Tilemaxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Και εδώ που τα λέμε δεν κολλάει και πουθενά..Απο εδω μέσα π.χ. μετά απο αρκετά χρόνια που παρακολουθώ πόστ κτλ 4-5 άτομα μπορώ να χαρακτηρίσω έτσι (με την καλή και όχι την χαζοέννοια του όρου που τις δίνεται απο όποιον έχει παίξει 2-3 games 10-20 ώρες παραπάνω) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:15 ---------- Πές μας για αρχή ποια παιχνίδια παίζεις ΦΑΝΑΤΙΚΑ στο 360 για να σε βοηθήσουμε.. Και με το φανατικά με κάνεις να καταλάβω οτι ανήκεις στην κατηγορία "παίζω 2-3 games νυχθημερόν" και δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει.. (Διόρθωσε με αν εννοείς κάτι άλλο με το φανατικά) Ρε παιδί μου να στο πώ αλλιώς. Πές μου 5-6 αξιόλογα action/adventure στο Wii που θα μπορούσα να παίξω.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ρε παιδί μου να στο πώ αλλιώς. Πές μου 5-6 αξιόλογα action/adventure στο Wii που θα μπορούσα να παίξω. Πες εσυ πρωτα τι παιζεις φανατικα και hardcore στο 360 για να σου πουμε. Eτσι για να εχουμε και εμεις μια ιδεα του τι θεωρειται hardcore πλεον.
Tilemaxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Πες εσυ πρωτα τι παιζεις φανατικα και hardcore στο 360 για να σου πουμε. Eτσι για να εχουμε και εμεις μια ιδεα του τι θεωρειται hardcore πλεον. Φανατικά και hardcore GTA IV και DMC4.
bahamut zero Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Πες εσυ πρωτα τι παιζεις φανατικα και hardcore στο 360 για να σου πουμε. Eτσι για να εχουμε και εμεις μια ιδεα του τι θεωρειται hardcore πλεον. προφανως θα θεωρεις παιχνιδια οπως super mario galaxy και metroid prime 3 λιγοτερο hardcore σωστα?
Tilemaxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 προφανως θα θεωρεις παιχνιδια οπως super mario galaxy και metroid prime 3 λιγοτερο hardcore σωστα? Όχι, τα συγκεκριμένα είναι μέσα στα 5-6 που θεωρώ hardcore στο Wii.
bahamut zero Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Όχι, τα συγκεκριμένα είναι μέσα στα 5-6 που θεωρώ hardcore στο Wii. εγω προσωπικα το βλεπω το wii σαν κονσολα που συμπληρωνει τις αλλες 2...εχει αρκετους τιτλους που να δικαιολογουν την αγορα του αλλα οχι τοσους οσο το 360.. γιαυτο στο wii παιρνω παιχνιδια που δεν κυκλοφορουν στις 2 αλλες κονσολες...ετσι συμπληρωνεται για μενα η gaming εμπειρια..
klainmaingr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Συμφωνώ με τον bahamut και έχω την εντύπωση οτι έχει μπερδευτεί ή βούρτσα με την π@#$%α στις έννοιες που χρησιμοποιούνται..
Tilemaxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ναι αλλά Κλάην δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 εγω προσωπικα το βλεπω το wii σαν κονσολα που συμπληρωνει τις αλλες 2...εχει αρκετους τιτλους που να δικαιολογουν την αγορα του αλλα οχι τοσους οσο το 360.. γιαυτο στο wii παιρνω παιχνιδια που δεν κυκλοφορουν στις 2 αλλες κονσολες...ετσι συμπληρωνεται για μενα η gaming εμπειρια.. Ετσι ακριβως ειναι. Δυσκολα προτεινω το Wii σαν -τη μονη- κονσολα για καποιον. Αν ομως εχεις ηδη καποια μορφη απο νορμαλ next gen gaming ειτε αυτο ειναι PC ειτε PS3 ειτε X360 τοτε θεωρω πως το Wii ειναι σαφως η μονη εξαιρετικη επιλογη για "συμπληρωμα". Ετσι για να εχεις διαφορες γευσεις.
