MiltoZ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Και ομως δεν ειναι τα καλυτερα του αυτα τα 2. Απο τα καλυτερα ναι αλλα και το Mario Galaxy kαι το Metroid prime και το Zelda ειναι καλυτερα και απο το Okami kαι απο το Resi 4 αλλα αν θελουμε να ειμαστε περισσοτερο σχολαστικοι το Resi 4 ειναι Gamecube και το Okami PS2. Αυτο ομως που δεν ξερεις ειναι το πως παιζουν αυτα τα παιχνιδια στο Wii. Μετα το Resi 4 και το Metroid οπως ακομα και το MoH: heroes απλα ΔΕΝ μπορεις να παιξεις "συμβατικα" shooter. Ειναι οπως το mouse + keyboard που απλα αν συνιθισεις δεν μπορεις να παιξεις με μοχλακια. Το ιδιο και στο Wii. Δεν μπορω να παιξω Timesplitters 2-3 ακριβως γι αυτον τον λογο. Ξέρω πως παίζουν. Και εξακολουθώ να προτιμάω τα μοχλάκια με εξαίρεση το okami. Δεν έχω πρόβλημα να πάω από το στικ στο wiimote, όπως δεν είχα πρόβλημα να πάω από το quake στο halo. Απλά προτιμάω το στικ γιατί ελέγχω καλύτερα τον χαραχτήρα. Όπως επίσης προτιμάω το στικ από το mouse για λόγους άνεσης. Γούστα είναι αυτά. Ίσως αν το wii είχε παραπάνω δυνατότητες και υπήρχε κάποιο online shooter που να μην υστερεί δραματικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, να είχα αλλάξει γνώμη.
skanjos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Αυτο ομως που δεν ξερεις ειναι το πως παιζουν αυτα τα παιχνιδια στο Wii. Μετα το Resi 4 και το Metroid οπως ακομα και το MoH: heroes απλα ΔΕΝ μπορεις να παιξεις "συμβατικα" shooter. Ειναι οπως το mouse + keyboard που απλα αν συνιθισεις δεν μπορεις να παιξεις με μοχλακια. Το ιδιο και στο Wii. Δεν μπορω να παιξω Timesplitters 2-3 ακριβως γι αυτον τον λογο. άνετα πήγα απο το wii mote στα μοχλάκια του ps3 για το killzone2.και πρωτειμώ τα μοχλάκια και ο λόγος είναι οτι για να σημαδέψω καλά απο κοντά που παίζω έπρεπε να έχω το χέρι κοντά στο σώμα και να λυγίζω μόνο τον καρπό που σε ενοχλεί αρκετά μετα απο λίγη ώρα(απο πιο μακριά δεν μάρεσε να έχω τεντομένο χέρι και έπαιζα πάλι ετσι,όπως συνηθήσει κανείς.),fps στο pc έχω χρόνια να παίξω αλλα επειδή παίζω wow και περνάω αρκετή ώρα στο mouse δεν το συζητάω οτι είναι τοπ. όλα είναι θέμα συνήθειας,αν παίξεις 2-3 σουτερ με μοχλάκια μετα σε ενοχλει το άλλο και αντίστροφα.αλλα οταν αποκαλείς τα shooter των ps3/360 συμβατικά(αυτό πιστέυω εννοείς)με κάνεις και γελάω.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 άνετα πήγα απο το wii mote στα μοχλάκια του ps3 για το killzone2.και πρωτειμώ τα μοχλάκια και ο λόγος είναι οτι για να σημαδέψω καλά απο κοντά που παίζω έπρεπε να έχω το χέρι κοντά στο σώμα και να λυγίζω μόνο τον καρπό που σε ενοχλεί αρκετά μετα απο λίγη ώρα(απο πιο μακριά δεν μάρεσε να έχω τεντομένο χέρι και έπαιζα πάλι ετσι,όπως συνηθήσει κανείς.),fps στο pc έχω χρόνια να παίξω αλλα επειδή παίζω wow και περνάω αρκετή ώρα στο mouse δεν το συζητάω οτι είναι τοπ. όλα είναι θέμα συνήθειας,αν παίξεις 2-3 σουτερ με μοχλάκια μετα σε ενοχλει το άλλο και αντίστροφα.αλλα οταν αποκαλείς τα shooter των ps3/360 συμβατικά(αυτό πιστέυω εννοείς)με κάνεις και γελάω. Μα φυσικα και ειναι "συμβατικα". First person shooters επαιζα με μοχλακια απο την εποχη του Νοε και μαλιστα το ΠΡΩΤΟ first person του "ειδους" που εκανε και το bam για αυτα που παιζεις τωρα ηταν το Goldeneye στο N64 to 96-97. Απο την αλλη ο χειρισμος του Wii δεν υπηρχε ποτε προηγουμενος σε κονσολα και γι αυτο κανενα απο τα παιχνιδια του, ακομα και τα "γνωστα", δεν ειναι τα ιδια. Παραδειγμα το Resident Evil 4 απλα δεν μπορεις να το παιξεις ξανα με "συμβατικο" τροπο. Το εχω original στο GC αλλα δεν το ξαναεβαλα ποτε μεσα μετα αφου το επαιξα στο Wii. Μαλλον εκανα την δοκιμη αλλα απετυχα να το παιξω "σωστα" και μαλιστα δεν το διασκεδασα και τοσο πολυ οσο με την εκδοση του Wii.
