Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

enet.gr, 12:06 Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Τρισδιάστατη τηλεόραση από τη Sony

Η ιαπωνική εταιρία Sony δείχνει πλέον αποφασισμένη για μια νέα σκληρή μάχη στην αγορά των ηλεκτρονικών, ρίχνοντας το –τρισδιάστατο πλέον- γάντι στους ανταγωνιστές της, παρουσιάζοντας μια νέα τρισδιάστατη τηλεόραση στη σειρά Bravia LCD.

Η νέα τηλεόραση, η πώληση της οποίας αναμένεται από το 2010, σε τιμή υψηλότερη της κανονικής τηλεόρασης, παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών της Φρανκφούρτης και, σύμφωνα με την εταιρία, πέρα από το ότι θα επιτρέπει στους θεατές να βλέπουν προγράμματα σε τρεις διαστάσεις, θα αποτελέσει γενικότερα «το επίκεντρο της τρισδιάστατης ψυχαγωγικής εμπειρίας της Sony”.

Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να συνδέουν την τηλεόραση στις κονσόλες παιγνιδιών PlayStation, παίζοντας πλέον τρισδιάστατα παιγνίδια, καθώς επίσης στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στα Blu-Ray players

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και που κολά αυτό με το ps3 Vs xbox 360 ;

Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να συνδέουν την τηλεόραση στις κονσόλες παιγνιδιών PlayStation, παίζοντας πλέον τρισδιάστατα παιγνίδια, καθώς επίσης στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στα Blu-Ray players

ωνχζωχζωζβ

Δημοσ.
Δεν άλλαξα στρατόπεδο,θα παίζω όλα τα multiplatform σε backup για να μη χαλάω το γνήσιο δισκάκι ;)

ΥΓ. Η κονσόλα είχε ένα account AAA είναι φυσιολογικό;Γιατί για καινούρια την πλήρωσα.Επίσης μου ζητάει update αλλά θέλω πρώτα να μάθω το kernel που χρησιμοποιεί για να μην κάνω πατατιά και χάσω τα homebrew,από που το βλέπουμε αυτό;

ηταν οντως καινουργια ?πως σου φανηκε? γιατι θα αγορασω τωρα μια νεα κονσολα, αλλα δεν θελω να μου δωσουν καμια παλια.Γιατι δεν θυμαμαι στις καινουργιες κονσολες να υπηρχε εστω καποιος ααα λογαριασμος. Αν και αυτον μπορει να τον καναν για να δοκιμασουν αν πετυχε το flashαρισμα

Το ανοιγμα φαινεται ?δηλαδη το αυτοκολλητο της ms ειναι ακομα στη θεση απειραχτο?

Δημοσ.

Εδω μας ελεγες για 4D και μας πλασαρεις TV 3D!!!! εχω δει εγω σε εκθεσεις 3d τηλεορασεις να φανε και οι κοτες... Στη cebit που ειχα παει της τρελης γινοτανε!

SONY= παπατζολογιες μια ζωη!;)

Και βεβαια 3d-4d-5d μονο το ps3 ;) Αρε cell αρχοντα!!!:lol:

Δημοσ.

Μα δεν ειναι κατι νεο! Ατο δεν εχετε καταλαβει... Οταν θα δειτε live πως δειχνει θα τα πουμε το κατα ποσο αξιζει να την παρεις....Επειδη εχω δει 3d και αρκετες δεν αξιζει φραγκο!

Δημοσ.

Sony will release a firmware upgrade to bring 3DTV support to all existing PS3 games. You’ll still need the 3D glasses and any TV that supports 3D

Σημερα κυκλοφορισε το αρθρο και το μεταφερω δεν το σχολιαζω

Δημοσ.
Στον δρόμο που χάραξε η Nvidia με το Nvision την βλέπω την Sony. Ζήλεψε; ;)

3d tvs john, εχω δει προσωπικα εδω και 3-4 χρονια, ποια nvidia? Αυτο ειναι πολυ προσφατο!

Μακαρι να λεει κατι, αλλα δεν νομιζω...Εντυπωσιασμου ειναι και μετα παλι πισω στα κλασσικα!

Δημοσ.
ηταν οντως καινουργια ?πως σου φανηκε? γιατι θα αγορασω τωρα μια νεα κονσολα, αλλα δεν θελω να μου δωσουν καμια παλια.Γιατι δεν θυμαμαι στις καινουργιες κονσολες να υπηρχε εστω καποιος ααα λογαριασμος. Αν και αυτον μπορει να τον καναν για να δοκιμασουν αν πετυχε το flashαρισμα

Το ανοιγμα φαινεται ?δηλαδη το αυτοκολλητο της ms ειναι ακομα στη θεση απειραχτο?

Δεν χρειάζεται να κάνεις λογαριασμό στην κάρτα μνήμης ή στο σκληρό δίσκο του 360 για να δεις αν πέτυχε το φλασάρισμα καθότι αν πέτυχε το φλασάρισμα και χωρίς καθόλου σκληρό δίσκο ή κάρτα μνήμης βάζεις μέσα ένα αντίγραφο και αν παίζει πέτυχε το φλασάρισμα αν δεν παιζει δεν πέτυχε δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να φτιάξεις gamertag σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο του 360.

Εκτός αν εννοείτε φλασάρισμα του σκληρού δίσκου western digital για να τον βλέπει το 360. Τότε ότι είπε ο the_sheep ισχυει κανονικά καθότι εγώ μίλαγα για φλασάρισμα του dvdrom και όχι σκληρού δίσκου.

Δημοσ.
3d tvs john, εχω δει προσωπικα εδω και 3-4 χρονια, ποια nvidia? Αυτο ειναι πολυ προσφατο!

Μακαρι να λεει κατι, αλλα δεν νομιζω...Εντυπωσιασμου ειναι και μετα παλι πισω στα κλασσικα!

Άλλο 3DTVs κι άλλο 3D gaming (ή για την ακρίβεια, 3D Illusion Gaming ;) ). Σε αυτό αναφερόμουν:

Sony will release a firmware upgrade to bring 3DTV support to all existing PS3 games. You’ll still need the 3D glasses and any TV that supports 3D

Το Nvision ήταν το πρώτο που το πρόσφερε (ακολούθησε κι η ATI μετέπειτα) και όσοι το έχουν δοκιμάσει το 3D gaming δεν γυρνούν με τίποτα πίσω. Είναι από τις λίγες φορές που όσοι το έχουν βιώσει, λένε τα καλύτερα. Πουθενά δεν έχω δει αρνητικά σχόλια και από πολλούς θεωρείται το επόμενο μεγάλο βήμα (κάτι που αναμένεται να είναι default στις next-gen consoles. Μιλάμε για HUGE καταστάσεις)!

Η αλήθεια είναι ότι ψήνομαι άγρια γι' αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά ποτέ δεν έχω πάρει την απόφαση!

PS: Και δεν έχει καμία σχέση η νέα τεχνική του 3D gaming με τις απόπειρες της Sega στο Master System ;)

Δημοσ.
Άλλο 3DTVs κι άλλο 3D gaming (ή για την ακρίβεια, 3D Illusion Gaming ;) ). Σε αυτό αναφερόμουν:

Το Nvision ήταν το πρώτο που το πρόσφερε (ακολούθησε κι η ATI μετέπειτα) και όσοι το έχουν δοκιμάσει το 3D gaming δεν γυρνούν με τίποτα πίσω. Είναι από τις λίγες φορές που όσοι το έχουν βιώσει, λένε τα καλύτερα. Πουθενά δεν έχω δει αρνητικά σχόλια και από πολλούς θεωρείται το επόμενο μεγάλο βήμα (κάτι που αναμένεται να είναι default στις next-gen consoles. Μιλάμε για HUGE καταστάσεις)!

Η αλήθεια είναι ότι ψήνομαι άγρια γι' αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά ποτέ δεν έχω πάρει την απόφαση!

γιατι ακριβως ψηνεσαι?

Δημοσ.
νομίζω μιλάνε μόνο για τo mgsiv ,ολα τα άλλα είναι σε 25άρια δισκάκια,μαζί με τα trash files,στον τρακερ που είμαι πάντος έχει μερικά ισος και είναι όλα κάτω απο 25giga .όσα trash δεδομένα και να έχει ενα παιχνίδι δεν πρέπει να περνάει τα 25 giga σε όλα τα παιχνίδια (-mgsiv).

βασικά εγω ελπίζω για iso loader απο εξωτερικό δίσκο,να βάζεις το Usb τον 1 τερα με τα 135831956720 παιχνιδια και να εισαι άνετος.φυσικά ακόμα δεν υποστηρίζει nfts.....και θα ήταν πολύ δύσκολο,αλλα εγω ελπίζω :)

Και αυτό που μου είχε πει κάποιος για Linux YellowDog ρε παιδιά, τι ήταν μούφες? Το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει στα σίγουρα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...