Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 dr_thodt, στο pm όπως και στο προηγούμενο post λέει ότι δεν τα έθαψε...άρα καιρός να ψάξεις για κάποιο post του που τα έθαβε...
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 dr_thodt, στο pm όπως και στο προηγούμενο post λέει ότι δεν τα έθαψε...άρα καιρός να ψάξεις για κάποιο post του που τα έθαβε... Το αυτό... @dr_thodt Μόνος σου τα λές εδώ και μερικά πόστ, ενώ δεν φαίνεται να έχει θάψει κάπου το halo, σε αυτά που εσύ ο ίδιος παραθέτεις.. Δεν την παλεύετε κάστανο... Υ.γ: Επίσης είναι αγενέστατο και πλήρως κατα της ίντερνετ φιλοσοφίας να ποστάρεις τα πμ του άλλου δημόσια... Για καμια μπάλα καλός είσαι...
darklordvader77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 1. Ειμαι fan των Μetal Gear Solid απο το πρωτο game της σειρας - θεωρω ακομα το πρωτο MGS ενα απο τα καλυτερα games ever.2. Εχω παιξει ολα τα main MGS games που εχουν βγει εως σημερα. 3. Θεωρω οτι το MGS4 ειναι το κατωτερο για τους εξης λογους: To gameplay ειναι πολυ λιγο σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας (ναι ακομα κ απο το MGS2) τα chapters ειναι πολυ μικρα - τρανταχτο παραδειγμα το τελευταιο chapter που εχει με τα βιας 15 λεπτα gameplay...με τιποτα δεν ειναι 60/40 μαλλον στην καλυτερη 70/30..θεωρω οτι μετα απο 3-4 χρονια development θα επρεπε να ειχε τον ιδιο χρονο gameplay οσο και το ΜGS3. δηλαδη οταν τελειωνεις ενα game (π.χ. το mgs4) λες τοσες ωρες επαιξα-λιγο ηταν το βαζω στην ακρη? Τα εξτρα που σου γραψα ειναι αρκετα οχι για ενα, για 3 παιχνιδια! (αυτα που σου γραψα δεν σου φτανουν? μεσο ορο 16 ωρες+ μεγαλους χαρτες, μπολικα unlockables, easter eggs απο προηγουμενα/αλλα παιχνιδια, on-line part?) Για σενα με ολα αυτα δεν ειχε replayability value? (γιατι αυτος που θελει να τα δει ολα, υπαρχουν εκει, ετοιμα για να τα ανακαλυψει.. στο λεω, γιατι επιασα τον εαυτο μου πριν 2 χρονια να ξαναπαιζει για 27η φορα το MGS2 μονο κ μονο απο κατι easter eggs που ειδα στο youtube) Βρε ανθρωπε, σου λεω χωρις run-up, ο xρονος που θα κανεις ειναι αναλογος με το ποσο θες να ανακαλυψεις τα κρυμενα διαμαντια του παιχνιδιου..εκει ειναι η μαγεια στα παιχνιδια του kojima.φτανεις δηλαδη τις 25ωρες χωρις τα βιντεο. κ παλι, αυτο δεν το κανει λιγοτερο εξαιρετικο MGS episode κ αξιολογο τιτλο για ps3 Με την λογικη σου δηλαδη, να κανω run-up το MGS3 Snake Eater για να πω: ε, ειναι 5 ωρες παραπανω gameplay, αλλα κ παλι δε μου ναι αρκετο..αρα? (σκοπιμα το MGS3 ειχε παραπανω gameplay κ ελαφρυ story, λογω του MGS2.. κανε υπομονη κ διαβασε τα links που θα σου παραθεσω) Επισης,αργησε το development λογω καθυστερησης της ps3 dev consoleΤο πρωτο MGS? μαλλον λογω του οτι ηταν το πρωτο Metal gear που επαιξες σου αρεσε, αλλα γενικα ηταν state-of-art and prototype gameplay! Για παιξε τα παλια να δεις τι παλουκια ηταν σε σχεση με τα σημερινα.. τα παιζα μικρος χωρις cheat,walkthrough,internet με το μαγαλο μου ξαδελφο που ξερε τοτε καλυτερα αγγλικα. Στο λεω, γιατι αν παιξεις το MG2: Solid Snake δεν θα δεις τραγικες διαφορες, ουτε στο gameplay, ουτε στο story (για τα γραφικα εννοειται απο 2d σε 3d οτι υπηρξε κ το αναλογο βαθος, αρα κ η χαοτικη διαφορα) Τα bosses (aka "The Beauty and the Beasts") ηταν τα πιο ανεμπνευστα κ μετρια σαν villain χαρακτηρες αλλα κ σαν boss fights που εχω δει σε ολο το franchise...