Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kαλα με δουλευεις ρε φιλε κ εσυ? Ειπα εγω οτι εθαψε τα Halo? Αυτος απλα ειπε οτι τα εχει παιξει ενω εχω pm απο αυτον που λεει το αντιθετο...αν τα ειχε παιξει τοτε θα ειχε δικαιωμα να εχει γνωμη - τωρα απλα trollαρει.

Εσυ παιζεις μπαλα απο μικρος βλεπω φιλοσοφε του net...

Δεν περιγράφω άλλο.. Δές τα πόστ σου δυο σελίδες πίσω..

Επίσης δεν ξέρω αν πρόσεξες αλλα τα βλακώδη πόστ σου με την δημοσίευση πμ σβήστηκαν..

Ρίξε και μια ματιά στους κανονισμούς του φόρουμ πριν ποστάρεις... Είμαι σίγουρος οτι θα σου εξασφαλίσει μακροβιότερη διαμονή.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μια ερωτηση->θελω αντικειμενικη απαντηση εαν υπαρχει:

Φιλος θελει να παρει κονσολα, και με ρωτησε ποια να παρει με βαση τα παιχνιδια που θελει να παιξει

Και γω ρωταω: Ποια θα προτεινατε εαν ξερετε οτι του αρεσουν τα action-adventure και race-sport?

Απεχθανετε τα sci-fi και αυτα με τερατομονομαχιες και εξωγηινους....

Αφού απεχθάνεται τα sci-fi και εξωγήινους,τότε αποκλείει καλά παιχνίδια όπως halo,gears of war 1/2 και killzone 2.

Τώρα,αφού του αρέσουν τα action-adventure ας δει τα uncharted 1/2 και heavy rain.Και το mgs4 ίσως του αρέσει,αν και sci-fi.Από race να δει οπωσδήποτε forza και το gt5,όταν βγει με το καλό.Από sports,όποια κονσόλα και να πάρει δεν έχει πρόβλημα γιατί τα παιχνίδια είναι multiplatform.

Δημοσ.

Ακομα γελαω με το με τις εικονες "δε σε χαλασε" και το "OWNED". Δεν με ενδιαφερουν τετιου ειδους διαμαχες αλλα αυτες οι φωτο πραγματικα ειχαν μεσα μπολικο γελιο.

Δημοσ.

επιτελους ακουω αντικειμενικες αποψης και οχι fanboyιστικες....

thanks guys

μαλλον ps3 θα του προτεινω και ελπιζω να μας βγει σε καλο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
επιτελους ακουω αντικειμενικες αποψης και οχι fanboyιστικες....

thanks guys

μαλλον ps3 θα του προτεινω και ελπιζω να μας βγει σε καλο...

Καντου και ενα δωρο απο εμενα γιατι τα games που σου λεει ο φιλος ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ.... ωραιος ο αλλος στο λακο με τα φιδια σε εριξε! Εκτος εαν ο φιλο σου δεν παιζει και πολυ, τοτε το ps3 ειναι οτι πρεπει. Να παρει 80αρα γιατι ειναι πιο ωραια να την κοζαρει απο μακρια! Οσο για τη σκονη....

swifferpng.jpg

Πες του να παρει ενα χβοχ να το flasharh και να ειναι κομπλε με 2 ευρω την μεγαλυτερη πιο πληρης next gen βιβλιοθηκη!!! PS3 θα πληρωνει 60αρια για να βγαζει τα ματια του απο τα σκαλοπατια..

Επεξ/σία από pscrazy
Δημοσ.

pscrazy,δεν πείθεις...Sry man...Υπάρχεις μόνο και μόνο για το επόμενο ban...Αλλά για το ενδεχόμενο συνεννόησης,ο φίλος ζήτησε προτάσεις για παιχνίδια.

Παρεπιπτόντως,καλύτερο είναι το πανί swiffer για το ps3.Αυτά που έβαλες είναι πιο πολύ για να το περνάς συχνά και επιφανειακά.:-)

Δημοσ.

Δεν πειθω!! υπαρχουν 500 site να μπει να δει...μετα να γραφτει στο θειο και να παρει 100 παιχνιδια και να δει τι του αρεσει. Παιχνιδια εχουν και οι δυο κονσολες με αυτη του χβοχ να ειναι πολυ πιο πληρης, και με καλυτερα γραφικα...ολα τα αλλα τα αφινω σε σας !!!!

Τεσπα ΧΒΟΧ+ FLASHARISMA και ΤΕΛΟΣ ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα...

Δημοσ.

bitchslap polyphony digital σε ναταλ,εμείς το κάνουμε απο τώρα μου φαίνεται να λένε : http://www.eurogamer.net/articles/polyphony-confirms-gt5-head-tracking-blog-entry

όπως ανακοινώθηκε στην gc θα έχει headtracking το gt5 για το cockpit view μέσω etoy. head tracking +g27 wheel = ownage .βλέπω να το κάνει σκόνη το forza και να χρειάζεται κάποιος άλλος swiffer εδω μέσα....;)

Δημοσ.
Δεν πειθω!! υπαρχουν 500 site να μπει να δει...μετα να γραφτει στο θειο και να παρει 100 παιχνιδια και να δει τι του αρεσει. Παιχνιδια εχουν και οι δυο κονσολες με αυτη του χβοχ να ειναι πολυ πιο πληρης, και με καλυτερα γραφικα...ολα τα αλλα τα αφινω σε σας !!!!

Τεσπα ΧΒΟΧ+ FLASHARISMA και ΤΕΛΟΣ ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα...

Ρε συ,παιχνίδια σου είπαμε να πεις,όχι να υπερασπιστείς το 360.Όταν λες πιο πλήρης?

Πες μερικά action-adventure παιχνίδια για το 360,για να τα δει και ο mchrisober.

Δημοσ.

το xbox 360 elite έχει πολύ καλύτερο value of money. Εγώ προσωπικά είχα ps3 το πούλησα και πήρα xbox 360 elite. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και το θεωρώ καλύτερο από το ps3, συνεργάζεται και πολύ καλύτερα με υπολογιστές με ms windows αφού και τα δυο είναι προϊόντα της μαμάς microsoft. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει internet browser αν και με έμμεσους τρόπους μπορεί να αποκτήσει. Αλλά αν κάποιος έχει άλλους τρεις υπολογιστές και smartphone (σαν εμένα)την να το κάνει τον browser στο xbox 360.

Δημοσ.
Καντου και ενα δωρο απο εμενα γιατι τα games που σου λεει ο φιλος ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ.... ωραιος ο αλλος στο λακο με τα φιδια σε εριξε! Εκτος εαν ο φιλο σου δεν παιζει και πολυ, τοτε το ps3 ειναι οτι πρεπει. Να παρει 80αρα γιατι ειναι πιο ωραια να την κοζαρει απο μακρια! Οσο για τη σκονη....

swifferpng.jpg

Πες του να παρει ενα χβοχ να το flasharh και να ειναι κομπλε με 2 ευρω την μεγαλυτερη πιο πληρης next gen βιβλιοθηκη!!! PS3 θα πληρωνει 60αρια για να βγαζει τα ματια του απο τα σκαλοπατια..

To swiffer+ps3 είναι δικιά μου "πατέντα" εδώ και αρκετούς μήνες. Κάτω τα χέρια από την ατάκα :lol:. Βέβαια εγώ έβγαλα τις photo όχι γιατί σκονίζετε από την απραξία αλλά γιατί όντως το περίβλημα την κονσόλας αγαπά σαν τρελό τη σκόνη :P

DSC00165.jpg

DSC00166.jpg

Δημοσ.

Η μονη συμβολη σου στη βιομηχανια βιντεοπαιχνιδιων ειναι 10 ευρω το μηνα για Mitsui κατα τα αλλα αυτοαποκαλεισαι gamer και εχεις και αποψη ῞μηπως ανεβαινεις και στην ταρατσα να δεις τον αγωνα στο διπλανο γηπεδο και μετα φωναζεις στους παιχτες οτι δεν προσφερουν θεαμα ...τρομαρα μας

Δημοσ.
Τώρα όσο και να χτυπιέσαι εσύ και κάποιοι άλλοι, το xbox για εμένα είναι πεταμένα λεφτά και απο εδώ και πέρα δεν έχει λόγο ύπαρξης στην αγορά ...η μάλλον έχει, να καβατζώσει κόσμο απο το wii του χρόνου με το natal...άντε βρε, το xbox θα γίνει wii2 ..τυχερούλιδες.

Έχεις τρομερή πλάκα πάντως.

Δημοσ.
Η μονη συμβολη σου στη βιομηχανια βιντεοπαιχνιδιων ειναι 10 ευρω το μηνα για Mitsui κατα τα αλλα αυτοαποκαλεισαι gamer και εχεις και αποψη ῞μηπως ανεβαινεις και στην ταρατσα να δεις τον αγωνα στο διπλανο γηπεδο και μετα φωναζεις στους παιχτες οτι δεν προσφερουν θεαμα ...τρομαρα μας

Αν έιχε +1 (γιατί δεν έχουμε like/dislike στο console games είπαμε;; ) θα στο έδινα..

Well said.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...