Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά μην λέμε ότι θέλουμε, απο παιχνίδια πάνω κάτω τα ίδια είναι. Το όλο θέμα είναι η πειρατία. Αν η Sony είχε επιτρέψει να παίζουν αντίγραφα ασφαλείας στην κονσόλα της δεν θα μιλάγαμε για διαφορές στις πωλήσεις (ή αν μιλάγαμε θα ήταν υπέρ της sony). Αυτή την στιγμή με τις παρούσες συνθήκες και βγάζοντας απο το παιχνίδι την πειρατία, το ps3 είναι ποιό συμφέρουσα αγορά.

P.S Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν είμαι fanboy της sony και δεν πέρνω κανένα οικονομικό βοήθημα απο αυτή.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλά μην λέμε ότι θέλουμε, απο παιχνίδια πάνω κάτω τα ίδια είναι. Το όλο θέμα είναι η πειρατία. Αν η Sony είχε επιτρέψει να παίζουν αντίγραφα ασφαλείας στην κονσόλα της δεν θα μιλάγαμε για διαφορές στις πωλήσεις (ή αν μιλάγαμε θα ήταν υπέρ της sony). Αυτή την στιγμή με τις παρούσες συνθήκες και βγάζοντας απο το παιχνίδι την πειρατία, το ps3 είναι ποιό συμφέρουσα αγορά.

P.S Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν είμαι fanboy της sony και δεν πέρνω κανένα οικονομικό βοήθημα απο αυτή .

Τότε για απόδειξε μας γιατί είναι καλύτερο το ps3?

Επειδή παίζει blu-ray? Σιγά το πράγμα.

Γιατί σε όλα τα άλλα υστερεί. Μην λέμε τα ίδια που έχουνε πει πολλοί από εδώ μέσα άπειρες φορές σε αυτό το τοπικ.

Δημοσ.

ign failure.......[ame]http://xbox360.ign.com/dor/objects/14231228/kingdom-under-fire-ii/videos/kuf2_trl_ingameplay1_82709.html[/ame]

και καλά χβοχ360 gameplay.και στην οθόνη εμφανίζει ποντίκι και wasd.....τέσπα πιο πολύ το αναφέρω σε αυτό το τόπικ γιατί έχουν γίνει πολλές πατάτες στα comparison videos και μη τα δίνετε τοση σημασία(ειδικά τα ps3/xbox360 gametrailers comparisons.....).όσο για το παιχνίδι φαίνεται πολύ ωραίο ,το 1 δεν μάρεσε και πολύ ,καταντουσε πολύ κουραστικό αλλα αυτό φαίνεται ενδιαφέρον.

Δημοσ.

P.S Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν είμαι fanboy της sony και δεν πέρνω κανένα οικονομικό βοήθημα απο αυτή.

Excuse me? "Το όλο θέμα είναι η πειρατία"? Γι' αυτό το 360 εξακολουθεί να πουλάει περισσότερα original παιχνίδια από το PS3?

Και τι πάει να πει "αν η Sony είχε επιτρέψει να παίζουν αντίγραφα ασφαλείας"? Μην μου πείτε ότι πιστεύετε ακόμα αυτούς που λένε ότι οι εταιρίες επίτηδες αφήνουν τρύπες ασφαλείας στις κονσόλες τους, ώστε να παίζουν αντιγραμμένα παιχνίδια. Ως γνωστόν τόσο η Sony όσο και Microsoft πρακτικά χάνουν λεφτά από τις πωλήσεις του hardware και περιμένουν να βγάλουν κέρδος από τα παιχνίδια (το γνωστό razor/razorblade μοντέλο πωλήσεων). Εκτός αν οι CEO και οι CFO των εταιριών αυτών σου λένε δε βαριέσαι, ας φτιάξουμε μια κονσόλα που σπάει, να χάνουμε και από το hardware και από το software και αν μπούμε μέσα μερικά δισεκατομμύρια δολάρια*, ε θα κάνουμε μαζικές απολύσεις για να ρεφάρουμε...

* = όσο δηλαδή μπήκε μέσα η Microsoft λόγω της ανεξέλεγκτης πειρατείας του Xbox One και της αδυναμίας της να ελαττώσει το μεγάλο κόστος κατασκευής της κονσόλας (λόγω του ενσωματωμένου σκληρού δίσκου)

Δημοσ.

Εγώ έχω καταλάβει οτι ενοχλεί η επιτυχία του 360. Όχι ως προς το οτι είναι ποιος ξέρει τιτανοτεράστια κονσόλα ανώτερη του PS3, αλλά επειδή εμφανίστηκε απο το πουθενά και γκρέμισε τους κόπους της μαμάς Sony όλα αυτά τα χρόνια με την πλύση εγκεφάλου των καταναλωτών.

Δημοσ.
ign failure.......http://xbox360.ign.com/dor/objects/14231228/kingdom-under-fire-ii/videos/kuf2_trl_ingameplay1_82709.html

και καλά χβοχ360 gameplay.και στην οθόνη εμφανίζει ποντίκι και wasd.....τέσπα πιο πολύ το αναφέρω σε αυτό το τόπικ γιατί έχουν γίνει πολλές πατάτες στα comparison videos και μη τα δίνετε τοση σημασία(ειδικά τα ps3/xbox360 gametrailers comparisons.....).όσο για το παιχνίδι φαίνεται πολύ ωραίο ,το 1 δεν μάρεσε και πολύ ,καταντουσε πολύ κουραστικό αλλα αυτό φαίνεται ενδιαφέρον.

skanjos fail....

fail to troll..

Δημοσ.

Rage:Άλλο ένα game που θα είναι καλύτερο στο 360

o John Carmack (founder της iD)

δηλώνει πως : η έκδοση του 360 "τρέχει" στα 60 fps ,ίδια με την έκδοση για PC ,ενω η αντίστοιχη του PS3 μόνο με 30 fps!

{ http://www.shacknews.com/onearticle.x/59783 }

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=0jecDe-rK24[/ame]

Δημοσ.
skanjos fail....

fail to troll..

ναι fail to troll θυμάσαι το video comparison του grid που είχαν και καλά gameplay απο ps3 και είχε τα κουμπιά του 360?ή πιο πρόσφατα το comparison του wolverine που εγινε το ίδιο?αν είσαι άσχετος στο θέμα μην ποστάρεις τσάμπα και κάνε κάνα search που και που....

όσο για το rage ,ο john carmack έχει βγεί και είπε οτι θα προσπαθήσουν να φτάσουν και το ps3 version στα επίπεδα του 360 αλλα είναι @@ριές.η καλύτερη βέρσιον θα είναι λογικά του pc αλλα όχι για πολύ απο του 360 ,αλλα επειδή η κάρτα γραφικών θα πρέπει να είναι τούμπανο δεν νομίζω να το δουν πολλοί 60fps στο pc στα max settings...οπότε για το συγκεκριμένο παιχνίδι 360 is the way to go.ακόμα ακουγόταν κάτι για install στο 360 να έχει καλύτερα γραφικά το παιχνίδι ,δεν ξέρω αν θα το βάλουν αυτό στην φιναλ release αλλα κάπου το είχα διαβάσει

Δημοσ.

Παιδια επειδη to thread ειναι τεραστιο συνοπτικα ποια απο τις 2 κονσολες θεωρειτε καλυτερη?

Δημοσ.
Παιδια επειδη to thread ειναι τεραστιο συνοπτικα ποια απο τις 2 κονσολες θεωρειτε καλυτερη?

Αντικειμενικα το X360 λογο περισσοτερων exclusive παιχνιδιων και καλυτερες εκδοσεις παιχνιδιων που μοιραζονται με το PS3 και το γεγονος του οτι τσιπαρεται.

Ουσιαστικα καμια απο τις 2 γιατι το να αγορασεις X360 ειναι ρισκο (για τους γνωστους λογους) και το να αγορασεις PS3 ειναι ειναι πεταμενα λεφτα μιας και δεν εχει να προσφερει και τιποτα.

Δημοσ.

Εγώ σου πρωτινo το playstation 360 είναι η καλύτερη κονσόλα:-D

να και το χειριστήριο της

ps3sixaxisn360twah.jpg

Δημοσ.

Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα απο τα δυο.....αλλα τα χω χρησιμοποιησει και τα δυο...οπως και το Wii....ενω εχω ακουσει απειρες γνωσεις απο τους κατοχους....

Ειδικα ακουσα αρκετους δυσανασχετημενους με τα 3 κοκκινα λαμπακια......:lol:

Εγω εχω ενα PS2 απο τα πρωτα χριστουγεννα κυκλοφοριας.....το 2000...και ακομα δουλευει μια χαρα....σκυλι...

Για μενα το XBOX360 ειναι φοβερη κονσολα που αν και εχει μεγαλο rate που χαλαει αξιζει για καποια πολυ ωραια παιχνιδια που εχει....και για το οτι χακαρεται...

Αλλα σ αυτην την τιμη πλεον δεν υπαρχει λογος να μην δεν παρεις PS3....αν μπορεις να αγοραζεις αυθεντικα παιχνιδια.....και ετσι κι εγω πλεον τελη του Σεπτεμβρη μετα την εξεταστικη ηρθε ο καιρος να παρω το δικο μου.....και να κανω υπομονη μεχρι το Μαρτιο που βγαινει το επομενο μεγαλο χιτ μετα το MGS4.....γιατι δεν θεωρεισαι true gamer αν δεν εχεις παιξει God Of War....

Υ.Γ.Βεβαια για να πω την αληθεια....αν ειχα λεφτα θα παιρνα και τα δυο.....

Δημοσ.

Γιατι να παρεις ps3 αφου το xbox εδει περισσοτερα παιχνιδια και καλυτερη καρτα γραφικων?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...