Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγώ πάντως απορώ, με όλες αυτές τις ανούσιες κόντρες για τις θολούρες και για το αν η κλανιά του Batman φαίνεται καλύτερα στο ps3 ή στο xbox 360 προλαβαίνετε να χαρείτε καθόλου ένα game ή ασχολείστε μόνο με αυτά;

+1

Δεν μπορω να καταλαβω αυτην την εμμονη εκτος και αν τετοιες διαφορες ειναι τραγικες και πραγματικα εχουν αντικτυπο στο gameplay.

Δημοσ.
Εγώ πάντως απορώ, με όλες αυτές τις ανούσιες κόντρες για τις θολούρες και για το αν η κλανιά του Batman φαίνεται καλύτερα στο ps3 ή στο xbox 360 προλαβαίνετε να χαρείτε καθόλου ένα game ή ασχολείστε μόνο με αυτά;

'Εχεις δεί την κλανιά του Batman σε Full HD ανάλυση? Άλλο πράμα δικέ μου!:lol::lol::lol:

Δημοσ.

[προσωπικη αποψη]

Κυριοι, οι console wars υπηρχαν απο τη χαραυγη του gaming. Εγω διασκεδαζω ιδιαιτερα οταν ειναι σε ενα σοβαρο επιπεδο.

Στο χερι μας ειναι αυτο.

Οσοι ειναι αποδεδειγμενα τρολια ανευ gaming background ή εντελως φρεσκοι, καλυτερα να απεχουν και για να προστατευσουν τα νευρα και το χρονο τους αλλα και να μας κανουν και τη χαρη να συζητησουμε, οι υπολοιποι, με χιουμορ, facts και ηρεμια.

[/προσωπικη αποψη]

Αυτα τα ολιγα προς τους φιλους "ειρηνοποιους"

Δημοσ.

Aυτο χρειαζεται συλογικη συνειδηση ομως και δεν ξερω αν κανω λαθος η με γελαν τα ματια μου αλλα δεν εχω δει σχεδον καθολου εδω και ποσσες σελιδες. Οποτε τι κανουμε, δεχομαστε τα καλα με τα σκατα και τα διαχωριζουμε.

Δημοσ.
[προσωπικη αποψη]

Κυριοι, οι console wars υπηρχαν απο τη χαραυγη του gaming. Εγω διασκεδαζω ιδιαιτερα οταν ειναι σε ενα σοβαρο επιπεδο.

Στο χερι μας ειναι αυτο.

Οσοι ειναι αποδεδειγμενα τρολια ανευ gaming background ή εντελως φρεσκοι, καλυτερα να απεχουν και για να προστατευσουν τα νευρα και το χρονο τους αλλα και να μας κανουν και τη χαρη να συζητησουμε, οι υπολοιποι, με χιουμορ, facts και ηρεμια.

[/προσωπικη αποψη]

Δύο ενστάσεις μόνο.

1) Οι console wars παλιά σε τι οφείλονταν; Γιατί τώρα βλέπω πως πολλοί αναλώνονται σε θέματα τύπου «Η φλέβα στο μπράτσο του Chris Redfield φαίνεται πιο πραγματική στην έκδοση για το 360» και «Το σπινθηροβόλο βλέμμα του Bruce Wayne είναι σαφώς πιο ρεαλιστικό στην έκδοση του ps3».

2) Το συγκεκριμένο topic θα μπορούσε να είναι και ένας ωραίος συγκριτικός οδηγός για κάποιον που θέλει να αγοράσει μία απ' τις δύο κονσόλες. Τώρα όμως μπαίνουν και κάποιοι «εντελώς φρέσκοι δίχως κάποιο background και μη έχοντες master στην επιστήμη των Τεχνικών Ζητημάτων των Κονσολών» (καλή ώρα), βλέπουν κάτι ανελέητα trolls που συμπεριφέρονται λες και έχουν μεγαλύτερα συμφέροντα απ' τα μεγαλοστελέχη των δύο εταιριών και ξενερώνουν.

Δημοσ.

1)εγω θυμαμαι τους τσακωμους απο την εποχη τον home micros. Εριχνα απειρες ωρες τσακωμων υπερασπιζομενος τον Spectrum :).

