Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ε εντάξει και να φάνε ban φαντάζομαι με ένα τηλεφωνάκι θα λύνεται το θέμα... αλλά θα φάνε ταλαιπωρία.

Απο με τίποτα εώς με τίποτα..

Εδώ έχει τύχει να φάνε άτομα με αφλασάριστες κονσόλες μπαν (τους πήρε η μπάλα) και δεν βρήκαν το δίκιο τους...

Σε κάθε μπαν wave υπάρχουν τέτοιες παράπλευρες απώλειες. Σιγά μη τους νοιάξει για όσους παίξαν νωρίς το odst (και μπαναρίστηκαν).

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Απο με τίποτα εώς με τίποτα..

Εδώ έχει τύχει να φάνε άτομα με αφλασάριστες κονσόλες μπαν (τους πήρε η μπάλα) και δεν βρήκαν το δίκιο τους...

Σε κάθε μπαν wave υπάρχουν τέτοιες παράπλευρες απώλειες. Σιγά μη τους νοιάξει για όσους παίξαν νωρίς το odst (και μπαναρίστηκαν).

Είχα διαβάσει κάπου δήλωση ότι δεν θα φάνε μπαν αυτά τα άτομα.. τώρα αν απλά είναι μια δήλωση δεν το ξέρω.

Μακάρι να χεις άδικο... μεγάλη νίλα να είσαι σωστός και να φας μπαν επειδή μαλακίστηκε ένα μαγαζί. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να τους ξεμπανάρουν αν πάνε στην αντιπροσωπεία με το παιχνίδι και τη κονσόλα έστω και με κάποια καθυστέρηση; Α ρε microsoft.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος. Πρέπει να βγάλεις έναν μοναδικό κωδικό από το motherboard μιας αμπανάριστης κονσόλας και να τον βάλεις στην δικιά σου. Δεν ξέρω ακριβώς πως γίνεται, αλλά μου το έχουν πει από grmods. Βέβαια έτσι μπανάρετε η άλλη κονσόλα...

Δημοσ.
Υπάρχει τρόπος. Πρέπει να βγάλεις έναν μοναδικό κωδικό από το motherboard μιας αμπανάριστης κονσόλας και να τον βάλεις στην δικιά σου. Δεν ξέρω ακριβώς πως γίνεται, αλλά μου το έχουν πει από grmods. Βέβαια έτσι μπανάρετε η άλλη κονσόλα...

Να ξεμπαναριστεί απο την m$ λέμε τώρα.. Με αλλαγή s/n ευχαριστώ πολύ :P

Δημοσ.
Να ξεμπαναριστεί απο την m$ λέμε τώρα.. Με αλλαγή s/n ευχαριστώ πολύ :P

Εφοσον η δωρεαν εγγυηση καλυπτει οποιοδηποτε προβλημα του μηχανηματος εχει προκληθει λογο της ελλατωματικης κατασκευης του, κι επισης προβληματα που ισως υπαρξουν σε αναβαθμισεις λογισμικου (η οτιδηποτε αλλο το οποιο οφειλεται στην κολοεταιρεια παντα...) ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν θελοντας και μη. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο οι εγγυησεις εχουν την ιδια ισχυ σε αμερικη,ευρωπη και ελλαδισταν.

στην ελλαδα ειναι επιφοβο γιατι απ οτι ξερω δεν υπαρχει επισημα το live αλλα το κανουν φτιαχνοντας account με στοιχεια αγγλιας η ιρλανδιας. Αυτο σημαινει οτι μπορει η micro ν αρνηθει οτιδηποτε επικαλουμενη το οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει αυτη η υπηρεσια και ηταν λαθος του χρηστη που τη χρησιμοποιησε.....να δουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εφοσον η δωρεαν εγγυηση καλυπτει οποιοδηποτε προβλημα του μηχανηματος εχει προκληθει λογο της ελλατωματικης κατασκευης του, κι επισης προβληματα που ισως υπαρξουν σε αναβαθμισεις λογισμικου (η οτιδηποτε αλλο το οποιο οφειλεται στην κολοεταιρεια παντα...) ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν θελοντας και μη. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο οι εγγυησεις εχουν την ιδια ισχυ σε αμερικη,ευρωπη και ελλαδισταν.

στην ελλαδα ειναι επιφοβο γιατι απ οτι ξερω δεν υπαρχει επισημα το live αλλα το κανουν φτιαχνοντας account με στοιχεια αγγλιας η ιρλανδιας. Αυτο σημαινει οτι μπορει η micro ν αρνηθει οτιδηποτε επικαλουμενη το οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει αυτη η υπηρεσια και ηταν λαθος του χρηστη που τη χρησιμοποιησε.....να δουμε.

Δεν παιζει κατι τετοιο φιλε...Εδω και banarismenes κονσολες αλλαζει.

Η microsoft ειναι σπαθι στο θεμα του service.

Για περνα απο sony που οταν του πας χαλασμενη κονσολα κανουν σαν να τους σκοτωσες τον πατερα ....Αλλα ειπαμε η sony Γellas ειναι παρακρατος :lol:

Δεν θα ξεχασω οτι με τα ps1 , ps2 καθε χρονο στη sony για επισκευη , αφου ψοφαγε το ματακι! Τι παραξενο ;) το οποιο συνεχιζεται μεχρι τωρα με τα blu ray

Επεξ/σία από pscrazy
Δημοσ.
Δεν παιζει κατι τετοιο φιλε...Εδω και banarismenes κονσολες αλλαζει.

