Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nzeppos μην βαζεις στο ιδιο σακι το forza 3 με το μπαχαλοGT .... Οκ το καταλαβαμε οτι θες τιμονιερα schumacher αλλα οκ ειπαμε!!!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μου έφτανε να συνεργάζεται η G25 με το 360 (όπως το κάνει με το PS3), αλλά βλέπετε η MS θέλει να πουλήσει την "ασύρματη" πλαστική σαβούρα της...

Δημοσ.

Τώρα που η τιμή του ps3 έπεσε αρκετά αξίζει να πουλήσω το 360 (που ούτως η άλλως το είχα κερδίσει με δυο παιχνίδια όλο κ όλο), να βάλω άλλα 130-140 ευρώ και να το πάρω?

Εγώ προσωπικά σε δίλλημα είμαι. Γιατί οκ τα παιχνίδια είναι πάνω κάτω τα ίδια. Και η διαφορά στα λεφτά που θα δώσω είναι όσο ένα ανεξάρτητο blueray player.

P.S το blueray ειναι και ο μοναδικός λόγος που θα προχωρούσα στην αλλαγή.:o

επίσης δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το online του ps3.To live του 360 είναι ο μόνος λόγος που με κάνει και ανάβω την κονσόλα (demo,multiplayer etc...)

Δημοσ.
Τώρα που η τιμή του ps3 έπεσε αρκετά αξίζει να πουλήσω το 360 (που ούτως η άλλως το είχα κερδίσει με δυο παιχνίδια όλο κ όλο), να βάλω άλλα 130-140 ευρώ και να το πάρω?

Εγώ προσωπικά σε δίλλημα είμαι. Γιατί οκ τα παιχνίδια είναι πάνω κάτω τα ίδια. Και η διαφορά στα λεφτά που θα δώσω είναι όσο ένα ανεξάρτητο blueray player.

επίσης δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το online του ps3.To live του 360 είναι ο μόνος λόγος που με κάνει και ανάβω την κονσόλα (demo,multiplayer etc...)

Kαι γιατι απλα δεν δινεις 130-140e να παρεις ενα ανεξαρτητο blu-ray player? Ετσι κρατας το 360 κ καποια στιγμη παιρνεις κ PS3.

Δημοσ.

Αν το 360 σου λειτουργει καλα εγω λεω να το κρατησεις γιατι εισαι "τυχερος" (καταλαβαινεις τι λεω φανταζομαι) και να παρεις ενα ξεχωριστο blue ray player. Αλλωστε το 360 εχει σιγουρα σε γενικες γραμμες ποιο καλα παιχνιδια απο το PS3 και οι εκδοσεις παιχνιδιων που μοιραζονται στο 360 ειναι καλυτερες.

Ασε που δεν μπορεις να τσιπαρεις το PS3 και θα εισαι "φιλακισμενος" μια ζωη με τα original.

Δημοσ.

σαφέστατα αφού αν το είχες δοκιμάσει δεν θα είχες τέτοιο δίλημμα

Kαι γιατι απλα δεν δινεις 130-140e να παρεις ενα ανεξαρτητο blu-ray player? Ετσι κρατας το 360 κ καποια στιγμη παιρνεις κ PS3.

exactly

Δημοσ.

Sorry που ρίχνω λίγο ακόμα λάδι στη φωτιά, αλλά για κάποιον σαν και μένα χωρίς καμία από τις 2 κονσόλες, αλλά με παρελθόν έντονα από Sony, τώρα με την αλλαγή των τιμών τι θα λέγατε?

Στο Slim δεν μπορείς πλέον να περάσεις Linux Yellowdog και να παίζεις από .iso τα παιχνίδια? Το λέω όχι γιατί είναι το ίδιο εύκολο με το να flashαρεις το X-box, αλλά δεν είναι μια λύση κ αυτή?

Υ.Γ : Έχω μια Sony Bravia 46" Full HD η οποία περιμένει πως και πως μια πηγή αναπαραγωγής 1080p, εκτός από το PC μου)

Δημοσ.
Sorry που ρίχνω λίγο ακόμα λάδι στη φωτιά, αλλά για κάποιον σαν και μένα χωρίς καμία από τις 2 κονσόλες, αλλά με παρελθόν έντονα από Sony, τώρα με την αλλαγή των τιμών τι θα λέγατε?

Στο Slim δεν μπορείς πλέον να περάσεις Linux Yellowdog και να παίζεις από .iso τα παιχνίδια? Το λέω όχι γιατί είναι το ίδιο εύκολο με το να flashαρεις το X-box, αλλά δεν είναι μια λύση κ αυτή?

Υ.Γ : Έχω μια Sony Bravia 46" Full HD η οποία περιμένει πως και πως μια πηγή αναπαραγωγής 1080p, εκτός από το PC μου)

οχι μόνο στο σλιμ αλλα ούτε στο φατ ps3 δεν μπορείς να διαβάσεις .iso .στο ps3 ούτε iso loader έχει βγεί ούτε hardmod οπότε να ξέρεις θα είσαι με αυθεντικά,αν θες παιχνίδια απο τον θείο πάρε xbox.σκέτο ps3 δεν πρωτείνω σε κανέναν αν έχει συνηθήσει τσαμπε gaming.θα προσπαθήσεις αλλα δεν σου φτάνει και είναι πολλά τα λεφτά που γλυτώνεις απο το 360,αν βγεί όμως mod για ps3 τότε θα θάψουν ολοι τα xbox και θα γίνει σαν το ps2 ενα πράμα.για την ώρα σου πρωτείνω 360

Δημοσ.
οχι μόνο στο σλιμ αλλα ούτε στο φατ ps3 δεν μπορείς να διαβάσεις .iso .στο ps3 ούτε iso loader έχει βγεί ούτε hardmod οπότε να ξέρεις θα είσαι με αυθεντικά,αν θες παιχνίδια απο τον θείο πάρε xbox.σκέτο ps3 δεν πρωτείνω σε κανέναν αν έχει συνηθήσει τσαμπε gaming.θα προσπαθήσεις αλλα δεν σου φτάνει και είναι πολλά τα λεφτά που γλυτώνεις απο το 360,αν βγεί όμως mod για ps3 τότε θα θάψουν ολοι τα xbox και θα γίνει σαν το ps2 ενα πράμα.για την ώρα σου πρωτείνω 360

Λογο blue-ray και μονο δεν προκειται να γινει σαν το PS2. Ξερεις ποσο κανει ενα αδειο blue-ray double layer?

Δημοσ.

Και να μην λάβουμε υπόψιν μας τα double layer blu-ray disks(50gb) που είναι όλα τα παιχνίδια του ps3.

Όποτε φανταστείτε πόσο θα κοστίζουν τα αντίγραφα του ps3 αν τα αδεια δισκακια των 50gb κοστίζουν περίπου 30 ευρω.

Ίσως γι' αυτό δεν βγάζουν και αντίγραφα στο ps3 γιατί δεν αξίζει για 20 ευρώ το πολύ διαφορά στο κάθε παιχνίδι να αγοράζεις αντίγραφα αντί για αυθεντικά.

Δημοσ.
Λογο blue-ray και μονο δεν προκειται να γινει σαν το PS2. Ξερεις ποσο κανει ενα αδειο blue-ray double layer?

αν κ το χει ξαναπει ο Gherudos, για να σου λυσω την απορια:

6Ε κ 90 ολοκληρα λεπτα!! :shock:

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.VER00592

Και να μην λάβουμε υπόψιν μας τα double layer blu-ray disks(50gb) που είναι όλα τα παιχνίδια του ps3.

Όποτε φανταστείτε πόσο θα κοστίζουν τα αντίγραφα του ps3 αν τα αδεια δισκακια των 50gb κοστίζουν περίπου 30 ευρω.

Ίσως γι' αυτό δεν βγάζουν και αντίγραφα στο ps3 γιατί δεν αξίζει για 20 ευρώ το πολύ διαφορά στο κάθε παιχνίδι να αγοράζεις αντίγραφα αντί για αυθεντικά.

τα περισσότερα ειναι απο 9-18GB..

ελαχιστα ειναι αυτα που των 50GB (σαν το MGS4) κ πιανουν τοσο χωρο λογω dummy data..

Δημοσ.

thnx για τις απαντησεις σας!

μαλλον προς το blue ray βλεπω να κανω παρα ν αλλαζω κονσολα..

την αφηνω την αντικατασταση για οταν μου βαλει τα κοκκινα και μου θελει ραντεβου με τεχνικους:P

παντως για να λεμε την αληθεια το ps3 slim φαινεται (καθαρα οπτικα) πιο συμπαγης απ το original. κι εδω που τα λεμε.....το original εμοιαζε λιγο και με μπαουλο...αν και το γυαλιστερο μαυρο που ειχε στο πανω καπακι ηταν πολυ εντυπωσιακο μεχρι να το πιασεις τουλαχιστον.....:mrgreen:

Δημοσ.

τα περισσότερα ειναι απο 9-18GB..

ελαχιστα ειναι αυτα που των 50GB (σαν το MGS4) κ πιανουν τοσο χωρο λογω dummy data..

οπως βλεπεις, απαντησα ηδη. δεν υπαρχει λογος να λεμε "ειναι ακριβα τα Blu-Ray " (κ μετα να θυμομαστε οτι υπαρχουν κ double-layer) απ τη στιγμη που τα περισσότερα παιχνιδια αρκουνται σε ενα single..

Δημοσ.

Καταπληκτικο παραληρημα...παντως παλι καλα να λες που υπαρχει και το 360 και παιζεις και κανενα παιχνιδακι.

Εστω και αν αυτοι οι αληταραδες σε υποχρεωνουν να σκας 30€ για την ετησια συνδρομη στο live...:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...