και επίσης βγαίνει για να δημιουργήσει μια ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών. Προσωπικά το βλέπω σαν gimmick όπως και το wii. Tο motion controller της sony είναι πιο ώριμο σαν πρόταση, προσγειομένο σαν ιδέα και έχει προοπτικές και σε hardcore τίτλους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα ήθελα να τερματίσω το God of war4 χτυπόντας τα χέρια μου αριστερά-δεξιά σα σπαστικό.

Μα δεν είπε κανείς ότι θα βγούνε παιχνιδάρες που να υποστηρίζουν το natal(Που το άκουσες αυτό:rolleyes:). Άπλα σε μερικά άρθρα έχει ακουστεί ότι παιζει να προσφέρει υποστηρίξει για τα είδη υπάρχον παιχνίδια του 360 και μερικά μελλοντικά(Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν το βλέπω να γίνετε κάτι τέτοιο)

Αν βλέπεις την τεχνολογία της sony ποιο προσγειωμένη και με περισσότερες προοπτικές σαν ιδέα εγώ πάλι δεν το πιστεύω.

Γιατί πιστεύεις ότι π.χ. αυτά που μπορεί να κάνει το ps3 motion detector δεν θα μπορεί να το κάνει και το natal με το να σκανάρεις ένα οποιοδήποτε εξάρτημα(Π.χ. skateboard όπως στην E3) και να το χρησιμοποιείς όπως τα sensors του ps3;) Λέω τώρα εγώ.

συν του ότι το natal είναι μια εξέλιξη του eye-toy ;)

Ναι δεν αντιλέγω πήρανε την είδη υπάρχουσα τεχνολογία του eye toy και την πήγανε ένα βήμα ποιο πέρα.

more PR BS ..αυτά ακούτε και μετά απορείτε.

Τι σημαίνει pr bs?

Έχμ,το Natal είναι αρχαία τεχνολογία,συγνώμη αλλά ότι κάνει το Natal το κάνει ήδη το PS3 Eye:

Αυτό που βλέπεις στο video υπάρχει ήδη...

Ναι αλλά δεν είδα πουθενά να έχει και αναγνώριση φωνής και να συνδυάζει και τα δυο(Κίνηση και φωνή)(Σημείωση για gherudos: Εννοώ το natal του xbox360).

Sorry αλλα αν δεν ξερεις μην μιλας καλυτερα. Καμια απολυτως σχεση το wii-mote με το motion sensor του PS3. Σαν να συγκρινεις μανταρινια με μπανανες. Απλα καμια σχεση.

Όπως και καμία σχέση το eye toy με το natal.(Άποψη μου).

Και για πες μου ποια η διάφορα αφού και το wii έχει δυο χειριστήρια που μπορείς να τα κάνεις ότι θελεις κάτι παρεμφερές με το ps3 εν ολίγης(Τονίζω πάλι άποψη μου)

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Το ζούδι το φωνάζεις με το όνομα του και ακούει,επίσης μη συγκρίνεις το eye toy με το ps3 eye,είναι 2 τελείως διαφορετικές τεχνολογίες,επίσης το eye toy δεν έχει audio παρά μόνο video.

Δημοσ.

Όπως και καμία σχέση το eye toy με το natal.(Άποψη μου).

Και για πες μου ποια η διάφορα αφού και το wii έχει δυο χειριστήρια που μπορείς να τα κάνεις ότι θελεις κάτι παρεμφερές με το ps3 εν ολίγης(Τονίζω πάλι άποψη μου)

Δεν ειπα τιποτα για natal και eyetoy, ειπα απλα οτι καμια σχεση το wii-mote με το motion sensor του PS3 και το να τα συγκρινεις ειναι σαν να συγκρινεις μανταρινια με μπανανες. Καμια σχεση απλα. Απο εκει και περα δεν ξερω τιποτα για Natal και Eyetoy και οτιδηποτε. Απλως παρατηρησα το λαθος που εκανες στο να συγκρινεις αυτα τα δυο.

Δημοσ.

Και για να σας κάνω να φαγωθείτε:

Τουλάχιστον το "παιχνίδι" που έβαλε ο Gherudos υπάρχει, ενώ το Natal.... Ίσως να υπάρξει.

Φαγωθείτε ελεύθερα. :P

Πείτε ό,τι θέλετε. Δε ξαναπαίρνω μέρος... :P

Δημοσ.
Και για να σας κάνω να φαγωθείτε:

Τουλάχιστον το "παιχνίδι" που έβαλε ο Gherudos υπάρχει, ενώ το Natal.... Ίσως να υπάρξει.

Φαγωθείτε ελεύθερα. :P

Πείτε ό,τι θέλετε. Δε ξαναπαίρνω μέρος... :P

Τι παιχνίδι υπάρχει είδη? Ούτε το ps3 eye έχει κυκλοφορήσει ούτε το xbox360 natal οπότε ότι λέμε είναι καθαρά υποθετικό.

Εν ολίγης η άποψη μου είναι ότι άλλη τεχνολογία το xbox360 natal και άλλη το ps3 eye καμιά σχέση κατά την γνώμη μου και δεν το λέω μόνο εγώ και πολλοί ερευνητές που επειδή το natal είναι όντως κάτι καινούργιο(Αισθητήρα κινήσεις και ήχου σε πολύ ευρύτερο τομέα - επίπεδο) και γι' αυτο δεν ξερουν κατα πόσο και σε τι επίπεδο θα δουλέψει.

Δημοσ.
Τι παιχνίδι υπάρχει είδη? Ούτε το ps3 eye έχει κυκλοφορήσει ούτε το xbox360 natal οπότε ότι λέμε είναι καθαρά υποθετικό.

Εν ολίγης η άποψη μου είναι ότι άλλη τεχνολογία το xbox360 natal και άλλη το ps3 eye καμιά σχέση κατά την γνώμη μου και δεν το λέω μόνο εγώ και πολλοί ερευνητές που επειδή το natal είναι όντως κάτι καινούργιο(Αισθητήρα κινήσεις και ήχου σε πολύ ευρύτερο τομέα - επίπεδο) και γι' αυτο δεν ξερουν κατα πόσο και σε τι επίπεδο θα δουλέψει.

The peripheral was launched in a bundle with The Eye of Judgment in the United States on October 23, 2007,[2] in Japan and Australia on October 25, 2007[3][4] and in Europe on October 26, 2007[5][6]

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS3.00141

Φρεσκαδούρα.. τι να σου πώ.. :P

Games που το υποστηρίζουν ήδη:

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Eye

Eyepet

Release date: November 19

Αλλα αντί άλλων :P

Δημοσ.

pwned

10 chars

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...