Η microsoft ειναι σπαθι στο θεμα του service.

Για περνα απο sony που οταν του πας χαλασμενη κονσολα κανουν σαν να τους σκοτωσες τον πατερα ....Αλλα ειπαμε η sony Γellas ειναι παρακρατος :lol:

Καλα για τη sony το χω πει κι εγω στο ιδιο ποστ παλιοτερα....κι αυτο ηταν ενας απ τους λογους που μενω και μακρια της οσο μπορω!!!

Δεν με πειραξε που το πλει το 3 ηταν σαν ψωμιερα...

Δεν με πειραξε που τα περισσορα παιχνιδια ειναι χειροτερα εκει

Δεν με πειραξε που θα χρειαζοταν να πληρωσω 2χ....

Αλλα το να επερνα προιον σονυ με το που πρωτοβγηκε δεν θα το κανα ποτε ξανα.

Προβληματα με το πλει 1

Προβληματα με το psp το οποιο φυσικα και δεν αντικατεστησαν.

Αντιθετα πιστευω οτι μετα απο καναδυο + χρονια κυκλοφοριας και αφου εχουν βγαλει τα μαλλια τους πολλοι καταναλωτες, τα προιοντα της γινονται απ τα πιο αξιοπιστα.

Οπως πιστευω πχ οτι θα ειναι το πλει 3 σλιμ.

Στη microsoft υπαρχει παντα ο φοβος μην σου ψιλοαρπαξει λιγο πριν το γυρισεις αλλα απ οτι εχω ακουσει για το σερβις της κανεις δεν εχει παραπονο.

Δημοσ.

Προφανώς, όμως, θα πρέπει να αλλάξεις και της άλλης κονσόλας το serial

Δημοσ.

Δεν πιστεύω ότι έχει φάει κανείς μπαν μόνο και μόνο επειδή έπαιξε κάποιο παιχνίδι νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία του γιατί αυτό δεν σημαίνει ότι είναι οπωσδήποτε αντιγραφή. Μπορεί να έχει γίνει leak πρωτότυπο από κάποιο μαγαζί ή να είναι review copy. Υποθέτω ότι έχουν τρόπους που τσεκάρουν. Απλά είναι σίγουρο ότι με το συγκεκριμένο παιχνίδι θα τσεκάρουν όλους αυτούς που το παίζουν (νομίζω το είπαν κι ολας) οπότε το μπαν είναι εγγυημένο. Όσον αφορά κάποια κατά λάθος μπαν που έχουν ακουστεί, δεν το πολυπιστεύω γιατί ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.

Δημοσ.

Το κατα λαθος ban ειναι τοσο μουφα οπως καποια ατομα που βγαινουν και λενε οτι τους εχουν χαλασει 50 χβοχ 360 και κραζουν σαν τα σκυλια!!!!!

Δεν υπαρχει περιπτωση η microsoft να banari κατα λαθος...Την εχω αρπαξει 2 φορες και ξερω !!!!

Δημοσ.
Το κατα λαθος ban ειναι τοσο μουφα οπως καποια ατομα που βγαινουν και λενε οτι τους εχουν χαλασει 50 χβοχ 360 και κραζουν σαν τα σκυλια!!!!!

Δεν υπαρχει περιπτωση η microsoft να banari κατα λαθος...Την εχω αρπαξει 2 φορες και ξερω !!!!

Αν αντί να τρολάρεις διάβαζες λίγο το xboxscene σε περιόδους μπαν θα έβλεπες οτι κάνεις λάθος.

Και επίσης ΥΠΑΡΧΕΙ κόσμος που έχει πάρει στο χέρι 3-4 xbox.

Δημοσ.

Ναι μωρέ τα πουλάκια μου, τους αδίκησαν και τους μπάναραν ενώ ήταν νόμιμοι. Περίεργο πάντως που ήξεραν να γράψουν και στο xboxscene αφού ήταν τόσο αθώοι.

Δημοσ.

Αμφιβάλλεις δηλαδή οτι στο random μπανάρισμα που γίνεται (γιατί κανείς δεν ξέρει πως μπανάρει η m$) υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες που δεν βρίσκουν δίκιο όσο και να χτυπιούνται μετά; Όχι πολλές. Κάποιες.

Επίσης αν θυμάσαι στο περσινό μπατιρντί οι περισσότεροι μπαναρίστηκαν απο gow2 που παίξανε 30 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.. καλή ώρα δηλαδή.

Δημοσ.
Αμφιβάλλεις δηλαδή οτι στο random μπανάρισμα που γίνεται (γιατί κανείς δεν ξέρει πως μπανάρει η m$) υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες που δεν βρίσκουν δίκιο όσο και να χτυπιούνται μετά; Όχι πολλές. Κάποιες.

Επίσης αν θυμάσαι στο περσινό μπατιρντί οι περισσότεροι μπαναρίστηκαν απο gow2 που παίξανε 30 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.. καλή ώρα δηλαδή.

Δεν γίνεται να κάνουν random μπανάρισμα έτσι όπως το θέτεις και ταυτόχρονα να είναι σωστοί για το 99% των περιπτώσεων. Σίγουρα έχουν κάποιον τρόπο να βρίσκουν. Να μην είναι αρκετά ακριβής ο τρόπος που μπανάρουν οπότε γίνονται και λάθη? Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται πολύ πιο πιθανό να είναι ανακριβείς οι αναφορές για τα λάθος μπαναρίσματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...