Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και το Dreamcast είχε headstart και μόλις βγήκε το PS2 το έκανε φύλλο και φτερό.

μην πας το θέμα εκεί που πονάω,οοοοοοχι γιατί sega?το αγαπημένο μου dreamcast....το dreamcast απέτυχε γιατί έπαιζε κόπιες χωρίς τπτ,ούτε φλασάρισμα ,ούτε τσιπάκι ούτε τπτ,στην αρχή είχε 3rd party support αλλα μετά δεν είχε τα λεφτα να το υποστιρίξει και η sega και πέθανε.το dreamcast ήταν απίστευτη κονσόλα hardware wise ,μόνο που τότε λίγοι την είχαν γιατί ήταν πανάκριβη.τι δε θάδινα για μια καινούρια κονσόλα της sega όμως τώρα.ας είχε μέσα καινούριο virtua striker/tennis/fighter ikaruga 2 και sonic adventures new /shenmue 2 και δεν θα ήθελα τπτ άλλο...ειδικα το virtua striker πόσο μου έχει λήψει(είχε χαλάσει το dreamcast μου και το πέταξα)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
εταιρίες είναι και διαφημίζουν τα προιόντα τους.δεν αισθάνομαι οτι με κοροιδέυει η sony τώρα,με κορόιδεψε σε παρελθόν που αναγκάστηκα και πήρα 3 ps2 γιατί χαλούσανε μέσα σε ένα χρόνο,αλλα το hardware του ps3 δεν έχει πρόβλημα,και απο την ms εγω προσωπικά ευχαριστημένος είμαι ,έχω jasper και δεν είχα κανένα πρόβλημα.τώρα αν κοροιδία εννοείς για τα παιχνίδια,μια χαρά παιχνίδια exclusives έχουν και οι 2 κονσόλες.το αγαπημένο μου jrpg this gen είναι το star ocean 4 του 360 αλλα το overall καλύτερο παιχνίδι για μένα είναι το mgsiv.το έχω αναφέρει και σε παλιότερο ποστ οτι αν κάποιος δεν έχει κονσόλα καλύτερα να πάρει πρώτα το xbox ,αυτό πρωτείνω και εγώ ,αλλα όχι οτι στο ps3 δεν αξίζουν τα exclusives ,για μένα απο μόνο του το mgsiv αξίζει την αγορά ps3 και χάνουν όσοι δεν το έχουν παίξει,σύνολο έχω 7 παιχνίδια στο ps3 ,τα 6 exclusives εκτός του pes09.

τα περί κοροιδίας τα θεωρώ φανμποισμούς,αν δεν μπορείτε να καταλάβετε οτι μια εταιρία προσπαθεί να πλασάρει το προιόν της όσο πιο καλά μπορεί δεν μου πέφτει λόγος.φυσικά θα πουν ψέματα,αν δεν έλεγαν θα έβλεπες όλοι να πίναν redbull γιατί δίνει φτερά........

Εδω εχεις αδικο!! Ως καταναλωτης, σου πεφτει ο πρωτος λογος!

Πληρωνεις τα ωραια σου χρηματα (που εχει βγαλει με ιδρωτα) και απαιτεις αυτο που σου διαφημιζουν, αυτο να ειναι.

Αλλιωτικα σε κοροιδευουν. Και ως (σωστος) καταναλωτης τους "τιμωρεις". Ειτε μη αγοραζοντας, ειτε αποτρεποντας αλλους να το αγορασουν (το οποιο προιον).

Δημοσ.
Εδω εχεις αδικο!! Ως καταναλωτης, σου πεφτει ο πρωτος λογος!

Πληρωνεις τα ωραια σου χρηματα (που εχει βγαλει με ιδρωτα) και απαιτεις αυτο που σου διαφημιζουν, αυτο να ειναι.

Αλλιωτικα σε κοροιδευουν. Και ως (σωστος) καταναλωτης τους "τιμωρεις". Ειτε μη αγοραζοντας, ειτε αποτρεποντας αλλους να το αγορασουν (το οποιο προιον).

με βάση όσα λες τότε ο apokleiros είναι ο batman ..σκοτεινός τιμωρός του εγκλήματος :whistle:

Δημοσ.

και οικονομικους αναλυτες εχει αυτο το φορουμ....

νομιζω πολλοι απ δω μεσα θα εκαναν χαλαρα δωρεαν διαφημιση εαν τους το ζητουσε η Sony ή η MS..

τοσο κολλημενα ατομα δεν εχω συναντησει...

Δημοσ.
και οικονομικους αναλυτες εχει αυτο το φορουμ....

νομιζω πολλοι απ δω μεσα θα εκαναν χαλαρα δωρεαν διαφημιση εαν τους το ζητουσε η Sony ή η MS..

τοσο κολλημενα ατομα δεν εχω συναντησει...

QFT

σνγσνσνζν ωα

Δημοσ.
με βάση όσα λες τότε ο apokleiros είναι ο batman ..σκοτεινός τιμωρός του εγκλήματος :whistle:

Δεν μιλαω για τον apokleiro. Μιλαω για ολους μας. Ολοι μας ειμαστε καταναλωτες.

Δημοσ.
Δεν μιλαω για τον apokleiro. Μιλαω για ολους μας. Ολοι μας ειμαστε καταναλωτες.

πες μου μία εταιρία που δεν υπερβάλει στην διαφήμιση του προιόντος της,εδω διαφημίσεις να κάτσεις να δείς,οι μισές δείχνουν διαφορετικά πράγματα αποτι πουλάνε και οι άλλες μισές γραφουν την αλήθεια σε μικρά γραμματάκια που περνάνε σαν σφαίρα απο κάτω γιατί το προβλέπει νόμος.

φυσικά και στο χέρι του καταναλωτή είναι αλλα όχι να πιστέυουμε στις διαφημίσεις και τις προπαγάνδες,σε λίγο θα μας πείτε να πιστέυουμε και στον αι βασίλη και την tooth fairy.

π.χ. τώρα η sony λέει οτι το ps3 απλά τα κάνει όλα .ε μην μου πείτε οτι την πιστέυετε,ούτε πιο παλιά για κάτι 4d που διαβάζω....δεν έχει backwards compability και δεν έχει και card reader άρα δεν τα κάνει όλα το σλιμ ,δεν κάνει ούτε αυτά που έκανε η πρώτη κονσόλα..ή για το παραπάνω chart της ms.δεν είναι δυνατόν τα προ jasper μοντέλα να είχαν μόνο μέχρι 10% failure rate,δεν θα γινόταν τόσος ντόρος για τόσο μικρό failure rate.κάποια άτομα είναι στην 3η κονσόλα (όπως εγώ στο ps2.....)αρα 200% failure γιαυτόυς τόσο γκαντέμιδες ήταν που πέτυχαν 2 χ 10%.......

Δημοσ.

π.χ. τώρα η sony λέει οτι το ps3 απλά τα κάνει όλα .ε μην μου πείτε οτι την πιστέυετε,ούτε πιο παλιά για κάτι 4d που διαβάζω...

Το 120fps @ FullHd το θυμάται κανείς?

Δημοσ.

Atomsk δεν βαζεις κανενα 4d games στο ps3 να παιξεις!!!!:lol:

Δημοσ.
Με 120 fps σε FullHD όπως είπα και αποπάνω.

μάντεψε ποιοί πίστεψαν σε αυτές τις μπούρδες και τώρα είναι haters όμως:-D.απο την στιγμή που είδα memory 512 είπα οκ αποκλείεται,αν τώρα κάποιοι την πατήσαν ,δικό τους λαθος και μπράβο στην σόνυ που τους κορόιδεψε.όπως λέει και ένα πολύ γνωστό ρητό,απο τα κορόιδα ένα κόβεις το κεφάλι δέκα εμφανίζονται......

ο τελευταίος παπάς ήταν στην ε3 με τον milo ξεχάστηκατε όμως ........δεν λέει ποτέ ψέματα η αγαπημένη ms.....

Δημοσ.
τι εννοούσε λέγοντας 4d?

η τεταρτη διασταση θεωρητικα ειναι ο χρονος...αλλα δεν νομιζω να ειπε η sony για 4d κ αν το ειπε ηταν αλληγορικο...

Δημοσ.

Μερικοι παιζουν games για τα γραφικα, αλλοι για το story και αλλοι για το gameplay...απο οτι φαινεται αρκετοι εδω μεσα δεν παιζουν καθαρα για το gameplay ειδικα αν εντυπωσιασε καποιους τοσο το campaign του COD4/θεωρουν κορυφαιο FPS το Κillzone 2 και το MGS4 τον μονο must-play τιτλο της γενιας.

Tα παραπανω games εχουν στοιχεια/χαρακτηριστικα που μπορει να γινουν ενοχλητικα για καποιους, αλλοι τα παραβλεπουν ειτε επειδη ειναι μεγαλοι fans των franchises, αλλοι επειδη ειναι απλα fanboys και αλλοι επειδη απλα δεν τους ενοχλουν..ομως καθε αντικειμενικος gamer που παιζει games καποια χρονια κ δεν ασχολειται μονο επιφανειακα πιστευω οτι μπορει να τα δει και να καταλαβει την αρνητικη κριτικη, το μεγαλο input lag στο χειρισμο του Killzone 2 ή τα τεραστια κ κουραστικα κατα πολλους videos του MGS4 - 80% video/20% gameplay καποιους δεν τους ενοχλουν το ξαναλεω οτι το καταλαβαινω κ το δεχομαι αλλα για καποιους αλλους μπορει να ειναι σημαντικα μειονεκτηματα ειτε θελουν να το δεχτουν μερικοι ειτε οχι...μερικοι θεοποιουν καποια games χωρις να δεχονται την κριτικη ή την αντιθετη αποψη, αυτο ακριβως ειναι κ το λαθος αρκετων εδω μεσα.

Eνα περιοδικο εβαλε τη σωστη βαθμολογια στο KILLZONE, το EDGE 7/10 ! Oπως και στο MGS 4 8/10 !

Aν κ εχουμε διαφωνισει αρκετες φορες κ γενικα δεν συμφωνω με δαφορα που εχεις πει και γενικα με την σταση που κρατας εδω πρεπει να συμφωνησω απολυτα με εσενα κ το οχι κ τοσο συμπαθες Edge για τα παραπανω παιχνιδια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...