klainmaingr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Τι να σου πώ.. Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για κάτι που δεν μας έχει συμβεί Ξέρεις πολύ καλά οτι στο ίντερνετ μπορείς να διαβάσεις τραγικά πράγματα αλλα συνήθως οταν τα βλέπεις μαζικά και χωρίς ιδιαίτερο δόλο, ισχύουν(δεν έχει να κερδίσει κάποιος κάτι με το να πεί στο xboscene οτι τον μπανάρισαν τζάμπα). Τέλος πάντων.. Μακριά απο εμάς και ας κάνει οτι θέλει.
supermario29 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Αμφιβάλλεις δηλαδή οτι στο random μπανάρισμα που γίνεται (γιατί κανείς δεν ξέρει πως μπανάρει η m$) υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες που δεν βρίσκουν δίκιο όσο και να χτυπιούνται μετά; Όχι πολλές. Κάποιες. Επίσης αν θυμάσαι στο περσινό μπατιρντί οι περισσότεροι μπαναρίστηκαν απο gow2 που παίξανε 30 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.. καλή ώρα δηλαδή. Εμμμμμ, αυτο δεν μου φαινεται και τοσο random. Εννοω οτι αν μπορει να δει οτι εχεις παιξει 1 παιχνιδι 1 ΜΗΝΑ πριν την κυκλοφορια του, ε του πουστη, δεν εισαι και αθωος!!!!!! Μην τρελλαθουμε.
MiltoZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Τι να σου πώ.. Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για κάτι που δεν μας έχει συμβεί Ξέρεις πολύ καλά οτι στο ίντερνετ μπορείς να διαβάσεις τραγικά πράγματα αλλα συνήθως οταν τα βλέπεις μαζικά και χωρίς ιδιαίτερο δόλο, ισχύουν(δεν έχει να κερδίσει κάποιος κάτι με το να πεί στο xboscene οτι τον μπανάρισαν τζάμπα). Τέλος πάντων.. Μακριά απο εμάς και ας κάνει οτι θέλει. Δεν θυμάμαι να ήταν τόσο μαζικά αυτά που λες. Αρκετοί πάντως ζήταγαν από την MS να τους ξεμπανάρει, άρα κάποιο συμφέρον το είχαν.
klainmaingr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ε εντάξει και να φάνε ban φαντάζομαι με ένα τηλεφωνάκι θα λύνεται το θέμα... αλλά θα φάνε ταλαιπωρία. supermario απο εδώ ξεκίνησε το θέμα.. Οτι αν μπαναριστούν αυτοί που θα παίξουν αρκετές μέρες πριν την κυκλοφορία του το halo που ΝΟΜΙΜΑ αγόρασαν.. Δεν πρόκειται να ξεμπαναριστούν ποτέ.. Είναι σύνηθες να ξεφεύγουν τα θέματα.
Antretng Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) @supermario29 ο μέσος χρήστης ατσιπάριστης κονσόλας, μπαίνει στο κατάστημα, βλέπει το προϊόν και το αγοράζει. Δεν ασχολείτε ούτε με ημερομηνίες κυκλοφορίας ούτε με τα ban (για αυτό και δεν την flashare κιόλας). Μην μου πεις ότι αυτοί οι Γάλλοι που το αγόρασαν αν φάνε ban δεν είναι αθώοι... απονήρευτοι, ίσως, αλλά σε καμία περίπτωση ένοχοι... για όλους τους άλλους, ας πρόσεχαν. BTW από δω ξεκίνησε η συζήτηση (όχι ότι έχει σημασία... ) Το παιχνιδι κυκλοφορησε καταλαθος σε μαγαζι στην ευρωπη, πουλησε οτι πουλησε και μετα την ακουσε απο την μαμα M$, το θεμα ειναι ιο δηλωσεις που εχουν γινει απο μερους της.... Οτι ban και τετοια σε οποιον παιξει. Το θεμα ομως ειναι οτι καποιοι πληρωσαν για να το εχουν, τι φταινε οι πελατες αν ενα μαγαζι δεν γνωριζει ποτε κανει κανονικα release ενα παιχνιδι και το αγορασαν? Θα εχει ζουμι το θεμα παντως..... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2009 από Antretng
MiltoZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 supermario απο εδώ ξεκίνησε το θέμα..Οτι αν μπαναριστούν αυτοί που θα παίξουν αρκετές μέρες πριν την κυκλοφορία του το halo που ΝΟΜΙΜΑ αγόρασαν.. Δεν πρόκειται να ξεμπαναριστούν ποτέ.. Είναι σύνηθες να ξεφεύγουν τα θέματα. Αν μπαναριστούν αυτοί οι ελάχιστοι που πιθανόν αγόρασαν νόμιμα 1 μήνα πριν την κυκλοφορία ίσως δεν ξεμπαναριστούν ποτέ. Πολύ υποθετικά όλα αυτά.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχουν καταστήματα που φέρνουν τόσο νωρίς κόπιες?
