darklordvader77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 1. Nα με κανεις να καταλαβω τι? Οτι με μερικα αρθρα για το backstory του developement διαμαγειας θα αλλαξω αποψη κ θα πω οτι οντως ηταν αυτο που περιμενα επειδη ο Kojima δεν πηρε τα dev tools νωρις ή επειδη ο Snake ειναι στην ουσια o Kojima? παμε καλα? OXΙ, οτι με τοσες μ@λ@κιες κ τρυπες στο backstory του 2, που ειχε γινει επιτηδες, αφου δεν υπηρξε ποτε sequel μετα απ αυτο στο μυαλο του kojima, ειναι κατανοητο πιστευω.. ακομη να το δεις? 2. Ειπα απο την αρχη οτι το MGS4 ειναι το κατωτερο της σειρας, ποτε δεν μιλησα για την ποιοτητα του παιχνιδιου που εννοειται οτι ειναι πολυ υψηλη...οποτε μην λες πραγματα που δεν εχω πει. οταν απ τα 100 τα λες ενα ενα.. μας βγαζεις το λαδι, κ περιμενεις να γινεις κ κατανοητος αντιφασκοντας/λεγοντας τα μισα μισα.. βρε κουνια που σε κουναγε.. 3. Αμφισβητεις την νοημοσυνη μου επειδη δεν μπορεις εσυ προφανως να δεχτεις/καταλαβεις την πλακα περι Sony αλλα πιστευεις οτι "κατι" συμβαινει? ελεος...Μιας κ μιλαμε κ για ελλειψη νοημοσυνης η ειρωνια απο την πλευρα σου σε αρκετα posts δειχνει το επιπεδο της νοησης σου. Λαθος κ εδω, δειχνεις οτι εφοσον στριμωχτηκες, κ δε μπορουσες να πεις κατι, λες 2 φορες Sony κ καλα οτι προσπαθω να σε πεισω (ενω προσπαθω να σε κανω να διαβασεις 5 αρθρα,[δυσκολο..] για να μαθεις καλυτερα τι επρεπε να περιμενες εξ αρχης!) κ καθαρισες.. μηπως εισαι ο παπαφιλιπς που ρουφαει τη σκονη? Η ειρωνια μου ηταν στα ορια του πειραγματος,(1 φορα δλδ) οποτε μετα ενηργησε ο εγωισμος σου,η ξεροκεφαλια σου κτλ κ δεν εκατσες να ασχοληθεις.. so simple! Δεν θελω να σου αλλαξω γνωμη, θελω να διαβασεις αυτα κ να καταλαβεις 5 πραγματα, αλλα τι λεω, γαιδουρι θα ριχνε περισσοτερο τον εγωισμο του απο σενα. α, κ btw δεν θελω να παραδεχτεις τπτ.. θα ταν ματαιο σαν concept! πιστευεις οτι μπορεις να το κανεις? 4. Εμενα μου κανει εντυπωση που δεν εχεις δει μεχρι τωρα ατομα που να εχουν την ιδια αποψη. Δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι.. 5. Ενδιαφερον τα link που παρεθεσες παραπανω..κατι σαν developer diary που πρεπει να μου αλλαξει γνωμη για αυτο που επαιξα...σιγουρα πολυ ενδιαφερον. Σκοπος ειναι, να σε βαλουν να αναρωτηθεις μερικα πραγματα.. πραγμα αδυνατο προφανως για σενα.. out of your league ενα πραμα! developer diary? το φτιαξαν ατομα που βλεπουν τι νοημα κρυβεται απο πισω, που παρατηρουν,αναλυουν κ βγαζουν συμπερασματα. καμια σχεση δηλαδη με σενα που στα δινω ετοιμα κ δε βλεπεις ουτε στα 5 μετρα κ τα βαφτιζεις developer diary.. υ.γ. Απ οτι καταλαβα, διαβασες μερος των αρθρων που παρεθεσα (πως το παθες βρε?) αλλα ημιτελη, μεχρι το σημειο που θα "μπορουσες" να πεις γιατι δεν συμφωνεις. ημιτελες διαβασμα=0 διαβασμα=0 σκεψη. sorry, next time! Αντε, κ στο επομενο σου ποστ να το χεις κανει πραγματικοτητα! ζυγωνεις κ πας..
dr_thodt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 OXΙ, οτι με τοσες μ@λ@κιες κ τρυπες στο backstory του 2, που ειχε γινει επιτηδες, αφου δεν υπηρξε ποτε sequel μετα απ αυτο στο μυαλο του kojima, ειναι κατανοητο πιστευω.. ακομη να το δεις? E τελικα εχεις δικιο το MGS4 μου αρεσει το ιδιο με τα προηγουμενα installments...με τοσες τρυπες κ μαλακιες που ειχε το backstory του MGS2 ειναι λογικο οτι μερικα videos ηταν τοσο μεγαλα/κουραστικα, το gameplay τοσο λιγο σε διαρκεια σε σχεση με τα προηγουμενα κ με τα χειροτερα boss-fights/villains στο franchise. Ειλικρινα εισαι one of a kind...να μην μπορεις να δεχτεις ακομα κ μετα απο τοσα posts το οτι καποιος δεν συμφωνει μαζι σου προσπαθωντας να μηδενισεις την αποψη μου - εγω παρεθεσα επιχειρηματα ενω εσυ μου πετας 5 link κ μου λες διαβασε και θα καταλαβεις γιατι το παιχνιδι ειναι καλυτερο απο οτι νομιζεις...ειλικρινα νομιζεις οτι θα αλλαξω γνωμη για το game βλεποντας το backstory/αναλυοντας το MGS4? Μερικοι δεν εχετε το θεο σας εδω μεσα... οταν απ τα 100 τα λες ενα ενα.. μας βγαζεις το λαδι, κ περιμενεις να γινεις κ κατανοητος αντιφασκοντας/λεγοντας τα μισα μισα.. βρε κουνια που σε κουναγε.. Oταν εσυ βγαζεις συμπερασματα κ λες πραγματα που δεν ειπα ποτε μαλλον εσυ εχεις το προβλημα ενω απο οτι φαινεται δεν ειμαι μονο εγω που απο διαβασμα 0 σκεψη 0..εγω τι πιστευω τα ειπα απο την αρχη με το πρωτο πραγμα που ειπα να ειναι το εξης: Μερικοι παιζουν games για τα γραφικα, αλλοι για το story και αλλοι για το gameplay...απο οτι φαινεται αρκετοι εδω μεσα δεν παιζουν καθαρα για το gameplay ειδικα αν εντυπωσιασε καποιους τοσο το campaign του COD4/θεωρουν κορυφαιο FPS το Κillzone 2 και το MGS4 τον μονο [/b']must-play τιτλο της γενιας. συνεχιζοντας... Αυτοι ειναι κατα τη γνωμη μου οι λογοι οι οποιοι δεν κανανε το MGS4 το παιχνιδι που επρεπε να ηταν ειδικα σαν finale της σερας μετα το εκπληκτικο MGS3...το MGS4 εχει καποια τρομερα σημεια οπως το τελος του τριτου chapter ή το τεταρτο chapter αλλα γενικα πιστευω οτι χανει [b']σε σχεση με τα προηγουμενα games της σειρας IMO. Οπως βλεπεις πουθενα δεν ειπα οπως ισχυριστηκες οτι το MGS4 δεν ειναι must-play τιτλος ουτε το συγκρινα με καποιο αλλο game παρα μονο με τα υπολοιπα της σειρας...οποτε απο οτι βλεπω κ εσυ διαβασμα 0, σκεψη 0. Λαθος κ εδω, δειχνεις οτι εφοσον στριμωχτηκες, κ δε μπορουσες να πεις κατι, λες 2 φορες Sony κ καλα οτι προσπαθω να σε πεισω (ενω προσπαθω να σε κανω να διαβασεις 5 αρθρα,[δυσκολο..] για να μαθεις καλυτερα τι επρεπε να περιμενες εξ αρχης!) κ καθαρισες.. μηπως εισαι ο παπαφιλιπς που ρουφαει τη σκονη? "Λαθος κ εδω" επειδη εκανα πλακα κ δειχνω οτι στριμωχτηκα ενω εσυ εχεις κολλησει με το συγκεκριμενο εδω κ 10 posts? το ποιος στρημωχτηκε και το ποιος προσπαθει να πεισει ποιον με λαθος τροπο φαινεται απο τα posts του καθενος...μαλλον χτυπησα καποιο νευρο με το Sony ε? Η ειρωνια μου ηταν στα ορια του πειραγματος,(1 φορα δλδ) οποτε μετα ενηργησε ο εγωισμος σου,η ξεροκεφαλια σου κτλ κ δεν εκατσες να ασχοληθεις.. so simple! Δεν θελω να σου αλλαξω γνωμη, θελω να διαβασεις αυτα κ να καταλαβεις 5 πραγματα, αλλα τι λεω, γαιδουρι θα ριχνε περισσοτερο τον εγωισμο του απο σενα. α, κ btw δεν θελω να παραδεχτεις τπτ.. θα ταν ματαιο σαν concept! πιστευεις οτι μπορεις να το κανεις? Συνεχιζεις βλεπω με ειρωνεια, κακο κ καλα humour, προσωπικες επιθεσεις κ ξεροκεφαλια πιστευοντας ακομα οτι θα αλλαξω γνωμη κατα καποιο τροπο με τα "developer diaries" μιλωντας για εγωισμο ποιος εσυ? τελικα δεν βαζεις μυαλο. Δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι.. Ξερεις υπαρχει κοσμος κ περα απο προσωπικους φιλους/γνωστους... Σκοπος ειναι, να σε βαλουν να αναρωτηθεις μερικα πραγματα.. πραγμα αδυνατο προφανως για σενα.. out of your league ενα πραμα! developer diary? το φτιαξαν ατομα που βλεπουν τι νοημα κρυβεται απο πισω, που παρατηρουν,αναλυουν κ βγαζουν συμπερασματα. καμια σχεση δηλαδη με σενα που στα δινω ετοιμα κ δε βλεπεις ουτε στα 5 μετρα κ τα βαφτιζεις developer diary.. υ.γ. Απ οτι καταλαβα, διαβασες μερος των αρθρων που παρεθεσα (πως το παθες βρε?) αλλα ημιτελη, μεχρι το σημειο που θα "μπορουσες" να πεις γιατι δεν συμφωνεις. ημιτελες διαβασμα=0 διαβασμα=0 σκεψη. sorry, next time! Αντε, κ στο επομενο σου ποστ να το χεις κανει πραγματικοτητα! ζυγωνεις κ πας.. Βlah, blah, blah...βλεπω το διασκεδαζεις να εισαι εκτος θεματος, συνεχιζοντας με τα links που αν δεν τα εχει διαβασει καποιος δεν μπορει να εχει γνωμη για το MGS4...*facepalm*
darklordvader77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 E τελικα εχεις δικιο το MGS4 μου αρεσει το ιδιο με τα προηγουμενα installments...με τοσες τρυπες κ μαλακιες που ειχε το backstory του MGS2 ειναι λογικο οτι μερικα videos ηταν τοσο μεγαλα/κουραστικα, το gameplay τοσο λιγο σε διαρκεια σε σχεση με τα προηγουμενα κ με τα χειροτερα boss-fights/villains στο franchise. Ειλικρινα εισαι one of a kind...να μην μπορεις να δεχτεις ακομα κ μετα απο τοσα posts το οτι καποιος δεν συμφωνει μαζι σου προσπαθωντας να μηδενισεις την αποψη μου - εγω παρεθεσα επιχειρηματα ενω εσυ μου πετας 5 link κ μου λες διαβασε και θα καταλαβεις γιατι το παιχνιδι ειναι καλυτερο απο οτι νομιζεις...ειλικρινα νομιζεις οτι θα αλλαξω γνωμη για το game βλεποντας το backstory/αναλυοντας το MGS4? Μερικοι δεν εχετε το θεο σας εδω μεσα... Σου λεω, οτι θα καταλαβεις τι ειχες να περιμενεις απ το 4.. ειπα ποτε οτι θα αλλαξεις γνωμη προς το καλυτερο?? [οριστε σε 1 προταση στο λεω, κ παλι τα ιδια θα ρωτας..] one donkey of a kind! μερικοι εδω μεσα εχουν τον διαβολο μεσα τους μη σου πω (κ δεν αναφερομαι φυσικα σε σενα) Οπως βλεπεις πουθενα δεν ειπα οπως ισχυριστηκες οτι το MGS4 δεν ειναι must-play τιτλος ουτε το συγκρινα με καποιο αλλο game παρα μονο με τα υπολοιπα της σειρας...οποτε απο οτι βλεπω κ εσυ διαβασμα 0, σκεψη 0. Σε ρωτησα την γνωμη σου αν τον θεωρεις must play τιτλο για το ps3.. δεν ελαβα απαντηση σε αυτο αν κ απαντησες 2 φορες αλλα (ξεκιναγε να ενεργει η αρνητικη σου σκεψη), κ αφου στο υπενθυμησα, απο τοτε λες οτι εβαλα λογια στο στομα σου. Κοινως, ερωτηση≠βαζω λογια try harder please! "Λαθος κ εδω" επειδη εκανα πλακα κ δειχνω οτι στριμωχτηκα ενω εσυ εχεις κολλησει με το συγκεκριμενο εδω κ 10 posts? το ποιος στρημωχτηκε και το ποιος προσπαθει να πεισει ποιον με λαθος τροπο φαινεται απο τα posts του καθενος...μαλλον χτυπησα καποιο νευρο με το Sony ε? Οταν κανεις "πλακα" δις, αποφευγεις καταστασεις,κ δεν απαντας σε ερωτησεις, ειναι σα να μου λες τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια (κ δεν ειναι σκυλος που μαθαινει Αγγλικα, αντε σε βοηθησα! ) . . . . . . ακομη να το βρεις? Μπα, τα χω καταστρεψει τα νευρα μου στο βλεφαρο μου απο ατυχημα, οποτε συνεχιζε, δεν νευριαζω πλεον καθολου ευκολα Ποσο μαλλον οταν εισαι τοσο ευκολος κ προβλεψιμος.. Συνεχιζεις βλεπω με ειρωνεια, κακο κ καλα humour, προσωπικες επιθεσεις κ ξεροκεφαλια πιστευοντας ακομα οτι θα αλλαξω γνωμη κατα καποιο τροπο με τα "developer diaries" μιλωντας για εγωισμο ποιος εσυ? τελικα δεν βαζεις μυαλο. I have studied all these years.. συλλογισμο, αρα κ ριξιμο εγωισμου αλλος χρειαζεται Ξερεις υπαρχει κοσμος κ περα απο προσωπικους φιλους/γνωστους... Το ξερω, απλα εκει κολλουσε Βlah, blah, blah...βλεπω το διασκεδαζεις να εισαι εκτος θεματος, συνεχιζοντας με τα links που αν δεν τα εχει διαβασει καποιος δεν μπορει να εχει γνωμη για το MGS4...*facepalm* Διασκεδαζω να βλεπω να μην καταλαβαινεις αυτα που σου γραφω εξ αρχης: Δεν θελω να σου αλλαξω γνωμη! απλα να σε ενημερωσω οτι επρεπε να περιμενεις πολυ λιγοτερα.. get it? oh wait.. Μα καλε μου ανθρωπε, οταν δεν εχεις διαβασει κατι που σου παραθετω, (ΟΚ, εχεις διαβασει τους τιτλους κ 4 γραμμες) κ παρ'όλα αυτα αναφερεσαι σε αυτα τα αρθρα, κ τα ονομαζεις μαλιστα κ developer's note, το Facepalm.jpg ειναι ολο δικο σου! :lol: Ασχετο, εχω μια απορια τι την θες την Special Edition? Γιατι απ οτι καταλαβα για τη μοστρα της βιβλιοθηκης την πηρες.. τζαμπα λεφτα δηλαδη.. Αν την πουλουσες ποσο θα την κοστολογουσες? με τη λογικη σου 50Ε πιστευω αξιζει..καλα ειναι! τι λες? Για να μην συνεχιστει αυτο, κ επειδη κουραζουμε κ αλλους, αν θες, απαντα μου σε π.μ. (εκτος κ αν εχεις σκοπο να τα δημοσιευσεις κ αυτα ) Αν απαντησεις παρ' ολα αυτα εδω, θα θεωρησω οτι θες να εχεις τον τελευταιο λογο (ή το τελευταιο αποτυχημενο facepalm.jpg) οποτε θα χεις την αναλογη αντιμετωπιση απο μενα. Αυτα!
klainmaingr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Εσυ τι συμπερασμα εβγαλες απο ολο αυτο, οτι το 360 εχει χειροτερη εικονα? Eπειδη απο οτι φαινεται εισαι εντελως ασχετος με τεχνικα θεματα και εθηξες το θεμα της απεικονισης εκανα bold τα σημεια που αναφερονται στο θεμα της ποιοτητας εικονας που εθηξες νωριτερα - λενε για την ελλειψη ΑΑ, self-shadowing και motion-blur στην εκδοση του PS3 που προφανως το γραφει σαν αρνητικο γιατι λειπει καποιο effect, εχεις ιδεα τι ειναι το motion-blur πρωτα απ'ολα? Δεν θα σου κανω την χάρη να σου δώσω σοβαρή απάντηση.. Είναι προφανής ο τρολίστικος ρόλος σου εδώ και πολλά πόστ οπότε δεν χρειάζεσαι περισσότερο τάισμα. Συνέχισε όσο προλαβαίνεις. /ignore
dr_thodt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν θα σου κανω την χάρη να σου δώσω σοβαρή απάντηση..Είναι προφανής ο τρολίστικος ρόλος σου εδώ και πολλά πόστ οπότε δεν χρειάζεσαι περισσότερο τάισμα. Συνέχισε όσο προλαβαίνεις. /ignore Μα κ φυσικα θα κανεις ignore αφου δεν μπορεις να απαντησεις...την επομενη φορα να εισαι πιο διαβασμενος οταν προσπαθεις να το παιξεις οτι εισαι ειδημων σε τεχνικα θεματα.
dr_thodt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ναί αγορίνα μου..Άσχετος.. Όπως και ο skanjos δεν έπαιξε ποτέ halo Όπως και η παράνοια σου για το mgs4 story απέναντι στον μεγαλύτερο mgs fan που ξέρω, τον darklordvader.. Keep up.. Έχεις τα 15 δευτερόλεπτα δημοσιότητας σου... Enjoy.. Παρανοια? μεγαλυτερο MGS fan που ξερεις? 15 δευτερόλεπτα δημοσιότητας? τι σχεση εχουν αυτα με το motion blur και το self shadowing στο Batman? Κατι ελεγες για παρανοια... Τελικα κανεις ignore ή οχι? Αν οχι μεινε εντος θεματος κ αν μπορεις (που δυσκολο το κοβω) απαντησε σε αυτο που σου εγραψα, μην το πας προσωπικα για αλλη μια φορα. Δειξε καποιο επιπεδο εφοσον εγω ειμαι το troll κ εσυ ο ψαγμενος και αντικειμενικος gamer κ απαντησε ανθρωπινα.
klainmaingr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Παρανοια? μεγαλυτερο MGS fan που ξερεις? 15 δευτερόλεπτα δημοσιότητας? τι σχεση εχουν αυτα με το motion blur και το self shadowing στο Batman? Κατι ελεγες για παρανοια... Τελικα κανεις ignore ή οχι? Αν οχι μεινε εντος θεματος κ αν μπορεις (που δυσκολο το κοβω) απαντησε σε αυτο που σου εγραψα, μην το πας προσωπικα για αλλη μια φορα. Δειξε καποιο επιπεδο εφοσον εγω ειμαι το troll κ εσυ ο ψαγμενος και αντικειμενικος gamer κ απαντησε ανθρωπινα. Έχεις δίκιο...Δεν μπορώ μάλλον να κάνω σοβαρή συζήτηση. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Παρακαλώ να λήξει η παρούσα "ανταλλαγή απόψεων" μετάξυ μας εδώ. Ευχαριστώ.
gherudos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 1 λεπτού σιγής παρακαλώ,πάει ο Απόκλειρος για μια ακόμη φορά,φυσικά θα επιστρέψει και με άλλο account αν και έχει εδώ και καιρό άλλο ένα πολύ γνωστό,που θα πάει θα πάει και με αυτό για BANάκι....
giorgos147 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 1 λεπτού σιγής παρακαλώ,πάει ο Απόκλειρος για μια ακόμη φορά,φυσικά θα επιστρέψει και με άλλο account αν και έχει εδώ και καιρό άλλο ένα πολύ γνωστό,που θα πάει θα πάει και με αυτό για BANάκι.... Φακ Πρέπει να είναι το μόνο μέλος που έχει πάρει τόσα;
klainmaingr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 1 λεπτού σιγής παρακαλώ,πάει ο Απόκλειρος για μια ακόμη φορά,φυσικά θα επιστρέψει και με άλλο account αν και έχει εδώ και καιρό άλλο ένα πολύ γνωστό,που θα πάει θα πάει και με αυτό για BANάκι.... Φακ Πρέπει να είναι το μόνο μέλος που έχει πάρει τόσα; Ποιος?που?ποτε?? Έχει νομίζω γύρω στα 3-4 permaban.. Δεν υπάρχει άλλο μέλος όσο τριγυρνάω εδώ που να έχει φάει τόσα.. Μόνο ο όμνι με 2 που τώρα είναι με το 3ο αλλα ο όμνι τουλάχιστον έχει και κάποια ψύγματα λογικής και προσωπικά μου είναι συμπαθής γιατί δεν είναι σπασοτέτοιος. Το κακό είναι οτι ενώ με το νέο του account σήμερα - αύριο, θα είναι προφανής, θα χρειαστεί πάλι κάνα 3μηνο να permabanαριστεί.. Oh well.. θα βγεί η νέα γενιά κονσολών και θα συνεχίσει.. Σταθερή αξία..
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως απορώ, με όλες αυτές τις ανούσιες κόντρες για τις θολούρες και για το αν η κλανιά του Batman φαίνεται καλύτερα στο ps3 ή στο xbox 360 προλαβαίνετε να χαρείτε καθόλου ένα game ή ασχολείστε μόνο με αυτά;
skanjos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.twitchplay.com/2009/09/ps3-sees-14494-52-increase-in-japan/ βαριέμαι να παω να δω πιο Lemming είχε αναφέρει τις πωλήσεις στην ιαπωνία(μετά την ανακοίνωση του slim)και γελούσαν ,πάντος ήταν αρκετά τα άτομα που κορόιδευαν....(λες και δεν ξέρανε τι θα ακουλουθούσε....).κ'αποιοι ίσως πουν οτι ε εντάξι πάλι δεν είναι πολλές 150κ σε μια εβδομάδα,αλλα ξεχνάνε οτι τα περισσότερα μαγαζιά είναι sold out και η σόνυ λογικά δεν είχε ετοιμάσει 1mil κονσόλες ....θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες θέλω να δω τι θα γίνει όταν βγεί το ffxiii bundle που έχει ανακοινωθεί στην japan ,1mil+ consoles στάνταρ εκείνο τον μήνα μόνο japan ps1.ξέχασα r.i.p pscrazy
Προτεινόμενες αναρτήσεις