ikaruga24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) γιατι δεν θεωρεισαι true gamer αν δεν εχεις παιξει God Of War.... Ελεος....το God of War να θεωρειται true gamers game. Που εχουμε φτασει? Εδιτ: Fixed Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2009 από ikaruga24
Antretng Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 [offtopic]Το quote σου έχει λάθος όνομα. Ο theo58 το είπε[/offtopic]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Eπισης παιδια μου ειπαν πως ολα τα games σχεδιαζοντε εξαρχης για το xbox kai to pc(same technology almost) και μετα γινεται conversion για να παιζει σε ps3 πραγμα το οποιο υποβαθμιζει την κοσνολα αφουδ εν ειναι αρχικα σχεδιασμενο γιαυτην. αυτός που στο είπε δεν ξέρει τι του γίνεται...
vasi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 xaxaxaxa! Πως θα παιξω ομως στην χαλια τηλεοραση μου? αγόρασε ένα monitor
pscrazy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Το Batman δεν έχει διαφορά νομίζω ανάμεσα στις δύο κονσόλες.Screens Ελεος ρε παιδια με τις μουφα συγκρισεις....Kαλα man, δεν βλεπεις οτι συγκρινουν το εισαγωγικο βιντεακι. Θα σου πω εγω που εχω και τα δυο. Το εισαγωγικο βιντεακι πριν το game , ακριβως πριν ξεκινησει το game στο ps3 ειναι καλυτερο απο το χβοχ και το pc.... Οταν ομως εχουμε playable οι οροι αλλαζουν, η εκδοση του χβοχ πολυ κοντα στο pc περα απο την αναλυση και τα very high quality textures tou pc βεβαια, η εκδοση του ps3 ακολουθαει απο πισω μερικα κλικ ποιοτητας πιο κατω, αλλα με πιο ομαλο frame rate (αρνητικα το ΑΑ, ΑF, και ενα κλικ κατω στα textures απο χβοχ). Βεβαια Heatspreader για να σε προλαβω θα βγεις να με πεις trolaki....και εγω θα σου πω κουνια που σε κουναγε.... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2009 από pscrazy
eon.s60 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 αγόρασε ένα monitor Monitor με ιξιά πάνω φαντάζομαι γιατί ήχο από που θα πάρει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Monitor με ιξιά πάνω φαντάζομαι γιατί ήχο από που θα πάρει... ιξιά όπως λέμε οξιά? ποιοτικό ξύλο?
Tilemaxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 4η σελίδα σοφίας. Για να δούμε τι get θα κάνουμε.
man_of_the_moon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 4η σελίδα σοφίας. Για να δούμε τι get θα κάνουμε. Μα τι 4η σελιδα... εδω μιλαμε για αλλες 911 σελιδες ... By the way .. skanjos πολλα comparison τα εχω δει με τα ματια μου μιας και εχω και τα δυο μηχανηματα και πιστεψε 9 στα 10 πεφτουν μεσα.. Και τα περι φτιαχνονται στο PC τα μεταφερουν στο 360 και μετα sto Ps3 και δειχνουν χαλια , στην last gen ολα τα παιχνιδια στο ps2 τα φτιαχνανε και στο xbox εδειχναν καλυτερα μιας και οντως ηταν δυνατοτερο μηχανημα ... εδω γιατι δεν γινεται το ιδιο ...? Τωρα αν πεντε τιτλοι δειχνουν στο ps3 πολυ καλα γραφικα ειναι γιατι τα δουλευαν 5 χρονια πραγμα που δεν γινετε στο 360 και σιγουρα κατι uncharted 2 και MGS4 κλπ οι καλοι τιτλοι βγηκαν στην τριετια πανω και σαρωσε και οσοι ειχαν υπομονη να δουν ενα κλικ παραπανω σε γραφηκα περιμεναν ... δειτε το Alan Wake που εχει γραφηκαρες... ποσο καιρο το φτιαχνουν? Λοιπον αφηστε τις μ@λ@κιες στην ακρη ! παω να παιξω Dirt 2 ... μα που ειναι αυτο το rallisport challenge 3 να τα ισοπεδοσει ολα....!!!!
skanjos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 By the way .. skanjos πολλα comparison τα εχω δει με τα ματια μου μιας και εχω και τα δυο μηχανηματα και πιστεψε 9 στα 10 πεφτουν μεσα.. και εγώ έχω και τις 2 κονσόλες και δεν συμφωνώ ....... αν τώρα εσύ έχεις 120 ιντσες tv και βλέπεις διαφορές μπραβο....σε 1-2 παιχνίδια μόνο πέφτουν μέσα examples ghostbusters/fallout 3. όσο για τον pscrazy μαν έχεις και τις 2 βέρσιον του Batman........ οκ....
man_of_the_moon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 και εγώ έχω και τις 2 κονσόλες και δεν συμφωνώ ....... αν τώρα εσύ έχεις 120 ιντσες tv και βλέπεις διαφορές μπραβο....σε 1-2 παιχνίδια μόνο πέφτουν μέσα examples ghostbusters/fallout 3. στις 26 ιντσες βγαζουν ματι οι διαφορες ... εσυ που βλεπεις?
theo58 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Αν σας πειραξε τοσο η εκφραση true gamer.....και η συσχετιση με το GOW ....την παιρνω πισω τοτε.....απλα τρελος φαν....kill me.... Αυτό φίλε δείχνει πόσο βαθιά νυχτωμένος είσαι και δεν προσέχεις τις εξελίξεις γιατί αν τις πρόσεχες θα ήξερες ότι τώρα ποια με τις jasper μητρικές έχει μειωθεί τόσο πολύ που φτάνει τα όρια του ανεκτού(Φυσιολογικού) που έχουν όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές ακόμα και το ps3. Νυχτωμενος δεν ειμαι φιλος...4 εκδοσεις περασαν μεχρι να το μειωσουν αισθητα το θεμα......βεβαια για να ειμαι ειλικρινεις...δεν ξερω ποσο ειναι αυτην την στιγμη γι αυτο δεν αντιπαραθετομαι...... Επισης συμφωνω σ αυτο που ειπες για τα παιχνιδια....αλλωστε οπως εγραψα αν μπορουσα θα παιρνα και τα δυο.....γιατι και τα δυο ειναι φοβερα μηχανηματα.....
skanjos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 στις 26 ιντσες βγαζουν ματι οι διαφορες ... εσυ που βλεπεις? 32" και δεν ξεχωρίζω πολλές διαφορές σε 8 multiplatform που έχω και στο ps3 kai sto 360. eternal sonata/resident evil 5/burnout/assasins creed/cod 4/gta iv/sfiv/soul calibur 4 απο όλα τα παραπάνω μόνο λίγο το re5 το τρέχει καλύτερα το 360 ...αυτό μονο τα αλλα είναι πανομοιότυπα και ετσι και βλέπεις διαφορά πιστέυω ειναι biased.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Στο 360 μόνο το RE5, Fallout 3 και Ghostbusters τρέχουν καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις