Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω άποψη για τα 1 και 3 γιατί τα έχω παίξει το 1 στο pc και το 3 στο 360.για το 2 δεν με είδες να γράφω τπτ....

και για το halo wars έχω άποψη γιατί το έχω παίξει.απο την άλλη αποκλείω εσύ να έχεις ps3 και το mgsiv.....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
απο την άλλη αποκλείω εσύ να έχεις ps3 και το mgsiv.....

εε όχι δα ..μην το αποκλείεις, ξέρεις πόσοι εδω μέσα έχουν και τις 2 κονσόλες, αγοράζουν τα exclusive του PS3, τα τερματίζουν και παρόλα αυτά "βρίζουν" και γκρινιάζουν για την sony ; Λέγεται υποκρισία, για να μη πω εφηβία, σπυράκια και πρωινή στύση.

Δημοσ.
Που ξερει 2-3 πραγματα παραπανω απο εσενα....;)

διδαξε και σε μάς δάσκαλε.....

on topic : http://projectgamers.com/2009/09/08/new-high-resolution-image-enlargement-tech-coming-to-ps3psp/

νεα τεχνολογία New High Resolution Image Enlargement Tech Coming to PS3/PSP, δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους αλλα μαρέσει σαν ιδέα για το ps store

Δημοσ.

Κατι για το onlineμπαχαλο εχουν στο νου τους ή τσαμπα περιμενω !!! Μαλλον τσαμπα, βαρεθηκα 2-3 χρονια το ιδιο χαλι....ps store και π..... μεντολες που λεω και ο γεωργιου!

Δημοσ.
έχω άποψη για τα 1 και 3 γιατί τα έχω παίξει το 1 στο pc και το 3 στο 360.για το 2 δεν με είδες να γράφω τπτ....

και για το halo wars έχω άποψη γιατί το έχω παίξει.απο την άλλη αποκλείω εσύ να έχεις ps3 και το mgsiv.....

jfkugj.jpg

2ecq3r5.jpg

33cm3iu.jpg

sdp5dx.jpg

Απο pm σε εμενα...

2.ta halo 1-3 den ta ethapsa pote[/b'],kai oute tha vreis apo emena ena arnitiko sxolio giafta.ta halo wars kai halo odst einai alla omws kai pistevw kai esi paradexese oti den aksizoun oso ta proigoumena(gia to odst den kseroume akoma ,alla apoti diavazw apo ta media den tha einai kati aksiologo)

owned9wz.jpg

Δημοσ.
ναι πότε έθαψα εγώ τα halo1-3?

έχω άποψη για τα 1 και 3 γιατί τα έχω παίξει το 1 στο pc και το 3 στο 360.

2.ta halo 1-3 den ta ethapsa pote

'nuff said.

Πηγαινε φτιαξε κανενα καινουργιο account τωρα...troll. :lol:

Δημοσ.
'nuff said.

Πηγαινε φτιαξε κανενα καινουργιο account τωρα...troll. :lol:

δεν καταλαβαίνω τι εννοείς..... επειδή δεν έχω παίξει καθόλου το 2????δεν βγάζω άκρη..κανένας ρε παιδιά που να μιλάει φανμποιστικα να μου εξηγήσει Plz.

Δημοσ.

33cm3iu.jpg

αυτή είναι αμερικάνικη η έκδοση?

περιττό να σου πω ότι στην πρώτη εικόνα το χαρτάκι μοιάζει με ποστ-ιτ:cry: και με το που το βλέπω λέω τι κάνει ο μακακας!!!!! μετά κατάλαβα...:X

Εύγε ωραία συλλογή με παιχνίδια...!!!!

Δημοσ.
αυτή είναι αμερικάνικη η έκδοση?

περιττό να σου πω ότι στην πρώτη εικόνα το χαρτάκι μοιάζει με ποστ-ιτ:cry: και με το που το βλέπω λέω τι κάνει ο μακακας!!!!! μετά κατάλαβα...:X

Εύγε ωραία συλλογή με παιχνίδια...!!!!

Eιναι η PAL Limited Edition...η οποια ηταν πραγματικα limited, την χρυσοπουλανε στο ebay τωρα. :-D

Αν κ δεν ειναι ολη μου η συλλογη (αυτα που μπαινοβγαζω/παιζω στα μηχανηματα τωρα τελευταια ειναι) thanks for the compliments anyway! :o

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:32 ----------

όχι δεν έχω πει τπτ άσχημο για τα halo 1-3.... το ίδιο λεω και στο μήνυμα.ίσα ίσα που το campaign απο το 1 μάρεσε πάρα πολύ ,δεν σε καταλαβαίνω.

:lol::lol::lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...