Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τhe End of 360 RROD Prob!

Μέσα απο μια ανεξάρτητη έρευνα που έκανε η εταιρία SquareTrade σχετικά με τα ποσοστά failure των 360 λόγω RROD ,

επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα του Xbox boss,Aaron Greenberg, ο οποίος υποστήριζε πως πλέον το 360 είναι το ίδιο αξιόπιστο

με τους 2 ανταγωνιστές του (PS3 k Wii).

Απο την έρευνα λοιπον προκύπτει πως μετα την παρουσίαση των "Falcon" chipsets άρχισε μείωση στην εμφάνιση RROD's

η οποία εγινε μεγαλύτερη με την κυκλοφορία των "Falcon".

Πλέον, το φαινόμενο έχει φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα κ εμφανίζεται σε κονσόλες οι οποίες είναι παλαιότερης κυκλοφορίας και δεν "εφοδιάζονται" με κάποιο απο τα 2 προαναφερθέντα chipsets.

RROD%20chart.jpg

by 360-gr

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τhe End of 360 RROD Prob!

Μέσα απο μια ανεξάρτητη έρευνα που έκανε η εταιρία SquareTrade σχετικά με τα ποσοστά failure των 360 λόγω RROD ,

επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα του Xbox boss,Aaron Greenberg, ο οποίος υποστήριζε πως πλέον το 360 είναι το ίδιο αξιόπιστο

με τους 2 ανταγωνιστές του (PS3 k Wii).

Απο την έρευνα λοιπον προκύπτει πως μετα την παρουσίαση των "Falcon" chipsets άρχισε μείωση στην εμφάνιση RROD's

η οποία εγινε μεγαλύτερη με την κυκλοφορία των "Falcon".

Πλέον, το φαινόμενο έχει φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα κ εμφανίζεται σε κονσόλες οι οποίες είναι παλαιότερης κυκλοφορίας και δεν "εφοδιάζονται" με κάποιο απο τα 2 προαναφερθέντα chipsets.

RROD%20chart.jpg

by 360-gr

το συγκεκριμένο gif είναι παπας και το έχουν διαψεύσει σε αρκετά φόρουμ.....αν θέλετε όμως πιστέψτε οτι το απο το quarter 2 07μέχρι το quarter 1 08 είχε μόνο 7% μέγιστο failure rate ,ενώ άλλες έρευνες μιλάνε για 50%+ πριν κυκλοφορίσει το jasper.άργησε λίγο η ms πάντος τώρα είναι μια χαρά η κονσόλα(jasper ftw και install στο σκληρό και είσαι jt.)

Δημοσ.

Skanjo αυτο το 50% ειναι επιστημονικη φαντασια των ps fanboy και ps sites !

Που τα διαβαζεις αυτα man, ασε ξερω ->

http://www.sonydefenseforce.com/

Θελεις να δουμε ποσα λεφτα εχει εισπραξει η sony για το ατσαλακοτο PS3 και ποσα η MICROSOFT ! Δεν σε συμφερει μαν...

Κοψε το στιλακι του ξερολα, κατσε να χαιρεσαι τα pixel στην οθονη. Μεχρι εκει ομως....

Δημοσ.
το συγκεκριμένο gif είναι παπας και το έχουν διαψεύσει σε αρκετά φόρουμ.....αν θέλετε όμως πιστέψτε οτι το απο το quarter 2 07μέχρι το quarter 1 08 είχε μόνο 7% μέγιστο failure rate ,ενώ άλλες έρευνες μιλάνε για 50%+ πριν κυκλοφορίσει το jasper.άργησε λίγο η ms πάντος τώρα είναι μια χαρά η κονσόλα(jasper ftw και install στο σκληρό και είσαι jt.)
ο αντικειμενικος skanjοs...
Δημοσ.

Προσωπικα θα παρω Xbox 360 γιατι μου ταιριαζουν καλυτερα τα αποκλειστικα παιχνιδια που εχει αλλα επειδη θα περιμενω μεχρι τα μεσα Οκτωμβριου (που κατι καλο ετοιμαζει η MS απο οτι εχω ακουσει) ξεκινησα να διαβαζω το τοπικ να παρω και αλλες γνωμες...

Μπορω να πω οτι μετα απο 5 μερες διαβασμα και 940 σελιδες το τοπικ αυτο πρεπει να θεωρειται cult...:-D:-D

Δημοσ.
Ετοιμάζει κάτι η ms?Πού το άκουσες/διάβασες αυτό?

Λεγεται οτι ετοιμαζει εκδοση Super Elite με 250 GB σκληρο και 2 ασυρματα χειριστηρια μαζι με το Forza 3 γυρω στα 350 ευρω νομιζω...

Εδω ενα απο τα link:

Xbox 360 Super Elite

Δημοσ.

Μετα απο 3 xbox 360 δικα μου και 2 του κολλητου μου , εχω να πω οτι το ποσοστο RROD σε αυτα τα xbox ,τα προ Jasper ήταν 100% ..

Nαι τα αλλαζε η MS , αλλα το ποσοστο βλαβης παραηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΜΕΓΑΛΟ !!

Τωρα με τα Jasper το μηχανημα παραμενει κρυο ακομη και μετα απο 4-5 ωρες λειτουργιας , οποτε μαλλον δεν θα υπαρξει RROD αυτη τη φορα ...ελπιζω!!!

Δημοσ.

καλα εντάξυ οτι θα πιστέυατε οτι το ποσοστό ήταν κάτω απο 10% για τα προ japser μοντέλα κάνει εσάς τρελά fanboys και όχι εμένα......

Δημοσ.
Λεγεται οτι ετοιμαζει εκδοση Super Elite με 250 GB σκληρο και 2 ασυρματα χειριστηρια μαζι με το Forza 3 γυρω στα 350 ευρω νομιζω...

Εδω ενα απο τα link:

Xbox 360 Super Elite

Καλή φάση.. και να φανταστείς πως μονάχα τα 2 wireless controllers κοστίζουν 100 γιούρα από μόνα τους.

Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Καλή φάση.. και να φανταστείς πως μονάχα τα 2 wireless controllers κοστίζουν 100 γιούρα από μόνα τους.

Koritsi_Gia_PC

25ε το ένα κάνει στο πλαίσιο κιόλας ,απο έξω μπορείς και 20ε να τα βρείς....ακόμα είναι αστείο που στην αγγελία βάζουν απόσυρση ps2 και όχι χβοχ1.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...