skanjos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Joke account no.2 confirmed.[/url] πως και δεν κρύφτηκες για κάνα μήνα μετα το τελευταίο φιάσκο σου :lol:
atomsk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) όπως την βλέπω εγώ τη κατάσταση, αυτά είναι παιχνίδια που έχω αγοράσει/θα αγοράσω σχεδόν σίγουρα στο PS3: μέχρι στιγμής: mgs4, demons souls, uncharted, killzone 2, little big planet, rachet and clank, infamous heavenly sword, folklore, resistance 2, lair, heavenly sword, valkyria chronicles και βγαίνουν τους επόμενους μήνες: white knight chronicles, gt5, gow3, uncharted 2, heavy rain, mag, the last guardian (θα αργίσει βέβαια), rachet & clank 2, modnation racers και δεν βάζω κάτι γιαπωνέζικα titles και μακρινά releases στυλ agent, wardevil, dc universe, ff online κλπ παιχνίδια που θα αγόραζα στο xbox: μέχρι στιγμής: fable 2 ... ? που βγαίνουν τους επόμενους μήνες: alan wake mass effect 2 (και θα βγούν και σε PC) Ακούω προτάσεις για xbox exclusives γιατί πραγματικά είναι αστείο πλέον ...ή φυσικά μπορεί να βγεί ο αποκλειρος και να θάψει ότι παιχνίδι έχω βάλει στη λίστα. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2009 από atomsk
Pytzamarama Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Tekken 6 (το arcade τρεχει σε PS3 hardware) PS3: 1024 x 576 2 x MSAA 360: 1366x768 No AA Tι να το κανει το ΑΑ αφου γινεται downscale στα 1280*720? ΄)
DJTaurus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) However, it has to be said that these effects are difficult to notice: the dark and the general gloom really is a great leveller.E αυτο λεω...οι διαφορες ειναι εν τελει δυσδιακριτες κ με 1.25 μυωπια που εχω δεν παρατηρησα καμια .Στο batman ομως ειναι εμφανης η θολουρα στο 360 ενω απο την αλλη το Ghostbusters στο ps3 ειναι σε γραφικα λες κ παιζεις game του ps2...χαλια μαυρα. Η δικη μου λιστα...... PS3 Pro10 Grand Turismo 5 God of War 3 Heavy Rain Uncharted 2 Wardevil The Last Gurdian COD Modern Warfare 2 Mag Rachet and Clank Crack in Time The Agency (Rockstar) Final Fantasy XIII Versus Final fantasy XII (δεν θελω να αλλαζω cd during the game ) Twisted Metal Africa MGS Rising (δεν καταδεχομαι να το παιξω στο xbox ) Demon's Souls Castelvania ......................... 360 I am Alive DarkSiders Alpha protocol Brutal legent Dark void Edge of twilight Highlander This is vegas Mafia II Assasin Creed 2 Beyond good and evil 2 Max Payne 3 Just cause 2 Dantes inferno The Saboteur Lost Planet 2 Battlefield Bad Company 2 Teken 6 NBA 2K10 Moto GP 10 Need for Speed Shift Forza 3 Alan Wake Splinter Cell 2 PC Rage Crysis 2 Mass Effect 2 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2009 από DJTaurus
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Νταξ, αν αρχίσει ο καθένας να βγάζει δικές του λίστες δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Εγώ πχ. θα έβαζα στα pc games το manager, το WoW, το AoC και τίποτα άλλο. Άντε και το NBA 2k10 να το έβαζα στα PC (λόγω καλύτερων γραφικών), από PS3 μπορεί και να μην διάλεγα τίποτα (άντε βία 2-3 παιχνίδια) κ.ο.κ. Αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα. Με αυτή τη λογική το Wii δεν θα έπρεπε να πουλήσει ούτε ένα κομμάτι, γιατί δεν έχει ούτε ένα παιχνίδι της προκοπής (κατ' εμέ).
