Tilemaxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Όποιος μπορεί τις έχει όλες και παίζει τα πάντα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τον χαρακτηρίζουμε μ@λ@κ@. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να μπορώ να παίξω και gears of war και god of war και infamous και Halo3 και Super mario και legend of zelda. Το γεγονός οτι δεν μπορώ δεν σημαίνει ότι οι άλλοι που μπορούν είναι λάθος. Εν το μεταξύ αυτή η καραμέλα με την οικονομική κρίση έχει καταντήσει βαρετή. Γιατί είναι πλεονασμός να έχει κάποιος τα πάντα απο next-gen. Αν θέλεις να δοκιμάσεις παιχνίδι απο τους απέναντι νοίκιασε κονσόλα. Όχι είναι μερικοί που λένε: "Έχω 360, PS3, Wii, PSP, DS". Εκτός αν είναι no-lifer. Οπότε πάσο.
telegamesvg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Αν είναι έτσι τότε το ds lite γιατί δεν σταμάτησε να πουλά ?? αφού έχει βγει το dsi ..... το ίδιο ισχύ και για το psp που είναι ακόμα ζωντανό παρόλο που έχει ανακοινωθεί το psp go Mα και το DS lite εχει σχεδον μηδενικες πωλησεις , σε σχεση με αυτες που εχει το DSi .. Αλλωστε το PS3 δεν ειχε ποτε και τιποτε ιδιαιτερες πωλησεις πουθενα , αυτο ειναι και το προβλημα του που και εγω δεν νομιζω να λυθει με εναν επανασχεδιασμο της κονσολας
klainmaingr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Γιατί είναι πλεονασμός να έχει κάποιος τα πάντα απο next-gen. Αν θέλεις να δοκιμάσεις παιχνίδι απο τους απέναντι νοίκιασε κονσόλα. Όχι είναι μερικοί που λένε: "Έχω 360, PS3, Wii, PSP, DS". Εκτός αν είναι no-lifer. Οπότε πάσο. Αποτυχημένο σχόλιο.. Το μόνο που συνειδητά δεν έχω πάρει ακόμα είναι το ps3 απο αυτά που αναφέρεις. Oύτε nolife είμαι ούτε τίποτα.. Αντίθετα πλέον λιώνω στη δουλειά και στο έξω και παίζω σπάνια.. Αλλα πάντα παίζω κάτι διαφορετικό. Δεν ¨λιώνω" σε ένα παιχνίδι όπως κάνουν οι περισσότεροι παίζοντας ας πούμε μόνο προ/φίφα/cod etc... Αυτό μου αρέσει στο να έχω τα πάντα.. Η ευελιξία στις επιλογές και φυσικά το all around gaming... Αν είχα μία κονσόλα και με τους ρυθμούς που παίζω θα την είχα εξαντλήσει παίζοντας και αηδίες. Τώρα παίζω τα καλύτερα απο όλους τους κόσμους και λογικά προς τα χριστούγεννα και απο το ps3.. Ολοκληρωμένος gamer.. To νοίκιασε κονσόλα απλά ΔΕΝ συμφέρει.. .+- Gamers do it all night.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Αποτυχημένο σχόλιο..Το μόνο που συνειδητά δεν έχω πάρει ακόμα είναι το ps3 απο αυτά που αναφέρεις. Oύτε nolife είμαι ούτε τίποτα.. Αντίθετα πλέον λιώνω στη δουλειά και στο έξω και παίζω σπάνια.. Αλλα πάντα παίζω κάτι διαφορετικό. Δεν ¨λιώνω" σε ένα παιχνίδι όπως κάνουν οι περισσότεροι παίζοντας ας πούμε μόνο προ/φίφα/cod etc... Αυτό μου αρέσει στο να έχω τα πάντα.. Η ευελιξία στις επιλογές και φυσικά το all around gaming... Αν είχα μία κονσόλα και με τους ρυθμούς που παίζω θα την είχα εξαντλήσει παίζοντας και αηδίες. Τώρα παίζω τα καλύτερα απο όλους τους κόσμους και λογικά προς τα χριστούγεννα και απο το ps3.. Ολοκληρωμένος gamer.. To νοίκιασε κονσόλα απλά ΔΕΝ συμφέρει.. .+- Gamers do it all night. Τα seven έχουν προγράμματα με μηνιαίες συνδρομές. Και γιατί π.χ αφού έχω 360 και είμαι ικανοποιημένος, να αγοράσω PS3? Για 3-4 exclusives? Και μετά τι? Το Wii είναι άλλη ιστορία, για έναν gamer που ξέρει τι θέλει είναι άχρηστο (εκτός απο 5-6 παιχνίδια όλα κ όλα).
