darhe13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 μιλαει ο tlemaxx ο ειδικος.....με 2070g....ουαου!
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 μιλαει ο tlemaxx ο ειδικος.....με 2070g....ουαου! Τι σχέση έχει το gamerscore μου με τα exclusives? Χαλάρωσε Απόκλειρε, Δεκέμβρη του '08 το πήρα.
darhe13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ε τοτε μην μιλας λες κ τα ξερεις ολα...4 παιχνιδια εχεις παιξει ολα κ ολα..κ να με λες με το ονομα μου μικρε..!
ikaruga24 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Στο 360 μόνο το RE5, Fallout 3 και Ghostbusters τρέχουν καλύτερα. Και Virtua Fighter 5, Soul calibur 4, Devil May Cry 4 και GTA 4 και εδω θα εισαι και θα το δεις και το Final Fantasy 13 k 14 αργοτερα. Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλα παραδειγματα που μου διαφευγουν.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ε τοτε μην μιλας λες κ τα ξερεις ολα...4 παιχνιδια εχεις παιξει ολα κ ολα..κ να με λες με το ονομα μου μικρε..! Λοιπόν δεν είσαι σε θέση να ξέρεις τι έχω παίξει και τί όχι, εγω αντικειμενικά γεγονότα παραθέτω. Αν δεν σου αρέσουν αυτα που ακούς δεν με αφορά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:25 ---------- Και Virtua Fighter 5, Soul calibur 4, Devil May Cry 4 και GTA 4 και εδω θα εισαι και θα το δεις και το Final Fantasy 13 k 14 αργοτερα. Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλα παραδειγματα που μου διαφευγουν. Αυτά που ανέφερες τρέχουν καλύτερα στο 360? Ειλικρινά δεν το ήξερα.
klainmaingr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ikaruga ξέρεις πιστεύω πως ιδιαίτερα το gta4 είχε πολύ καλύτερο σκόρ στο ps3 απο ότι στο 360.. Για να μην αναφέρω το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ pop in αν δεν είχες σκληρό στο 360. Στην πλειοψηφία τα multi τρέχουν καλύτερα στο 360 πάντως.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ikaruga ξέρεις πιστεύω πως ιδιαίτερα το gta4 είχε πολύ καλύτερο σκόρ στο ps3 απο ότι στο 360.. Για να μην αναφέρω το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ pop in αν δεν είχες σκληρό στο 360. Στην πλειοψηφία τα multi τρέχουν καλύτερα στο 360 πάντως. Που έχει καλύτερο σκορ? Και οι δύο εκδόσεις την ίδια βαθμολογία πήραν σε όλα τα sites.
pscrazy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 tilemax το 99% των παιχνιδων ειναι κατωτερα στο ps3 απο το 360....Ειμαι στη θεση να κανω αντιπαραθεση και οχι να κοιταω μουφα συγκρισεις του στιλ eurogamer, ή να βγαζω συμπερασμα με τη βαθμολογια. Παιχνιδι ιδιο 360 με ps3 δεν υπαρχει περα απο το dmc 4 (και αυτο τεσπα μην ανοιξω το στομα μου, ας το πουμε ιδιο)
klainmaingr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 http://kotaku.com/384422/which-version-of-gta-iv-should-you-buy-we-compare-the-ps3-and-360-versions http://apps.metacritic.com/search/process?ty=3&ts=grand+theft+auto+iv&tfs=game_all&x=0&y=0&sb=0&release_date_s=&release_date_e=&metascore_s=&metascore_e= Τεχνικά όλοι λένε οτι είναι καλύτερο.. Στον σύνολο συνήθως ισορροπούν λόγο του dlc. Αν μη τι άλλο ΚΑΛΥΤΕΡΟ δεν είναι στο 360.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 http://kotaku.com/384422/which-version-of-gta-iv-should-you-buy-we-compare-the-ps3-and-360-versionshttp://apps.metacritic.com/search/process?ty=3&ts=grand+theft+auto+iv&tfs=game_all&x=0&y=0&sb=0&release_date_s=&release_date_e=&metascore_s=&metascore_e= Τεχνικά όλοι λένε οτι είναι καλύτερο.. Στον σύνολο συνήθως ισορροπούν λόγο του dlc. Αν μη τι άλλο ΚΑΛΥΤΕΡΟ δεν είναι στο 360. Εντάξει αυτά είναι πρίν απο το NXE. Τώρα πια με τα installs στο HDD το loading είναι πιο γρήγορο απο το PS3. Τα pop-ups κ.τ.λ έχουν εξαφανιστεί στη 360 έκδοση.
pscrazy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Καλα ρε παιδια πεσατε στο σημειο να προσπαθειτε να βγαλετε ιδιο το gta4 στο ps3 με το χβοχ???? Τι ιδιο με το χβοχ λετ,ε καλυτερο ειναι στο ps3 Πλακα κανω χβοχ fans μην με φατε, απο τη πολυ θολουρα και τα ριγμενα textures τα psfanboy εχουν περασει στο σταδιο των μεγαλων φαντασιωσεων Aφιστε τα site ρε....αν περιμενετε να να δειτε διαφορες εκει τοτε το χρονο σας χαλατε....
skanjos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Και Virtua Fighter 5, Soul calibur 4, Devil May Cry 4 και GTA 4 και εδω θα εισαι και θα το δεις και το Final Fantasy 13 k 14 αργοτερα. Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλα παραδειγματα που μου διαφευγουν. πολύ λάθος είσαι.απορώ που είδες διαφορές στα soul calibur4/dmc4 ,εκτός αν είσαι yoda fan lol.το gta το έπαιξα με ινσταλ στο 360 και δεν είδα καμια gamebreaking διαφορά ούτε στα γραφικά ούτε σε Loading times ...
ikaruga24 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 πολύ λάθος είσαι.απορώ που είδες διαφορές στα soul calibur4/dmc4 ,εκτός αν είσαι yoda fan lol.το gta το έπαιξα με ινσταλ στο 360 και δεν είδα καμια gamebreaking διαφορά ούτε στα γραφικά ούτε σε Loading times ... Δεν ειμαι καθολου λαθος, το SC4 στο PS3 "υποφερει" απο θολουρα στα textures και το Devil 4 ειναι ιδια περιπτωση οπως το Resi 5 και μαλιστα το DMC4 στο PS3 εχει μπολικη "μαυριλα" στα textures, θολουρα, slowdown, frame skipping και "ξεθωριασμενα" χρωματα. Το GTA4 εχει σαφως μικροτερες διαφορες αλλα στο X360 εχει ενα "smoothness" που λειπει απο την εκδοση για PS3.
pscrazy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ikaruga... - το SC4 ειναι καλυτερο στο χβοχ 360 αλλα οχι καποια τρελη διαφορα (καλυτερη εκδοση ειναι στο 360 απο θεμα εικονας και εαν θυμαμαι καλα ειχε καποια frame drop η εκδοση του ps3, αυτο δεν το θυμαμαι καλα), fighting game ειναι.... - Το DMC4 ειναι οριακα καλυτερο του χβοχ 360 στα textures shaders, αλλα πρεπει να κανεις ζουμ....Και μα καμια σχεση με τις διαφορες που εχει το RESIDENT EVIL 5 μεταξυ χβοχ και ps3, οπου εκει η διαφορα ειναι μεγαλη υπερ του χβοχ 360. - Για το gta4 ειναι γνωστο οτι η εκδοση του ps3 δεν ειναι καν native 720p εαν θυμαμαι καλα ειναι 1100χ600 καπου εκει χωρις ΑΑ γι αυτο η εταιρια εφαρμοσε τεχνικη bluring γι αυτο ειναι θολωμενο, αντιθετα στο χβοχ 360 ειναι native 1280x720 με 2χΑΑ .... Οσο για το frame rate to ειχαν μετρησει στο beyond 3d με καποιες τεχνικες και αν θυμαμαι καλα η εκδοση του χβοx 360 ετρεχε απο 3-5 fps καλυτερα απο του ps3
darhe13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 half life orange box εχει παιξει κανενας στο ps3?μιλαμε για τραγικο frame drop ειδικα στο επεισοδιο δυο κ για textures που πολλες φορς ειναι χαμηλης ποιοτητας..tilemaxx απο την στιγμη που βαζεις το προφιλ σου σε κοινη θεα ειμαι σε θεση να γνωριζω ποια παιχνιδια εχεις παιξει..οποτε το στυλακι του ειδιμονα πρεπει να το κοψεις γιατι εκτιθεσε.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:59 ---------- Μιλάνε και τα casualια που παίζουν GOW για true gamers. κ μιλαω για σχολια σαν αυτο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:01 ---------- Οι 2 τελευταίες σελίδες είναι μεσ' τη σοφία. η σαν αυτο......
Προτεινόμενες αναρτήσεις