Στα κονσολικα:

MegaDrive με SNES επεφταν κορμια

Saturn με PSX χαλασανε φιλιες :)

Dreamcast με PS2 επικες μαχες

XBOX με PS2 υπαρχει και πολυ πραγμα καταγεγραμμενο στο παρον ιστοτοπο

360 με PS3 ηταν πιο "τρολατη" περιπτωση μιας και μπηκε πολυς (και ενιοτε "ξενος" με το αντικειμενο) κοσμος τοσο στις κονσολες οσο και στο ιντερνετι εκεινη τη περιοδο.

Ο πλατφορμικος τσακωμος ειναι μεσα στη VG κουλτουρα. Απλα πρεπει να γινεται με δεδομενα,γνωση και οπου χρειαζεται χιουμορ.IMHO

2)Προσπερνω απο δεξια και σου λεω οτι καλο θα ηταν να υπαρχει μια "360vsPS3 σκουπιδιαρα" thread οπου να γινονται με ελαφρα καρδια οι μετακινησεις. ταπεινη μου γνωμη τουλαχιστον...

Δημοσ.

Μωρέ εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις κόντρες, ίσα ίσα έχουν φάση καμιά φορά. Με ένα τακτ όμως, όσο τακτ μπορεί να υπάρχει σε μια κόντρα τέλος πάντων. Γιατί κάτι trolls είναι τελείως σιχαμερά. Ο άλλος βέβαια δε θα σηκωθεί να φύγει λόγω ενός troll, από την άλλη τα bans δε τα σταματάνε όπως έχει φανεί.

Δημοσ.
[προσωπικη αποψη]

Στο χερι μας ειναι αυτο.

[/προσωπικη αποψη]

+1

10char

Δημοσ.

1) Οι console wars παλιά σε τι οφείλονταν; Γιατί τώρα βλέπω πως πολλοί αναλώνονται σε θέματα τύπου «Η φλέβα στο μπράτσο του Chris Redfield φαίνεται πιο πραγματική στην έκδοση για το 360» και «Το σπινθηροβόλο βλέμμα του Bruce Wayne είναι σαφώς πιο ρεαλιστικό στην έκδοση του ps3».

Και τότε για τα ίδια διαφωνούσαν. Τουλάχιστον στη γενιά του PS2, Xbox, GC. Παλαιότερα μάλλον ήταν για το ποιά κονσόλα έχει τα καλύτερα παιχνίδια. Ξέρεις η Nintendo με τον Mario, η Sega με τον Sonic κ.τ.λ.

Δημοσ.
Και τότε για τα ίδια διαφωνούσαν. Τουλάχιστον στη γενιά του PS2, Xbox, GC. Παλαιότερα μάλλον ήταν για το ποιά κονσόλα έχει τα καλύτερα παιχνίδια. Ξέρεις η Nintendo με τον Mario, η Sega με τον Sonic κ.τ.λ.

τα γραφικά μπήκαν με την κόντρα psx-n64 και catridge/cd μάχες.το σατερν δεν το έδινε κανείς σημασία είχε ολο και όλο καμια 100παιχνίδια.... πιο παλιά θυμάμαι μαλώναμε για σονικ και μαριο στην γειτονιά,εγω μέγας φαν του σκαντζοχοιρου απο εκει και το skanjos που ακολουθάει 15+χρόνια έκραζα τον super mario και έλεγα οτι τόσο αργά παιχνίδια χωρίς skill τα παίζεις και στο gameboy αλλα απο την άλλη δανειζόμουν το super nintendo του φίλου και έπαιζα ffvi και αυτός στο δικό μου phantasy star iv .πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν κόντρες στα video games.υπερασπίζεσαι κάποια παιχνίδια/κονσόλες που σου χάρισαν/ζουν ευχάριστες στιγμες και ο άλλος τις δικές του.

Δημοσ.

Διαφωνώ. Μια χαρά σφαγή γινόταν και τότε για τα γραφικά. Απλά δεν γινόταν στο βαθμό που γίνεται σήμερα. Και εν μέρει έχεις δίκιο, παλιά μέτραγε πολύ περισσότερο το gameplay... αλλά όχι ότι δεν υπήρχαν και τότε κοντρίτσες για τα γραφικά.

Ίσως επειδή δεν υπήρχαν και τόσα multiplatform ώστε να υπάρχουν άμεσες συγκρίσεις. Αλλά και πάλι υπήρχαν συζητήσεις. Για παράδειγμα, θυμάμαι ότι στο snes το Doom 3d ήταν πολύ ανώτερο από το mega drive

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...