mchrisober Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 το xbox 360 elite έχει πολύ καλύτερο value of money. Εγώ προσωπικά είχα ps3 το πούλησα και πήρα xbox 360 elite. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και το θεωρώ καλύτερο από το ps3, συνεργάζεται και πολύ καλύτερα με υπολογιστές με ms windows αφού και τα δυο είναι προϊόντα της μαμάς microsoft. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει internet browser αν και με έμμεσους τρόπους μπορεί να αποκτήσει. Αλλά αν κάποιος έχει άλλους τρεις υπολογιστές και smartphone (σαν εμένα)την να το κάνει τον browser στο xbox 360. που κολλαει αυτο ρε φιλε? τι συνεργασια κανουν???? αιντι μαλλε.....
papahlamidas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Τώρα όσο και να χτυπιέσαι εσύ και κάποιοι άλλοι, το xbox για εμένα είναι πεταμένα λεφτά και απο εδώ και πέρα δεν έχει λόγο ύπαρξης στην αγορά ...η μάλλον έχει, να καβατζώσει κόσμο απο το wii του χρόνου με το natal...άντε βρε, το xbox θα γίνει wii2 ..τυχερούλιδες. Μακράν το καλύτερο αστείο της χρονιάς... :lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:44 ---------- Η μονη συμβολη σου στη βιομηχανια βιντεοπαιχνιδιων ειναι 10 ευρω το μηνα για Mitsui κατα τα αλλα αυτοαποκαλεισαι gamer και εχεις και αποψη ῞μηπως ανεβαινεις και στην ταρατσα να δεις τον αγωνα στο διπλανο γηπεδο και μετα φωναζεις στους παιχτες οτι δεν προσφερουν θεαμα ...τρομαρα μας Ενώ εάν ξόδευε 500 ευρώ τον μήνα θα ήταν παιχταράς???
JimChris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ενώ εάν ξόδευε 500 ευρώ τον μήνα θα ήταν παιχταράς??? Αυτο καταλαβες "?
pscrazy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Έχεις τρομερή πλάκα πάντως. Atomsk = Ο πιο αδιαβαστος Ραμπο αυτοκτονιας απο το ακατανομαστο site forum !
atomsk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Atomsk = Ο πιο αδιαβαστος Ραμπο αυτοκτονιας απο το ακατανομαστο site forum ! Ραμπο, ναι ..έχω τελείωσει σχολείο ειδικών δυνάμεων στο Αφγανισταν οπότε μην με απειλείς γιατί θα αυτοκτονίσω επάνω σου Αδιάβαστος γιατί; Επειδή δεν θέλω να αγοράσω κάτι που μου είναι άχρηστο ή επειδή δεν θέλω να κατεβάζω παιχνίδια σαν ασύδοτο νευρόσπαστο, να τα καίω σε CD και να μην παίζω ούτε το 10% απο αυτά που κατεβάζω, γιατί θα είμαι too busy να τρέχω σε forums και να κράζω την Sony; Άσε ρε apokleire ...παντογνώστη.
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 α ρε σονυ με τους νομιμους αγοραστες σου...
darklordvader77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 1. Προσπαθεις Sony κ καλα να με βγαλεις λαθος ενω σου εγραψα ξεκαθαρα τους λογους που θεωρω το MGS4 το κατωτερο της σειρας...εχεις την γνωμη σου κ καλα κανεις αλλα το να μην δεχεσαι οτι ολοι δεν συμφωνουν μαζι σου πραγματικα δεν το καταλαβαινω. Οχι, μαλλον δεν καταλαβες.. σεβαστη η γνωμη σου (στο εδειξα, αλλα που να το δεις) αλλα παλι, δε μου απαντησες για ακαθοριστους λογους γιατι δεν ειναι απ τους τιτλους που αξιζει να χει κανεις στο ps3.. αυτο περιμενω να διαβασω.. Το να μην διαβαζεις/κατανοεις αυτα που λεω κ τα παραθετημενα (links) πραγματικα απ την αλλη δεν το καταλαβαινω.. anyway! α, btw, το Sony γραφεται σώνει.. θα υποθεσω οτι δεν ηξερες απλα να το γραψεις, κ δεν το πες για ειρωνια.. 2. Το ΜGS4 εχει με το ζορι 4-5 ωρες gameplay με κανονικο ρυθμο παιχνιδιου σε ενα playthrough 17 ωρων, μολις το τερματισα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν οτι θα ηθελα 2-3 chapters ακομα γιατι ενω το gameplay ηταν πολυ καλο, ειχα πολλα πραγματα να κανω, το παιχνιδι ηταν ακομα λιγοτερο γραμμικο και τα οπλα και οι αναβαθμισεις εντυπωσιακες το παιχνιδι ειχε τοσο λιγο gameplay που πραγματικα ενιωσα οτι δεν προλαβαινα να τα δω ολα αυτα - δλδ οτι με περιοριζε το ιδιο το παιχνιδι με την μικρη του διαρκεια - οπως ειπα κ νωριτερα επρεπε να ειχε 2 chapters ακομα τουλαχιστον.. A, ωραια, απ το "To gameplay ειναι πολυ λιγο σε σχεση με τα προηγουμενα.. εφτασες επιτελους στο "ενω το "gameplay ηταν πολυ καλο". ευελπιστω την αλλη φορα να τα λες συγκεχημενα/μαζεμενα, κ οχι ενα ενα, μπας κ γινεις περισσοτερο κατανοητος στην αποψη σου.. Κ σου ειπα επισης για αυτο: Το παιχνιδι ξεκιναει μετα τον πρωτο τερματισμο κτλ κτλ. σκεψου ποσο πολυ χειροτερα θα ταν αν δεν τα ειχε ολα αυτα, ή αν απλα κερδιζες +5 ωρες gameplay.. δηλ. θα θελες να ταν ιδιο με ενα παιχνιδι της σειρας που ο τερματιζεις κ το τρωει η σκονη? 3. Κ τα ανουσια βιντεο του MGS4 και η κλαψο****** Rose που εσπαγε τα @@ στον Raiden στο MGS2 ειναι το ιδιο κουραστικα κ σιγουρα τα χειροτερα σημεια του franchise ΙΜΟ. Συμφωνουμε λοιπον εδω.. γιατι εχω ομως την εντυπωση οτι τζαμπα σου ποσταρα τα link? τα διαβασες? καταλαβες οτι το mgs4 ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να βγει? (videos->μπαλωματα της ιστοριας που επελεξαν οι fans να κανουν οτι δε συνεβη ποτε?) i guess not!
Cabir Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Παΐδια θέλω τα φώτα σας τόσες σελίδες διαβάζω άλλα με μπερδέψατε... Εγώ σαν ευχαριστημενος κάτοχος PS3 άρχισα και ψήνομαι άγρια για ΧΒΟΧ μονο και μονο για 3 παιχνίδια GOW2, Fable3 και φυσικά το περιβόητο Halo. Τελικά τι γίνεται τα περισσότερα παιχνίδια όντος παίζουν καλύτερά πάνω σε ΧΒΟΧ ? Δηλαδή αν στην περίπτωσή που το πάρω και θέλω να πάρω μετάξι του PS3 και του ΧΒΟΧ να προτιμάω την έκδοσή του ΧΒΟΧ ?
pscrazy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Παΐδια θέλω τα φώτα σας τόσες σελίδες διαβάζω άλλα με μπερδέψατε... Εγώ σαν ευχαριστημενος κάτοχος PS3 άρχισα και ψήνομαι άγρια για ΧΒΟΧ μονο και μονο για 3 παιχνίδια GOW2, Fable3 και φυσικά το περιβόητο Halo. Τελικά τι γίνεται τα περισσότερα παιχνίδια όντος παίζουν καλύτερά πάνω σε ΧΒΟΧ ? Δηλαδή αν στην περίπτωσή που το πάρω και θέλω να πάρω μετάξι του PS3 και του ΧΒΟΧ να προτιμάω την έκδοσή του ΧΒΟΧ ? Oλα ειναι καλυτερα στο ΧΒΟΧ απο λιγο εως πολυ! Αναλογα το game οσο πιο βαρυ ειναι γενικα τοσο ΔΡΑΜΑ θα ειναι η εκδοση του ps3! Παιχνιδι ιδιο δεν υπαρχει...εχω κανει πανω απο 100 συγκρισεις... Αμα παρεις χβοχ φιλε μου , ξεχνα το sony...θα το ανοιγεις χριστου, πασχα, καλοκαιρι! εκει βγαζει κανενα τιτλο η sony...
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Cabir Δες λίγο τα παρακάτω versus λινκς - βίντεος και αποφάσισε μόνος σου αν σε ενδιαφέρει ή όχι η αγορά του 360. 1. Pc vs ps3 vs xbox360 2. Far cry 2 triple format face off 3. Xbox360 vs ps3 graphics comparison part 3(Αν θες δες δες τα part 1 & 2 για να έχεις μια ποιο πλήρη εικόνα του συγκριτικού) 4. Xbox360 vs ps3 face-off round 19(Αν θες δες δες τα προηγούμενα rounds για να έχεις μια ποιο πλήρη εικόνα του συγκριτικού) Μερικά είναι λίγο παλιά συγκριτικά αλλά δεν αλλάζει και πολύ το σκηνικό σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα.
skanjos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 οι περισσότεροι εδω μέσα θα σου πουν να αποφασίσεις ανάμεσα στα jaggies/framedrops που θα δείς και δεν επειρεάζουν και πολύ το παιχνίδι κατα την άποψη μου,εγω απο την άλλη θα σου πω οτι αν ένα παιχνίδι έχει βγει και για τις 2 κονσόλες ψάξε πρώτα και μετα αγόρασε το ανάλογα με το extra content. π.χ το gtaiv θα το έπερνα για το 360 καθώς εκει έχει περισσότερα dlc ενώ το eternal sonata στο ps3 γιατί έχει extra characters και boss battles(σαφώς ανώτερη βέρσιον και ασε τον pscrazy να χτυπιέται.).το ίδιο θα σου πω και για το batman που έχει joker dlc το ps3 και το tales of vesperia που θα βγεί σε λίγο και θα έχει extra character ,japanese voice και new boss battles.έδωσα 3 παραδείγματα απο πραγματικά καλύτερες βερσιόν και όχι 3ο κέρατο σε ένα glitch κλπ. φυσικά αν είσαι απο αυτούς που νομίζουν οτι το 10χ AA και οι σκιές στα μικρόφωνα αλλάζουν την εμπειρία gaming ενός παιχνίδιού μπορείς να δεις τα βίντεο που σου πρώτειναν παραπάνω και να αποφασίσεις.
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Παΐδια θέλω τα φώτα σας τόσες σελίδες διαβάζω άλλα με μπερδέψατε... Εγώ σαν ευχαριστημενος κάτοχος PS3 άρχισα και ψήνομαι άγρια για ΧΒΟΧ μονο και μονο για 3 παιχνίδια GOW2, Fable3 και φυσικά το περιβόητο Halo. Τελικά τι γίνεται τα περισσότερα παιχνίδια όντος παίζουν καλύτερά πάνω σε ΧΒΟΧ ? Δηλαδή αν στην περίπτωσή που το πάρω και θέλω να πάρω μετάξι του PS3 και του ΧΒΟΧ να προτιμάω την έκδοσή του ΧΒΟΧ ? Ναι να το πάρεις για να έχεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία gaming.. Αξίζουν πολλοί τίτλοι του 360 όπως αντίστοιχα και του ps3(όπως ξέρεις άλλωστε). Αξιόλογες αμφότερες οι κονσόλες.. Εγώ είμαι στη δικιά σου θέση αλλα απο την ανάποδη.. Είμαι ευχαριστημένος κάτοχος 360 και θεωρώ απαραίτητο μέχρι τα χριστούγεννα με την πτώση της τιμής ήδη να έχω πάρει ένα ps3. Άσε τα βίντεο, τις συγκρίσεις, τις σκιές στα κορδόνια και το πλάτς της πετρούλας στο λάκο με το κάτουρο.. Αξίζει ένας κάτοχος ps3 να έχει και 360.. και το αντίθετο...
darhe13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 [ame]http://www.gametrailers.com/video/top-10-screwattack/55604[/ame] για τον skanjo παει αυτο..!
skanjos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.gametrailers.com/video/top-10-screwattack/55604 για τον skanjo παει αυτο..! ξεθάψαμε το dc στο άλλο thread.μόλις είδα το νεο για dreamcast 2 τα έπαιξα ,αλλα ήταν fake.....δεν πειράζει κάποτε θα επιστρέψει η sega, ms(microsoft sega)dreamxbox? θα τα έσπαγε εντελώς .
Cabir Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι να το πάρεις για να έχεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία gaming..Αξίζουν πολλοί τίτλοι του 360 όπως αντίστοιχα και του ps3(όπως ξέρεις άλλωστε). Αξιόλογες αμφότερες οι κονσόλες.. Εγώ είμαι στη δικιά σου θέση αλλα απο την ανάποδη.. Είμαι ευχαριστημένος κάτοχος 360 και θεωρώ απαραίτητο μέχρι τα χριστούγεννα με την πτώση της τιμής ήδη να έχω πάρει ένα ps3. Άσε τα βίντεο, τις συγκρίσεις, τις σκιές στα κορδόνια και το πλάτς της πετρούλας στο λάκο με το κάτουρο.. Αξίζει ένας κάτοχος ps3 να έχει και 360.. και το αντίθετο... σιγουρα τωρα που εχω το ps3 δεν με νοιαζει ιδιεταιρα αλλα απο την στιγμη που θα παρω και τις δυο και θα εχω την πολυτελεια να διαλεξω ποια εκδοση θελω, το καλητερο ειναι αυτο που ειπε ο skanjos, ατε με πεισατε θα περασω απο εβδομαδας να το παρω και γω
Προτεινόμενες αναρτήσεις