pscrazy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 όπως την βλέπω εγώ τη κατάσταση, αυτά είναι παιχνίδια που έχω αγοράσει/θα αγοράσω σχεδόν σίγουρα στο PS3: μέχρι στιγμής: mgs4, demons souls, uncharted, killzone 2, little big planet, rachet and clank, infamous heavenly sword, folklore, resistance 2, lair, heavenly sword, valkyria chronicles και βγαίνουν τους επόμενους μήνες: white knight chronicles, gt5, gow3, uncharted 2, heavy rain, mag, the last guardian (θα αργίσει βέβαια), rachet & clank 2, modnation racers και δεν βάζω κάτι γιαπωνέζικα titles και μακρινά releases στυλ agent, wardevil, dc universe, ff online κλπ παιχνίδια που θα αγόραζα στο xbox: μέχρι στιγμής: fable 2 ... ? που βγαίνουν τους επόμενους μήνες: alan wake mass effect 2 (και θα βγούν και σε PC) Ακούω προτάσεις για xbox exclusives γιατί πραγματικά είναι αστείο πλέον ...ή φυσικά μπορεί να βγεί ο αποκλειρος και να θάψει ότι παιχνίδι έχω βάλει στη λίστα. Δεν εχεις βαρεθει αγορινα μου να φτιαχνεις λιστες και να περιμενεις , βεβαια εχεις τιποτα αλλο να κανεις αφου στο περιμενε σε εχει! Ελα σου εχω δουλεια, θελω να φτιαξω λιστα για το super market θα ερθεις να βαλεις ενα χερι :lol:
gherudos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 I am Alive DarkSiders Alpha protocol Brutal legend Dark void Edge of twilight Highlander This is vegas Mafia II Assasin Creed 2 Beyond good and evil 2 Max Payne 3 Just cause 2 Dantes inferno The Saboteur Battlefield Bad Company 2 Tekken 6 Need for Speed Shift Ελπίζω τα παραπάνω να μην τα έγραψες για αποκλειστικά καθώς όλα αυτά θα κυκλοφορήσουν και στο PS3. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:17 ---------- Ρε gherudos για το Ghostbusters βρηκες να πεις? ΧΑΧΑΧΑΧΑΤην θολουρα την ειδες, τη μιση αναλυση, τα σακατεμενα textures, το σουρναμενο frame-rate της PS3 εκδοσης δεν τα ειδες?? Έχει βγεί ήδη patch που διορθώνει την ανάλυση και τα frames στο PS3,αλλά το παιχνίδι είναι τελείως GTP και στις 2 κονσόλες.
DJTaurus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ελπίζω τα παραπάνω να μην τα έγραψες για αποκλειστικά καθώς όλα αυτά θα κυκλοφορήσουν και στο PS3.Eννοειται ρε συ... Νταξ, αν αρχίσει ο καθένας να βγάζει δικές του λίστες δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Εγώ πχ. θα έβαζα στα pc games το manager, το WoW, το AoC...Ξεχασαμε το Diablo III.
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ε, βάστα να βγει πρώτα και θα το βάλω κι αυτό, καλό 2011
Skia11 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 LOL, μόλις έβλεπα ένα walkthrough του ODST και του έδωσε achievement επειδή χρησιμοποιήσε ένα health pack....
atomsk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν εχεις βαρεθει αγορινα μου να φτιαχνεις λιστες και να περιμενεις , βεβαια εχεις τιποτα αλλο να κανεις αφου στο περιμενε σε εχει! Ελα σου εχω δουλεια, θελω να φτιαξω λιστα για το super market θα ερθεις να βαλεις ενα χερι :lol: ok παρέλειψα το ενδεχόμενο να βγεί ο απόκλειρος και να δώσει απάντηση 10χρονου
Tilemaxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Πο πο, αυτό που γουστάρω σε αυτό το thread είναι η απίστευτη πόλωση που υπάρχει (Ούτε ΠΑΣΟΚ vs. ΝΔ να είμασταν).
Antretng Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ποια πόλωση ρε παιδιά; Τρεις κονσόλες υπάρχουν όλες όλες και την μια την έχουν σχεδόν οι μισοί εδώ μέσα (wii). Άρα; Φυσικά αν υπήρχε και τρίτη κονσολα, απλά θα χαμε περισσότερη σφαγή. Γιατί ως γνωστόν ο δικός μου γάδαρος γαμάει ενώ του γείτονα είναι μπάζο.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Λέτε να δούμε σε λίγο καιρό OnLive fanboys?
dr_thodt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέρεις γιατί έχεις γέλιο;Γιατί άφησες έξω απο τα bold αυτά: Again, the impact here is not so pronounced owing to the darker colour palette employed. Other than that, differences are minimal However, it has to be said that these effects are difficult to notice: the dark and the general gloom really is a great leveller. Πόσο.. δηλαδή πόσο.... Α και κάτι για blur που έλεγες πρίν... a motion blur effect used sparingly when switching between scenes in the engine-driven cinematics is absent on PS3 Αν γενικά διάβαζες τι πόσταρες ίσως να μην ήσουν έτσι.. Εσυ τι συμπερασμα εβγαλες απο ολο αυτο, οτι το 360 εχει χειροτερη εικονα? Eπειδη απο οτι φαινεται εισαι εντελως ασχετος με τεχνικα θεματα και εθηξες το θεμα της απεικονισης εκανα bold τα σημεια που αναφερονται στο θεμα της ποιοτητας εικονας που εθηξες νωριτερα - λενε για την ελλειψη ΑΑ, self-shadowing και motion-blur στην εκδοση του PS3 που προφανως το γραφει σαν αρνητικο γιατι λειπει καποιο effect, εχεις ιδεα τι ειναι το motion-blur πρωτα απ'ολα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:39 ---------- πως και δεν κρύφτηκες για κάνα μήνα μετα το τελευταίο φιάσκο σου :lol: To ποιος κρυβοτανε για καποιες μερες φαινεται απο τα τελευταια posts...παρ'ολα αυτα συνεχιζεις να το παιζεις τρελος κανοντας damage control μετα το τελευταιο trolling φιασκο - σταματα γιατι διασυρεσαι περισσοτερο (γινεται?) με αυτο τον τροπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις