Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ίσως να εννοεί ότι δεν έχουν ζήτηση στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι γενικά...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
παιδια ξερετε αν υπαρχει καταλογος πωλησεων 2009 για τις κονσολες που κυκλοφορουν?προσπαθω να πεισω τον τυπο που εχει το βιντεοκλαμπ που δουλευω να βαλει παιχνιδια για wii κ μου λεει οτι δεν πουλαει...οποτε ενας καταλογος θα του εδινε την απαντηση!

Ναι αλλά ο τύπος στο video club δεν ενδιαφέρεται για τις παγκόσμιες πωλήσεις μιας κονσόλας. Τον ενδιαφέρει ότι τα παιδιά της γειτονιάς δεν εχουν wii και κατά συνέπεια δεν ενοικιάζουν. Θα έλεγα να ψήσεις την γειτονιά να πάρουν όλοι nintendo, έτσι και όλοι μαζί θα παίζετε, και ο video clubas θα φέρει παιχνίδια και η nintendo θα χαρεί κατά 0.0000005% :mrgreen:

Δημοσ.
ίσως να εννοεί ότι δεν έχουν ζήτηση στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι γενικά...

καλα αστο...δεν ηξερε οτι υπαρχει καν το wii...ηξρε οτι ειχε βγαλει κατι καινουργιο η nintendo αλλα δεν ηξερε λεπτομερειες...μπα..σιγα μην πουλαει μου ελεγε..γενικα..!ειχε καει με το gamecube παλια κ δεν το ξαναεψαξε με την nintendo..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:17 ----------

Ναι αλλά ο τύπος στο video club δεν ενδιαφέρεται για τις παγκόσμιες πωλήσεις μιας κονσόλας. Τον ενδιαφέρει ότι τα παιδιά της γειτονιάς δεν εχουν wii και κατά συνέπεια δεν ενοικιάζουν. Θα έλεγα να ψήσεις την γειτονιά να πάρουν όλοι nintendo, έτσι και όλοι μαζί θα παίζετε, και ο video clubas θα φέρει παιχνίδια και η nintendo θα χαρεί κατά 0.0000005% :mrgreen:

για καταλογο πωλησεων σην ελλαδα ενδιαφερομουν...μην ξεχνας οτι τα videoclub παιζουν καποιο ρολο στην αγορα μιας κονσολας..αμα δεν εχει κανενας παιχνιδια για wii σιγα μην παει ο αλλος να το παρει...τεσπα ασε μην παθει κανα στραπατσο κ το χρεωσει σε μενα..:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

ε προφανώς τι περίμενες? :o

όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και τι γιαούρτι :P

Δημοσ.
ε προφανώς τι περίμενες? :o

όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και τι γιαούρτι :P

ναι ειναι αλλη φαση ομως το wii..ολα τα μικρα,κοπελιτσες κ οχι μονο θα κανουν ουρες πιστευω..![δεν λεω οτι το wii ειναι μονο για κοπελιτσες κ μικρα..για να μην παρεξηγηθουμε..!]

Δημοσ.

1ον 360vs ps3 θέμα ....

2ον νομίζω έχει η νόρτεκ κάτι κατά των ενοικιάσεων και δεν είναι θέμα καταστήματος,εδώ δεν νοικιάζουν παιχνίδια wii στα σέβεν που είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα....

Δημοσ.

2ον νομίζω έχει η νόρτεκ κάτι κατά των ενοικιάσεων και δεν είναι θέμα καταστήματος,εδώ δεν νοικιάζουν παιχνίδια wii στα σέβεν που είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα....

Όπως τα λες είναι. Η nortec δεν δίνει δικαιώματα ενοικίασης. :mad:

Δημοσ.
παιδια ξερετε αν υπαρχει καταλογος πωλησεων 2009 για τις κονσολες που κυκλοφορουν?προσπαθω να πεισω τον τυπο που εχει το βιντεοκλαμπ που δουλευω να βαλει παιχνιδια για wii κ μου λεει οτι δεν πουλαει...οποτε ενας καταλογος θα του εδινε την απαντηση!

npd_january_2009_total.png

[

1. Wii: 679,200 (Total: 18.2 million; January 2008: 274,000 - up 148%)
  2. DS: 510,800 (Total: 28.5 million; January 2008: 251,000 - up 104%)
  3. Xbox 360: 309,000 (Total: 14.2 million; January 2008: 230,000 - up34%)
  4. PS3: 203,200 (Total: 7 million; January 2008: 269,000 - down 24%)
  5. PSP: 172,300 (Total: 14.6 million; January 2008: 230,000 - down 25%)
  6. PS2: 101,200 (Total: 43.7 million; January 2008: 265,000 - down 62%)

Δημοσ.
Καλά - καλά δεν έχει βγει κανένα από τα δυο παιχνίδια ακόμα και αρχίσανε να βγάζουν συγκριτικά βίντεος. :lol:

Το Gran Turismo έχει πιο ρεαλιστικό φωτισμό στα σίγουρα. Δεν ξέρω για το gameplay και το damage model.

Δημοσ.

ΤIlemax εισαι ψιλο ασχετος με το θεμα του φωτισμου. Για δειξε μου στο gt5 την πηγη φωτος ? Εαν βρεις τη πηγη φωτος εχεις ενα ΚΟΥΛΟΥΡΙ !

Το forza 3 απο beyond 3d τα αμαξια στο forza εχουν σαφως μεγαλυτερο αριθμο πολυγωνων και relatime shadows και λοιπα...

Στο GT5P ηταν αυτο που τα εβαζαν διπλα διπλα τα αμαξια και δεν υπηρχαν αντανακλασεις μεταξυ τους....:lol:

Το οτι εσυ βλεπεις πιο ρελιστικα τα Post proces εφε και τις ασχετες απο του πουθενα λαμψεις δεν σημαινει οτι ειναι και πιο ρεαλιστικα ;)

Με το για γελια damage, συγκρουσεις, καλα μην πω για το simulation ή για το Α.Ι γιατι εδω γελαμε!

Το GT5 για ενα πραγμα βγαινει για κατι gamers σαν το tilemax που γουσταρουνε να τραβανε φωτογραφιες. Αυτο κανει ο yamauchi, περα απο αυτο δεν κανει πραγματικα τιποτα αλλο.... Τοσα χρονια αναπτυξης ο απατεωνας και παρουσιαζει αυτες τις βλακειες και το κακο σε ολη την υποθεση ειναι οτι ο στεριμενος sonakias πανηγυριζει....αφου η μαμα εταιρια τον εχει τρελανει στις φανφαρες !

Δημοσ.
ΤIlemax εισαι ψιλο ασχετος με το θεμα του φωτισμου. Για δειξε μου στο gt5 την πηγη φωτος ? Εαν βρεις τη πηγη φωτος εχεις ενα ΚΟΥΛΟΥΡΙ !

Το forza 3 απο beyond 3d τα αμαξια στο forza εχουν σαφως μεγαλυτερο αριθμο πολυγωνων και relatime shadows και λοιπα...

Στο GT5P ηταν αυτο που τα εβαζαν διπλα διπλα τα αμαξια και δεν υπηρχαν αντανακλασεις μεταξυ τους....:lol:

Το οτι εσυ βλεπεις πιο ρελιστικα τα Post proces εφε και τις ασχετες απο του πουθενα λαμψεις δεν σημαινει οτι ειναι και πιο ρεαλιστικα ;)

Με το για γελια damage, συγκρουσεις, καλα μην πω για το simulation ή για το Α.Ι γιατι εδω γελαμε!

Το GT5 για ενα πραγμα βγαινει για κατι gamers σαν το tilemax που γουσταρουνε να τραβανε φωτογραφιες. Αυτο κανει ο yamauchi, περα απο αυτο δεν κανει πραγματικα τιποτα αλλο.... Τοσα χρονια αναπτυξης ο απατεωνας και παρουσιαζει αυτες τις βλακειες και το κακο σε ολη την υποθεση ειναι οτι ο στεριμενος sonakias πανηγυριζει....αφου η μαμα εταιρια τον εχει τρελανει στις φανφαρες !

Τα αυτοκίνητα του FM3 μοιάζουν σαν πλαστικά, δεν έχουν υφές, σε αντίθεση με το GT5 που ο φωτισμός είναι κορυφαίος.

Υ.Γ Ει, ψίτ Απόκλειρε, Xbox 360 έχω!

Δημοσ.
Τα αυτοκίνητα του FM3 μοιάζουν σαν πλαστικά, δεν έχουν υφές, σε αντίθεση με το GT5 που ο φωτισμός είναι κορυφαίος.

Υ.Γ Ει, ψίτ Απόκλειρε, Xbox 360 έχω!

Το οτι εχεις χβοχ δεν σε κανει σχετικο. Ασχετος με αυτα τα θεματα, απλα με χβοχ εισαι! ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...