telegamesvg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Γιατί είναι πλεονασμός να έχει κάποιος τα πάντα απο next-gen. Αν θέλεις να δοκιμάσεις παιχνίδι απο τους απέναντι νοίκιασε κονσόλα. Όχι είναι μερικοί που λένε: "Έχω 360, PS3, Wii, PSP, DS". Εκτός αν είναι no-lifer. Οπότε πάσο. Κατσε βρε συ , εγω μπορει να τα εχω ολα γιατι κανω συλλογη απο κονσολες και απλα μου αρεσει να τα εχω ολα , δεν νομιζω να ενοχλω κανεναν ε? (δεν τα εχω ολα , αλλα λεμε τωρα... )
ikaruga24 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τα seven έχουν προγράμματα με μηνιαίες συνδρομές. Και γιατί π.χ αφού έχω 360 και είμαι ικανοποιημένος, να αγοράσω PS3? Για 3-4 exclusives? Και μετά τι? Το Wii είναι άλλη ιστορία, για έναν gamer που ξέρει τι θέλει είναι άχρηστο (εκτός απο 5-6 παιχνίδια όλα κ όλα). Και με το προγραμμα εισαι παλι δεσμιος του χρονου. Ενα μηχανημα δικο σου σε ελευθερωνει απο οποιαδηποτε σκεψη της ταξης "πρεπει να παιξω πριν τελιωσει ο μηνας". Ειμαι και εγω στην ιδια κατασταση με τον Klein main και παιζω πολυ μα πολυ σπανια αλλα οταν καθομαι να παιξω θελω να εχω τις επιλογες μου ανοιχτες. Το να περιοριζομαι μονο σε 1 μηχανημα για τον Χ, Ψ λογο δεν μου λεει κατι. Θελω να παιξω HALO εδω και τωρα? Οριστε εδω το εχω. Θελω να αλλαξω τωρα το HALO σε Persona 4? Βεβαιως κυριος, οριστε. Τι εγινε, εχω ορεξη να γουσταρω Metroid Prime? Ανετα!! Τι εγινε? Δεν εχω παιξει τα παιχνιδια μου για κανενα μηνα τωρα? Ε ενταξει δεν εγινε και τιποτα. Ετσι απλα, γιατι ΜΠΟΡΩ και επειδη θελω, οποτε θελω. Δεν εχει να κανει με πλεονασμο η με οτιδηποτε.
klainmaingr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Τα seven έχουν προγράμματα με μηνιαίες συνδρομές. Και γιατί π.χ αφού έχω 360 και είμαι ικανοποιημένος, να αγοράσω PS3? Για 3-4 exclusives? Και μετά τι? Το Wii είναι άλλη ιστορία, για έναν gamer που ξέρει τι θέλει είναι άχρηστο (εκτός απο 5-6 παιχνίδια όλα κ όλα). Το ps3 έχει μια χαρά τίτλους.. Και γώ 360 έχω αλλα το έχω καθαρά και μόνο για τις αντιγραφές.. Αν ήτανε θέμα αυθεντικών και μόνο πιθανότατα με την γκάμα παιχνιδιών που με ενδιαφέρει να ήμουν στο ps3 τώρα... Καλά όσο για το σχόλιο για το wii.. Τι να πώ.. Oi gamers που ξέρουν τι θέλουν παίζουν killzone/uncharted/gears/forza και halo.. Και μετά ξυπνήσαμε..
pscrazy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Το ps3 έχει μια χαρά τίτλους.. Και γώ 360 έχω αλλα το έχω καθαρά και μόνο για τις αντιγραφές.. Αν ήτανε θέμα αυθεντικών και μόνο πιθανότατα με την γκάμα παιχνιδιών που με ενδιαφέρει να ήμουν στο ps3 τώρα...Καλά όσο για το σχόλιο για το wii.. Τι να πώ.. Oi gamers που ξέρουν τι θέλουν παίζουν killzone/uncharted/gears/forza και halo.. Και μετά ξυπνήσαμε.. Ποια ειναι η γκαμα παιχνιδιων του ps3 ? Πες μου και εμενα, μπας και ξε-αραχνιασει η κονσολα μου... Η Γκαμα παιχνιδιων του ps3 πρεπει να ειναι ΜΑΓΙΚΗ. Ειναι απο αυτες που υπαρχουν αλλα δεν φαινονται!!!
