nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 η τεταρτη διασταση θεωρητικα ειναι ο χρονος...αλλα δεν νομιζω να ειπε η sony για 4d κ αν το ειπε ηταν αλληγορικο... Δεν νομίζω να έχει καταλάβει κανένας τι ακριβώς εννοούσε ο ποιητής (βλ. Kutaragi) όταν με ενθουσιασμό παρουσίαζε τις δυνατότητες και τη φιλοσοφία της νέας κονσόλας και ανακοίνωνε ότι στο PS3 "games are 'live' and the PS3 concept is '4D'... ". Κόλπα μάρκετινγκ που προφανώς όσοι έπρεπε τα πίστεψαν (και συνεχίζουν). Αν δεν κάνω λάθος οι graphics developers όμως χρησιμοποιούν την έννοια των 4D γραφικών, υπό την έννοια ότι η τέταρτη διάσταση είναι η εξέλιξη ενός texture ή γενικά ενός αντικειμένου μέσα στο χρόνο, πχ. να φαίνεται ότι παλιώνει με το χρόνο ή ότι διαβρώνεται με τη βροχή. ΥΓ: Καλά, τα metal gear solid ποτέ δεν είχαν το φοβερό και τρομερό gameplay, εμένα μου άρεσαν (τουλάχιστον τα 2 πρώτα που τα τελείωσα) για το presentation, τη φοβερή υπόθεση και τις ανατροπές, τους διαλόγους κλπ. Προφανώς κάποιος που βαριέται να κάθεται να ακούει ατελείωτα μπούρου-μπούρου ή να βλέπει απανωτά cutscenes, θα προτιμήσει κάτι άλλο με καλύτερο gameplay.
skanjos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/metalgearsolid4gunsofthepatriots?q=metal%20gear%20solid%204 μάλλον κάποιοι άλλοι που είναι κλειστόμυαλοι και γκρινιάζουν επειδή δεν μπορούν να το παίξουν κράζουν οτι νομίζουν (προσωπική τους άποψη )είναι στραβό στο παιχνίδι. τα cutscenes στο mgsiv είναι αρκετά και αυτή είναι μια απο την μαγεία του παιχνιδιου ,το καταπληκτικό story telling,και ήταν αναγκαία για να εξηγήσει τα πάντα καθώς οπως είχε πει ο kojima θα ήταν η τελευταία περιπέτεια του snake(τώρα βγαίνει στο psp,μπαρούφες λεει ο Kojimas).τωρα αν κάποιοι το θεωρούν βαρετό- είναι πολλοί λίγοι .94% στο metacritic.93,14 % sto gamerankings.το μόνο που ακούω είναι ζήλια που κάποιοι δεν το έχουν και αυτό φάνηκε 2-3 φορές που βγήκαν rumors οτι θα πάει στο 360 τι πανικός είχε γίνει και πως τότε αυτοί που το κράζανε το θέλανε σαν τρελοί.....αν θέλετε να παίξετε το mgsiv πάρτε ps3.μην προσπαθείτε να ρίξετε λάσπη σε ένα παιχνίδι έπος ,τρώτε τα μούτρα σας.
darklordvader77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μερικοι παιζουν games για τα γραφικα, Σημειωσε τον guest star της παρεας Apokleiro/darkhero/darhe13 αλλοι για το story και αλλοι για το gameplay... ολοι οι υπολοιποι κοινοι ανθρωποι gamers δηλαδη.. απο οτι φαινεται αρκετοι εδω μεσα δεν παιζουν καθαρα για το gameplay ειδικα αν εντυπωσιασε καποιους τοσο το campaign του COD4/θεωρουν κορυφαιο FPS το Κillzone 2 και το MGS4 τον μονο must-play τιτλο της γενιας. μα, ειναι must-play για ενα συγκεκριμενο λογο: Απ τα καλυτερα παιχνιδια για την πλατφορμα του ps3! αλλα απ οτι φαινεται δε φτανει σε μερικους αυτο.. (κ φυσικα δεν εννοω εσενα). Αντι να τα χαρουν, προτιμουν να βλεπουν περισσοτερα αρνητικα παρα θετικα, χανοντας ετσι, την ολη εμπειρια ενος game.. ή τα τεραστια κ κουραστικα κατα πολλους videos του MGS4 - 80% video/20% gameplay καποιους δεν τους ενοχλουν το ξαναλεω οτι το καταλαβαινω κ το δεχομαι αλλα για καποιους αλλους μπορει να ειναι σημαντικα μειονεκτηματα ειτε θελουν να το δεχτουν μερικοι ειτε οχι...μερικοι θεοποιουν καποια games χωρις να δεχονται την κριτικη ή την αντιθετη αποψη, αυτο ακριβως ειναι κ το λαθος αρκετων εδω μεσα. Κοιτα καμαρι, εγω περιμενα 7 χρονια να δω "τι ειναι οι patriots", κ γενικα τα ερωτηματα που χαν αφησει οι υπολοιποι τιτλοι της σειρας αυτης.. αν ειχαν ακομη περισσότερα cutscenes, σιγουρα δε θα λεγα οχι! π.χ. ενα ουσιαστικο αρνητικο για μενα στο παιχνιδι, ειναι οτι για καθενα απ τα 5 chapters, θελει καθε φορα install κ ας το χεις τερματισει.. βεβαια απορω πως κ δεν το χει πει κανεις μεχρι τωρα εδω μεσα, κ "μερικοι που το χουν παιξει" δεν τους ενοχλει αλλα πετανε αρλουμπες για χρωματα.. Δε ξερω λοιπον αν το χεις παιξει πραγματικα, απλα οφειλω να σε ενημερωσω (όντας ρεαλιστης) οτι στην νορμαλ δυσκολια, ειναι 60% videos , 40% gameplay, (μεσο ορο 16 ωρες+ μεγαλους χαρτες, μπολικα unlockables, easter eggs απο προηγουμενα/αλλα παιχνιδια, on-line part) κ οτι εφοσον το χει ξανατερματισει καποιος κ μπορει να κανει skip τα βιντεο, τι τον κοφτει τοτε? 2 κουμπια μακρια ειναι! Εγω απ την αλλη δε μπορω να κατανοησω μερικους που δεν σεβονται ιδιοφυίες σαν τον Κοτζιμα που κανουν καθε τιτλο μοναδικο piece of art, αναβαθμιζουν ρεαλιστικα καθε φορα το gameplay, κ γενικα προχωρανε μποστα το genre, κ αντιθετως επικροτουν αλλους που δεν κανουν τπτ για ενα παιχνιδι περα απ τον εντυπωσιασμο του κ την τελικη του ληθη.. http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/metalgearsolid4gunsofthepatriots?q=metal%20gear%20solid%204 μάλλον κάποιοι άλλοι που είναι κλειστόμυαλοι και γκρινιάζουν επειδή δεν μπορούν να το παίξουν κράζουν οτι νομίζουν (προσωπική τους άποψη )είναι στραβό στο παιχνίδι. τα cutscenes στο mgsiv είναι αρκετά και αυτή είναι μια απο την μαγεία του παιχνιδιου ,το καταπληκτικό story telling,και ήταν αναγκαία για να εξηγήσει τα πάντα καθώς οπως είχε πει ο kojima θα ήταν η τελευταία περιπέτεια του snake(τώρα βγαίνει στο psp,μπαρούφες λεει ο Kojimas).τωρα αν κάποιοι το θεωρούν βαρετό- είναι πολλοί λίγοι .94% στο metacritic.93,14 % sto gamerankings.το μόνο που ακούω είναι ζήλια που κάποιοι δεν το έχουν και αυτό φάνηκε 2-3 φορές που βγήκαν rumors οτι θα πάει στο 360 τι πανικός είχε γίνει και πως τότε αυτοί που το κράζανε το θέλανε σαν τρελοί.....αν θέλετε να παίξετε το mgsiv πάρτε ps3.μην προσπαθείτε να ρίξετε λάσπη σε ένα παιχνίδι έπος ,τρώτε τα μούτρα σας. φιλος, το καινουργιο παιχνιδι για psp θα χει σαν πρωταγωνιστη τον naked snake (aka big boss..)
pscrazy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 μάντεψε ποιοί πίστεψαν σε αυτές τις μπούρδες και τώρα είναι haters όμως.απο την στιγμή που είδα memory 512 είπα οκ αποκλείεται,αν τώρα κάποιοι την πατήσαν ,δικό τους λαθος και μπράβο στην σόνυ που τους κορόιδεψε.όπως λέει και ένα πολύ γνωστό ρητό,απο τα κορόιδα ένα κόβεις το κεφάλι δέκα εμφανίζονται...... ο τελευταίος παπάς ήταν στην ε3 με τον milo ξεχάστηκατε όμως ........δεν λέει ποτέ ψέματα η αγαπημένη ms..... Kαλα μαν εχεις χασει τη μπαλα! Αστα αυτα ρε κακομοιρη που σε εχει τρελανει στο ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ! Κατσε εκει να χαιρεσαι με τις pixeloumpes και μετα ελα να μας πει και να περιμενεις ενα uncharted για να δεις γραφικο.... -Η sony δεν ειναι ειπε μονο αυτα, αλλα παρα πολλες παπατζιες! Λιστες ολοκληρες σου φτιαχνω -Ο kojima τι ειχε πει για το mgs4 και τελικα τι σου εδωσε!!!! και βγηκε μετα το καραγκιοζακι και εβρυζε το μηχανημα οτι δεν τραβαει! Καλα οτι δεν τραβαει ειναι γνωστο και το βλεπουμε!!!!! ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ?
Talemao Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Πώς κάνετε έτσι μωρέ για τα παιχνίδια?, Ούτε μπέμπηδες να' σασταν. Δεν ξέρω αν είναι offtopic ή οχι, αλλά και πάλι χέστηκα
atomsk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Atomsk δεν βαζεις κανενα 4d games στο ps3 να παιξεις!!!! 4d games > halo odsthg, halo τάβλι, halo γκρινιάρης, halo montana κλπ
pscrazy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Παντως ειδα κατι βιντεο για της 3d tv sony , δειχνουν αρκετα καλα απο το βιντεο! Θα ηθελα να τις δω και απο κοντα να βγαλω πιο ασφαλη συμπερασμα...Για να δουμε!
skanjos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 4d games > halo odsthg, halo τάβλι, halo γκρινιάρης, halo montana κλπ halo montana lmao
Toufas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 μονο εμενα με αφηνει αδιαφορο το mgs? μεχρι και psp πηρα για να παιξω το 1, και ps2 για να παιξω τα αλλα 2, αλλα....δεν. προτιμω να παιξω super metroid στο snes
skanjos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 μονο εμενα με αφηνει αδιαφορο το mgs? μεχρι και psp πηρα για να παιξω το 1, και ps2 για να παιξω τα αλλα 2, αλλα....δεν. προτιμω να παιξω super metroid στο snes δεν τα έπαιξες όταν πρωτοβγήκαν πέταξε το πουλάκι ,έτσι είναι αυτά.το ίδιο ισχύει και για τα final fantasy,αν κάποιος δεν τα παίξει όταν βγαίνουν μετά του κακοφαίνονται.εγω πχ δεν είχα n64 και όταν έπαιξα σε emul τα zelda ocarina of time και mario64 ξενέρωσα γιατί είχα ήδη παίξει πολύ καλύτερα παιχνίδια.το metroid που λες είναι 2d ,στα 2d παιχνίδια πολύ πιο εύκολα γυρνάς παρά στα choppy 3d.πχ πρωτειμώ να παίξω suikoden 1/2 παρά 3/4 ,ή street fighter 2/alpha πάρα ex series.
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Για το MGS όντως ισχύει αυτό, αν δεν το έχεις πιάσει από την αρχή (ή αν δεν σου άρεσε από την αρχή, το ίδιο κάνει) δύσκολα να κάτσεις να ασχοληθείς μετά. Το FF όμως είναι εντελώς άλλη ιστορία, γιατί για κάποιο λόγο που ποτέ δεν τον κατάλαβα, το κάθε FF είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Μόνο ο τίτλος μένει ίδιος! Γούστα όμως είναι αυτά, εγώ πχ. είμαι μέγας υποστηρικτής των fps και του xbox (One και 360) κι όμως ποτέ δεν μου άρεσαν τα Halo, δεν μπορώ να καταλάβω τι τους βρίσκει ο κόσμος.
evilsonic665 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 4d games > halo odsthg, halo τάβλι, halo γκρινιάρης, halo montana κλπ http://www.metacritic.com/games/platforms/xbx/halo?q=halo http://www.metacritic.com/games/platforms/xbx/halo2?q=halo%202 http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/halo3?q=halo%203 http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/halowars?q=halo%20wars Προφανώς η άποψη σου για τα Halo δεν είναι ούτε ΚΑΝ ψίθυρος στον άνεμο.
atomsk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.metacritic.com/games/platforms/xbx/halo?q=halo http://www.metacritic.com/games/platforms/xbx/halo2?q=halo%202 http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/halo3?q=halo%203 http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/halowars?q=halo%20wars Προφανώς η άποψη σου για τα Halo δεν είναι ούτε ΚΑΝ ψίθυρος στον άνεμο. όχι ότι με ενδιαφέρει η άποψη των άλλων ή οι βαθμολογίες, αλλά μιας και τα ανέφερες ... Ωραία user scores 6.1,7.2,7.9 Μπορεί η δικιά μου άποψη να είναι ψίθυρος αλλά η πληοψηφία των users λένε πως ότι halo έχει βγεί μετα το 1 είναι μετριότητες. Προσωπικά δίνω μεγαλύτερη βάση στο score που δίνουν οι χρήστες (όπου είναι διαθέσιμο) παρά στα review sites. Carry on ...
Antretng Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ή απλά μέρος των ψήφων είναι και από fan boys της sony .Πάντα στα must παιχνίδια κάθε κονσόλας βλέπεις βαθμολογία κοινού αρκετα χαμηλότερη από το review... γιατί άραγε BTW το Halo 3 δεν μου άρεσε και τόσο το single player (όχι ότι δεν το διασκέδασα αλλα το περίμενα καλύτερο). Αλλά όταν έπαιξα multiplayer... τέλος, έχω καινούργια games και ακόμα να ξεκολλήσω. Θέλω να πω πως αν κάποιος το παίξει μονο single του βαζει κανένα 7αρακι - 8αράκι. Αν όμως βάζεις multi, με τα οχήματα (ένας πιλότος άλλος πολυβόλο) και τα ωραία modes... τελείωσε, έφυγε για 9+
evilsonic665 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 όχι ότι με ενδιαφέρει η άποψη των άλλων ή οι βαθμολογίες, αλλά μιας και τα ανέφερες ... Ωραία user scores 6.1,7.2,7.9 Μπορεί η δικιά μου άποψη να είναι ψίθυρος αλλά η πληοψηφία των users λένε πως ότι halo έχει βγεί μετα το 1 είναι μετριότητες. Προσωπικά δίνω μεγαλύτερη βάση στο score που δίνουν οι χρήστες (όπου είναι διαθέσιμο) παρά στα review sites. Carry on ... Πραγματικά πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία πού δίνεις εσύ βάση όσον αφορά το Συγκεκριμένο franchise. Να φανταστώ ότι οι συνολικές βαθμολογίες από δεκάδες site, οι πωλήσεις, και το γεγονός ότι 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του και με την μεσολάβηση επίσης δεκάδων games είναι ακόμα No.1 σε Live activity, είναι όλα μέρος μίας συνωμοσίας για σένα έτσι;. (και μου λες εμένα carry on)
Προτεινόμενες αναρτήσεις