Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 ευρω παιρνςι το παλικαρι και μου ειπε πως δεν θα σκισει η εγγυηση.

Καλη τιμη για flasharisma

Το κλειδι και το ofw στα δινει ετσι?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
τι ειναι το κλειδι και τι ειναι το ofw? δεν μου πε κατι τετοιο.

Το κλειδι ειναι ενας κωδικος που εχει το drive για να το αναγνωρισει το 360.

Θα σου χρειαστει σε περιπτωση που χαλασει το drive.

Το ofw(δηλαδη το κανωνικο firmware του drive) θα χρειαστει σε περιπτωση που το 360 παθει κατι(π.χ. rrod) και χρειαστει να παει για επιδιορθοση στην ms(δηλαδη θα χρειαστει να ξαναflashαρεις το drive σου με το ofw).

Δημοσ.
Το κλειδι ειναι ενας κωδικος που εχει το drive για να το αναγνωρισει το 360.

Θα σου χρειαστει σε περιπτωση που χαλασει το drive.

Το ofw(δηλαδη το κανωνικο firmware του drive) θα χρειαστει σε περιπτωση που το 360 παθει κατι(π.χ. rrod) και χρειαστει να παει για επιδιορθοση στην ms(δηλαδη θα χρειαστει να ξαναflashαρεις το drive σου με το ofw).

Δηλαδη εγω επι λεξει τι πρεπει να του ζητησω οταν παω να του παραδωσω το χβοχ?

Δημοσ.
Δηλαδη εγω επι λεξει τι πρεπει να του ζητησω οταν παω να του παραδωσω το χβοχ?

Πες του να σου δωσει το κλειδι και το κανονικο firmware του drive(π.χ. σε cd).

Ειναι 4 αρχεια .bin(dummy.bin,identify.bin,inquiry.bin και key.bin).

Μολις στο δωσει(σε οτι το περασει π.χ σε cd) ελεξε αν υπαρχουν αυτα τα 4 αρχεια.

Δημοσ.
Εεεεεεεεεεεε

Ειρωνευόμουν τον tilemaxx.. Προφανώς και είναι αξιολογότατο το wii.. Απλά αυτός είπε οτι οι σοβαροί "gamers" δεν παίζουν wii και γι αυτό και το ειρωνικό σχόλιο μου.. Δεν θέλω να αναλωθώ πάλι σε αυτούς που αυτοαποκαλούνται hardcore και το μόνο που ξέρουν είναι boom headshot ή ν pWnaROUn NeWbs σε ένα game... :rolleyes:

Στο υπόλοιπο πόστ απλά συμφωνούμε :)

Και εγώ πλέον δεν έχω ο χρόνο αλλα ούτε και τη διάθεση να "λιώσω" καμια 100η ώρες σε ένα game..

Θέλω κάτι fun.. απλό και να προχωράει :)

Ακούγεται λίγο κάπως το "hardcore gamer", αλλά κάπως πρέπει να διαχωρίσεις τα παιχνίδια που είναι σχετικά απλοικά και απεθύνονται σε άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με το αντικείμενο, με κάποια περισσότερο σύνθετα παιχνίδια με μεγαλύτερα production values που απευθύνονται σε άτομα που έχουν κάποιες στοιχειώδεις απαιτήσεις. Το wii είναι καλό για την παρέα, αλλά άμα θες κάποιο shooter/ action/ rpg/ racing κλπ δεν έχεις πολύ τύχη. Αλλά για μένα δεν είναι εκεί το πρόβλημα γιατί δεν ζητάω (πλέον) τέτοια παιχνίδια από το wii. Θέλω παιχνίδια σαν το braid το portal το world of goo (τσεκ), το plants Vs zombies, το sploison man. Θέλω καινούργια adventure τύπου οκαμι και καλύτερα platform και puzzle games. Θέλω λίγο challenge στο mario galaxy μου γιατί αλλιώς θα το βαρεθώ και θα το παρατήσω. Θέλω να εκμεταλευτούν το wiimote με καλύτερες προτότυπες ιδέεες. Δεν τους ενδιαφέρει όμως. Έχουν βρει την κότα με τα χρυσά αυγά και δεν θα την αφήσουν για μια χούφτα νερντ που γκρινιάζουν. Ούτε φαίνεται να αλλάξουν τακτική οι third parties. Το wii απευθύνεται καθαρά σε casuals, ο κόσμος το' χει τούμπανο κι' αυτοί κρυφό καμάρι.

Δημοσ.
Εεεεεεεεεεεε

Ειρωνευόμουν τον tilemaxx.. Προφανώς και είναι αξιολογότατο το wii.. Απλά αυτός είπε οτι οι σοβαροί "gamers" δεν παίζουν wii και γι αυτό και το ειρωνικό σχόλιο μου.. Δεν θέλω να αναλωθώ πάλι σε αυτούς που αυτοαποκαλούνται hardcore και το μόνο που ξέρουν είναι boom headshot ή ν pWnaROUn NeWbs σε ένα game... :rolleyes:

Sorry τοτε!!!Παρανοηση!!

new-xbox.jpg

Απο παλια rumors για το επομενο xbox.....αλλα για μενα αν εβγαινε κατι τετοιο ο λογος που θα το περνα θα ηταν μονο και μονο η εμφανιση!!!

Ισως αν εβγαζε κι η apple κονσολες κατι να γινοταν!!!

Πειτε κανα καλο site εστω και με φημες για τα επομενα ps,360

Δημοσ.
Ακούγεται λίγο κάπως το "hardcore gamer", αλλά κάπως πρέπει να διαχωρίσεις τα παιχνίδια που είναι σχετικά απλοικά και απεθύνονται σε άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με το αντικείμενο, με κάποια περισσότερο σύνθετα παιχνίδια με μεγαλύτερα production values που απευθύνονται σε άτομα που έχουν κάποιες στοιχειώδεις απαιτήσεις. Το wii είναι καλό για την παρέα, αλλά άμα θες κάποιο shooter/ action/ rpg/ racing κλπ δεν έχεις πολύ τύχη. Αλλά για μένα δεν είναι εκεί το πρόβλημα γιατί δεν ζητάω (πλέον) τέτοια παιχνίδια από το wii. Θέλω παιχνίδια σαν το braid το portal το world of goo (τσεκ), το plants Vs zombies, το sploison man. Θέλω καινούργια adventure τύπου οκαμι και καλύτερα platform και puzzle games. Θέλω λίγο challenge στο mario galaxy μου γιατί αλλιώς θα το βαρεθώ και θα το παρατήσω. Θέλω να εκμεταλευτούν το wiimote με καλύτερες προτότυπες ιδέεες. Δεν τους ενδιαφέρει όμως. Έχουν βρει την κότα με τα χρυσά αυγά και δεν θα την αφήσουν για μια χούφτα νερντ που γκρινιάζουν. Ούτε φαίνεται να αλλάξουν τακτική οι third parties. Το wii απευθύνεται καθαρά σε casuals, ο κόσμος το' χει τούμπανο κι' αυτοί κρυφό καμάρι.

Για μένα αυτός που παίζει π.χ halo/cod4 και είναι άπαιχτος σε αυτό δεν είναι πιο "hardcore" απο κάποιον που παίζει zack and wiki και του σκίζει τα πρέκια, ούτε απο κάποιον που φυσάει το mario galaxy ή το tp.. Αντίθετα απο τις καταβολές του gaming τα παιχνίδια πλησιάζουν περισσότερο στο στύλ του wii παρά στο fps fps fps fps fps fps του 360/ps3. Έτσι η έννοια gamer είναι αν μη τι άλλο περίπλοκη. Και τέλος για το "σχετική επαφή με το αντικείμενο".. Ποια είναι η επαφή; Η τελειτότητα στο wasd/strafe crouch shoot?

Πάρα πολύ σχετικά όλα αυτά..

Τώρα αν hardcore χαρακτηρίζεται ένα παιχνίδι απο την παραγωγή του... Δεν θα το έλεγα.. Έτσι λέγεται μάλλον ο παίκτης που ΟΤΙ και να του δώσεις απο contra μέχρι fallout θα μπορέσει (αν θέλει) να το προχωρήσει εύκολα και άνετα...

Κάποτε το screwattack είχε πεί οτι θα έκανε το ironman of gaming competition όπου τα περισσότερα παιχνίδια θα ήταν διαφορετικού τύπου και αρκετά απο αυτά θα ήταν και retro.. Εκεί μάλιστα.. Όποιος επιζούσε θα ήταν gamer με @@.

Δημοσ.
Πες του να σου δωσει το κλειδι και το κανονικο firmware του drive(π.χ. σε cd).

Ειναι 4 αρχεια .bin(dummy.bin,identify.bin,inquiry.bin και key.bin).

Μολις στο δωσει(σε οτι το περασει π.χ σε cd) ελεξε αν υπαρχουν αυτα τα 4 αρχεια.

ειναι κατι που θα το χρειαστω οπωσδηποτε μελλοντικα, απαραιτητο δηλαδη ή απαλ ετσι για να το εχω?

Δημοσ.
ειναι κατι που θα το χρειαστω οπωσδηποτε μελλοντικα, απαραιτητο δηλαδη ή απαλ ετσι για να το εχω?

Απαραίτητο δεν είναι (απαραίτητα(pun intended)) αλλα αν τυχόν χρειαστεί να το στείλεις m$ καλό είναι να το φλασάρεις στο official firmware :)

Δημοσ.

Ρε σύ Κλαιν αφού απο μόνος σου είπες οτι δεν παίζεις πολλές ώρες και θές κάτι για λίγο. Το Wii είναι ιδανικό για τέτοιες περιπτώσεις. Οπότε τι άδικο είχα στο πόστ που είπα οτι το Wii πέραν απο 4-5 παιχνίδια δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει στους hardcore gamers?

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες μάλλον... Δεν έχω τον χρόνο που θα ήθελα.. Μια χαρά παίζω αλλα πολύ πιο περιορισμένα απο παλιά... Αυτές τις ώρες μου θέλω να τις περνάω ποιοτικά και εναλλακτικά και όχι συνέχεια με το ίδιο βλακοπαίχνιδο. Το να τερματίσω τη μία το galaxy, την άλλη το disaster την άλλη το gow και την άλλη το ng2 είναι μια χαρά sessions για κάποιον που δεν έχει πολύ χρόνο..

Άντε πάλι με τους hardcore gamers...

Κέρατα έχουν αυτοί εδώ που λές; Πως χαρακτηρίζονται.. για να σου πώ και τι έχει να προσφέρει το wii σε αυτούς..

Για αρχή σίγουρα προσφέρει περισσότερες επιλογές...

Δημοσ.
Ρε σύ Κλαιν αφού απο μόνος σου είπες οτι δεν παίζεις πολλές ώρες και θές κάτι για λίγο. Το Wii είναι ιδανικό για τέτοιες περιπτώσεις. Οπότε τι άδικο είχα στο πόστ που είπα οτι το Wii πέραν απο 4-5 παιχνίδια δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει στους hardcore gamers?

δεν ειναι 4-5 παιχνιδακια...και οσο για τη hardcore καραμελα ας την αφησουμε στην ακρη...μαθαμε τωρα και την πεταμε παντου κολλαει/δεν κολλαει

Δημοσ.
δεν ειναι 4-5 παιχνιδακια...και οσο για τη hardcore καραμελα ας την αφησουμε στην ακρη...μαθαμε τωρα και την πεταμε παντου κολλαει/δεν κολλαει

Πές μου ποιά παιχνίδια του Wii θα μπορούασα να παίξω φανατικά εγώ που έχω 360.

Δημοσ.

Και εδώ που τα λέμε δεν κολλάει και πουθενά..

Απο εδω μέσα π.χ. μετά απο αρκετά χρόνια που παρακολουθώ πόστ κτλ 4-5 άτομα μπορώ να χαρακτηρίσω έτσι (με την καλή και όχι την χαζοέννοια του όρου που τις δίνεται απο όποιον έχει παίξει 2-3 games 10-20 ώρες παραπάνω)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:15 ----------

Πές μου ποιά παιχνίδια του Wii θα μπορούασα να παίξω φανατικά εγώ που έχω 360.

Πές μας για αρχή ποια παιχνίδια παίζεις ΦΑΝΑΤΙΚΑ στο 360 για να σε βοηθήσουμε.. Και με το φανατικά με κάνεις να καταλάβω οτι ανήκεις στην κατηγορία "παίζω 2-3 games νυχθημερόν" και δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει.. (Διόρθωσε με αν εννοείς κάτι άλλο με το φανατικά)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...