atsddd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Καλά όσο για το σχόλιο για το wii.. Τι να πώ.. Oi gamers που ξέρουν τι θέλουν παίζουν killzone/uncharted/gears/forza και halo.. Και μετά ξυπνήσαμε.. Εδω θα διαφωνησω μαζι σου. Το οτι καποιος προτιμαει τα παιχνιδια με νεοτερο τροπο χειρισμου, η τα παιχνιδια που πολυ απλα τα βαζει για να περασει ενα απογευμα ευχαριστα χωρις να του δυσκολευουν κι αλλο τη ζωη, (φτανει η καθημερινοτητα γι αυτο) δεν σημαινει οτι δεν ειναι gamer. Αν και θεωρω ηλιθιο καποιος να πειραχτει αν του πουν οτι δεν ειναι gamer, η διαφωνια μου δεν εχει να κανει μ αυτο προς αποφυγη παρεξηγησης. Δηλαδη ενα παιχνιδι θα πρεπει να ειναι υποχρεωτικα 50+ ωρες με 12 διαβαθμισεις δυσκολιας και ο αγοραστης να πρεπει να διαθεσει τη μιση του ζωη πανω σ αυτο για να θεωρηθει καλο?? Νομιζω οτι καποιος που δεν εχει πολυ χρονο, το μονο που θα το κανει ειναι να το παρατησει πριν φτασει στη μεση. Το εχω κανει κι εγω και φιλοι μου επανειλημενως. Κι οσο για το wii. Σκεψου πως ηταν τα πρωτα ηλεκτρονικα (οχι κονσολες) coin op. Το ολο θεμα ηταν να καταφερουν να βαλουν τον παικτη μεσα στο παιχνιδι. Επειδη εκεινη την εποχη τα γραφικα περιοριζονταν απλα σε vectors η sprites, η δυνατοτητα να γινει αυτο μεσω εικονας δεν υπηρχε κι ετσι χρησιμοποιουσαν οποιονδηποτε πρωτοτυπο και πρωτογνωρο τροπο χειρισμου. Το αποτελεσμα νομιζω το εχουν δει σχεδον ολοι. Μερικα απ τα καλυτερα, εθιστικοτερα και πιο διασημα παιχνιδια εγιναν τοτε. Οι κονσολες αυτο που προσπαθησαν αρχικα (και προσπαθουν μαλλον μεχρι σημερα???) ηταν να πλησιασουν αυτα τα μηχανηματα. Προσωπικα (αν και δεν εχω wii) νομιζω οτι ειναι η πρωτη κονσολα που κατασφερε να βαλει ενα coin op μεσ τα σπιτια κι αυτο οφειλεται στο οτι για να παιξεις πρεπει να το ζησεις. Αν δεν κουνηθεις εσυ τιποτα δεν θα γινει στο παιχνιδι οσα κουμπακια και να πατησεις. Αν το κυριαρχο μερος ενος παιχνιδιου ειναι η διαδραστικοτητα με τον ανθρωπο που εχει απεναντι, το wii ειναι ευτυχως η δυστηχως μια κατηγορια μονο του και χωρις κανεναν αμεσο (ναταλ) ανταγωνισμο. Καλως η κακως οπως περασαμε απ το mono σε dolby digital kai THX για να ζουμε την εμπειρια και οχι απλα να παρακολουθουμε, καπως ετσι (πιστευω) θα γινει και με τα video games.
klainmaingr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Εδω θα διαφωνησω μαζι σου. Το οτι καποιος προτιμαει τα παιχνιδια με νεοτερο τροπο χειρισμου, η τα παιχνιδια που πολυ απλα τα βαζει για να περασει ενα απογευμα ευχαριστα χωρις να του δυσκολευουν κι αλλο τη ζωη, (φτανει η καθημερινοτητα γι αυτο) δεν σημαινει οτι δεν ειναι gamer. Εεεεεεεεεεεε Ειρωνευόμουν τον tilemaxx.. Προφανώς και είναι αξιολογότατο το wii.. Απλά αυτός είπε οτι οι σοβαροί "gamers" δεν παίζουν wii και γι αυτό και το ειρωνικό σχόλιο μου.. Δεν θέλω να αναλωθώ πάλι σε αυτούς που αυτοαποκαλούνται hardcore και το μόνο που ξέρουν είναι boom headshot ή ν pWnaROUn NeWbs σε ένα game... Στο υπόλοιπο πόστ απλά συμφωνούμε Και εγώ πλέον δεν έχω ο χρόνο αλλα ούτε και τη διάθεση να "λιώσω" καμια 100η ώρες σε ένα game.. Θέλω κάτι fun.. απλό και να προχωράει
ikaruga24 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Εδω θα διαφωνησω μαζι σου. Το οτι καποιος προτιμαει τα παιχνιδια με νεοτερο τροπο χειρισμου, η τα παιχνιδια που πολυ απλα τα βαζει για να περασει ενα απογευμα ευχαριστα χωρις να του δυσκολευουν κι αλλο τη ζωη, (φτανει η καθημερινοτητα γι αυτο) δεν σημαινει οτι δεν ειναι gamer.Αν και θεωρω ηλιθιο καποιος να πειραχτει αν του πουν οτι δεν ειναι gamer, η διαφωνια μου δεν εχει να κανει μ αυτο προς αποφυγη παρεξηγησης. Δηλαδη ενα παιχνιδι θα πρεπει να ειναι υποχρεωτικα 50+ ωρες με 12 διαβαθμισεις δυσκολιας και ο αγοραστης να πρεπει να διαθεσει τη μιση του ζωη πανω σ αυτο για να θεωρηθει καλο?? Νομιζω οτι καποιος που δεν εχει πολυ χρονο, το μονο που θα το κανει ειναι να το παρατησει πριν φτασει στη μεση. Το εχω κανει κι εγω και φιλοι μου επανειλημενως. Κι οσο για το wii. Σκεψου πως ηταν τα πρωτα ηλεκτρονικα (οχι κονσολες) coin op. Το ολο θεμα ηταν να καταφερουν να βαλουν τον παικτη μεσα στο παιχνιδι. Επειδη εκεινη την εποχη τα γραφικα περιοριζονταν απλα σε vectors η sprites, η δυνατοτητα να γινει αυτο μεσω εικονας δεν υπηρχε κι ετσι χρησιμοποιουσαν οποιονδηποτε πρωτοτυπο και πρωτογνωρο τροπο χειρισμου. Το αποτελεσμα νομιζω το εχουν δει σχεδον ολοι. Μερικα απ τα καλυτερα, εθιστικοτερα και πιο διασημα παιχνιδια εγιναν τοτε. Οι κονσολες αυτο που προσπαθησαν αρχικα (και προσπαθουν μαλλον μεχρι σημερα???) ηταν να πλησιασουν αυτα τα μηχανηματα. Προσωπικα (αν και δεν εχω wii) νομιζω οτι ειναι η πρωτη κονσολα που κατασφερε να βαλει ενα coin op μεσ τα σπιτια κι αυτο οφειλεται στο οτι για να παιξεις πρεπει να το ζησεις. Αν δεν κουνηθεις εσυ τιποτα δεν θα γινει στο παιχνιδι οσα κουμπακια και να πατησεις. Αν το κυριαρχο μερος ενος παιχνιδιου ειναι η διαδραστικοτητα με τον ανθρωπο που εχει απεναντι, το wii ειναι ευτυχως η δυστηχως μια κατηγορια μονο του και χωρις κανεναν αμεσο (ναταλ) ανταγωνισμο. Καλως η κακως οπως περασαμε απ το mono σε dolby digital kai THX για να ζουμε την εμπειρια και οχι απλα να παρακολουθουμε, καπως ετσι (πιστευω) θα γινει και με τα video games. Νομιζω και ο Klein αυτο λεει. Μαλλον δεν το διαβασες καλα. Ειρωνικα το ειπε οτι ο σοβαρος gamer παιζει μονο ucharted, GOW, God of War κτλ κτλ. Αν ηταν να θεωρειται σοβαρος ο gamer που παιζει μονο -φαινομενικα- σοβαρα παιχνιδια τοτε παει, το χασαμε το παιχνιδι. Ειναι σαν να λεμε οτι ο -σοβαρος- οδηγος δεν οδηγαει τιποτε αλλο εκτος απο Alfa Romeo. Κουνια που τους κουναγε.
Nik0s Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 παιδια ειναι ασφαλης η διαδικασια σπασιαμτος ενος xbox 360? μολις το παρελαβα το elite δεν το χω ανοιξει καν και θα παω να το δωσω για σπασιμο αλλα φοβαμαι αρκετα μην απει κατι στραβα και χαλασει.....
klainmaingr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Είναι ασφαλής. Πεστους να σου κρατήσουν οπωσδήποτε την εγγύηση. Μην έιναι κάνας άσχετος νιούφης.
ghostgr_a_n Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 παιδια ειναι ασφαλης η διαδικασια σπασιαμτος ενος xbox 360? μολις το παρελαβα το elite δεν το χω ανοιξει καν και θα παω να το δωσω για σπασιμο αλλα φοβαμαι αρκετα μην απει κατι στραβα και χαλασει..... Lite on εχεις ε? Αν το κανεις μονος σου θα χρειαστεις ενα ckv3(με probe) και εναν υπολογιστη με via. Αν τα κανεις ολα σωστα δεν υπαρχει κινδινος. Ποσο θα σου παρει για να στο flashαρει?
Nik0s Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 25 ευρω παιρνςι το παλικαρι και μου ειπε πως δεν θα σκισει η εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις