Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει τότε δεν υπήρχε internet κιόλας. Οι κόντρες περιορίζοταν στις γειτονιές.

Υπήρχαν τα περιοδικά και το videogamάδικο της γειτονιάς...

Ήταν πιο hc απο το ίντερνετ μια φορά.. :P Όχι λίνκς, δεύτερα accounts και μπούρδες..

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομιζω αυτη ειναι ισως η χειροτερη γενια κονσολων και στα pc ακομα τα παιχνιδια ειναι ακομα λιγοτερα και ''ριχα''.

βασιζεται κυριως στα εφε και στην μπουρδα χωρις καμμια πρωτοτυπια και σοβαρη διασκεδαση. οποτε και οι κοντρες θα επρεπε να γινονται γι αυτο να βαλουν μυαλο τα τζιμανια στις εταιριες μπας και βγει κατι πιο σοβαρο γενιοτερα.

Δημοσ.
http://www.eurogamer.net/articles/xbox-360-vs-ps3-face-off-round-21-face-off?page=1

ακόμη ένα υπέροχο face off από το eurogamer...

Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι τα περισσότερα παιχνίδια του face off είναι πατάτες με αποκορύφομα το GI Joe ...οι διαφορές συνεχίζουν να είναι ηλίθιες, (με το συμπάθειο) ενώ το μοναδικό παιχνίδι που ίσως να αξίζει για τα καλά γραφικά του, το UFC, είναι ίδιο και στις 2 κονσόλες. Τo batman γιατί δε το έβαλαν άραγε :o

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:15 ----------

νομιζω αυτη ειναι ισως η χειροτερη γενια κονσολων και στα pc ακομα τα παιχνιδια ειναι ακομα λιγοτερα και ''ριχα''.

βασιζεται κυριως στα εφε και στην μπουρδα χωρις καμμια πρωτοτυπια και σοβαρη διασκεδαση. οποτε και οι κοντρες θα επρεπε να γινονται γι αυτο να βαλουν μυαλο τα τζιμανια στις εταιριες μπας και βγει κατι πιο σοβαρο γενιοτερα.

Αυτό το πιστεύω και εγώ, ειδικότερα στο χώρο του pc gaming. Ας είναι καλά η blizzard που βγάζει κάνα ποιοτικό τίτλο αραιά και που (βλ. starcraft, diablo). Επίσης η lucas arts, που αποφάσισε επιτέλους να φτιάξει remake παλιών adventure, λες και ήθελε πολύ σκέψη, μας έχουν φλομώσει με star wars τόσα χρόνια, έχει κορεστεί το franchise μέχρι αηδίας. Πάντως παίζουν πολλά σαβούρα games και στην καλύτερη fast-food games (κοινώς, παίζω μια φορά και το "παρκάρω") που και που όμως βλέπεις και διαμάντια σαν το fallout3 και ευελπιστώ και το Dragon Age origins.

Δημοσ.

οτι δεν φτανει η αλεπου μου φενεται.... πως γινεται σε ολα τα παιχνιδια που τα πινει το ps3 να τα βγαζετε χαλια...

να δουμε στο cod τι θα λες... και αυτο πατατα?

Δημοσ.

Πέρα απο τη σύγκριση που δεν με αφορά...

Τα παιχνίδια στο faceoff είναι όντως το ένα χειρότερο απο το άλλο αν εξαιρέσεις το coj:bib. Για αμφότερες τις κονσόλες.. Εκτός αμα είσαι φάν της μπουνιάς ή των ηλίθιων τερατοειδών πόκεμον..

Δημοσ.
Πέρα απο τη σύγκριση που δεν με αφορά...

Τα παιχνίδια στο faceoff είναι όντως το ένα χειρότερο απο το άλλο αν εξαιρέσεις το coj:bib. Για αμφότερες τις κονσόλες.. Εκτός αμα είσαι φάν της μπουνιάς ή των ηλίθιων τερατοειδών πόκεμον..

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάντα όταν το 360 έχει καλύτερες επιδώσεις,τα παιχνίδια τα βγάζετε για τα μπάζα, μπορείτε να μου δώσετε μια λογική εξηγηση??

--->και ξέρωντας την λογική που λειτουργεί το eurogamer σίγουρα θα κάνει ξεχωριστό face off για το batman ΑΑ και εκεί θα κρίνουμε...

*και για να μην ξεχνιόμαστε XBOX360 VS PS3 (21-0)

Δημοσ.

Μια χαρά παιχνίδι είναι το Wolfenstein που είναι στο συγκριτικό, εντάξει όχι ΑΑΑ τίτλος αλλά με την καμία δεν είναι μέτριο (well, το SP μέρος. Το MP μπάζει από παντού οπότε το προσπερνάμε :P)

Δημοσ.

@anamenos,δε βγάζουν κάθε παιχνίδι που είναι καλύτερο στο 360 για τα μπάζα.Απλά τεράστιο μέρος των παιχνιδιών αυτών είναι όντως για τα μπάζα.:-)

Δημοσ.
@anamenos,δε βγάζουν κάθε παιχνίδι που είναι καλύτερο στο 360 για τα μπάζα.Απλά τεράστιο μέρος των παιχνιδιών αυτών είναι όντως για τα μπάζα.:-)

ok, ρε Zisi να συμφωνήσω σε αυτό που λές, αλλά γίνεται σε ένα σοβαρό face off να είναι όλα τα παιχνίδια τέλια?? Όπως ξέρεις δεν γίνεται σε μια χρονία να βγούνε παραπάνω από 5-6 διαμάντια, και στο κάτω κάτω οι ανθρώποι συγκρίνουν τις αποδώσεις του εκάστοτε game σε κάθε κονσόλα, ανεξαρτήτος ποιότητας...

Δημοσ.
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάντα όταν το 360 έχει καλύτερες επιδώσεις,τα παιχνίδια τα βγάζετε για τα μπάζα, μπορείτε να μου δώσετε μια λογική εξηγηση??

--->και ξέρωντας την λογική που λειτουργεί το eurogamer σίγουρα θα κάνει ξεχωριστό face off για το batman ΑΑ και εκεί θα κρίνουμε...

*και για να μην ξεχνιόμαστε XBOX360 VS PS3 (21-0)

Δεν ξέρω γιατί μιλάς στον πληθυντικό.. 360 έχω και το υπερεκτιμώ.. Τα παιχνίδια όμως στο συγκριτικό είναι όντως μέτρια..

Και γενικά όλα αυτά τα faceoff που γίνονται σε αδιάφορους multiplatform τίτλους και επικεντρώνονται σε αδιάφορες για τον μέσο χρήστη λεπτομέρειες είναι απλά για να χαίρονται οι wannabe μέτοχοι όπως ο απόκλειρος και να γεμίζουν οι σελίδες εδωπέρα.

Δεν μου λένε τίποτα όταν μπορώ και βλέπω Gears και halo στο 360 και uncharted και mgs4 στο ps3.. Αυτά παίρνω σαν παραδείγματα μέγιστων επιδόσεων και βλέπω τι πραγματικά μπορεί να κάνει η κάθε κονσόλα. Τα multiplatform το εμπεδώσαμε για χ-ψ 42342 λόγους προγραμματισμού/ξεπρογραμματισμού (δε με νοιάζει) είναι καλύτερα στις λεπτομέρειες στο 360. So? Ποιόν Πραγματικά νοιάζουν αυτές οι λεπτομέρειες εκτός απο 5-6 φόρουμ lurkers και ποιός απο το real αγοραστικό κοινό gives a fuck για αυτά..;

Με νοιάζει αν θα παίξω μια μετριότητα με λίγο καλύτερα γραφικά;;

Δημοσ.
ok, ρε Zisi να συμφωνήσω σε αυτό που λές, αλλά γίνεται σε ένα σοβαρό face off να είναι όλα τα παιχνίδια τέλια?? Όπως ξέρεις δεν γίνεται σε μια χρονία να βγούνε παραπάνω από 5-6 διαμάντια, και στο κάτω κάτω οι ανθρώποι συγκρίνουν τις αποδώσεις του εκάστοτε game σε κάθε κονσόλα, ανεξαρτήτος ποιότητας...

Φίλε μου,ακριβώς αυτό που λες (η πρώτη πρόταση του post σου) είναι η απόδειξη του ότι αυτά τα face-offs είναι ανώφελο να τα κοιτάμε.:-)Δε νομίζω να έχει νόημα ένα face-off ενός παιχνιδιού του μετρίου και κάτω,που η δουλειά που θα έχει γίνει από τους devs θα είναι τελείως πρόχειρη.Για παιχνίδια όπως gta4,fallout 3,κανά cod και μερικά άλλα να το δεχτώ το face-off.

Και τα 5-6 διαμάντια που λες,πολλά λες νομίζω.:PΤόσα άντε να είναι τα exclusives.Για multiplatform είναι πάρα πολλά.

Δημοσ.

Εχω μια απορια σχετικα με τον ηχο στις δυο κονσολες.Εχω αρκετα παιχνιδια στο Ps3 που βγαζουν ηχο surround 7 1 ,στο Xbox 360 δεν εχω βρει ακομα κανενα να το υποστηριζει μηπως εχω κανει καποιο λαθος στις ρυθμισεις ??

Δημοσ.
οτι δεν φτανει η αλεπου μου φενεται.... πως γινεται σε ολα τα παιχνιδια που τα πινει το ps3 να τα βγαζετε χαλια...

να δουμε στο cod τι θα λες... και αυτο πατατα?

Όλοι γνωρίζουμε πως μέχρις στιγμής για κάποιο studio που δεν έχει εμπειρία στο development με PS3, είναι δυσκολότερο να εκμεταλευτεί τις δυνατότητες του και να βγάλει γραφικά... uncharted?. Γιατί λοιπόν οι τύποι που έφτιαξαν το GI Joe να μπούνε στο κόπο να κάνουν σωστό development για το PS3 αφού όλοι γνωρίζουμε και αυτοί καλύτερα, πως παιχνίδια σαν το GI Joe βγαίνουν για να πουλήσουν με την ταινία σε αγοραστικό κοινό κάτω των 15 χρονών. Και στη τελική τι να τα κάνεις τα καλά γραφικά αν ο τίτλος είναι εξαρχής πάτος απο κάθε άλλη άποψη.

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τους άλλους τίτλους. Αν θες να λάβουμε υπόψη τα συκγκριτικά σοβαρά ...αιντε λέμε ότι τα λαμβάνουμε, εκεί που θα πρέπει να μετράνε είναι σε τίτλους όπως το batman, cod, assassin's creed κλπ αλλά και πάλι, οι διαφορές σε αυτά τα παιχνίδια που σέβοντε τους εαυτούς τους, είναι ανούσιες και ίσως μόνο να σε απασχολήσουν αν έχεις και τις 2 κονσόλες, αν και εγώ θα κοίταζα σε ποια κονσόλα έχω το μεγαλύτερο trophy/achievement collection και θα αγόραζα το τίτλο για εκεί.

Για το COD το μόνο που ξέρω είναι πως θα το αγοράσω στο PC μου, εγώ FPS σε κονσόλα δε ξαναπαίζω μιας και το θεωρώ το χειρότερο genre που μπορεί να παίξει κάποιος σε κονσόλα μετά τα strategy, οπότε ποσώς με ενδιαφέρει το συκγκριτικό.

δηλάδη ήμαρτον ...πάμε να βγάλουμε κριτίριο αγοράς κονσόλας, τα καλύτερα γραφικά του xbox σε παιχνίδια σαν το GI Joe /facepalm Ευχαρίστως ανταλλάζω 100 τέτοια παιχνίδια για το Last Guardian.

Δημοσ.

Τα faceoff ειναι λογικο να συγκρινουν τους multiplatform τιτλους.

Και οι δυο τυπαδες απο το DF κανουν τρελη δουλεια, φοβερα επιστημονικη. Ευτυχως λοιπον που υπαρχουν αυτα τα χειροπιαστα συγκριτικα. Σε αλλα περιπτωση θα εξαρτιομασταν απο τις διαφορες σαλαμουρες-υποκειμενικες-παρατηρησεις επι των τεχνικων ("καμια φορα το framerate χανει" κτλ) απο τα κλασικα sites...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...