Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 τα exclusive του xbox ειναι καλυτερα απο τα exclusive του ps3 λες? Ωπ σόρρυ, τα multiplatform εννούσα. Τώρα μην πιάσουμε το θέμα exclusives, όσες πωλήσεις έχει το Halo 3 έχουν όλα τα exclusive του PS3 μαζί.
Antretng Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Το γεγονος οτι πλεον το πλει ειναι πιο φτηνο απο το xbox(αλλα 100 για την wireless) Πιο φτηνό; Και γιατί πρέπει να βάλει κάποιος σώνει και καλά να βάλει wireless; Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να σκάσεις 100 ευρώ; Πάρε ένα ασύρματο access point και είσαι Πάντως αν ένας θέλει απλά να παίζει παιχνιδάκια και τίποτα άλλο παίρνει ένα arcade και τελειώνει και σαφως πιο αξιοπιστο(ειδικοτερα τωρα που ειναι ο cell στα 45nm και εχει καινουριο συστημα ψυξης). Κάτσε να βγει το slim και μετά μίλα. Οτι πλεον ολες οι εταιριες εχουν συμφωνησει με το προτυπο blue ray και οτι οι περισσοτεροι πλεον θελουν να εκμεταλευτουν τις hdtv που εχουν? Συγνώμη για κονσόλες μιλάμε τώρα ή video; Δηλαδή εμένα ποιος με εμποδίσει όταν το θελήσω... όταν κάποτε διαδοθεί και γίνει αναγκαίο να πάρω ένα video; Οτι οι αποκλειστικοτητες στα παιχνιδια που εχει εστω και λιγες ειναι ανωτερες ποιοτικα και καλυτερες στα γραφικα απο τα παιχνιδια του xbox? Το playstation εχει καθαρα πλεον περισσοτερο χρονο ζωης απο το xboχ , και οι developers για τα 3rd party παιχνιδια το εχουνε μαθει πλεον και τους ειναι εξισου ανετο να προγραματιζουν σε αυτο. Ουουου. Για αυτό τους πήρε μόλις 4 χρόνια να βγάλουν το killzone (εξαιρετικότατο φυσικά)
Nik0s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 τα exclusive του xbox ειναι καλυτερα απο τα exclusive του ps3 λες? Η διαφορα στα κοινα παιχνιδια πρεπει να αναζητηθει και οχι στα αποκλειστικα της καθε κονσολας, εκεις φυσικα και το καθενα υπερτερει του αλλου.
gameover Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Πιο φτηνό; Και γιατί πρέπει να βάλει κάποιος σώνει και καλά να βάλει wireless; Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να σκάσεις 100 ευρώ; Πάρε ένα ασύρματο access point και είσαι Πάντως αν ένας θέλει απλά να παίζει παιχνιδάκια και τίποτα άλλο παίρνει ένα arcade και τελειώνει Κάτσε να βγει το slim και μετά μίλα. Συγνώμη για κονσόλες μιλάμε τώρα ή video; Δηλαδή εμένα ποιος με εμποδίσει όταν το θελήσω... όταν κάποτε διαδοθεί και γίνει αναγκαίο να πάρω ένα video; Ουουου. Για αυτό τους πήρε μόλις 4 χρόνια να βγάλουν το killzone (εξαιρετικότατο φυσικά) παρε αξες ποιντ παρε σκληρο παρε μπλου ρει, η αξια της κονσολας διαμορφωνεται απο τα χαρακτηριστικα της.επισης ηδη το ps ειναι πιο αξιοπιστο, δηλαδη με τα 45νμ και το νεο συστημα ψυξης μπορει να γινει χειροτερο? κοινη λογικη... το killzone εχει την πιο φυσικη κινηση σε πολεμικο παιχνιδι και τα περισοτερα εφε να συμβαινουν ταυτοχρονα real time...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Βασικά η Sony ΠΑΝΤΑ ρίχνει τρελό παραμύθι, σε οτιδήποτε και αν παρουσιάζει, από κασετόφωνο μέχρι τηλεοπτικό media storage server. Όχι ότι είναι οι μόνοι που το κάνουν, αλλά καλό θα ήταν να το θυμούνται αυτό όσοι "ξετρελαίνονται" με κάθε νέα αναγγελία της Sony. αν και είμαι Sony fanboy (με εξαίρεση τα PS) το video του Onion News Network περιγράφει σωστά την κατάσταση... http://www.theonion.com/content/video/sony_releases_new_stupid_piece_of
skanjos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Πάντως αν ένας θέλει απλά να παίζει παιχνιδάκια και τίποτα άλλο παίρνει ένα arcade και τελειώνει εδώ είσαι πολύ λάθος,τέτοιες μπούρδες άκουγα και εγώ και πήρα το arcade. λοιπόν είχα 80mb για saves.....το κing of fighters save είναι 8mega και το eternal sonata 6mb.ετσι μη λέτε παπαριές σκλήρο δίσκο θές αναγαστικά.και δεν είναι ο μοναδικός λόγος ,αν δεν κάνεις Install παιχνίδι στον σκληρό ,εμ φοβάσαι για βλάβες λόγο υπερθέρμανσης έμ ξυπνάει το xbox μέχρι και τον γείτονα. εμένα που δεν με ενδιαφέρει πάντος το ονλινε(για adaptor) με έναν 20άρη την έκανα την δουλεία μου για την ώρα(ψέμα και εδω 14giga είναι ,και 2 παιχνίδια μονο χωράει τώρα που δεν έχω πολλα saves ,αργότερα με forza 3 και pes 2010 installs δεν θα μπορώ να βάλω αλλο παιχνίδι μέσα ,οπότε πρωτείνω τον 120άρη να τελειώνετε.....)
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 το killzone εχει την πιο φυσικη κινηση σε πολεμικο παιχνιδι και τα περισοτερα εφε να συμβαινουν ταυτοχρονα real time... Ωραίο ανέκδοτο.
gameover Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ε ενταξει το crysis στο pc στο full.τεσπα ψωνιστε απο τα κινεζικα εσεις
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ε ενταξει το crysis στο pc στο full.τεσπα ψωνιστε απο τα κινεζικα εσεις Εσύ μάλλον ψωνίζεις απο τους γείτονες των Κινέζων.
Antretng Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 εδώ είσαι πολύ λάθος,τέτοιες μπούρδες άκουγα και εγώ και πήρα το arcade. λοιπόν είχα 80mb για saves.....το κing of fighters save είναι 8mega και το eternal sonata 6mb.ετσι μη λέτε παπαριές σκλήρο δίσκο θές αναγαστικά.και δεν είναι ο μοναδικός λόγος ,αν δεν κάνεις Install παιχνίδι στον σκληρό ,εμ φοβάσαι για βλάβες λόγο υπερθέρμανσης έμ ξυπνάει το xbox μέχρι και τον γείτονα. εμένα που δεν με ενδιαφέρει πάντος το ονλινε(για adaptor) με έναν 20άρη την έκανα την δουλεία μου για την ώρα(ψέμα και εδω 14giga είναι ,και 2 παιχνίδια μονο χωράει τώρα που δεν έχω πολλα saves ,αργότερα με forza 3 και pes 2010 installs δεν θα μπορώ να βάλω αλλο παιχνίδι μέσα ,οπότε πρωτείνω τον 120άρη να τελειώνετε.....) Φιλαρακο γνωριζόμαστα και από χτες και μιλάς έτσι ; Για χαλάρωσε λίγο Και το arcade πλέον βγαίνει με 1 gb μνήμη... για τα saves μια χαρά είναι. Και στο κάτω κάτω πως παίζαμε πριν βγει το update και δεν περνάγαν από το σκληρό; Μέχρι πέρυσι έτσι παίζαμε. Και όσον αφορά το θόρυβο, εξαρτάται και από το ποιο driver έχει το xbox σου.
nzeppos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Iσχευει αυτο? Και αν ναι γιατι οι εταιρεις σχεδιαζουν τα παιχνιδια τους με γνωμονα το Χ360 πρωτα?(το οποιο με βολευει μια καια γορασα χ360 Απλα θελω να μαθω το γιατι. Γιατί τα developing tools που ανέπτυξε η Microsoft για το πρώτο XBOX αλλά και για το 360, ήταν από την αρχή σχεδιασμένα για φιλικότερη και απλούστερη χρήση. Επίσης είχε πάντα καλύτερες σχέσεις με τους developers σε σχέση με τη Sony (ας μην ξεχνάμε ότι όταν άρχισε να σχεδιάζεται το Xbox One, η Microsoft ήταν στα πολύ κάτω της από πλευράς δημοσιότητας και ήθελαν να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο προς τα έξω). Επιπλέον με το τεράστιο κόστος που έχει πλέον η πολυετής ανάπτυξη παιχνιδιών, οι developers προτιμούν το φθηνότερο τρόπο για να φτιάξουν το παιχνίδι τους. Περισσότερα εδώ: [ame]http://www.amazon.com/Opening-Xbox-Microsofts-Entertainment-Revolution/dp/0761537082[/ame] και εδώ: [ame]http://www.amazon.com/Xbox-360-Uncloaked-Microsofts-Next-Generation/dp/0977784215/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1251558306&sr=1-1[/ame] (το δεύτερο υπάρχει και σε pdf από το θείο, ψάχτε το, είναι φοβερό βιβλίο).
skanjos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Φιλαρακο γνωριζόμαστα και από χτες και μιλάς έτσι ; Για χαλάρωσε λίγο Και το arcade πλέον βγαίνει με 1 gb μνήμη... για τα saves μια χαρά είναι. Και στο κάτω κάτω πως παίζαμε πριν βγει το update και δεν περνάγαν από το σκληρό; Μέχρι πέρυσι έτσι παίζαμε. Και όσον αφορά το θόρυβο, εξαρτάται και από το ποιο driver έχει το xbox σου. σόρι για το ύφος ....εντάξυ μπούρδες..... 1giga υποτιθέμενη ακα καμιά 500Mb να σου δίνει για saves,δεν γνωρίζω ούτε έναν με τέτοιο μοντέλο,το 360 το πήρα πριν 2 εβδομάδες και αυτο που λες το μοντέλο με τον καινούριο λιτε ον το στέλνανε μόνο απο repair,δεν γνωρίζω αν κυκλοφορισε.δεν είναι μια χαρά ούτε για τα saves για μένα ,όχι για αυτον που θα θέλει να την συνδέσει και ονλινε για κάνα dlc.....δεν φτάνουν με τπτ.όλα τα drive ακούγονται πολύ του xbox και εδώ και 1-2 χρόνια κυκλοφορούν μόνο λιτεον οπότε μην ψάχνεις δικαιολογία για εδω....
Antretng Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 σόρι για το ύφος ....εντάξυ μπούρδες..... 1giga υποτιθέμενη ακα καμιά 500Mb να σου δίνει για saves,δεν γνωρίζω ούτε έναν με τέτοιο μοντέλο,το 360 το πήρα πριν 2 εβδομάδες και αυτο που λες το μοντέλο με τον καινούριο λιτε ον το στέλνανε μόνο απο repair,δεν γνωρίζω αν κυκλοφορισε.δεν είναι μια χαρά ούτε για τα saves για μένα ,όχι για αυτον που θα θέλει να την συνδέσει και ονλινε για κάνα dlc.....δεν φτάνουν με τπτ.όλα τα drive ακούγονται πολύ του xbox και εδώ και 1-2 χρόνια κυκλοφορούν μόνο λιτεον οπότε μην ψάχνεις δικαιολογία για εδω.... Τι δικαιολογία να ψάξω; Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι καλά καλά δεν έχει κυκλοφορήσει χρόνο το update όπου παίζεις game από το σκληρό. Πιο παλιά όλοι έτσι παίζαμε και πραγματικά ακόμη και ο 20αρης σκληρός ήταν άχρηστος αν δεν έμπαινες live. Και για τα saves είναι μια χαρά. Όσον αφορά το live και arcade, μόνο για multiplayer games είναι... αν θέλεις να κατεβάζεις demos, videos κλπ ναι έχεις δίκιο. Αλλά εγώ μίλησα για άτομα που απλά παίζουν κανένα παιχνιδάκι ( και δεν είναι λίγοι)
skanjos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Τι δικαιολογία να ψάξω; Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι καλά καλά δεν έχει κυκλοφορήσει χρόνο το update όπου παίζεις game από το σκληρό. Πιο παλιά όλοι έτσι παίζαμε και πραγματικά ακόμη και ο 20αρης σκληρός ήταν άχρηστος αν δεν έμπαινες live. Και για τα saves είναι μια χαρά. Όσον αφορά το live και arcade, μόνο για multiplayer games είναι... αν θέλεις να κατεβάζεις demos, videos κλπ ναι έχεις δίκιο. Αλλά εγώ μίλησα για άτομα που απλά παίζουν κανένα παιχνιδάκι ( και δεν είναι λίγοι) ε όχι είναι μια χαρα όταν κάποια saves πιάνουν 8mb....τα 80mb... φυσικά αν κάποιος πάρει την κονσόλα για 1-5 παιχνίδια....αλλα εγω δεν γνωρίζω κανέναν που να αγοράζει ολόκληρη κονσόλα για 1-5 παιχνίδια.ασε τα 1gb αυτα δεν ισχύουν, για να κάνουν και τα 512-80 καταλαβαίνει κανείς πόσα πραγματικά θα είναι τα 1gb και ακόμα δεν κυκλοφορούν τέτοιες κονσόλες όσο για το πως παίζατε,εσεις καλά και οι γείτονες με νεύρα....πριν βάλω τον σκληρό το xbox ξυπνούσε και τον αδερφο μου που δεν τον ξυπνάει το τηλ του και 3 ξυπνητήρια.έχει τεράστια διαφορά και στα Loading times,και είναι ενα πράγμα εξαιρετικό και θα ήθελα να γινεται και στο Ps3,το μόνο που με ενοχλει είναι οτι πρέπει να έχω μεσα το δισκάκι.εφόσον έχουν τώρα να κατεβάζεις παιχνίδια, δεν έχουν βρεί εναν τρόπο να κάνεις register το game και να μην χρειάζεται το δισκάκι?.αυτό θα το έκανε ακόμα καλύτερο.και αν γινόταν κάτι τέτοιο στο ps3 όλο και κάποια πόρτα θα αφήνανε για τους φίλους μας χεχεχε.
Antretng Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) ε όχι είναι μια χαρα όταν κάποια saves πιάνουν 8mb....τα 80mb... φυσικά αν κάποιος πάρει την κονσόλα για 1-5 παιχνίδια....αλλα εγω δεν γνωρίζω κανέναν που να αγοράζει ολόκληρη κονσόλα για 1-5 παιχνίδια.ασε τα 1gb αυτα δεν ισχύουν, για να κάνουν και τα 512-80 καταλαβαίνει κανείς πόσα πραγματικά θα είναι τα 1gb και ακόμα δεν κυκλοφορούν τέτοιες κονσόλες όσο για το πως παίζατε,εσεις καλά και οι γείτονες με νεύρα....πριν βάλω τον σκληρό το xbox ξυπνούσε και τον αδερφο μου που δεν τον ξυπνάει το τηλ του και 3 ξυπνητήρια.έχει τεράστια διαφορά και στα Loading times,και είναι ενα πράγμα εξαιρετικό και θα ήθελα να γινεται και στο Ps3,το μόνο που με ενοχλει είναι οτι πρέπει να έχω μεσα το δισκάκι.εφόσον έχουν τώρα να κατεβάζεις παιχνίδια, δεν έχουν βρεί εναν τρόπο να κάνεις register το game και να μην χρειάζεται το δισκάκι?.αυτό θα το έκανε ακόμα καλύτερο.και αν γινόταν κάτι τέτοιο στο ps3 όλο και κάποια πόρτα θα αφήνανε για τους φίλους μας χεχεχε. Μιλάς για κάποια saves.. Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχουν ποτέ ξεπεράσει τα saves μου αυτά τα mb. Άλλωστε ακόμη και όπως τα λες να ήταν, για 7 παιχνίδια κάθε φορά μια χαρά είναι. Ακόμη, ξέρεις υπάρχει και το delete... και μην μου πεις ότι αν χάσεις τα saves σε ένα game single player που έχεις εγκαταλείψει είναι τόσο καταστροφικό. Εγώ 2 πραγματάκια ξέρω skanjos 1. Κάποτε παίζανε με το core που είχε το 1/4 της μνήμης 2. Ποιος γείτονας, αδερφός και παππους μου λες; Αφενώς υπερβάλλεις (μην μου πεις ότι μια τουμπανοκαρτα γραφικών στο pc κάνει μικρότερο θόρυβο, θα είναι αστείο) αφετέρου εγώ ξέρω ότι τα πρώτα 3.5 χρόνια όλοι χωρίς install παίζαμε. Και για να μην παρεξηγούμε και εγώ έχω σκληρό. Αλλά για το τύπο gamer που περιγράφω μια χαρά είναι το arcade Υ.Γ. My bad, όντως 512 είναι η flash memory. Αλλά και πάλι αρκετή την βρίσκω Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2009 από Antretng
Προτεινόμενες αναρτήσεις