Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το οτι εχεις χβοχ δεν σε κανει σχετικο. Ασχετος με αυτα τα θεματα, απλα με χβοχ εισαι! ;)

Εσύ μάλλον είσαι άσχετος φανατικός που ισωπεδώνεις τα πάντα.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ριξε ενα περασμα στις καλογιαλυσμενες λαμαρινες του GT5 γιατι θαμπωσανε και μετα ελα να μου πεις εμενα....

Σε πειραξε οτι σε ειπα ασχετο με το να κρινεις καποιους τομεις...Τι εισαι ο carmack :lol:

Δημοσ.
Ριξε ενα περασμα στις καλογιαλυσμενες λαμαρινες του GT5 γιατι θαμπωσανε και μετα ελα να μου πεις εμενα....

Σε πειραξε οτι σε ειπα ασχετο με το να κρινεις καποιους τομεις...Τι εισαι ο carmack :lol:

Να μην κράξω δήλαδη, που δεν έχω παιχνίδι οπτικά ισάξιο με το GT5?

Δημοσ.

Τι λες ρε αγορινα μου , εισαι και αχαριστος. Θα σου δωσει η turn 10 το απολυτο racing game απο ολες τις αποψεις και καθεσαι και λες βλακειες για μιλας θετικα για τις ψευτοτεχνικες του yamauchi που τους δουλευει ψιλο γαζι.....Ε ρε gt5 που χρειαζεται σε μερικους για να καταλαβουν την αξια του forza 3 .

το GT5 ειναι καλο μονο για να τραβας photo και να χαιρεται το παιδακι και αυτο στο replay που το φορτωνει με ενα ματσο ψευτοshaders και λαμψεις που δεν υπαρχουν στο παιχνιδι real time!

Δημοσ.
Τι λες ρε αγορινα μου , εισαι και αχαριστος. Θα σου δωσει η turn 10 το απολυτο racing game απο ολες τις αποψεις και καθεσαι και λες βλακειες για μιλας θετικα για τις ψευτοτεχνικες του yamauchi που τους δουλευει ψιλο γαζι.....Ε ρε gt5 που χρειαζεται σε μερικους για να καταλαβουν την αξια του forza 3 .

Αφου δεν έχεις δεί full games, πώς κρίνεις οτι ο Kaz τα σκάτωσε?

Δημοσ.

βασικά εγώ ανυπομονώ και για τις 2 εκδόσεις,το gran turismo είναι σταθερή αξία ειδικά στα car models και το gameplay.απο την άλλη το forza 3 κάνει τεράστιο άλμα απο το forza 2 και θα είναι και αυτό φανταστικό παιχνίδι.πρoσωπικά πιστέυω το gt5 θα είναι λίγο καλύτερο και αυτό για το development time του,το κατασκευάζουν εδω και χρόνια το παιχνίδι και δεν έχουν περιθόρια για λάθη,όπως λέω και πιο πάνω όμως η διαφορά forza 2-3 είναι τεράστια για το development time του και μπορεί να κάνει την εκπλήξη στο τέλος.πρέπει να βγούν οι final releases για να τα συγκρίνουμε σωστά,το forza θα έχει ενα μικρό headstart 2 μήνες καθώς βγαίνει οκτώμβριο ,ελπίζω να είναι έτοιμο και το gt5 για november release date για να δούμε καλό head2head battle(στο gamescon το είχαν σε ενα brochure 4th quarter release date,αρα 2009 στάνταρ θα βγεί,εκτος αν γίνει καινούριο delay.....),τώρα που έπεσε και η τιμή στα 300ε θέλω να δω και τις πωλήσεις που θα δώσει το gt5 bundle(μην ξεχνάτε οτι ήταν τα gt πουλάνε πολύ καλα.)

Δημοσ.
Αφου δεν έχεις δεί full games, πώς κρίνεις οτι ο Kaz τα σκάτωσε?

Το κρινω με αυτα που εχω δει μεχρι τωρα... Εαν μου ελεγε οτι θα κανει 2 χρονια developing ακομη θα σου ελεγα, οκ δεν τρεχει κατι. Αλλα αυτος βγαινει και λεει οτι θα το δουμε κοντα με την εκδοση του psp...Θελει πολυ βελτιωση ακομη, μακαρι να τα καταφερει! εγω ps3 εχω και αν μου αποδιξει οτι ειναι κατι καλο θα το παρω.... Αλλα πρεπει να με πεισει, και μετα μεχρι τωρα δεν με εχει πεισει, ειναι και το forza 3 που ερχεται και ο πηχης εχει ανεβει πολυ.

Με το prologue την παθαμε, κραζαμε forza 2 για τα γραφικα και τελικα ο αλλος περα απο τα καλογιαλυσμενα cars ηταν μια τρυπα στο νερο....Τουλαχιστον ο αλλος ειχε κατι να πει στο sim τομεα (forza 2 ) το αλλο ηταν :lol: gt5....

Δημοσ.

το μονο κακο του gt 5 ειναι πως δεν σπανε τα αμαξια ολα τα αλλα θα ειναι 10 φορες καλυτερα.

οσο για το xbox 360 δεν μου φενετε και τοση καλη κοσνολα μια πατατα μου φενετε στα game :-(

για το ps 3 δεν εχω αποψη γιατη δεν την εχω δει ποτε μου :rolleyes:

Δημοσ.
το μονο κακο του gt 5 ειναι πως δεν σπανε τα αμαξια ολα τα αλλα θα ειναι 10 φορες καλυτερα.

οσο για το xbox 360 δεν μου φενετε και τοση καλη κοσνολα μια πατατα μου φενετε στα game :-(

για το ps 3 δεν εχω αποψη γιατη δεν την εχω δει ποτε μου :rolleyes:

Ω, ωραία επιχειρήματα.

Δημοσ.

οκ αφου επειμενετε θα πω 2 λογους γιατη το λεω αυτο :P

1 στο re5 κολουσε αρκετα οταν επαιζα διπλο με εναν αλλον φιλο μου

2 στο gow παλη στο διπλο κολουσε σε μερικα σημια

ΥΓ δεν νομιζω να φταει η tv του γιατη στο μονο δεν κολουσε

Δημοσ.

Πάντως "απόλυτα racing games από όλες τις απόψεις" δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο...

Στο δε 360 η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη, γιατί η κονσόλα δεν υποστηρίζει καμία τιμονιέρα της προκοπής.

Δημοσ.

και για το gt 5 λεω πως θα ειναι τελειο επειδη θα ειναι βελτιομενω απο το gt 4 :-D

μιας και το gt 4 στο ps2 το τονιζω στο ps 2 εχει και γ@μω τα γραφικα φανταστειτε αυτο :)

Δημοσ.

Παιδια του GT5 τα γραφικα ειναι καλυτερα αλλα δεν εχω καμια αμφιβολια οτι το Forza θα ειναι καλυτερο παιχνιδι στο συνολο. Του Forza τα γραφικα δειχνουν ακομα "γραφικα" ενω το GT5 φενεται να εχει περασει σε μεγαλυτερο επιπεδο φωτορεαλισμου. Ειδικα στο εσωτερικο το GT5 δεν πιανεται, λες και εισαι εκει ειναι.

Βεβαια κανενα απο τα 2 δεν προκειται να πιασει σε ρεαλισμο το GTR2 στο PC αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

Δημοσ.

Ε αυτό λέμε τόσο καιρό. Ότι όσο καλά γραφικά και να έχουν τα FM/GT, αν κάποιος έχει κάτσει ΜΙΑ φορά να παίξει σε PC -με καλή τιμονιέρα- τα GTR1/2, GTL (και γενικά τα περισσότερα της SimBin), rFactor, LFS κλπ. αποκλείεται να κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά με τα ραλάκια που έχουν οι κονσόλες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...