klainmaingr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ακολουθούν 4-5 παιχνίδια... Άν είστε hardcore μη μπείτε στη διαδικασία να πατήσετε το spoiler... ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ παιχνίδια τύπου Play,resort,mario party κτλ δεν έχουν μπεί κάν στην παρακάτω λίστα.. Enjoy Arc Rise Fantasia, Bomberman Land, Broken Sword: The Shadow of the Templar (Director's Cut), Castlevania Judgment, The Conduit, Dead Rising: Chop Till You Drop, Dead Space: Extraction, De Blob, Disaster: Day of Crisis, Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors, Elebits, Endless Ocean, Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time, Fire Emblem: Radiant Dawn, Godfather Blackhand Edition, The House of the Dead 2 & 3 Return, The House of the Dead: Overkill, Kororinpa: Marble Mania, Legend of Zelda: Twilight Princess, Madden NFL 10, Medal of Honor: Vanguard, Metal Slug Anthology, Metroid: Other M, Metroid Prime 3: Corruption, Monster Hunter Tri, New Super Mario Bros. Wii, Nights: Journey of Dreams, No More Heroes, Okami, One Piece: Unlimited Adventure, Pro Evolution Soccer 2009, Puzzle Quest: Challenge of the Warlords, Resident Evil: The Darkside Chronicles, Resident Evil 4: Wii Edition, Resident Evil: The Umbrella Chronicles, Safecracker: The Ultimate Puzzle Adventure, Sam & Max: Season One, Star Wars: The Force Unleashed, Super Mario Galaxy, Super Paper Mario, Super Smash Bros. Brawl, Tales of Symphonia: Dawn of the New World, Tiger Woods PGA Tour 10, Trauma Center: New Blood, Wario Land: Shake It!, Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure
MiltoZ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Για μένα αυτός που παίζει π.χ halo/cod4 και είναι άπαιχτος σε αυτό δεν είναι πιο "hardcore" απο κάποιον που παίζει zack and wiki και του σκίζει τα πρέκια, ούτε απο κάποιον που φυσάει το mario galaxy ή το tp.. Αντίθετα απο τις καταβολές του gaming τα παιχνίδια πλησιάζουν περισσότερο στο στύλ του wii παρά στο fps fps fps fps fps fps του 360/ps3. Έτσι η έννοια gamer είναι αν μη τι άλλο περίπλοκη. Και τέλος για το "σχετική επαφή με το αντικείμενο".. Ποια είναι η επαφή; Η τελειτότητα στο wasd/strafe crouch shoot? Πάρα πολύ σχετικά όλα αυτά.. Τώρα αν hardcore χαρακτηρίζεται ένα παιχνίδι απο την παραγωγή του... Δεν θα το έλεγα.. Έτσι λέγεται μάλλον ο παίκτης που ΟΤΙ και να του δώσεις απο contra μέχρι fallout θα μπορέσει (αν θέλει) να το προχωρήσει εύκολα και άνετα... Κάποτε το screwattack είχε πεί οτι θα έκανε το ironman of gaming competition όπου τα περισσότερα παιχνίδια θα ήταν διαφορετικού τύπου και αρκετά απο αυτά θα ήταν και retro.. Εκεί μάλιστα.. Όποιος επιζούσε θα ήταν gamer με @@. Η λέξη κλειδί στο ποστ μου είναι οι απαιτήσεις. Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν πολλά 15χρονα που το παίζουν hardcore gamerz και παίζουν μόνο halo και cod, όπως υπάρχουν και άτομα που έχουν μόνο wii και είναι old school χαντκορίλες του κερατά. Δεν με απασχολεί όμως τι κάνει και τι λέει ο καθένας,ούτε και πιστεύω ότι είναι κάποιο είδος παράσημο να λέει κάποιος ότι είναι hardcore. Αυτό που με απασχολεί (μιας και το έφερε η κουβέντα δηλαδή) είναι να μπορώ να βρίσκω παιχνίδια που να μου αρέσουν και να θέλω να αφιερώσω χρόνο. Δεν με κρατάνε όμως τα περισσότερα παιχνίδια στο wii είτε γιατί μου φαίνονται απλοικά/ εύκολα είτε γιατί δεν βρίσκω πράγματα να εκτιμήσω και να με κρατήσουν κάτι που έχει άμεση σχέση με τα production values που προανέφερα. Δεν έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις από ένα παιχνίδι εγώ κι εσύ που έχουμε παίξει και 5 διαφορετικά παιχνίδια και ξέρουμε τι μας αρέσει και τι να περιμένουμε με κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ του γιατί προφανώς δεν ξέρει τι απαιτήσεις να έχει. Ξεκάθαρα το wii απευθύνεται κυρίως σε αυτούς και γιατί όχι εδώ που τα λέμε αφού έτσι έχουν κερδίσει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Ακολουθούν 4-5 παιχνίδια... Άν είστε hardcore μη μπείτε στη διαδικασία να πατήσετε το spoiler... ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ παιχνίδια τύπου Play,resort,mario party κτλ δεν έχουν μπεί κάν στην παρακάτω λίστα..Enjoy Arc Rise Fantasia, Bomberman Land, Broken Sword: The Shadow of the Templar (Director's Cut), Castlevania Judgment, The Conduit, Dead Rising: Chop Till You Drop, Dead Space: Extraction, De Blob, Disaster: Day of Crisis, Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors, Elebits, Endless Ocean, Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time, Fire Emblem: Radiant Dawn, Godfather Blackhand Edition, The House of the Dead 2 & 3 Return, The House of the Dead: Overkill, Kororinpa: Marble Mania, Legend of Zelda: Twilight Princess, Madden NFL 10, Medal of Honor: Vanguard, Metal Slug Anthology, Metroid: Other M, Metroid Prime 3: Corruption, Monster Hunter Tri, New Super Mario Bros. Wii, Nights: Journey of Dreams, No More Heroes, Okami, One Piece: Unlimited Adventure, Pro Evolution Soccer 2009, Puzzle Quest: Challenge of the Warlords, Resident Evil: The Darkside Chronicles, Resident Evil 4: Wii Edition, Resident Evil: The Umbrella Chronicles, Safecracker: The Ultimate Puzzle Adventure, Sam & Max: Season One, Star Wars: The Force Unleashed, Super Mario Galaxy, Super Paper Mario, Super Smash Bros. Brawl, Tales of Symphonia: Dawn of the New World, Tiger Woods PGA Tour 10, Trauma Center: New Blood, Wario Land: Shake It!, Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure Δεν τα ξέρω όλα αλλά πρώτον έχεις αρκετά άκυρα στην λίστα και δεύτερον τα δύο καλύτερα παιχνίδια είναι εύκολα το okami και το resident που αν θες να είσαι ακριβής είναι πολύ περισσότερο παιχνίδια του ps2 παρά του wii.
klainmaingr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Milte άν οι απαιτήσεις είναι στα γραφικά πάω πάσο Αλλα ξέρεις οτι σε content πολλά απο τα παιχνίδια που ανέφερα παραπάνω σκίζουν κω$@#ους σε σχέση με mainstream @@διες που ο κόσμος χαρακτηρίζει core.. (βλέπε το dmc4 παραπάνω που αναφέρει ο τilemaxx και που το μισό παιχνίδι είναι backtrack στην αρχή... Καλά για δυσκολία δεν το συζητάμε.. 2 μέρες απο πολύ λίγες ώρες..) Τώρα στην παραγωγή ότι και να κάνεις.. Εφόσον τα γραφικά είναι υποδεέστερα πάντα κάτι θα λείπει.. Σε στόρυ τώρα αν αναφέρεσαι.. Είμαι πεπεισμένος οτι το στόρυ των wii games είναι πιο περίπλοκο απο το masterchief/marcus phoenix vs aliens... Δεν λέω φυσικά οτι το wii είναι η υπερκονσόλα.. Προς θεού.. αλλα οτι έχει ψωμί αν κάτσει κάποιος να ασχοληθεί, έχει και μάλιστα πάρα πολύ.. Εγώ ακόμα δεν έχω προλάβει να τερματίσω πολλά απο τα παραπάνω παιχνίδια και ίσως να μην προλάβω και ποτέ.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:31 ---------- Δεν τα ξέρω όλα αλλά πρώτον έχεις αρκετά άκυρα στην λίστα και δεύτερον τα δύο καλύτερα παιχνίδια είναι εύκολα το okami και το resident που αν θες να είσαι ακριβής είναι πολύ περισσότερο παιχνίδια του ps2 παρά του wii. c/p οτι έβλεπα και θυμόμουν απο wiki έκανα οπότε είναι λογικό να μου έφυγαν ένα δυο.. γι αυτό έκανα και bold αυτά που θεωρώ κάτι παραπάνω..
MiltoZ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δεν είναι μόνο θέμα γραφικών αλλά σίγουρα παίζουν κι αυτά τον ρόλο τους. Είναι κυρίως θέμα ότι όταν έχω περιορισμένο χρόνο, ανάμεσα στα παιχνίδια που μπορώ να παίξω στις hd κονσόλες, στο pc και σε αυτά του wii, το wii βγαίνει συνήθως χαμένο, ίσως με κάποια διαλύματα που όμως για κάποιον λόγο δεν κρατάνε και πολύ.
skanjos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 εγώ προσοπικά το wii το πούλησα γιατί πήρα 32άρα οθόνη και πονούσαν τα μάτια μου και ήθελα λεφτα για ps3.απο παιχνίδια καλά πήγαινε (zack & wiki,fire emblem).θα το ξανασκεφτόμουν να αγοράσω πάλι wii όταν πέσει τραγικά η τιμή του γιατί είναι @@@@πιάσιμο τώρα και όταν βγεί το καινούριο zelda.βασικά με το arcade να κάνει στην ελλάδα 160ε το wii έπρεπε να είχε πέσει στα 120ε τουλάχιστον.250ε είναι τραγικά πολλα. το wii δεν μπαίνει τόσο σε συζητήσεις γιατί δεν έχει πολύ ενδιαφέροντα online παιχνίδια,οπου εκεί είναι το ζουμί αυτής της γενιάς(αν θυμάστε όταν έβγαινε το smash κάτι γινόταν αλλα το διέλυσαν τα friendcodes).τα γραφικά δεν το βοηθάνε κιόλας καθώς τα περισσότερα μη νιντεντο παιχνίδια χρησιμοποιούν engines ps2 ούτε καν xbox1.... γιατί λογικά είναι πιο χαμηλό το κόστος παραγωγής.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δεν τα ξέρω όλα αλλά πρώτον έχεις αρκετά άκυρα στην λίστα και δεύτερον τα δύο καλύτερα παιχνίδια είναι εύκολα το okami και το resident που αν θες να είσαι ακριβής είναι πολύ περισσότερο παιχνίδια του ps2 παρά του wii. Και ομως δεν ειναι τα καλυτερα του αυτα τα 2. Απο τα καλυτερα ναι αλλα και το Mario Galaxy kαι το Metroid prime και το Zelda ειναι καλυτερα και απο το Okami kαι απο το Resi 4 αλλα αν θελουμε να ειμαστε περισσοτερο σχολαστικοι το Resi 4 ειναι Gamecube και το Okami PS2. Αυτο ομως που δεν ξερεις ειναι το πως παιζουν αυτα τα παιχνιδια στο Wii. Μετα το Resi 4 και το Metroid οπως ακομα και το MoH: heroes απλα ΔΕΝ μπορεις να παιξεις "συμβατικα" shooter. Ειναι οπως το mouse + keyboard που απλα αν συνιθισεις δεν μπορεις να παιξεις με μοχλακια. Το ιδιο και στο Wii. Δεν μπορω να παιξω Timesplitters 2-3 ακριβως γι αυτον τον λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις