skanjos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 εταιρίες είναι και διαφημίζουν τα προιόντα τους.δεν αισθάνομαι οτι με κοροιδέυει η sony τώρα,με κορόιδεψε σε παρελθόν που αναγκάστηκα και πήρα 3 ps2 γιατί χαλούσανε μέσα σε ένα χρόνο,αλλα το hardware του ps3 δεν έχει πρόβλημα,και απο την ms εγω προσωπικά ευχαριστημένος είμαι ,έχω jasper και δεν είχα κανένα πρόβλημα.τώρα αν κοροιδία εννοείς για τα παιχνίδια,μια χαρά παιχνίδια exclusives έχουν και οι 2 κονσόλες.το αγαπημένο μου jrpg this gen είναι το star ocean 4 του 360 αλλα το overall καλύτερο παιχνίδι για μένα είναι το mgsiv.το έχω αναφέρει και σε παλιότερο ποστ οτι αν κάποιος δεν έχει κονσόλα καλύτερα να πάρει πρώτα το xbox ,αυτό πρωτείνω και εγώ ,αλλα όχι οτι στο ps3 δεν αξίζουν τα exclusives ,για μένα απο μόνο του το mgsiv αξίζει την αγορά ps3 και χάνουν όσοι δεν το έχουν παίξει,σύνολο έχω 7 παιχνίδια στο ps3 ,τα 6 exclusives εκτός του pes09. τα περί κοροιδίας τα θεωρώ φανμποισμούς,αν δεν μπορείτε να καταλάβετε οτι μια εταιρία προσπαθεί να πλασάρει το προιόν της όσο πιο καλά μπορεί δεν μου πέφτει λόγος.φυσικά θα πουν ψέματα,αν δεν έλεγαν θα έβλεπες όλοι να πίναν redbull γιατί δίνει φτερά........
darhe13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 σκαντζο μπες ρε φιλε λιγο στο topic του 360 που ρωταω κατι....πρεπει να ξερεισ εσυ απο κοπιεσ κτλ..
pscrazy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Eνα περιοδικο εβαλε τη σωστη βαθμολογια στο KILLZONE, το EDGE 7/10 ! Oπως και στο MGS 4 8/10 ! Επειδη το παιχνιδι το τεματισα , το 7/10 τελικα ηταν σωστο οπως και για το mgs 4 . Πολυ διαφημιση και το αποτελεσμα δεν ηταν το αναμενομενο ειδικα για το ΚΙLLZONE 2 ! Αναποδα τα λες zisis....
skanjos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Eνα περιοδικο εβαλε τη σωστη βαθμολογια στο KILLZONE, το EDGE 7/10 !Επειδη το παιχνιδι το τεματισα , το 7/10 τελικα ηταν σωστο. Πολυ διαφημιση και το αποτελεσμα δεν ηταν το αναμενομενο! Αναποδα τα λες zisis.... απο το Killzone 2 εγώ είμαι απογοητευμένος μόνο από το στορυ και το swearing ,κατα τα άλλα μια χαρα γραφικά έχει και εφφέ για fps σε κονσόλα.αλλα εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά,ακομα παίζω snes που και που και το pang στο mame είναι το παιχνίδι που έχω λιώσει τις περισσότερες ώρες gaming.....απο την άλλη το cliffhanger ending μου άφησε μια πίκρα οτι θέλω να δω τι θα γίνει παρακάτω αλλα δεν παρακαλάω για sequel,υπάρχουν τόνοι παιχνίδια που θα πρωτειμούσα να βγουν.kojima που είναι το zoe3??????
G_Zisis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Eνα περιοδικο εβαλε τη σωστη βαθμολογια στο KILLZONE, το EDGE 7/10 ! Oπως και στο MGS 4 8/10 !Επειδη το παιχνιδι το τεματισα , το 7/10 τελικα ηταν σωστο οπως και για το mgs 4 . Πολυ διαφημιση και το αποτελεσμα δεν ηταν το αναμενομενο ειδικα για το ΚΙLLZONE 2 ! Αναποδα τα λες zisis.... Το τερμάτησες μια φορά και το έκρινες από εκεί?Το multiplayer φαντάζομαι το απαξίωσες,επειδή ήξερες ότι είναι χάλια,ε?Και από το single να το έκρινες όμως,sry αλλά 7?Τι να περιμένεις όμως από κάποιον που θεωρεί το mgs4 χάλια...Ίσως κι αυτό για κανά 6άρι,7άρι άξιζε,ε?Τι,πολλά λέω?
skanjos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Το τερμάτησες μια φορά και το έκρινες από εκεί?Το multiplayer φαντάζομαι το απαξίωσες,επειδή ήξερες ότι είναι χάλια,ε?Και από το single να το έκρινες όμως,sry αλλά 7?Τι να περιμένεις όμως από κάποιον που θεωρεί το mgs4 χάλια...Ίσως κι αυτό για κανά 6άρι,7άρι άξιζε,ε?Τι,πολλά λέω? εγω ξεκλείδωσα όλα τα classes αλλα μέχρι εκεί.μόνο το single player με ενδιαφέρει και εκεί δεν με εντυποσίασε.γιατί έχουν την εντύπωση οτι οι στρατιώτες πρέπει να είναι rednicks δεν μπορώ να το καταλάβω.3 άτομα να βρίζουν και να μουγκρίζουν στην οθόνη σε κάθε cutscene.δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεται τι εννοώ. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=RtW-H6GFb18[/ame]
klainmaingr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εεεεεεε.. Οι παραπάνω λένε για το κίλζόουν ενώ εσύ πόσταρες βίντ για το gow... Κάπου κάτι χάθηκε..
skanjos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εεεεεεε..Οι παραπάνω λένε για το κίλζόουν ενώ εσύ πόσταρες βίντ για το gow... Κάπου κάτι χάθηκε.. μιλάω για αμερικάνους rednicks στρατιώτες με τεράστια μπράτσα κτλπ... ίδιο στυλ είναι ,απλά λέω οτι δεν μάρέσει αυτό το είδος γιαυτό δεν μάρεσε το παιχνίδι όχι οτι είναι κακό με framedrops/jaggies/ασχημα εφφε κτλπ.σε αντίθεση το cod4 campaign με άφησε μαλ#%% γιατί δεν περίμενα να ήταν τόσο απίστευτο,τέτοιο στόρυ και χαρακτήρες πρέπει να έχουν τα fps games ,περιμένω πως και πως το mw2
G_Zisis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 εγω ξεκλείδωσα όλα τα classes αλλα μέχρι εκεί.μόνο το single player με ενδιαφέρει και εκεί δεν με εντυποσίασε.γιατί έχουν την εντύπωση οτι οι στρατιώτες πρέπει να είναι rednicks δεν μπορώ να το καταλάβω.3 άτομα να βρίζουν και να μουγκρίζουν στην οθόνη σε κάθε cutscene.δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεται τι εννοώ. Εχμ...Το πραγματικό multiplayer ξεκινάει από τη στιγμή που ξεκλειδώνεις όλα τα classes (γι' αυτό και πολλοί παραπονέθηκαν που δεν ήταν ξεκλείδωτα από την αρχή). Επίσης,το single player δεν νομίζω να είχε κάτι το αρνητικό.Μόνο το story δεν ήταν τόσο βαθύ (αυτό το λέω εκ μέρους άλλων,εμένα μου άρεσε αρκετά και καταλάβαινα τι γινόταν,γενικά το killzone universe μου φαίνεται αρκετά συμπαθητικό/ενδιαφέρον) κι αυτό έγινε διότι το πολύ story ήταν στο πρώτο killzone.
skanjos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εχμ...Το πραγματικό multiplayer ξεκινάει από τη στιγμή που ξεκλειδώνεις όλα τα classes (γι' αυτό και πολλοί παραπονέθηκαν που δεν ήταν ξεκλείδωτα από την αρχή). Επίσης,το single player δεν νομίζω να είχε κάτι το αρνητικό.Μόνο το story δεν ήταν τόσο βαθύ (αυτό το λέω εκ μέρους άλλων,εμένα μου άρεσε αρκετά και καταλάβαινα τι γινόταν,γενικά το killzone universe μου φαίνεται αρκετά συμπαθητικό/ενδιαφέρον) κι αυτό έγινε διότι το πολύ story ήταν στο πρώτο killzone. ίσως τότε να μην μου άρεσε γιατί δεν είχα παίξει το πρώτο καθόλου,γενικά δεν ένοιωσα καθόλου δεμένος με κανέναν χαρακτήρα και ο μόνος που συμπαθούσα .... πέθανε
darhe13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 σκαντζο κοιτα λιγο ρε φιλε...ξερεις..εχω κ αλλη απορια!
pscrazy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Mα δεν ειπα οτι ηταν κακο παιχνιδι το killzone 2. Αλλα αυτο που περιμενα δεν ηταν. Ειδικα το single ηταν πολυ καλο. Το online δεν με τραβηξε (θεμα γουστου ισως) απο εκει και περα στο ραφι! Οσο για το mgs4 προσωπικα εχω πολλα παραπονα στο τεχνικο τομεα και στο gameplay. Ολα τα ωραια στο παιχνιδι γινοντουσαν στα βιντειο, μου εδωσε την αισθηση οτι εγω ειχα καθαρα ρολο ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ στο παιχνιδι ωστε να κανει το κομματι του ο ΚΟJIMA με τα τρελα του βιντεο!
G_Zisis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραία,τότε γιατί λες ότι του αξίζει 7/10? Ρόλο κομπάρσου?Man,δεν το 'χεις...
skanjos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραία,τότε γιατί λες ότι του αξίζει 7/10? Ρόλο κομπάρσου?Man,δεν το 'χεις... συμφωνώ το mgsiv είναι έπος.μακράν το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς και το μόνο Must play μέχρι στιγμης που το πρωτείνω παντού,είτε casual είτε hardcore.
JimChris Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 UK PS3 sales up 999%, outsells Xbox 360 by 3:1
Προτεινόμενες αναρτήσεις