μονο κ μονο που εβγαινε κ σου εξηγουσε το backstory του καθε boss καθε φορα που σκοτωνες ενα το θεωρω παντελως ανουσιο κ κουραστικο - κατι που προφανως ηταν η αντiδραση στα παραπονα μερικων για το "ελλειψη" backstory των bosses του MGS3.Αρκετα videos που ηταν ακρως κουραστικα, παρατραβηγμενα και ανουσια μεγαλα χωρις λογο κατα την γνωμη μου που σε εκανα να βαριεσαι αφορητα. Σε αυτο θα συμφωνησω 99%! οταν ελεγε για τα beaty and the beast, αφου ακουσα για την laughing octapus, απλα εκανα skip στις υπολοιπες.. 1% δεν συμφωνω για τα boss fights..διοτι ειχαν την ατμοσφαιρα τους, εκμεταλλευομενα το αναλογο περιβαλλον με την καταλληλοτερη μουσικη! Αν το καλοσκεφτεις, μονο με τον chuck norris δεν εχει παλεψει ο snake! με οτι αλλο θες εχει παλεψει.. Ανουσιο ηταν να βλεπεις την Sunny να μαγειρευει τα αβγα, ολα τα υπολοιπα εσπερναν..καλλιτεχνικα,σκηνοθετικα, κ ιστορικα (α, κ τα πεπονια της naomi of course!) Για πες μου αληθεια, μεταξυ videos(MGS4), κ διαλογου με τη Rose (MGS2) τι θα προτιμουσες?? [αν πει την κουρτινα no.2 δεν λεω αλλο! ] Αυτοι ειναι κατα τη γνωμη μου οι λογοι οι οποιοι δεν κανανε το MGS4 το παιχνιδι που επρεπε να ηταν ειδικα σαν finale της σερας μετα το εκπληκτικο MGS3...το MGS4 εχει καποια τρομερα σημεια οπως το τελος του τριτου chapter ή το τεταρτο chapter αλλα γενικα πιστευω οτι χανει σε σχεση με τα προηγουμενα games της σειρας IMO. Μα, κανονικα δεν ηθελε ο κοτζίμα να βγει 4, (γι αυτο κ υπηρξε το 3 prequel, μπας κ το αποφυγει) διοτι την κληρονομια του,κ το στιγμα του το αφησε, με το MGS2 Sons Of Liberty κ δυστηχως ελαχιστοι το καταλαβαν, κ εδωσε στους περισσοτερους αυτο που απλα ηθελαν. Το χαψες αυτο με τους Patriots? [επεξηγηση αν εχεις βεβαια ορεξη για διαβασμα, θα ρθει παρακατω. Ειμαι σιγουρος πως θα καταλαβεις πολυ περισσότερα απ οσα φανταζοσουν..] The Legacy Of MGS2: http://www.metagearsolid.org/reports_legacyofmgs2_1.html (=Τι ειναι πραγματικα το 2, σιγουρα οχι ενα συνηθισμενο Videogame!) The VR Theory: http://www.metagearsolid.org/reports_vr_theory_1.html"]http://www.metagearsolid.org/reports_vr_theory_1.html (=Τι "δεν στεκει" μεταξυ 2 κ 4- η αποδειξη!) MGS4 Soldout: http://www.metagearsolid.org/reports_mgs4_soldout_1.html"]http://www.metagearsolid.org/reports_mgs4_soldout_1.html[/color] (=μια αναλυση για το τι ειναι, κ τι δεν ειναι το 4) Kojima vs. MGS4 http://www.metagearsolid.org/reports_mgs4_kojimaVSmgs4.html"]http://www.metagearsolid.org/reports_mgs4_kojimaVSmgs4.html[/color](=πως εκφραζει ο δημιουργος του παιχνιδιου οτι δεν θελει να κανει αλλα MGS, μεσω του κεντρικου πρωταγωνιστη..) Long,Dark path to mgs4: http://www.metagearsolid.org/reports_mgs4_longdark.html"]http://www.metagearsolid.org/reports_mgs4_longdark.html[/color]
ultralisk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 εε όχι δα ..μην το αποκλείεις, ξέρεις πόσοι εδω μέσα έχουν και τις 2 κονσόλες, αγοράζουν τα exclusive του PS3, τα τερματίζουν και παρόλα αυτά "βρίζουν" και γκρινιάζουν για την sony ; Λέγεται υποκρισία, για να μη πω εφηβία, σπυράκια και πρωινή στύση. υπάρχουν και άλλοι που έχουν μόνο μπλεστέσιο και δεν πάει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, δεν αγοράζουν ΧΒΟΧ με τίποτα για να μην προδώσουν τα ιδανικά τους...βέβαια αβέρτα θάβουν όλα τα franchise του ΧΒΟΧ χωρίς να τα έχουν δει ποτέ τους αυτό λέγεται μόνιμη 24ωρη στύση μετά την εφηβεία
atomsk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 υπάρχουν και άλλοι που έχουν μόνο μπλεστέσιο και δεν πάει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, δεν αγοράζουν ΧΒΟΧ με τίποτα για να μην προδώσουν τα ιδανικά τους... τουλάχιστον αυτοί ξέρουν τι θέλουν και δε κάνουν σαν 10χρονα με κάθε ανακοίνωση της sony. βέβαια αβέρτα θάβουν όλα τα franchise του ΧΒΟΧ χωρίς να τα έχουν δει ποτέ τους τα ποιά ; να'σαι καλά γελάσαμε πρωινιάτικα
pscrazy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ναι ξεχασαμε οτι εχεις MOTOSTORM RESISTANCE RACHET LAIR HEAVENLY SWORD εαν δεν επιστρατευατε τον kratus, και το gt the real driving brikolator θα σου ελεγα Κατσε να παιξεις FAT PRINCESS να γουσταρεις μεχρι να σου πεταξει κανενα κοκkαλακι η sony! ATOMSK ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟY ΒΑΤΜΑΝ ΣΤΟ PS3 ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ? ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ!!!! Ποια εχει το ΧΒΟΧ??? HALO GAMES - GEARS OF WAR - PGR - MASS EFFECT - FORZA - RARE GAMES - ALAN WAKE - GTA νεα σεναρια - OΛΑ ΤΑ MULTIPLATFORM ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE ! Αντε στη φωλια σου τωρα..... ενα uncharted εχεις ρε κακομοιρη και μας το πας απο εκθεση σε εκθεση ! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2009 από pscrazy
polakis21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Όπως πάντα καυστικός ο pscrazy... Αλλά έχει δίκιο ρε παιδιά, πώς να το κάνουμε...
dr_thodt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Το αυτό... @dr_thodt Μόνος σου τα λές εδώ και μερικά πόστ, ενώ δεν φαίνεται να έχει θάψει κάπου το halo, σε αυτά που εσύ ο ίδιος παραθέτεις.. Δεν την παλεύετε κάστανο... Υ.γ: Επίσης είναι αγενέστατο και πλήρως κατα της ίντερνετ φιλοσοφίας να ποστάρεις τα πμ του άλλου δημόσια... Για καμια μπάλα καλός είσαι... Kαλα με δουλευεις ρε φιλε κ εσυ? Ειπα εγω οτι εθαψε τα Halo? Αυτος απλα ειπε οτι τα εχει παιξει ενω εχω pm απο αυτον που λεει το αντιθετο...αν τα ειχε παιξει τοτε θα ειχε δικαιωμα να εχει γνωμη - τωρα απλα trollαρει. Εσυ παιζεις μπαλα απο μικρος βλεπω φιλοσοφε του net... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:19 ---------- δηλαδη οταν τελειωνεις ενα game (π.χ. το mgs4) λες τοσες ωρες επαιξα-λιγο ηταν το βαζω στην ακρη? Τα εξτρα που σου γραψα ειναι αρκετα οχι για ενα, για 3 παιχνιδια! (αυτα που σου γραψα δεν σου φτανουν? μεσο ορο 16 ωρες+ μεγαλους χαρτες, μπολικα unlockables, easter eggs απο προηγουμενα/αλλα παιχνιδια, on-line part?) Για σενα με ολα αυτα δεν ειχε replayability value? (γιατι αυτος που θελει να τα δει ολα, υπαρχουν εκει, ετοιμα για να τα ανακαλυψει.. στο λεω, γιατι επιασα τον εαυτο μου πριν 2 χρονια να ξαναπαιζει για 27η φορα το MGS2 μονο κ μονο απο κατι easter eggs που ειδα στο youtube) Βρε ανθρωπε, σου λεω χωρις run-up, ο xρονος που θα κανεις ειναι αναλογος με το ποσο θες να ανακαλυψεις τα κρυμενα διαμαντια του παιχνιδιου..εκει ειναι η μαγεια στα παιχνιδια του kojima.φτανεις δηλαδη τις 25ωρες χωρις τα βιντεο. κ παλι, αυτο δεν το κανει λιγοτερο εξαιρετικο MGS episode κ αξιολογο τιτλο για ps3 Με την λογικη σου δηλαδη, να κανω run-up το MGS3 Snake Eater για να πω: ε, ειναι 5 ωρες παραπανω gameplay, αλλα κ παλι δε μου ναι αρκετο..αρα? (σκοπιμα το MGS3 ειχε παραπανω gameplay κ ελαφρυ story, λογω του MGS2.. κανε υπομονη κ διαβασε τα links που θα σου παραθεσω) Επισης,αργησε το development λογω καθυστερησης της ps3 dev console Σε αυτο θα συμφωνησω 99%! οταν ελεγε για τα beaty and the beast, αφου ακουσα για την laughing octapus, απλα εκανα skip στις υπολοιπες.. 1% δεν συμφωνω για τα boss fights..διοτι ειχαν την ατμοσφαιρα τους, εκμεταλλευομενα το αναλογο περιβαλλον με την καταλληλοτερη μουσικη! Αν το καλοσκεφτεις, μονο με τον chuck norris δεν εχει παλεψει ο snake! με οτι αλλο θες εχει παλεψει.. Ανουσιο ηταν να βλεπεις την Sunny να μαγειρευει τα αβγα, ολα τα υπολοιπα εσπερναν..καλλιτεχνικα,σκηνοθετικα, κ ιστορικα (α, κ τα πεπονια της naomi of course!) Για πες μου αληθεια, μεταξυ videos(MGS4), κ διαλογου με τη Rose (MGS2) τι θα προτιμουσες?? [αν πει την κουρτινα no.2 δεν λεω αλλο! ] 1. Προσπαθεις Sony κ καλα να με βγαλεις λαθος ενω σου εγραψα ξεκαθαρα τους λογους που θεωρω το MGS4 το κατωτερο της σειρας...εχεις την γνωμη σου κ καλα κανεις αλλα το να μην δεχεσαι οτι ολοι δεν συμφωνουν μαζι σου πραγματικα δεν το καταλαβαινω. 2. Το ΜGS4 εχει με το ζορι 4-5 ωρες gameplay με κανονικο ρυθμο παιχνιδιου σε ενα playthrough 17 ωρων, μολις το τερματισα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν οτι θα ηθελα 2-3 chapters ακομα γιατι ενω το gameplay ηταν πολυ καλο, ειχα πολλα πραγματα να κανω, το παιχνιδι ηταν ακομα λιγοτερο γραμμικο και τα οπλα και οι αναβαθμισεις εντυπωσιακες το παιχνιδι ειχε τοσο λιγο gameplay που πραγματικα ενιωσα οτι δεν προλαβαινα να τα δω ολα αυτα - δλδ οτι με περιοριζε το ιδιο το παιχνιδι με την μικρη του διαρκεια - οπως ειπα κ νωριτερα επρεπε να ειχε 2 chapters ακομα τουλαχιστον.. 3. Κ τα ανουσια βιντεο του MGS4 και η κλαψο****** Rose που εσπαγε τα @@ στον Raiden στο MGS2 ειναι το ιδιο κουραστικα κ σιγουρα τα χειροτερα σημεια του franchise ΙΜΟ.
atomsk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι ξεχασαμε οτι εχεις MOTOSTORM RESISTANCE RACHET LAIR HEAVENLY SWORD resistance2, Killzone2, infamous, mgs4, little big planet, uncharted, ...κλπ εαν δεν επιστρατευατε τον kratus, kratos και το gt the real driving brikolator θα σου ελεγα Κατσε να παιξεις FAT PRINCESS να γουσταρεις μεχρι να σου πεταξει κανενα κοκkαλακι η sony! δεν παίζω driving sims ..το fat princess είναι μια χαρά παιχνίδι, μάλλον εσύ πρέπει να κάτσεις να ασχοληθείς που δεν έχεις τίποτα άλλο να παίξεις ...α ξέχασα το halo strip poker, κάτι άλλο στο άμεσο μέλλον ..αποκλειστικό; μπα. ATOMSK ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟY ΒΑΤΜΑΝ ΣΤΟ PS3 ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ? ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ!!!! Ναι το extra gameplay σαν joker στο PS3 τα σπάει. Ποια εχει το ΧΒΟΧ??? HALO GAMES - GEARS OF WAR - PGR - MASS EFFECT - FORZA - RARE GAMES - ALAN WAKE - GTA νεα σεναρια - OΛΑ ΤΑ MULTIPLATFORM ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE ! Αντε στη φωλια σου τωρα..... Καλά, τα halo games δε τα σχολιάζω άλλο ..ούτε τα driving sims που με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Το alan wake κάτι λέει, θα το παίξω σε pc όταν βγει. Tα DLC του GTA θα βγούνε επίσης σε PS3 αν και ο επόμενος τίτλος της rockstar με τον οποίο θα ασχοληθώ θα είναι αποκλειστικός στο PS3 (agent). Tα multiplatforms έχω ξαναπεί πως κατα πληοψηφία τα παίζω στο PC ενώ άνετα ανταλλάζω τα "γαμάτα" γραφικά του xbox στα multiplatform με τους exclusive τίτλους του PS3. Αλήθεια δεν είδα ποτέ κανένα να λέει ότι τα exclusive του xbox έχουν ανώτερα γραφικά απο τα exclusive του PS3, πάλι καλά που το παραδέχεστε. Και να μου ανέφερες και κάνα fable2 να πώ ok ...αν και απ'οτι άκουσα και αυτό δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των players ..παρόλο που ο Molyneux το εκθείαζε λίγο πριν την κυκλοφορία του (όπως έκανε και με το mylo, το "στημένο" AI της MS) ενα uncharted εχεις ρε κακομοιρη και μας το πας απο εκθεση σε εκθεση ! Mαζί με τα exclusive που ανέφερα πιο πάνω + heavy rain, gow3, mag και άλλα που θα ανακοινωθούν. Εσύ ρε κακομοίρη ..τι έχεις ..10 spin off του halo, 2-3 racing sims, 2 redneck action games και ίσως 2 παιχνίδια που να αξίζουν απο το lib του xbox. Γιατί είπαμε να αγοράσω xbox ; Για τα pixels ε; Προσωπικά γουστάρω να βιώνω τα παιχνίδια σαν ολοκληρωμένες εμπειρίες, δεν κοιτάζω να βρώ τις ατέλειες επάνω στα πολύγονα, ούτε την βρίσκω με το να ψάχνω συγκριτικά τα οποία θα με αφορούσαν μόνο αν είχα και τις 2 κονσόλες. Τώρα όσο και να χτυπιέσαι εσύ και κάποιοι άλλοι, το xbox για εμένα είναι πεταμένα λεφτά και απο εδώ και πέρα δεν έχει λόγο ύπαρξης στην αγορά ...η μάλλον έχει, να καβατζώσει κόσμο απο το wii του χρόνου με το natal...άντε βρε, το xbox θα γίνει wii2 ..τυχερούλιδες.
mchrisober Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Απο pm σε εμενα... εισαι απιστευτος ρε ανθρωπε, καλα το βλεπω και γελαω.... ανεβασες φωτο για να δει ο αλλος οτι το εχεις????ΕΛΕΟΣ ρε παλικαρια....
skanjos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 δεν λέω το αντίθετο στο pm.διάβασε πάλι τι γράφω (έθαψα γράφω όχι έπαιξα),μάλλον βλέπετε ότι θέλετε κάποιοι....όσο για το pm δεν με πειράζει που το δημοσίευσε έτσι και αλλιώς το έστειλα για να μην συνεχίσω μια προσωπική παλιότερη κόντρα και βγεί το θέμα offtopic αλλα απότι βλέπω δεν χρειάζεται να σεβόμαστε και πολύ τους κανόνες και δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με κάποια άτομα που βλέπουν 1+1=11 γιατί τους συμφαίρει... κάποιοι εδώ με θεωρούν σονυ φανμποι επειδή υποστιρίζω κάποια games της σόνυ που έχω αγαπήσει μέσα απο τα χρόνια,αλλα μάλλον δεν ξέρουν πότε χρησιμοποιείς την λέξη fanboy,έχω πει άποιρες φορές οτι για πρώτη κονσόλα πρωτείνω το 360 ,αυτό με κάνει πιο πολύ ms fanboy παρά sony fanboy και άντε βρές ενα sony fanboy πραγματικό να σου πει τέτοιο πράγμα.προσωπικά υποστιρίζω τα games και όχι τις κονσόλες...τεσπα δεν ασχολούμαι άλλο θα γράφω τα νεα για τις κόντρες και δεν συνεχίζω να απαντάω σε κάποια άτομα.
mchrisober Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μια ερωτηση->θελω αντικειμενικη απαντηση εαν υπαρχει: Φιλος θελει να παρει κονσολα, και με ρωτησε ποια να παρει με βαση τα παιχνιδια που θελει να παιξει Και γω ρωταω: Ποια θα προτεινατε εαν ξερετε οτι του αρεσουν τα action-adventure και race-sport? Απεχθανετε τα sci-fi και αυτα με τερατομονομαχιες και εξωγηινους....
pscrazy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μεχρι τωρα εχεις φαει τρελη gaming εμπειρια me LAIR, RESISTANCE, RACHET, μην μου πεις οτι το uncharted 1 weekend game ηταν η εμπειρια γιατι θα τρελαθουμε εδω μεσα !!!! Στο χβοχ εχω τα καλυτερα platforms (KAMEO , BANJOO) (Το αγευστο ανευ ουσιας rachet) Στο χβοχ εχω τα καλυτερα RACING GAME (FORZA 2, PGR ) (παλι δεν εχεις τιποτα) Στο χβοχ εχω το καλυτερο MOTO GP (MOTO GP 2007 THQ) Στο χβοχ εχω ACE COMBAT (το εβαλα να σου δειξω οτι το εχασες και ηταν δικο σου ) Στο χβοχ εχω MASS EFFECT (παλι δεν εχεις τιποτα) Στο χβοχ εχω περισσοτερα strategy games Στο χβοχ εχουμε gears of war 1 and 2 Στο χβοχ εχουμε καλυτερα γραφικα και onilne gaming Στο χβοχ εχουμε 5 φορες φορες τα rpg του ps3! Στο χβοχ εχουμε FABLE 2 , εσυ δεν εχεις τιποτα! Στο χβοχ εχουμε ολα τα fighting game και με καλυτερα γραφικα Τι εχεις στο ps3 , τον γερο snake στο 4 να κοβει βολτες! Μεχρι τωρα μονο αυτο!!! Αααα και το wipeout απο το psp:lol::lol: Κατσε να περιμενεις το heavy rain για να πατας τα κουμπακια να χαιρεσαι!!! Παλι ρε κακοιμοιρη κομπαρσος στο game σου! Κατσε να περιμενεις ALAN WAKE στο PC , δεν θα σου μεινει τριχα στο κεφαλι!!!! τραβα μια προσοχη στη sony να ηρεμισεις! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2009 από pscrazy
skanjos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μια ερωτηση->θελω αντικειμενικη απαντηση εαν υπαρχει: Φιλος θελει να παρει κονσολα, και με ρωτησε ποια να παρει με βαση τα παιχνιδια που θελει να παιξει Και γω ρωταω: Ποια θα προτεινατε εαν ξερετε οτι του αρεσουν τα action-adventure και race-sport? είχε psx/ps2 με modchip?αν ναι 360.αν όχι δικιά του επιλογή uncharted2/mgsiv/gt5 vs gears2/alan wake/forza3
Skia11 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Pscrazy άστο... /bitchslapped.gif by Atomsk
Προτεινόμενες αναρτήσεις