bikatini Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 γεια χαρά παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω τι προτείνετε για games σε foul hd αγορά ... x box ---- ps3 που θα βγει και slim η να ριξω χρήμα στο pc που εχω .... εχω ενα athlondual 6000, 2gb μνημη, MB m2n asus kai karta 8600gts βάζοντας καμια καλύτερη κάρτα , θα γίνει τίποτα ... δεν ξέρω τι να κάνω αν πάω σε κονσόλα ποια απο της δύο (ειναι μεγάλο θέμα αυτό αλλά ας πεί κάποιος την γνώμη του ) ευχαριστώ
bugsbunnie Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Οταν υπαρχει μια επισημη ημερομηνια για την κυκλοφορια ενος παιχνιδιου Tilemaxx, τα μαγαζια εφοδιαζονται το παιχνιδι αρκετο καιρο πριν, για αυτο καμια φορα βλεπουμε release ενα μηνα πριν την επισημη κυκλοφορια, τα δισκακια υπαρχουν, διαθεση στο ευρυ κοινο δεν γινεται ομως... αλλα αν υπαρχει εστω και ενας που μπορει να εχει προσβαση, κανει μια κοπια και παιρνουν φωτια μετα τα newsgroup και αρχιζει η αλυσιδα.....
exilecaptain Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μετα απο ποσο καιρο με τα 3 δαχτυλιδακια του xbox αποφασισα να παω για καινουρια κονσολα και το θεμα ειναι τι να διαλεξω??? xbox ακομη ενα σαν το παλιο ???? xbox elite μηπως κι αντεξει πιο πολυ αν και δεν ξερω κατα ποσο flasharetai το elite ή ps3 slim που βλεπω να εχω εναπαιχνιδι γιατι αλλιως δεν συμφερει???? για να ακουσω γνωμες !!!!!ευχαριστω...
mchrisober Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε μου εσυ εισαι αυτος πουν θα αποφασισει... μεχρι τωρα εισουν ευχαριστημος απο τα παιχνιδια και γενικα απο την κονσολα? εαν ναι μενεις σε xbox και περνεις ενα οποιοδηποτε, ολα φλασαρονται... εαν οχι πας σε ps3 αφου πρωτα δεις τα exclusive και διαβασεις τα πολλα θεματα περι κοντρα των 2 κονσολων.... βαλε κατω τα συν και τα πλην και επελεξε....
Tigran Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Είτε Arcade, είτε Elite, δεν έχουν καμία διαφορά ως προς το θέμα της αντοχής. Τα καινούρια X360(aka Jasper) έχουν πολύ χαμηλά ποσοστά RROD ή αντίστοιχων προβλημάτων, οπότε εν μέρη έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Από την άλλη το PS3 Slim είναι μια κονσόλα που τώρα θα βγει στην αγορά και όπως κάθε "πρώτο" μοντέλο, χρειάζεται να ωριμάσει λίγο στην αγορά για να δούμε αν όντως παρουσιάζει προβλήματα ή όχι. Επειδή έχω κολλητό που δουλεύει σε κατάστημα με Video Games, μου έλεγε πως όσα X360 με RROD τους έχουν φέρει, άλλα τόσα PS3 τους έχουν πάει για πρόβλημα στην κεφαλή, που η Sony τους ζητούσε 230€ για αντικατάσταση με ανακατασκευασμένο. Με λίγα λόγια, μπορεί εσύ να πας τώρα με την "ασφαλή οδό" αγοράζοντας ένα PS3, αλλά αν τυχόν σου κάτσει πρόβλημα μετά το πέρας της εγγύησης(1 χρόνος), την έκατσες την βάρκα. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα αποκλειστικά παιχνίδια του PS3, τότε εγώ θα σου πρότεινα να ξαναπάς προς X360 μεριά.
gherudos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Πάρε 360 για να μη μας πρίξει τα @@ ο Απόκλειρος.
pscrazy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Στειλε τη κονσολα σου στη microsoft να δεις τι θα σου πουνε καταρχιν. Μετα προχωρας σε κατι αλλο... Οσο για τη ριζοσπαστικη κινηση να πας σε ps3 cheap, δεν αξιζει ο κοπος. Εχω να σου πω οτι πολυ εκαναν τη κινηση απο χβοχ να πανε σε ps3 και μετα γυρναγαν παρακαλωντας πισω.. Ο gherudos απο πανω ακομη και αυτος αλλαξε στρατοπεδο.....Οπως ειπε και ο nzeppos κανεις δεν αντεχει και τριτο κερατο !
polakis21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Χαλαρά xbox elite 250gb με wireless χειριστήρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις