Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπος ειπαν και οι αλλοι παρε xbox 360.

Αλλα να ξερεις τα καινουργια xbox 360 εχουν ενα καινουργιο drive(το lite on) και θελει καποια εργαλεια για να το flashαρεις(αν το flashαρεις μονος σου αν το πας σε μαγσζι για flashαρισμα δεν εχεις προβλημα).

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
supermario απο εδώ ξεκίνησε το θέμα..

Οτι αν μπαναριστούν αυτοί που θα παίξουν αρκετές μέρες πριν την κυκλοφορία του το halo που ΝΟΜΙΜΑ αγόρασαν.. Δεν πρόκειται να ξεμπαναριστούν ποτέ.. Είναι σύνηθες να ξεφεύγουν τα θέματα.

OK, sorry τοτε! Δεν το προσεξα καλα!!!

Μαλακια του μαγαζιου τοτε, δεν το συζηταμε. Εγω νομιζα οτι ειχαν "κατεβασει" τα παιχνιδια και τα επαιξαν πριν κυκλοφορησουν.....

Δημοσ.

Κάντε με Add στο Xbox Live,το gamertag μου είναι Gherudos.

ΥΓ. Τι φασαρία είναι αυτή που κάνει ρε παιδιά;Είναι φυσιολογικό;Μην κάνει καμία έκρηξη φοβάμαι.

Δημοσ.

ΥΓ. Τι φασαρία είναι αυτή που κάνει ρε παιδιά;Είναι φυσιολογικό;Μην κάνει καμία έκρηξη φοβάμαι.

χΑΧΧαΧΑΧαχααχΑΧχα

Έζησα για να το δώ και αυτό :lol:

Θα σε addάρω το βράδυ νουμπάκο :P

Η φασαρία είναι γνωστή.. Ηλεκτρική σκούπα κτλ.

Δημοσ.

Δεν άλλαξα στρατόπεδο,θα παίζω όλα τα multiplatform σε backup για να μη χαλάω το γνήσιο δισκάκι ;)

ΥΓ. Η κονσόλα είχε ένα account AAA είναι φυσιολογικό;Γιατί για καινούρια την πλήρωσα.Επίσης μου ζητάει update αλλά θέλω πρώτα να μάθω το kernel που χρησιμοποιεί για να μην κάνω πατατιά και χάσω τα homebrew,από που το βλέπουμε αυτό;

Δημοσ.

Όχι δεν είναι λογικό να εχει gamertag η κάρτα μνήμης.

Αυτό σημαίνει ότι απλά την είχε κάποιος άλλος πριν από εσένα και στην πάσαραν για καινούργια.

Πόσο την πλήρωσες και με τι?

Δημοσ.
Δεν άλλαξα στρατόπεδο,θα παίζω όλα τα multiplatform σε backup για να μη χαλάω το γνήσιο δισκάκι ;)

ΥΓ. Η κονσόλα είχε ένα account AAA είναι φυσιολογικό;Γιατί για καινούρια την πλήρωσα.Επίσης μου ζητάει update αλλά θέλω πρώτα να μάθω το kernel που χρησιμοποιεί για να μην κάνω πατατιά και χάσω τα homebrew,από που το βλέπουμε αυτό;

Αφου σου την φλάσαρε βρε χαμένε.. το άνοιξε για να τεστάρει αν παίζει λογικά ;)

Απλά σβήστο.

Στα system settings το βλέπεις αυτό που θέλεις.

Δημοσ.

το drive κανει gherudo! Βαλε δισκο και τελος.

Το δικο μου ΕΛΙΤΕ απο drive δεν κανει ιδιαιτερο θορυβο, αν και ολα τα παιζω απο δισκο , το παλιο που ειχα και εγαφε ban εκανε πολυ ...

Δημοσ.
Οταν υπαρχει μια επισημη ημερομηνια για την κυκλοφορια ενος παιχνιδιου Tilemaxx, τα μαγαζια εφοδιαζονται το παιχνιδι αρκετο καιρο πριν, για αυτο καμια φορα βλεπουμε release ενα μηνα πριν την επισημη κυκλοφορια, τα δισκακια υπαρχουν, διαθεση στο ευρυ κοινο δεν γινεται ομως... αλλα αν υπαρχει εστω και ενας που μπορει να εχει προσβαση, κανει μια κοπια και παιρνουν φωτια μετα τα newsgroup και αρχιζει η αλυσιδα.....

A γι αυτό τα βλέπουμε στο Πειρατικό κάνα μήνα πρίν...

Δημοσ.
Χρειάζεται ένα ειδικό καλώδιο και extractor που δεν έχω ghostgr_a_n.

Ρε για πλακα το ειπα πιο πανω :-)

(xρειαζετε το ckv3(με probe add on) και υπολογιστη με via)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...