Antretng Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ...Παραδειγμα το Resident Evil 4 απλα δεν μπορεις να το παιξεις ξανα με "συμβατικο" τροπο. Το εχω original στο GC αλλα δεν το ξαναεβαλα ποτε μεσα μετα αφου το επαιξα στο Wii. Μαλλον εκανα την δοκιμη αλλα απετυχα να το παιξω "σωστα" και μαλιστα δεν το διασκεδασα και τοσο πολυ οσο με την εκδοση του Wii. +1 . Εγώ μάλιστα δεν μπόρεσα ούτε το resident evil 5 στο xbox να παίξω. Είχα ξενερώσει (βέβαια και για άλλους λόγους όπως ότι δεν έδινε τίποτα καινούργιο πέρα από γραφικά) Απλά το wii θέλει λίγο χρόνο περισσότερο... αλλά άπαξ και το έμαθες είναι μαγία. Αφού εκτος από το κλότσιμα του παιχνιδιού έχεις και φυσικό "κλότσημα" αφού πατώντας τη σκανδάλη σίγουρα κουνάς το στόχο ενώ η στόχευση είναι κάτι παραπάνω από ακριβείας. Άρχισα να νιώθω λεπτομέρεια που ένιωθα παλιά στο ποντίκι με τι μόνη διαφορά ότι έχει μεγαλύτερη φάση.
supermario29 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ρε παιδί μου να στο πώ αλλιώς. Πές μου 5-6 αξιόλογα action/adventure στο Wii που θα μπορούσα να παίξω. Αν σ' αρεσει το ποδοσφαιρο, το Wii εχει το ποδοσφαιρακι με τον καλυτερο χειρισμο μακραν, το PES 2009.
dr_thodt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Bayonetta first PS3 impressions: While the 360 version on display looked crisp and smooth, the PS3 version was very blurry and the framerate was all over the place. During one portion of the demo, a crazy scene where you are jumping off of falling parts of a giant clock tower, it was often hard to keep track of the action because of the graphical issues on PS3. Ολοκληρο το αρθρο εδω: Platinum Shows PS3 Bayonetta, Announces Demo
pscrazy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) 1. Που να δειτε το dirt 2 στο ps3 με σχεση το χβοχ!!! Πετσοκομμενα texture και frame rate χειροτερο 2. Που να δειτε το ΤΡΙΤΟ ΚΕΡΑΤΟ του ΒΑΤΜΑΝ στο ps3 απο το ανυπαρκτο ΑΑ!!! Oσο για AF Ουτε λογος στο ps3. Επισης ενα κλικ χειροτερα textures στο περιβαλλον και σε χαρακτηρες....κατα τα αλλα ιδια βγαινουν τα παιχνιδια σε χβοχ και σε Ps3 Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2009 από pscrazy
Skia11 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 2. Που να δειτε το ΤΡΙΤΟ ΚΕΡΑΤΟ του ΒΑΤΜΑΝ στο ps3 απο το ανυπαρκτο ΑΑ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΑΧΑΧΑΧ :lol::lol: ρε ps
JimChris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τι σε ενδιαφερει πια εκδοση απο τις δυο ειναι καλυτερη αφου οποια και να ειναι εσυ παλι σε verbatim θα την "αγορασεις"
Pytzamarama Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 θυμαμαι πριν κανα 4αρι χρονια που κραζαμε το επερχομενο PS3 με petran και τη γνωστη εκλεκτη συμμορια. Ποιος να το ελεγε οτι η πραγματικοτητα θα μας διευψευδε προς το χειροτερο!!! ΧΑΧΑΧΑ
MiltoZ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 θυμαμαι πριν κανα 4αρι χρονια που κραζαμε το επερχομενο PS3 με petran και τη γνωστη εκλεκτη συμμορια. Ποιος να το ελεγε οτι η πραγματικοτητα θα μας διευψευδε προς το χειροτερο!!! ΧΑΧΑΧΑ Μέσα πέσατε κουφάλες. Δεν δίνεις και κανένα λινκ από τότε? Από περιέργεια
klainmaingr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δές τις πρώτες σελίδες του thread αυτού... άσε που τα είχες ζήσει και live αν θυμάμαι καλά.. Είναι ενδεικτικότατες.. Trolling lessons.
MiltoZ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτά που λέει ο Pytzamarama είναι πιο παλιά.
6xXx6 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 PS3 Bayonetta Not Looking So Good:shock: http://kotaku.com/5350392/ps3-bayonetta-not-looking-so-good
Προτεινόμενες αναρτήσεις