Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει με σχεδόν 50 ευρά και την γνωστή μόντα καθάρισες

Ποιά είναι η γνωστή μόντα,καθώς μόλις αγόρασα το 360 και δεν ξέρω πολλά.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ σε είπα οτι θα χρειαστείς έναν 20ρη τουλάχιστον αλλα δεν με άκουγες :P

Θέλεις ένα case απο 360hd και έναν αγοραστό συμβατό 120ρη... Υπάρχουν άπειροι σχετικοί οδηγοί..

Δές στο xbox hacking guide και αν δεν βγάλεις άκρη msn

Δημοσ.

Μπορείς από ebay ή άλλα γνωστά online μαγαζιά να πάρεις έναν έτοιμο τροποποιημένο 120gb δίσκο σε πολύ καλή τιμή κοντά στα 50 - 70 δολάρια συμπεριλαμβανομένου και τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα.

Δημοσ.

να ένας σωστός gamer που θέλει να έχει πολλές επιλογές :-), και εγώ με την πρώτη ευκαιρία πάω για PS3...

Δημοσ.
να ένας σωστός gamer που θέλει να έχει πολλές επιλογές :-), και εγώ με την πρώτη ευκαιρία πάω για PS3...

Ρε παιδια, ενας χαρακτηριζετε ως gamer εαν εχει ολες τις κονσολες?

Μην τρελαθουμε τελειως δηλαδη....

Μου αρεσει πως καποιοι ισχυριζονται οτι υπαρχει κριση...

Δημοσ.

αν βρω κάποια χρήματα θα το κάνω, δεν σημαίνει ότι τώρα δεν είμαι gamer, απλά θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω κάποια exclusives της SONY που τώρα δεν γίνεται...

Δημοσ.

σωστός gamer είναι αυτός που δεν βάζει ετικέτες και παίζει τα πάντα (απο τα παιχνίδια που του αρέσουν ενοείται)ανεξαρτήτος απο το σε ποιά κονσόλα είναι(ή αν την έχει) και τα κρίνει χωρίς bias ,και δεν τα θάβει αν πρώτα δεν τα έχει παίξει.

το να έχεις και τις 2-3 κονσόλες έχει το πλεονέκτημα οτι μπορείς να δοκιμάσεις ότι καλύτερο υπάρχει.

Δημοσ.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι ή ps3 θα πάρεις ή xbox360. Την μόνη κονσόλα που αξίζει να πάρεις αν έχεις ήδη μια από τις 2 είναι το wii (αν σου αρέσει) μιας και είναι τελείως διαφορετικά είδη παιχνιδιών, exclusives, χειρισμός κλπ.

Από την άλλη βέβαια, αν ο άλλος έχει τα λεφτά και του είναι αρκετά μερικά exclusives για να αγοράσει ολόκληρη κονσόλα, δικαίωμά του. ;)

Δημοσ.

xbox360_japan_sales_02.jpg

Tα charts των hardware έδειξαν μία δραματική γενική μείωση αυτήν την εβδομάδα, στην Ιαπωνία. Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη αφορά το PlayStation 3, το οποίο νέκρωσε στις πωλήσεις για τα καλα...

* DSi: 59,578 (87,936)

* PSP : 27,187 (39,882)

* Wii: 26,972 (47,732)

* Xbox 360: 8,979 (9,162)

* DS Lite: 5,735 (7,921)

* PS2 : 3,295 (4,907)

* PS3: 2,052 (5,944)

by xbox gr

Δημοσ.

Όποιος μπορεί τις έχει όλες και παίζει τα πάντα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τον χαρακτηρίζουμε μ@λ@κ@. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να μπορώ να παίξω και gears of war και god of war και infamous και Halo3 και Super mario και legend of zelda. Το γεγονός οτι δεν μπορώ δεν σημαίνει ότι οι άλλοι που μπορούν είναι λάθος.

Εν το μεταξύ αυτή η καραμέλα με την οικονομική κρίση έχει καταντήσει βαρετή.

Δημοσ.

Tα charts των hardware έδειξαν μία δραματική γενική μείωση αυτήν την εβδομάδα, στην Ιαπωνία. Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη αφορά το PlayStation 3, το οποίο νέκρωσε στις πωλήσεις για τα καλα...

Mηπως "νεκρωσε" στις πωλησεις λογω της επικειμενης κυκλοφοριας του Slim ?

Για να δουμε αν θα υπαρξει διαφορα οταν θα κυκλοφορησει .

Δημοσ.
Mηπως "νεκρωσε" στις πωλησεις λογω της επικειμενης κυκλοφοριας του Slim ?

Για να δουμε αν θα υπαρξει διαφορα οταν θα κυκλοφορησει .

Αν είναι έτσι τότε το ds lite γιατί δεν σταμάτησε να πουλά ?? αφού έχει βγει το dsi .....

το ίδιο ισχύ και για το psp που είναι ακόμα ζωντανό παρόλο που έχει ανακοινωθεί το psp go

Δημοσ.
Αν είναι έτσι τότε το ds lite γιατί δεν σταμάτησε να πουλά ?? αφού έχει βγει το dsi .....

το ίδιο ισχύ και για το psp που είναι ακόμα ζωντανό παρόλο που έχει ανακοινωθεί το psp go

γιατί το ds lite και το psp 2k είχαν χαμηλότερη τιμή? λέω εγω.....περιμένω πωλήσεις σεπτεμβρίου για να γελάσω με τους haters....στην ιαπωνία εχουν περίεργα γούστα ,πιστέυω το slim θα έχει τρελές πωλήσεις(μιλάω για την εμφάνιση)

Δημοσ.
γιατί το ds lite και το psp 2k είχαν χαμηλότερη τιμή? λέω εγω.....περιμένω πωλήσεις σεπτεμβρίου για να γελάσω με τους haters....στην ιαπωνία εχουν περίεργα γούστα ,πιστέυω το slim θα έχει τρελές πωλήσεις(μιλάω για την εμφάνιση)

Αυτό ξαναπέστο!!

crazy-japanese-show.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...