mchrisober Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Batman AA...ps3 vs xboxhttp://www.videogameszone.de/aid,694691/Batman-Arkham-Asylum-Grafikvergleich-zwischen-PS3-und-Xbox-360-Version/News/?menu=browser&mode=article&article_id=694691&entity_id=217282,217281&image_id=1189311&page=1&order= μου φαινετε οτι το ps3 εχει ποιο ζωντανα χρωματα.....
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι όντως στο ps3 είναι λίγο καλύτερο από το 360. Ίσως είναι από τα λιγοστά(μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού) παιχνίδια που συμβαίνει αυτό.
gherudos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Οι περισσότεροι δεν θα καταλάβουν καν τη διαφορά,προσωπικά δεν με αφορά αλλά κάποιους απ ότι φαίνεται θα τους ενοχλήσει και θα πάνε να το αγοράσουν στο PS3 εφόσον τους ενοχλούσαν παλαιότερα άλλες διαφορές σε άλλα παιχνίδια.
Pytzamarama Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Οι φωτο ειναι "υποπτες". Ας περιμενουμε το FaceOff απο τους DF να δουμε τι παιζει πραγματικα
gherudos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Οι φωτο ειναι "υποπτες". Ας περιμενουμε το FaceOff απο τους DF να δουμε τι παιζει πραγματικα Ύποπτες;Όσο είναι και οι φωτογραφίες του Uncharted 2;
klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τι ύποπτες ρε συ pytzamarama? Τώρα θα την μάθουμε τη θολούρα του 360; Εμένα δεν με ενοχλεί γιατί καλύπτει μια χαρά την έλλειψη σοβαρού aa και είναι και η βασικότερη διαφορά στις δύο κονσόλες. Blur στο ps3 δεν έχω δει tbh και γι αυτό φαίνονται και τόσο χοντροκομμένα τα γραφικά. Απο την άλλη το 360 το παρακάνει σε μερικά παιχνίδια (καλή ώρα)
Tilemaxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τι ύποπτες ρε συ pytzamarama? Τώρα θα την μάθουμε τη θολούρα του 360; Εμένα δεν με ενοχλεί γιατί καλύπτει μια χαρά την έλλειψη σοβαρού aa και είναι και η βασικότερη διαφορά στις δύο κονσόλες. Blur στο ps3 δεν έχω δει tbh και γι αυτό φαίνονται και τόσο χοντροκομμένα τα γραφικά. Απο την άλλη το 360 το παρακάνει σε μερικά παιχνίδια (καλή ώρα) Κάνεις λάθος. Π.χ σε αυτή την περίπτωση το Blur και τα low quality textures είναι πολύ ενοχλητικά. Και την στιγμή που το 360 έχει πολύ καλύτερο AA σε σχεδόν όλα τα multiplatform.
klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Το 360 για μένα τον κακομοίρη απλό θεατούλη μου φαίνεται οτι έχει πολύ περισσότερη θολούρα (παντού). Δεν μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης sshot και βλακείες γιατί είναι υποκειμενική μου άποψη.. Απο την άλλη το ps3 μου φαίνεται χοντροκομμένο και με αντίστοιχα κακό aa (και χειρότερο), το οποίο χωρίς blur πολλαπλασιάζει το κακό αποτέλεσμα. Πχ το pop prodigy δεν ήθελα ούτε να το φτύσω στο ps3. Τα μάτια μου με πόνεσαν.. Ήταν που ήταν περίεργο λόγω του cel shading... Γινόταν και πιο έντονη η κατάσταση στο ps3 και άστα να πάνε.. Αλλα απο την άλλη η θολούρα στο 360 σχεδόν παντού (καλώς για μένα για να μη με πονάν τα μάτια) είναι δεδομένη.
atomsk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Καταρχήν το batman αποδυκνείει περίτρανα, αν και το έχουν κάνει PS3 exclusives πριν απο το batman, ότι τα "missing pixels" oφείλοντε στην ανικανότητα του development team να μάθει και να αναπτύξει όπως πρέπει στο PS3. και 2ον, το bioshock ναι, είναι πιο θολό στο PS3 αλλά το screenshot που δείχνεις έχει ένα pixieliasmeno texture που έχει φορτωθεί σε low res ή ήταν στην διάρκεια του φορτώματος . Εντάξει ήμαρτον, τόσα pixels επάνω σε πολύγονο έχω να δώ πάνω απο 6 χρόνια.
pscrazy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι όντως στο ps3 είναι λίγο καλύτερο από το 360.Ίσως είναι από τα λιγοστά(μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού) παιχνίδια που συμβαίνει αυτό. Tα εχω διπλα διπλα. Του ps3 χανει σε AF σε ΑΑ γενικα ειναι κλικ πιο κατω.... Τωρα κατσε να δεις τα μουφα screens!
atomsk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Tα εχω διπλα διπλα. Του ps3 χανει σε AF σε ΑΑ γενικα ειναι κλικ πιο κατω....Τωρα κατσε να δεις τα μουφα screens! AXAXA τι λες ρε ..τόσο καιρό δεν είχες σαν σημείο αναφοράς σου τα screenshots και το pixelometro; Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ... ότι να'ναι
anamenos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 θα περιμένω vs από eurogamer για να κρίνω...
KleKoR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Οι φωτο ειναι "υποπτες". Ας περιμενουμε το FaceOff απο τους DF να δουμε τι παιζει πραγματικα ενώ οι προηγούμενες του residen evil 5 ήταν μια χαρά....
pscrazy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 θα περιμένω vs από eurogamer για να κρίνω... Aλλο απο εκει που εκανε συγκρισεις στο ΒΑΤΜΑΝ στο video!!! Ατοmsk βαλτο καλα στο μυαλο σου γραφικα χβοχ στη τοστιερα δεν εχεις!
atomsk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Aλλο απο εκει που εκανε συγκρισεις στο ΒΑΤΜΑΝ στο video!!! Ατοmsk βαλτο καλα στο μυαλο σου γραφικα χβοχ στη τοστιερα δεν εχεις! ε αφού το έχεις πιστέψει εσύ μη σου χαλάσω τη ψευδαίσθηση dream on
Προτεινόμενες αναρτήσεις