JUST-GAMER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως εδώ και μερικά ποστ είμαστε οφτοπικ? Λέω τώρα εγώ.
G_Zisis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Το 1/3 του thread είναι off topic.Τα τελευταία post σε μάραναν?
pscrazy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Φαντασου να βρεθουν μαζι ενα τετοιος χβοχακιας και ενας μανιασμενος sonakias! Μιλαμε για τρελη φαση!
darklordvader77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 θα ακουστει σαν ταινια επιστημονικης φαντασιας: pscrazy vs. Apokleiros (οταν το λατρευε το ps3 του κ δε δεχονταν κουβεντα): Till the end of the trolling world! υποθεση: ξερετε τα γνωστα! παθαινει ατυχημα, κ ενας παρακμιακος επιστημονας κανει πειραματα πανω του, κ καταφερνει να χωρισει αυτες τις 2 εξεχουσες προσωπικοτητες σε 2 σωματα!! Ρε φουστη μου μ@λ@κια που δεν πηγα για Screenwriter..! θα κανε επιτυχια!
KleKoR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 θα ακουστει σαν ταινια επιστημονικης φαντασιας: pscrazy vs. Apokleiros (οταν το λατρευε το ps3 του κ δε δεχονταν κουβεντα): Till the end of the trolling world! υποθεση: ξερετε τα γνωστα! παθαινει ατυχημα, κ ενας παρακμιακος επιστημονας κανει πειραματα πανω του, κ καταφερνει να χωρισει αυτες τις 2 εξεχουσες προσωπικοτητες σε 2 σωματα!! Ρε φουστη μου μ@λ@κια που δεν πηγα για Screenwriter..! θα κανε επιτυχια! Εγώ(pscrazy) αυτές(microsoft/sony) και ο εαυτός μου(apokleiros) :lol::lol:
skanjos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ(pscrazy) αυτές(microsoft/sony) και ο εαυτός μου(apokleiros) :lol::lol: χαχαχαχαχαχαχα απίστευτο
pscrazy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Απο gameover.gr H Sony πειραματίζεται, αλλά υπάρχουν ανησυχίες για τη συμβατότητα όλων των τίτλων Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να ακούσαμε από επίσημα χείλη δηλώσεις περί υποστήριξης 3D τεχνολογίας σε όλους τους τίτλους του PlayStation 3, υπάρχοντες και μελλοντικούς, αλλά απ' ότι φαίνεται τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδανικά. Αντί λοιπόν για ένα software update μέσα στο 2010, το οποίο θα κάνει πραγματικότητα το 3D στο PlayStation 3, οι άνθρωποι της Sony δήλωσαν πως η εταιρία στη πραγματικότητα διεξάγει μία "τεχνολογική έρευνα", με σκοπό να ανακαλύψουν αν κάτι τέτοιο είναι καν δυνατό. Επιπρόσθετα, δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για διάθεση αυτής της τεχνολογίας, που σημαίνει ότι οι αρχικές δηλώσεις του αντιπροσώπου της Sony περί διάθεσης του update μέσα στο 2010, πιθανότατα ήταν αβάσιμες και αναληθείς. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις 3D ικανότητες του PS3 αναμένονται στο προσεχές μέλλον. ΑβασIμες αναληθεις δηλωσεις απο τη SONY! Καλα αυτο πρωτη φορα το ακουω για τη SONY! Ρε εδω μιλαμε για τον παντοδυναμο CELL, με τα 4d graphics , που κανει εξομοιωση του συμπαντος, που πλενει ρουχα και αρμεγει αγελαδες με τα 2Τ FLOP power, που εδωσε flops νοημοσυνηs στο skanjo και στα αλλα sonybot να βγαινουν στα forum και να μας μεταφερουν την καθε hdMOUFA της sony!
JimChris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Χαμενοι στην μεταφραση Απο το παρακατω αρθρο¨We do know the PS3 is going 3D in 2010, but as for available titles it looks like we're going to be in the dark for the time being -- though Ubisoft's upcoming Avatar game, along with a couple of Sony racing titles, are already shoe-ins for 3D presentation of some form. http://www.engadget.com/2009/09/05/sony-hedges-on-plans-for-ps3-update-to-enable-3d-gaming-on-old-t/
atomsk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 καλά ρε apokleire πολύ γκρίνια ..σα πεθερά με περίοδο κάνεις. Άντε παίξε κάνα halo κρεμάλα και άσε την sony να κουρεύεται.
skanjos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 μια που όλοι εδώ θα έχουμε 3d sony bravia στα επόμενα χρόνια μας ενδιαφέρει πολυ το θέμα .αν κατάλαβα καλά θα δουλευει μόνο στις νέες τηλεοράσεις της σόνυ σωστά?
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ από τα λίγα που διάβασα είναι ότι μια νέα τηλεόραση της sony θα έχει επιλογή που ότι και αν της προβάλεις θα μπορεί να το κάνει 3D με ένα φίλτρο - εφέ. Κατά πόσο αληθινό είναι κάτι τέτοιο δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αυτή τη δεδομένη στιγμή αλλά ελπίζω στο προσεχές μέλλον να βγούνε τέτοιου είδους τηλεοράσεις που να μπορείς να βλέπεις σε 3D οτιδήποτε θελεις(Ταινίες, παιχνίδια, αθλητικά και γενικώς τα πάντα) το μέλλον θα δείξει κατά πόσο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
dr_thodt Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Σημειωσε τον guest star της παρεας Apokleiro/darkhero/darhe13 ολοι οι υπολοιποι κοινοι ανθρωποι gamers δηλαδη.. μα, ειναι must-play για ενα συγκεκριμενο λογο: Απ τα καλυτερα παιχνιδια για την πλατφορμα του ps3! αλλα απ οτι φαινεται δε φτανει σε μερικους αυτο.. (κ φυσικα δεν εννοω εσενα). Αντι να τα χαρουν, προτιμουν να βλεπουν περισσοτερα αρνητικα παρα θετικα, χανοντας ετσι, την ολη εμπειρια ενος game.. Κοιτα καμαρι, εγω περιμενα 7 χρονια να δω "τι ειναι οι patriots", κ γενικα τα ερωτηματα που χαν αφησει οι υπολοιποι τιτλοι της σειρας αυτης.. αν ειχαν ακομη περισσότερα cutscenes, σιγουρα δε θα λεγα οχι! π.χ. ενα ουσιαστικο αρνητικο για μενα στο παιχνιδι, ειναι οτι για καθενα απ τα 5 chapters, θελει καθε φορα install κ ας το χεις τερματισει.. βεβαια απορω πως κ δεν το χει πει κανεις μεχρι τωρα εδω μεσα, κ "μερικοι που το χουν παιξει" δεν τους ενοχλει αλλα πετανε αρλουμπες για χρωματα.. Δε ξερω λοιπον αν το χεις παιξει πραγματικα, απλα οφειλω να σε ενημερωσω (όντας ρεαλιστης) οτι στην νορμαλ δυσκολια, ειναι 60% videos , 40% gameplay, (μεσο ορο 16 ωρες+ μεγαλους χαρτες, μπολικα unlockables, easter eggs απο προηγουμενα/αλλα παιχνιδια, on-line part) κ οτι εφοσον το χει ξανατερματισει καποιος κ μπορει να κανει skip τα βιντεο, τι τον κοφτει τοτε? 2 κουμπια μακρια ειναι! Εγω απ την αλλη δε μπορω να κατανοησω μερικους που δεν σεβονται ιδιοφυίες σαν τον Κοτζιμα που κανουν καθε τιτλο μοναδικο piece of art, αναβαθμιζουν ρεαλιστικα καθε φορα το gameplay, κ γενικα προχωρανε μποστα το genre, κ αντιθετως επικροτουν αλλους που δεν κανουν τπτ για ενα παιχνιδι περα απ τον εντυπωσιασμο του κ την τελικη του ληθη.. φιλος, το καινουργιο παιχνιδι για psp θα χει σαν πρωταγωνιστη τον naked snake (aka big boss..) 1. Ειμαι fan των Μetal Gear Solid απο το πρωτο game της σειρας - θεωρω ακομα το πρωτο MGS ενα απο τα καλυτερα games ever. 2. Εχω παιξει ολα τα main MGS games που εχουν βγει εως σημερα. 3. Θεωρω οτι το MGS4 ειναι το κατωτερο για τους εξης λογους: To gameplay ειναι πολυ λιγο σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας (ναι ακομα κ απο το MGS2) τα chapters ειναι πολυ μικρα - τρανταχτο παραδειγμα το τελευταιο chapter που εχει με τα βιας 15 λεπτα gameplay...με τιποτα δεν ειναι 60/40 μαλλον στην καλυτερη 70/30..θεωρω οτι μετα απο 3-4 χρονια development θα επρεπε να ειχε τον ιδιο χρονο gameplay οσο και το ΜGS3. Τα bosses (aka "The Beauty and the Beasts") ηταν τα πιο ανεμπνευστα κ μετρια σαν villain χαρακτηρες αλλα κ σαν boss fights που εχω δει σε ολο το franchise...μονο κ μονο που εβγαινε κ σου εξηγουσε το backstory του καθε boss καθε φορα που σκοτωνες ενα το θεωρω παντελως ανουσιο κ κουραστικο - κατι που προφανως ηταν η αντiδραση στα παραπονα μερικων για το "ελλειψη" backstory των bosses του MGS3. Αρκετα videos που ηταν ακρως κουραστικα, παρατραβηγμενα και ανουσια μεγαλα χωρις λογο κατα την γνωμη μου που σε εκανα να βαριεσαι αφορητα. Αυτοι ειναι κατα τη γνωμη μου οι λογοι οι οποιοι δεν κανανε το MGS4 το παιχνιδι που επρεπε να ηταν ειδικα σαν finale της σερας μετα το εκπληκτικο MGS3...το MGS4 εχει καποια τρομερα σημεια οπως το τελος του τριτου chapter ή το τεταρτο chapter αλλα γενικα πιστευω οτι χανει σε σχεση με τα προηγουμενα games της σειρας IMO. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:56 ---------- τα halo1/2/3 είναι πολύ καλά παιχνίδια.το 1 ήταν το πιο καλό γιατί είχε την πιο σοβαρή campaign ,το 3 όπως και να το κάνουμε είναι το καλύτερο online console fps και αυτό το δείχνει ο κόσμος που το παίζει ακόμα. και τώρα ερχόμαστε στα καινούρια.halo wars,απορώ πως κάποιοι το υποστηρίζουν....έχοντας παίξει αρκετά rts παιχνίδια σε pc μπορώ να πω οτι δεν πιάνει μια μπροστα τους και γενικά είναι πολύ μέτριο rts.το μόνο καλό που έχει είναι τα cinematics. halo odst δεν είμαστε 2006 ,ακόμα χρησιμοποιούν την engine του halo2 ,λες και δεν υπάρχει η cryengine2 να δουλεψουν σε καινούριο halo spinoff.δεν λεω το firefight ακούγεται καλό(ακόμα δεν το δοκίμασα το παιχνίδι περιμένω πιο safe release)αλλα πιστέυω θα έχει τραγικά μικρο campaign και αυτο θα το πειράξει το game.όσο κρατήσει το online του δλδ ,2μήνες max μιας και βγαίνει το mw2. halo reach ,γιατί όχι Halo 4?είναι τόσο βαρύ το όνομα και μας προιδεάζουν απο τώρα οτι θα δούμε άλλο ένα μέτριο spinoff,μακάρι να κανω λάθος και να δούμε κάτι καλό αλλα μόνο απο το name καταλαβαίνει κανείς πόσο βάρος δίνουν στο project.aka mgs rising διαλύουν ότι χτίσανε σαν halo fransize και κάποιοι τους βοηθάνε αντί να τους κράξουν.ο κοσμος πιστέυω θέλει halo 4 αλλα μάλλον θα το δουν στην επόμενη γενιά για να πουλήσουν κονσόλες και τώρα θα παίζουν τα halo montana (ακόμα γελάω...φοβερό ποστ) Πως εχεις γνωμη για τα Halo αφου δεν εχεις παιξει κανενα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:58 ---------- όχι ότι με ενδιαφέρει η άποψη των άλλων ή οι βαθμολογίες, αλλά μιας και τα ανέφερες ... Ωραία user scores 6.1,7.2,7.9 Μπορεί η δικιά μου άποψη να είναι ψίθυρος αλλά η πληοψηφία των users λένε πως ότι halo έχει βγεί μετα το 1 είναι μετριότητες. Προσωπικά δίνω μεγαλύτερη βάση στο score που δίνουν οι χρήστες (όπου είναι διαθέσιμο) παρά στα review sites. Carry on ... :lol: Κλασσικα συνεχιζεις σαν joke account βλεπω...
atomsk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Κλασσικα συνεχιζεις σαν joke account βλεπω... και εσύ ...σαν ανούσιο και κουραστικό account
Προτεινόμενες αναρτήσεις