Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμ βέβαια, όλοι εμείς οι νεοέλληνες, ως άξιοι συνεχιστές της ιαπωνικής παράδοσης και κουλτούρας (μπουσίντο, που λένε και στο χωριό μου) πρέπει να υποστηρίζουμε κάθε τι ιαπωνικό...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γιατι να παρεις ps3 αφου το xbox εδει περισσοτερα παιχνιδια και καλυτερη καρτα γραφικων?

Για 3 λόγους:

1)Uncharted 2

2)Gran Turismo 5

3)God Of War 3

Δημοσ.
Για 3 λόγους:

1)Uncharted 2

2)Gran Turismo 5

3)God Of War 3

Αυτα ειναι exclusives games του ps3? δεν ειναι κοινα?

Eπισης παιδια μου ειπαν πως ολα τα games σχεδιαζοντε εξαρχης για το xbox kai to pc(same technology almost) και μετα γινεται conversion για να παιζει σε ps3 πραγμα το οποιο υποβαθμιζει την κοσνολα αφουδ εν ειναι αρχικα σχεδιασμενο γιαυτην.

Ισυχει αυτο που μου ενας φιλος? Γιατο ομως να τα φτιαχνουν πρωτα για xbox?

Δημοσ.
Για 3 λόγους:

1)Uncharted 2

2)Gran Turismo 5

3)God Of War 3

προσθέτω demons soul,white knight chronicles,valkyria chronicles,disgaea 3 για τους jrpg fans.δυστυχώς δεν υπάρχουν αρκετά jrpgs και για τις 2 κονσόλες και ακόμα χειρότερο είναι οτι είναι μοιρασμένα και όχι σε μια ή multiplatform,έτσι θες και τις 2 κονσόλες και πάλι δεν σου φτάνουν.........καμία σχέση με τις psx/ps2 days οπου με μία κονσόλα ήσουν κομπλε.

Δημοσ.

Αυτά δε λένε τπτ μιας κ το xbox εχει δικές του αποκλειστικότητες..παραθέτω μερικές...

1)Gears Of War

2)Halo

3)Forza

στην ουσία η μάχη των κονσολών είναι καθαρά στα παιχνίδια κ η sony αφου βγάλει το GT5,GOW3 κτλπ θα ξαναβγάλει καλό παιχνίδι μετά απο 4 χρόνια..είδαμε κ το Metal Gear πόσο το αργήσανε κ είναι απράδεκτο σε 3 χρόνια να έχει βγάλει 3-4 παιχνίδια αποκλειστικότητες (αξιόλογα)

Δημοσ.

Aρα καλα εκανα και παρηγγειλα το xbox elite

pw ua paijv omvw poy exw CRT TV με υποδοχη μονο για scart....

Δημοσ.
Aρα καλα εκανα και παρηγγειλα το xbox elite

pw ua paijv omvw poy exw CRT TV με υποδοχη μονο για scart....

H καλυτερη επιλογη που μπορουσες να κανεις. Ασε τους μπουσιντο να αγοραζουν sony για τις παιχνιδαρες του :lol:

Δημοσ.
H καλυτερη επιλογη που μπορουσες να κανεις. Ασε τους μπουσιντο να αγοραζουν sony για τις παιχνιδαρες του :lol:

xaxaxaxa!

Πως θα παιξω ομως στην χαλια τηλεοραση μου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδικα ακουσα αρκετους δυσανασχετημενους με τα 3 κοκκινα λαμπακια......:lol:

Για μενα το XBOX360 ειναι φοβερη κονσολα που αν και εχει μεγαλο rate που χαλαει αξιζει για καποια πολυ ωραια παιχνιδια που εχει....και για το οτι χακαρεται...

Αυτό φίλε δείχνει πόσο βαθιά νυχτωμένος είσαι και δεν προσέχεις τις εξελίξεις γιατί αν τις πρόσεχες θα ήξερες ότι τώρα ποια με τις jasper μητρικές έχει μειωθεί τόσο πολύ που φτάνει τα όρια του ανεκτού(Φυσιολογικού) που έχουν όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές ακόμα και το ps3.

Οπότε αυτό που του λες είναι απλά άκυρο για να μην πω άτοπο τώρα ποια.

Για 3 λόγους:

1)Uncharted 2

2)Gran Turismo 5

3)God Of War 3

Οπως θα μπορουσε να σου πει και καποιος αλλος να προτιμησεις 360 για 5 λογους:

1. Gears of war

2. Halo

3. Star ocean(Από την εταιρία που βγάζει το μεχρι πρότινος :lol: ps3 αποκλειστικό final fantasy)

4. Alan wake

5. Raven squad "Operation hidden dagger"

Και πολλά άλλα...

Τι θέλω να πω με το παραπάνω το τι παιχνίδια προτιμάει ο κάθε ένας είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα οπότε άσε το παιδί να αποφασίσει για το ποια παιχνίδια του αρέσουν περισσότερο και το ποια κονσόλα θα αγοράσει. :X

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.
γιατι δεν θεωρεισαι true gamer αν δεν εχεις παιξει God Of War....

Damn straight. Τι άλλο έχει "η λίστα του true gamer"; Να ξέρουμε και τι να κάνουμε για να λέμε πως είμαστε... :rolleyes:

Δημοσ.
Damn straight. Τι άλλο έχει "η λίστα του true gamer"; Να ξέρουμε και τι να κάνουμε για να λέμε πως είμαστε... :rolleyes:

Δεν νομίζω να χεις εσύ σωτηρία :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...