Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν περιγράφω άλλο.. Δές τα πόστ σου δυο σελίδες πίσω..

Επίσης δεν ξέρω αν πρόσεξες αλλα τα βλακώδη πόστ σου με την δημοσίευση πμ σβήστηκαν..

Ρίξε και μια ματιά στους κανονισμούς του φόρουμ πριν ποστάρεις... Είμαι σίγουρος οτι θα σου εξασφαλίσει μακροβιότερη διαμονή.

1. To PM που εκανα post απλα αναφερονταν σε καποια "διαμαχη" που ειχαμε με τον skanjos παλι για το PS3 vs 360 κ συγκεκριμενα για τα Halo - οποτε δεν νομιζω σαν PM να ηταν κατι σοβαρο τουλαχιστον σαν θεμα.

2. Τα προηγουμενα posts μου με ολα τα owned, den se xalase κλπ προφανως ειχαν καποια δοση humour με cliche του net...απο οτι φαινεται λιγοι το επιασαν.

3. Αφου εχουν "επιζησει" διαφοροι τυποι σαν τον atomsk και pscrazy μια χαρα με κοβω στο board.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:21 ----------

δεν λέω το αντίθετο στο pm.διάβασε πάλι τι γράφω (έθαψα γράφω όχι έπαιξα),μάλλον βλέπετε ότι θέλετε κάποιοι....όσο για το pm δεν με πειράζει που το δημοσίευσε έτσι και αλλιώς το έστειλα για να μην συνεχίσω μια προσωπική παλιότερη κόντρα και βγεί το θέμα offtopic αλλα απότι βλέπω δεν χρειάζεται να σεβόμαστε και πολύ τους κανόνες και δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με κάποια άτομα που βλέπουν 1+1=11 γιατί τους συμφαίρει...

κάποιοι εδώ με θεωρούν σονυ φανμποι επειδή υποστιρίζω κάποια games της σόνυ που έχω αγαπήσει μέσα απο τα χρόνια,αλλα μάλλον δεν ξέρουν πότε χρησιμοποιείς την λέξη fanboy,έχω πει άποιρες φορές οτι για πρώτη κονσόλα πρωτείνω το 360 ,αυτό με κάνει πιο πολύ ms fanboy παρά sony fanboy και άντε βρές ενα sony fanboy πραγματικό να σου πει τέτοιο πράγμα.προσωπικά υποστιρίζω τα games και όχι τις κονσόλες...τεσπα δεν ασχολούμαι άλλο θα γράφω τα νεα για τις κόντρες και δεν συνεχίζω να απαντάω σε κάποια άτομα.

Παντως συνεχιζεις να πουλας τρελα.

1. Εγω δεν ειπα ποτε οτι θαβεις τα Halo...απλα σε ρωτησα πως εχεις γνωμη αφου δεν τα εχεις παιξει

2. Δια μαγειας λες οτι εχεις παιξει το 1 και το 3 ενω στο PM λες ξεκαθαρα οτι δεν τα εχεις παιξει....τελικα τα εχεις παιξει ναι ή οχι? χρειαζεται να πω κατι αλλο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:49 ----------

Οχι, μαλλον δεν καταλαβες.. σεβαστη η γνωμη σου (στο εδειξα, αλλα που να το δεις) αλλα παλι, δε μου απαντησες για ακαθοριστους λογους γιατι δεν ειναι απ τους τιτλους που αξιζει να χει κανεις στο ps3.. αυτο περιμενω να διαβασω.. :-)

Το να μην διαβαζεις/κατανοεις αυτα που λεω κ τα παραθετημενα (links) πραγματικα απ την αλλη δεν το καταλαβαινω.. anyway! :rolleyes:

α, btw, το Sony γραφεται σώνει.. θα υποθεσω οτι δεν ηξερες απλα να το γραψεις, κ δεν το πες για ειρωνια..;)

A, ωραια, απ το "To gameplay ειναι πολυ λιγο σε σχεση με τα προηγουμενα.. εφτασες επιτελους στο "ενω το "gameplay ηταν πολυ καλο". ευελπιστω την αλλη φορα να τα λες συγκεχημενα/μαζεμενα, κ οχι ενα ενα, μπας κ γινεις περισσοτερο κατανοητος στην αποψη σου.. ;)

Κ σου ειπα επισης για αυτο: Το παιχνιδι ξεκιναει μετα τον πρωτο τερματισμο κτλ κτλ. σκεψου ποσο πολυ χειροτερα θα ταν αν δεν τα ειχε ολα αυτα, ή αν απλα κερδιζες +5 ωρες gameplay.. δηλ. θα θελες να ταν ιδιο με ενα παιχνιδι της σειρας που ο τερματιζεις κ το τρωει η σκονη?

Συμφωνουμε λοιπον εδω.. γιατι εχω ομως την εντυπωση οτι τζαμπα σου ποσταρα τα link? τα διαβασες? καταλαβες οτι το mgs4 ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να βγει? (videos->μπαλωματα της ιστοριας που επελεξαν οι fans να κανουν οτι δε συνεβη ποτε?) i guess not! B)

1. Προσπαθεις συνεχως να αποδειξεις οτι κανω λαθος για κατι, τι μια με τα links την αλλη οτι υποχρεωτικα πρεπει Sony κ καλα να παιξω το game 10 φορες με ολα τα easter eggs για να αποδειξεις οτι το game ειχε την διαρκεια που επρεπε..κατα την γνωμη μου δεν ειχε την διαρκεια που επρεπε κ αυτο γιατι δεν εχω την υπομονη να κατσω να το ξαναπαιξω ειτε γιατι δεν εχω τον χρονο ειτε γιατι δεν εχω την ορεξη να το ξαναβαλω, ποσο πιο απλα να στο πω για να το καταλαβεις? Εσυ εκατσες κ το ξεσκισες εγω δεν ψηθηκα - δεν ειναι απλο?

2. Επισης ποτε ειπα εγω οτι το MGS4 δεν αξιζει να το εχει καποιος και οτι δεν ειναι must τιτλος για PS3? :rolleyes:

3. Tο Sony το εβαλα ξεκαθαρα για πλακα, ευτυχως μια χαρα τα παω απο ορθογραφια.

4. Οταν ειπα οτι το gameplay ηταν πολυ λιγο πιστευω σε σχεση με τα προηγουμενα της σειρας εκει ξεκαθαρα αναφερομαι στην διαρκεια κ μονο του παιχνιδιου...μαλλον δεν με επιασες αν κ περιεργο γιατι ηταν ξεκαθαρο γιατι μιλαγα κ απο τo υπολοιπο της παραγραφου...

5. Ολα αυτα τα link εμενα προσωπικα δεν μου λενε τπτ ουτε με ενδιαφερει γιατι εβαλε ο Kojima πολλα ασχετα video στο παιχνιδι, γιατι ο Snake ειχε καποια Α συμπεριφορα ή οτι πηραν τα PS3 dev kits αργα ...εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου γιατι εκανε ή γιατι δεν εκανε οτιδηποτε, εγω βλεπω κ κρινω αυτο που παιζω σαν τελικο αποτελεσμα κ finale ενος απο τα μεγαλυτερα franchises ολων το εποχων..κ αυτο που ειδαν δεν ηταν αυτο που περιμενα..plain & simple.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παΐδια θέλω τα φώτα σας τόσες σελίδες διαβάζω άλλα με μπερδέψατε...

Εγώ σαν ευχαριστημενος κάτοχος PS3 άρχισα και ψήνομαι άγρια για ΧΒΟΧ μονο και μονο για 3 παιχνίδια GOW2, Fable3 και φυσικά το περιβόητο Halo.

Τελικά τι γίνεται τα περισσότερα παιχνίδια όντος παίζουν καλύτερά πάνω σε ΧΒΟΧ ? Δηλαδή αν στην περίπτωσή που το πάρω και θέλω να πάρω μετάξι του PS3 και του ΧΒΟΧ να προτιμάω την έκδοσή του ΧΒΟΧ ?

Εχω και τις δυο κονσολες...αν εξαιρεσεις το Ghostbusters τα περισσοτερα games εδω και περιπου 1 χρονο (prototype,batman,dirt 2,tr underworld,watchmen,street figher,call of juarez,fuel,UFC,2K9,X-MEN origins,resident 5) μονο αν εισαι fanboy η παιζεις με μεγενθυτικο φακο θα δεις διαφορες.To xbox φυσικα και θα το παρεις για να παιξεις κυριως τα multi ....σιγα μη δινεις καθε λιγο και λιγακι 8 ευρω στο seven για να τα νοικιαζεις ποσο μαλλον 20-30 ευρως για να τα αγοραζεις απο το net.Gow2 και Fable 3 ειναι παιχνιδαρες κ μη ξεχνας το forza 3...αλλα κ παλι το ps3 εχει κ θα αποκτησει περισσοτερα exclusive.H συμβουλη μου ειναι να παρεις ενα xbox arcade στα 160 ευρω απο το ebw.gr....να βρεις εναν τυπο να στο φλασαρει σε λογικη τιμη (15 ευρω εαν εισαι απο αθηνα :P) και με την memory unit που εχει ενσωματωμενη ειναι υπεραρκετη για τα save των games (ξεχασα και τον φορτιστη για το controller....M$:P)...απο την αλλη θα εχεις τα exclusive του ps3 με το free online multi-co op και θα καιγεσαι μια χαρα!!
Δημοσ.

1. Προσπαθεις συνεχως να αποδειξεις οτι κανω λαθος για κατι, τι μια με τα links την αλλη οτι υποχρεωτικα πρεπει Sony κ καλα να παιξω το game 10 φορες με ολα τα easter eggs για να αποδειξεις οτι το game ειχε την διαρκεια που επρεπε..κατα την γνωμη μου δεν ειχε την διαρκεια που επρεπε κ αυτο γιατι δεν εχω την υπομονη να κατσω να το ξαναπαιξω ειτε γιατι δεν εχω τον χρονο ειτε γιατι δεν εχω την ορεξη να το ξαναβαλω, ποσο πιο απλα να στο πω για να το καταλαβεις? Εσυ εκατσες κ το ξεσκισες εγω δεν ψηθηκα - δεν ειναι απλο?

Οχι, προσπαθω να σε κανω να καταλαβεις (μεσα απ το διαβασμα) πραγματα που δεν εκατσες να σκεφτεις ποτε, ή δεν στο επετρεψε η εμπειρια σου στο συγκεκριμενο Franchise. αντι να πεις κ ευχαριστω για την καλη μου προθεση..:mad:

Α, επισης δεν το ξερεις αν το κανα ;) 2ον πιστεψε με, ουτε κ γω εχω τον απλετο χρονο.. εκτος κ αν εχεις σκυλια,παιδια,πεθερα σπιτι σου..:X (που δεν το νομιζω)

2. Επισης ποτε ειπα εγω οτι το MGS4 δεν αξιζει να το εχει καποιος και οτι δεν ειναι must τιτλος για PS3? :rolleyes:

Οχι, σε ρωτησα εφοσον ησουν τοσο δυσαρεστημενος αν αξιζει, κ δεν απαντησες κ τις 2 φορες.. (καλου-κακου κρατω μια πισινη μελλοντικα να το πεις :devil:) Δεν ειναι απλο?

3. Tο Sony το εβαλα ξεκαθαρα για πλακα, ευτυχως μια χαρα τα παω απο ορθογραφια.

Αρα υπονοεις κατι, εμεσως πλην σαφως.. Την 1η φορα το καταλαβαινω, την 2η... δεν μπορω να κανω κατι ομως γι αυτο, εδω για τα απλα δεν καταλαβαινεις..ή δεν εχεις την νοηση να το κανεις ;) Απλο δεν ειναι?

4. Οταν ειπα οτι το gameplay ηταν πολυ λιγο πιστευω σε σχεση με τα προηγουμενα της σειρας εκει ξεκαθαρα αναφερομαι στην διαρκεια κ μονο του παιχνιδιου...μαλλον δεν με επιασες αν κ περιεργο γιατι ηταν ξεκαθαρο γιατι μιλαγα κ απο τo υπολοιπο της παραγραφου...

Τι να σου πω, εισαι ο μονος που εχω συζητησει κ του φαινεται τοσο τραγικο.. anyway, δεν το συνεχιζω

5. Ολα αυτα τα link εμενα προσωπικα δεν μου λενε τπτ ουτε με ενδιαφερει γιατι εβαλε ο Kojima πολλα ασχετα video στο παιχνιδι, γιατι ο Snake ειχε καποια Α συμπεριφορα ή οτι πηραν τα PS3 dev kits αργα ...εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου γιατι εκανε ή γιατι δεν εκανε οτιδηποτε, εγω βλεπω κ κρινω αυτο που παιζω σαν τελικο αποτελεσμα κ finale ενος απο τα μεγαλυτερα franchises ολων το εποχων..κ αυτο που ειδαν δεν ηταν αυτο που περιμενα..plain & simple.

Επιβεβαιωνεις την υποθεση μου δηλαδη, οτι τζαμπα στα γραφα..μπας κ καταλαβεις τι παιζεις.. προφανως ο περιορισμενος σου χρονος δεν σου επιτρεπει μιση ωρα διαβασμα.. ειπαμε τα παιδια φταινε!

(επειδη σου φαινονται ασχετα τα βιντεο,δεν σημαινει κ οτι ειναι.. ειπαμε εσυ λες οτι θες χρονο, αλλα μαλλον θες λιγο να το χεις πως εκτυλισσεται το story)

anyway, βαρεθηκα, δεν λεω αλλο!

Δημοσ.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=JFnB9JpU7js[/ame]

Ειναι και αυτο το comparison που τα εξηγει και με λογια κιολας. Γενικα οι διαφορες των 2 ειναι μικρες σε οτιν αφορα τα γενικα γραφικα αλλα το framerate drop απο μονο του στην PS3 εκδοση ειναι αρκτετο για να δωσει προβαδισμα στην εκδοση του X360. Τιποτα το ιδιαιτερο ομως σε γενικες γραμμες. Δεν το θεωρουμε σοβαρο λογο αλλα τουλαχιστον μπορουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.

Δημοσ.

H διαφορα στο RESIDENT EVIL 5 ps3 με χβοχ 360 ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Και ο πιο αδιαφορος για τα γραφικα ακομα και ενας που παιζει WII μπορει να καταλαβει την ΟΠΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ PS3!!!! Αφου δεν τραβαει το μηχανημα τι το κουραζουν, το PS3 για κανενα post proces εφε με το ζορι ειναι ρε.... ή για κανενα heavy rain με κουμπακια αλλα parapa the raper!

Δημοσ.
ΟΠΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ PS3!!!!

Ρε pscrazy χαλάρωσε λίγο, έχεις ξεπεράσει τα όρια του fanboyισμού και βαδίζεις στα όρια του αμόκ...

Δημοσ.

dthot θα ήθελα να μου γράψεις που λέω οτι δεν έχω παίξει τα halo .μπας και δείς οτι δεν λέω αυτό αλλα λέω εθαψα όχι έπαιξα,όλοι οι άλλοι στο board αυτό βλέπουν εσύ συνεχίζεις το βιολί σου.δεν ήξερα οτι το fanboy mind μετατρέπει και λέξεις...

Δημοσ.

Έχω το Batman και στο PS3 αλλά και στο XBOX360 και η έκδοση του 360 έχει τη θολούρα που φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες ενώ στο PS3 δεν υπάρχει αυτή η θολούρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...