Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καταρχήν το batman αποδυκνείει περίτρανα, αν και το έχουν κάνει PS3 exclusives πριν απο το batman, ότι τα "missing pixels" oφείλοντε στην ανικανότητα του development team να μάθει και να αναπτύξει όπως πρέπει στο PS3.

Συμφωνω απολυτα......και τρανη αποδειξη θα ειναι το Uncharted 2....;)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο 360 ειναι πιο θολο το Batman...πριν δω το συγκριτικο νομιζα οτι φταιει η tv μου κ προσπαθουσα ματαια με ρυθμισεις να δωσω φωτεινoτητα κ οξυτητα...tespa το game τα σπαει και στο xbox κοστιζει μονο 1.99 :devil::P

Καταρχήν το batman αποδυκνείει περίτρανα, αν και το έχουν κάνει PS3 exclusives πριν απο το batman, ότι τα "missing pixels" oφείλοντε στην ανικανότητα του development team να μάθει και να αναπτύξει όπως πρέπει στο PS3.
Περισσοτερο θεμα κοστους ειναι κ κακης πολιτικης της sony προς τους προγραμματιστες ενω απο την αλλη η microsoft συνεχως τους διευκολυνει να φτιαξουν games.

http://blogs.computerworld.com/node/3246

Επεξ/σία από DJTaurus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στο 360 ειναι πιο θολο το Batman...πριν δω το συγκριτικο νομιζα οτι φταιει η tv μου κ προσπαθουσα ματαια με ρυθμισεις να δωσω φωτεινoτητα κ οξυτητα...tespa το game τα σπαει και στο xbox κοστιζει μονο 1.99

Αυτή ακριβώς η λογική έγινε η αφορμή για άρθρα σαν και αυτό Is Pc Gaming Dying. Συνεχίστε έτσι εσείς αλλά μην αναρωτιέστε σε μερικά χρόνια γιατί δεν θα βγαίνει κανένας ποιοτικός τίτλος αλλά τα πάντα θα είναι "fast food"

Περισσοτερο θεμα κοστους ειναι κ κακης πολιτικης της sony προς τους προγραμματιστες ενω απο την αλλη η microsoft συνεχως τους διευκολυνει να φτιαξουν games για την κονσολα τους.

http://blogs.computerworld.com/node/3246

Το τριών χρόνων άρθρο που βάζεις, λέει βασικά ότι η MS έδωσε ένα dev kit στον κάθε πικραμένο, γι'αυτό το xbox έχει γεμίσει με σαβούρες games (π.χ. Darkest of Days 3.9/10 κανείς; ). Σίγουρα αν την βρίσκεις με παιχνίδια του στυλ geometry wars τότε η προσεγγιση του ανοιχτού προς τον κόσμο dev kit είναι γαμάτη...το ίδιο και τα free games στο linux. Το θέμα είναι βέβαια ότι εγώ δε θέλω να παίζω καραγκιοζιλίκια αλλά ποιοτικά blockbuster games τα οποία είναι κομμένα και ραμμένα μόνο για το μηχάνημα που αγόρασα και οχι να κυκλοφορούν για 5 πλατφόρμες ταυτόχρονα.

Επεξ/σία από atomsk
Δημοσ.
Το θέμα είναι βέβαια ότι εγώ δε θέλω να παίζω καραγκιοζιλίκια αλλά ποιοτικά blockbuster games τα οποία είναι κομμένα και ραμμένα μόνο για το μηχάνημα που αγόρασα και οχι να κυκλοφορούν για 5 πλατφόρμες ταυτόχρονα.
Δεν διαφωνω φιλε μου...ειμαι απο αυτους που θα επαιρνε ps3 μονο για το MGS4...αλλα ευτυχως στο ps3 ολα τα exclusive ειναι διαμαντια.Δε νομιζω παντως οτι η sony τοσο καιρο δεν βοηθουσε τους devs επειδη ηθελε να προωθησει τα exclusive της αλλα επειδη ειχε εδραιωθει με το ps2 αδιαφορησε ενω η microsoft τους ελυσε τα χερια...κατι που η sony αρχισε να το κανει μερικους μηνες πριν με πιο απλοποιημενα dev kits για να βγαινει πιο γρηγορα ο κωδικας.Η sony κινηθηκε υπεροπτικα κ το πληρωσε...κανεις δεν αμφισβητει τις δυνατοτητες της κονσολας αλλα την μεχρι προτινος πολιτικη της sony κ χαιρομαι που με τα πολλα νεα exclusive κ το ps3 slim δειχνουν οτι επιστρεφουν δυναμικα.
Δημοσ.

Μόλις έπαιξα και το Ghostbusters στο XBOX 360.Σε σχέση με την έκδοση του PS3 υπήρχε πάλι λίγο θολούρα όχι τόσο χάλι όσο το Batman,όμως αυτό που με χάλασε περισσότερο ήταν ότι όλα τα FMV είχαν συμπιεστεί και είχαν κάκιστη ποιότητα σε σχέση με τα FMV στο PS3,αυτό με χάλασε περισσότερο,επίσης να πώ ότι ψιλοκολλούσε και έπεφταν τα frames αλλά αυτό το κάνει και στο PS3.

Πραγματικά όμως με την έκδοση του 360 πέθανα στα γέλια με τα achievements.Ακολούθησες τον Egon παίρνεις 5G,έπεσες κάτω παίρνεις 5G,ότι και αν έκανα έπαιρνα Gs απλά lol,να φανταστείτε ήμουν με παρέα και σχολιάζαμε ποιό θα είναι το επόμενο achievement(κλάνει ο πρωταγωνιστής 20G :P).

Δημοσ.
Αυτή ακριβώς η λογική έγινε η αφορμή για άρθρα σαν και αυτό Is Pc Gaming Dying. Συνεχίστε έτσι εσείς αλλά μην αναρωτιέστε σε μερικά χρόνια γιατί δεν θα βγαίνει κανένας ποιοτικός τίτλος αλλά τα πάντα θα είναι "fast food"

Το τριών χρόνων άρθρο που βάζεις, λέει βασικά ότι η MS έδωσε ένα dev kit στον κάθε πικραμένο, γι'αυτό το xbox έχει γεμίσει με σαβούρες games (π.χ. Darkest of Days 3.9/10 κανείς; ). Σίγουρα αν την βρίσκεις με παιχνίδια του στυλ geometry wars τότε η προσεγγιση του ανοιχτού προς τον κόσμο dev kit είναι γαμάτη...το ίδιο και τα free games στο linux. Το θέμα είναι βέβαια ότι εγώ δε θέλω να παίζω καραγκιοζιλίκια αλλά ποιοτικά blockbuster games τα οποία είναι κομμένα και ραμμένα μόνο για το μηχάνημα που αγόρασα και οχι να κυκλοφορούν για 5 πλατφόρμες ταυτόχρονα.

απλα τραγικος διπρόσωπος. οταν το ps2 σου εβγαζε τα παιχνιδια με τους κουβαδες και για καθε ενα καλο ειχες 80 μουφες ηταν καλα? οταν ειχες τα αντεγραμμενα σου ηταν πιο καλα? πανε παιξε τωρα με το blockbuster σου (που απο το mgs4 εχεις να δεις κατι τετοιο) και ασε μας εδω με την κονσολα που σου ειναι αχρηστη.

να ξαναπουμε για το ποσα original εχει ο xbox user και ποσα ο ps3? 2 παιχνιδια τον χρονο εχεις, περσυ mgs4 και lbp2 και φετος killzone και uncharted. λεω κατι λαθος?

μπραβο. 4 παιχνιδια σε 2 χρονια.

Δημοσ.
απλα τραγικος διπρόσωπος. οταν το ps2 σου εβγαζε τα παιχνιδια με τους κουβαδες και για καθε ενα καλο ειχες 80 μουφες ηταν καλα?

Και ποιος σου είπε εσένα ότι είχα ποτέ PS2; Ότι να'ναι.

να ξαναπουμε για το ποσα original εχει ο xbox user και ποσα ο ps3? 2 παιχνιδια τον χρονο εχεις, περσυ mgs4 και lbp2 και φετος killzone και uncharted. λεω κατι λαθος?

μπραβο. 4 παιχνιδια σε 2 χρονια.

Εσύ τι είχες φέτος; Για θυμισέ μου... τίποτα; αα οχι ρε, halo wars, halo οδστ και halo μπαρμπούτι. Έχει πιαστεί για τα καλά η MS απο το halo franchise αφού δεν έχε και τίποτα άλλο τις προκοπής :lol:

Δημοσ.

Αυτα τα ποδοσφαιρικά σε 1ο-2ο ενικό "Εσύ τι είχες", "Ναι αλλα εγώ είχα" είναι τουλάχιστον εμετικά.

Είδα χθές το slim απο κοντά και είναι μια ομορφιά. Δεν με νοιάζει τι παιχνίδια έχει.. Πρέπει να μπεί στο σαλόνι μου :P

Δημοσ.

Ρε gherudos για το Ghostbusters βρηκες να πεις? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Την θολουρα την ειδες, τη μιση αναλυση, τα σακατεμενα textures, το σουρναμενο frame-rate της PS3 εκδοσης δεν τα ειδες??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gherudo τα γυαλακια σου τα εβαλες!!!!

myopias1.jpg

Οτι να ναι ρε παιδια! Ελεος πια!

Επεξ/σία από pscrazy
Δημοσ.
Οχι, προσπαθω να σε κανω να καταλαβεις (μεσα απ το διαβασμα) πραγματα που δεν εκατσες να σκεφτεις ποτε, ή δεν στο επετρεψε η εμπειρια σου στο συγκεκριμενο Franchise. αντι να πεις κ ευχαριστω για την καλη μου προθεση..:mad:

Α, επισης δεν το ξερεις αν το κανα ;) 2ον πιστεψε με, ουτε κ γω εχω τον απλετο χρονο.. εκτος κ αν εχεις σκυλια,παιδια,πεθερα σπιτι σου..:X (που δεν το νομιζω)

Οχι, σε ρωτησα εφοσον ησουν τοσο δυσαρεστημενος αν αξιζει, κ δεν απαντησες κ τις 2 φορες.. (καλου-κακου κρατω μια πισινη μελλοντικα να το πεις :devil:) Δεν ειναι απλο?

Αρα υπονοεις κατι, εμεσως πλην σαφως.. Την 1η φορα το καταλαβαινω, την 2η... δεν μπορω να κανω κατι ομως γι αυτο, εδω για τα απλα δεν καταλαβαινεις..ή δεν εχεις την νοηση να το κανεις ;) Απλο δεν ειναι?

Τι να σου πω, εισαι ο μονος που εχω συζητησει κ του φαινεται τοσο τραγικο.. anyway, δεν το συνεχιζω

Επιβεβαιωνεις την υποθεση μου δηλαδη, οτι τζαμπα στα γραφα..μπας κ καταλαβεις τι παιζεις.. προφανως ο περιορισμενος σου χρονος δεν σου επιτρεπει μιση ωρα διαβασμα.. ειπαμε τα παιδια φταινε!

(επειδη σου φαινονται ασχετα τα βιντεο,δεν σημαινει κ οτι ειναι.. ειπαμε εσυ λες οτι θες χρονο, αλλα μαλλον θες λιγο να το χεις πως εκτυλισσεται το story)

anyway, βαρεθηκα, δεν λεω αλλο!

1. Nα με κανεις να καταλαβω τι? Οτι με μερικα αρθρα για το backstory του developement διαμαγειας θα αλλαξω αποψη κ θα πω οτι οντως ηταν αυτο που περιμενα επειδη ο Kojima δεν πηρε τα dev tools νωρις ή επειδη ο Snake ειναι στην ουσια o Kojima? παμε καλα? :lol:

2. Ειπα απο την αρχη οτι το MGS4 ειναι το κατωτερο της σειρας, ποτε δεν μιλησα για την ποιοτητα του παιχνιδιου που εννοειται οτι ειναι πολυ υψηλη...οποτε μην λες πραγματα που δεν εχω πει.

3. Αμφισβητεις την νοημοσυνη μου επειδη δεν μπορεις εσυ προφανως να δεχτεις/καταλαβεις την πλακα περι Sony αλλα πιστευεις οτι "κατι" συμβαινει? ελεος...Μιας κ μιλαμε κ για ελλειψη νοημοσυνης η ειρωνια απο την πλευρα σου σε αρκετα posts δειχνει το επιπεδο της νοησης σου. ;)

4. Εμενα μου κανει εντυπωση που δεν εχεις δει μεχρι τωρα ατομα που να εχουν την ιδια αποψη.

5. Ενδιαφερον τα link που παρεθεσες παραπανω..κατι σαν developer diary που πρεπει να μου αλλαξει γνωμη για αυτο που επαιξα...σιγουρα πολυ ενδιαφερον.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:23 ----------

dthot θα ήθελα να μου γράψεις που λέω οτι δεν έχω παίξει τα halo .μπας και δείς οτι δεν λέω αυτό αλλα λέω εθαψα όχι έπαιξα,όλοι οι άλλοι στο board αυτό βλέπουν εσύ συνεχίζεις το βιολί σου.δεν ήξερα οτι το fanboy mind μετατρέπει και λέξεις...

Joke account no.2 confirmed.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:25 ----------

Τι ύποπτες ρε συ pytzamarama? Τώρα θα την μάθουμε τη θολούρα του 360; Εμένα δεν με ενοχλεί γιατί καλύπτει μια χαρά την έλλειψη σοβαρού aa και είναι και η βασικότερη διαφορά στις δύο κονσόλες. Blur στο ps3 δεν έχω δει tbh και γι αυτό φαίνονται και τόσο χοντροκομμένα τα γραφικά. Απο την άλλη το 360 το παρακάνει σε μερικά παιχνίδια (καλή ώρα)

Aπο ποτε το 360 εχει προβλημα θολουρας στα παιχνιδια? :rolleyes:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:56 ----------

Να μου πεις Ghostbusters & fallout 3 ok...αλλα ειδικα στο resident δεν ειδα καμια διαφορα...campaign στο 360 και co-op στο Ps3.

http://www.gametrailers.com/video/ps3-360-demo-resident-evil/43925

http://www.eurogamer.net/articles/face-off-resident-evil-5-article?page=2

http://www.eurogamer.net/videos/exclusive-resident-evil-5-framerate-comparison-video

http://www.eurogamer.net/videos/exclusive-resident-evil-5-anti-aliasing-comparison

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-batman-demo-showdown-blog-entry

What is more apparent is that from a cursory inspection it's clear that the 360 has a marginal advantage in image quality, owing to the usual UE3 inclusion of 2xMSAA where there is none on the PS3. Again, the impact here is not so pronounced owing to the darker colour palette employed. Other than that, differences are minimal - a motion blur effect used sparingly when switching between scenes in the engine-driven cinematics is absent on PS3, and just like Wolverine there are differences in some of the lighting, most notably with the inclusion of SSAO (Screen Space Ambient Occlusion) on 360 which helps adds depth to the scene.[/b'] However, it has to be said that these effects are difficult to notice: the dark and the general gloom really is a great leveller.
Δημοσ.

Ξέρεις γιατί έχεις γέλιο;

Γιατί άφησες έξω απο τα bold αυτά:

Again, the impact here is not so pronounced owing to the darker colour palette employed. Other than that, differences are minimal

However, it has to be said that these effects are difficult to notice: the dark and the general gloom really is a great leveller.

Πόσο.. δηλαδή πόσο....

Α και κάτι για blur που έλεγες πρίν...

a motion blur effect used sparingly when switching between scenes in the engine-driven cinematics is absent on PS3

Αν γενικά διάβαζες τι πόσταρες ίσως να μην ήσουν έτσι..

Δημοσ.

Aκουσαμε και οτι το χβοχ εχει προβλημα θολουρας ...Ρε απο το πολυ λιωσιμο στο χβοχ σας εχει ανεβει η γκαβομαρα λεω εγω!!!

Δεν ξερω εαν εχει προβλημα θολουρας το χβοχ αλλα το ps3 εχει προβλημα PIXELOURAS στο 95% των gameς του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...