Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλλο hd και αλλο BL player.. οι τιμες αυτες ειναι... Ice Matrix http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=15&category=69976023 . Τυχαινει να εχω μονο μια αγορασμενη ταινια και τις αλλες τις νοικιαζω... dreaming123

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ενδιαφερουσες οι κωλοτουμπες σου στο θεμα, και ακρως θεαματικες:

360+hd-dvd = πανω απο 1000 ευρω

-ψιτ, κανει 500ε

Αλλο hd και αλλο BL player..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αλλο hd και αλλο BL player.. οι τιμες αυτες ειναι... Ice Matrix http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=15&category=69976023 . Τυχαινει να εχω μονο μια αγορασμενη ταινια και τις αλλες τις νοικιαζω... dreaming123

ignorance is bliss = η άγνοια είναι ευλογία

και ξαναρωτάω λοιπόν...PS3+μπαφους bundle πόσο πάει?

Εχεις δικιο p3tran και ευχαριστω που το διορθωσες.. Δεν προσεξα οτι ελεγε για hd-dvd μιας και επρεπε να απαντησω σε 3 ατομα επεσαν να με "φανε" ταυτοχρονα.. αν παρω hd player, τοτε δε θα μπορω να βλεπω blu ray ταινιες, κατι που μας προσφερει το Ps3

ναι γενικοτερα, αν δεν παρεις ps3, ουτε cell θα εχεις επισης..(για να προλαβω τις μελλοντικες σου δηλωσεις)

το θεμα ειναι ποσο σημαντικα ειναι αυτα, και αν υπαρχουν αντιστοιχες-καλυτερες λυσεις απο δαυτα.

και εν παση περιπτωση, εντελως φιλικα σου λεω οτι προβλεπω οτι η τιμη του ps3 θα γκρεμοτσακιστει συντομα, οποτε εχε το κι αυτο υποψην σου σαν αξια αγορς..

bliss ειναι ευδαιμονια και οχι ευλογια (blessing). Ps3 + μπαφους bundle θα μου πεις εσυ ποσο παει γιατι σιγουρα ξερεις κατι παραπανω γι αυτο το θεμα

file foufoutie katalave omos kai esy oti milame gia game consoles. To oti paizei kai BLuray tainies einai ena + den einai o logos agoras. An esy pairneis PS3 EPEIDI PAIZEI BLURAY tote to exeis xasei to paixnidi.

Den tha eprepe na vriskesai sto section consoles alla sto cinefil.

360+hd-dvd = πανω απο 1000 ευρω, 360 + 4 παιχνιδια = δεν εχεις BL player, 360 + wii = εχεις 2 πανεμορφες κονσολες αλλα δεν εχεις και παλι BL player, 360 + εσπρεσιερα = εχεις ακομη περισσοτερα νευρα και ορεξη για εξυπνακισμους :D ... ελπιζω να σε καλυψα

Πρώτο και κύριο,για να έχει μία οποιαδήποτε βαρύτητα το σχόλιο σου πρέπει να πάρουμε ώς standard οτι ΟΛΟΙ εχουν κάποιο ιδιαίτερο νταλκά να πάρουν ένα player που ούτε διαδεδομένο είναι,και ούτε ξέρουμε άν τελικά θα διαδωθεί ποτε,οπότε το αφήνουμε αυτό στην άκρη,οσών αφορα τις τιμες τωρα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=42808084&product=1011448

360 premium me Gears of War kai Project Gotham Racing 3 στα 349 euro,και για σένα τον High Fidelista που θες και next gen player http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=42808084&product=933457

349 και 175 πόσο μας κάνει????524euro,μου φαίνεται έβαλες και ένα 500ευρο παραπάνω είτε λόγω της αντικειμενικότητας σου,είτε λόγω τις σχέσης σου με ta videogames...και εχείς και δυο παιχνίδια δωράκι ε?τσκ,τσκ...:neutral:

bliss ειναι ευδαιμονια και οχι ευλογια (bless). Ps3 + μπαφους bundle θα μου πεις εσυ ποσο παει γιατι σιγουρα ξερεις κατι παραπανω γι αυτο το θεμα

ααα εσύ ξέρεις τα πάντα από τιμές...και μας ενημέρωσες ότι κάνει 1000 ευρώ ένα 360 και HDDVD....οπότε ενημέρωσε μας πάλι!!!

όσο για τα αγγλικά απλά στην ηλικία που θα είσαι ή ήδη πας φροντιστήριο ή προλαβαίνεις ακόμα να πας....

bless είναι το ρήμα bliss το ουσιαστικό...καλημέρα

Το Ps3 μου το εκαναν δωρο (και οχι οι γονεις μου για να προλαβω μερικους)... το οτι εχει BL player, προσωπικα με βολευει και με χαροποιει ιδιαιτερα μιας και μου αρεσει να βλεπω ταινιες... Δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να φανατιζεστε και να αντιδρατε ετσι μονο και μονο επειδη εχετε ΧΒΟΧ... εκτος αν ειστε 15 χρονων, οποτε πειτε το μου να το ξαρω να μη συνεχισω την κουβεντα

Οχι απλα τυχαινει να εχω παρει και 2 διπλωματα στα αγγλικα και να μην ασχολουμαι με κονσολες μονο και με το τι θα πει ο αλλος για να του την πω και να νιωσω καλυτερα... Αυτα τα εχω φαει στη μαπα απο τη δευτερα γυμνασιου, εδω και 9 χρονια δηλαδη...

ααα εσύ ξέρεις τα πάντα από τιμές...και μας ενημέρωσες ότι κάνει 1000 ευρώ ένα 360 και HDDVD....οπότε ενημέρωσε μας πάλι!!!

όσο για τα αγγλικά απλά στην ηλικία που θα είσαι ή ήδη πας φροντιστήριο ή προλαβαίνεις ακόμα να πας....

bless είναι το ρήμα bliss το ουσιαστικό...καλημέρα

οπως ειπα και παραπανω, εκανα λαθος και το παραδεχτηκα.. Για blu ray player μιλουσα και οχι για HD DVD player... για τα αγγλικα σου απαντησα αναλογως και ψαξτο αλλη μια φορα...

μάλλον τα 2 διπλώματα δεν ήταν αρκετά τότε...συγχαρητήρια πάντως!

πάντως αν θες μπορείς να μας ενημερώνεις για τις τιμές της αγοράς φαίνεσαι ψαγμένος εσύ!!!

360+hd-dvd = πανω απο 500 ευρω

Σωστά, και σου περισεύει και κανά 100ρικο για να πάρεις κάψουλες για την εσπρεσιέρα

360 + 4 παιχνιδια = δεν εχεις BL player

Ναι αλλά έχεις 4 παιχνίδια

360 + wii = εχεις 2 πανεμορφες κονσολες αλλα δεν εχεις και παλι BL player,

Ναι αλλά έχεις 2 πανέμορφες κονσόλες

Το Ps3 μου το εκαναν δωρο (και οχι οι γονεις μου για να προλαβω μερικους)... το οτι εχει BL player, προσωπικα με βολευει και με χαροποιει ιδιαιτερα μιας και μου αρεσει να βλεπω ταινιες...

Μπράβο, καλά κάνεις και να το χαίρεσαι. Εμένα όμως μπορεί να μου αρέσει να πίνω espresso. :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...