Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ IceMatrix: δεκτα τα συγχαρητηρια σου και σε ευχαριστω. επιμενω παντως οτι bliss ειναι η ευδαιμονια και οχι η ευλογια οπως θες να πιστευεις.. επισης, θελω να πιστευω οτι ειμαι αρκετα ενημερωμενος για τις τιμες της αγορας γενικοτερα και οτι ενα λαθος δεν εβλαψε ποτε κανεναν, εκτος αν τυχει και πεσει στη δυσμενεια σας οποτε πρεπει να σταυρωθει..

@Miltoz: Συνεχιζεις να εισαι προκλητικος και εριστικος, ομως το καταλαβαινω απολυτα τωρα που ανοιξαν τα σχολεια.. Λογικο ειναι να εχεις νευρα και να μη μπορεις να ξεσπασεις πουθενα αλλου.

Επειδη ομως ξεφυγαμε απο το θεμα, σας καλω ολους για ενα καφεδακι, οποτε και οπου θελετε να τα πουμε απο κοντα και να εκθεσουμε ολοι τις αποψεις μας.. ποιος ξερει? μπορει να προσπαθησω να παρω ενα ΧΒΟΧ και εγω.. Φιλικα παντα

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
@Miltoz: Συνεχιζεις να εισαι προκλητικος και εριστικος,

Eεμ, οK...

ομως το καταλαβαινω απολυτα τωρα που ανοιξαν τα σχολεια.. Λογικο ειναι να εχεις νευρα και να μη μπορεις να ξεσπασεις πουθενα.

Χαχα καλό!

Δημοσ.

ti vlakies lete oloi?

filos pire espressiera kai tou figane 300 dollaria

an einai na paroume kati tha paroume kati kalo, den tha pame gia espresso kai tha paroume afti pou vazeis tis kapsoules kai vgenei kafes, oute tha pame gia next gen, kai tha paroume ps3 :P

Δημοσ.
ομως το καταλαβαινω απολυτα τωρα που ανοιξαν τα σχολεια.. Λογικο ειναι να εχεις νευρα και να μη μπορεις να ξεσπασεις πουθενα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α ρε milto, σε πηρανε χαμπαρι :mrgreen:

ακολουθει αποκαλυπτικη φωτο

milt_exposed.jpg

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αντε, παμε στο μουστακα για ποδιες και τετραδια :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α ρε milto, σε πηρανε χαμπαρι :mrgreen:

ακολουθει αποκαλυπτικη φωτο

milt_exposed.jpg

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αντε, παμε στο μουστακα για ποδιες και τετραδια :mrgreen::mrgreen:

είμαι κι εγώ μέσα στη φώτο...κάνουμε το μάθημα των αγγλικών και μαθαίνουμε ότι το bless είναι ουσιαστικό!

Δημοσ.

Το προβλημα με μερικους εδω ειναι οτι διαβαζουν αυτα που γραφουν οι αλλοι, οπως θελουν η οπως τους συμφερει... Πολυ απλα και κατανοητα Miltoz, σου εξηγησα οτι bliss ειναι η ευδαιμονια και οχι η ευλογια οπως ακομα πιστευεις. Δεν ειπα οτι το bless ειναι ουσιαστικο... Λογικο ειναι ομως να θες να δειχτεις εδω, αφου δε μπορεις αλλου.. το θεμα ειναι να τα καταφερνεις κιολας... Τελος, το επιπεδο καποιων φαινεται απο τα posts και το υφακι που εχουν.. Συνεχιστε την προπαγανδα σας υπερ του ΧΒΟΧ και μην αφησετε καμια αλλη αποψη να ακουστει, οπως πολυ καλα κανετε μεχρι τωρα.. Επισης οταν καποιος προσπαθει να σας μιλησει ανθρωπινα, συνεχιστε να ειστε εριστικοι και ξεροκεφαλοι παντα, θα σας βοηθησει πολυ στη ζωη σας

Δημοσ.
Το προβλημα με μερικους εδω ειναι οτι διαβαζουν αυτα που γραφουν οι αλλοι, οπως θελουν η οπως τους συμφερει... Πολυ απλα και κατανοητα Miltoz, σου εξηγησα οτι bliss ειναι η ευδαιμονια και οχι η ευλογια οπως ακομα πιστευεις. Δεν ειπα οτι το bless ειναι ουσιαστικο... Λογικο ειναι ομως να θες να δειχτεις εδω, αφου δε μπορεις αλλου.. το θεμα ειναι να τα καταφερνεις κιολας...

Are you talking to me?

Δημοσ.

Οσο περισσοτερα "αντιδραστικα" γραφεις, τοσο περισσοτερο δειχνεις το προβλημα που εχεις.. Χαιρομαι παντως που εκφραζεσαι και δε τα κρατας μεσα σου, ετσι και αλλιως εμενα δε μου κοστιζει τιποτα.. Ελπιζω μονο να μην εισαι ετσι και με τους φιλους και γνωστους σου γιατι πραγματικα θα εχεις προβλημα μελλοντικα...

Δημοσ.
Οσο περισσοτερα "αντιδραστικα" γραφεις, τοσο περισσοτερο δειχνεις το προβλημα που εχεις.. Χαιρομαι παντως που εκφραζεσαι και δε τα κρατας μεσα σου, ετσι και αλλιως εμενα δε μου κοστιζει τιποτα.. Ελπιζω μονο να μην εισαι ετσι και με τους φιλους και γνωστους σου γιατι πραγματικα θα εχεις προβλημα μελλοντικα...

Σ ευχαριστώ για την συμβουλή, θα προσπαθίσω να γίνω καλό παιδί για να έχω φίλους όταν μεγαλώσω ... βρε τι έχουμε πάθει...

Δημοσ.

Εχεις δικιο κωστα, το ειπα και πιο πανω αλλα οι "κυριοι" ειχαν αλλη αποψη.. Το να ειναι λιγο πιο διαλακτικοι σε ενα φορουμ, δε θα τους κανει κακο.. Αν ειναι ετσι καλυτερα να αλλαξουμε τον τιτλο σε "ΧΒΟΧ rules, PS3 sucks"..

Δημοσ.

foufoutie apo ena allo site :

Blu-Ray's storage will be available from 25GB to about 200GB. Game developers have rejoiced, knowing that with the extra space (and the insane horsepower of the PS3) they no longer have to spend time to efficiently code games for file size or FPS. They also don't have to compress files anymore. Developers can be as sloppy as much as they want and get away with it (Because 13 year old boys think bigger file size and minimum system specs = better games).

It's going up against HD-DVD, which will be called "The Fight of the Formats You Didn't Buy."

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...