Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ναι, βασικα δεν θυμαμαι κ πως το λεγαν.. ατιμη ηλικια...

edit: Multitap!

παντως την αισθηση που εδειναν εκεινα τα παιχνιδια τοτε..αχ...σημερα καμια σχεση...βεβαια αυτο μπορει να ισχυει για τιυς παλιους...μπορει οι νεοι gamers να εχουν αυτην την αισθηση με τα παιχνιδια του σημερα..

Δημοσ.

mchrisober και antretng,σύμφωνα με τα λεγόμενά σας απέκτησα κόμπλεξ,μετοχές σε εταιρία,έγινα fanboy και κολημένος και άλλα.Όλα αυτά επειδή σχολίασα την τιμή του xbl (να δω πόσες φορές θα το πω ακόμα,έλεος δηλαδή).

Επίσης antretng,πριν με βάλεις στους fameράδες (αν εννοούσες εμένα),plz κάνε ένα κόπο να κάνεις ένα search με τα post μου σε αυτό το thread.

mchrisober,την τιμή του 360 γιατί την ανέφερες?Για να υπερασπιστείς την ms?Μα,fanboy είσαι.....?

Τέλος,όλα αυτά ξεκίνησαν από αυτό εδώ το post:

@nzeppos,έχεις σκεφτεί μήπως το χρεώνει πολύ ακριβά η ms το xbl?Πιστεύω η ms θα μπορούσε να χρεώνει το xbl αρκετά λιγότερο και να συνέχιζε να βγάζει μεγάλο κέρδος.Ναι,αν είχα 360 σίγουρα θα τα 'δινα.Αλλά ακόμα πιστεύω πως η αξία του xbl σε ευρώ (δηλαδή τα έξοδα για την υπηρεσία ας πούμε) είναι αρκετά μικρότερη,άρα και η τιμή θα 'πρεπε να είναι μικρότερη.Άποψή μου πάντα.

Και μετά από αυτό το post άρχισαν οι χαρακτηρισμοί (κολημένος αρχικά ο mchrisober και μετά ακολούθησε ο antretng).Ήταν τόσο flameable το post?Είπα κάτι τόσο κακό για το 360 ή τόσο καλό για το ps3?Μου φαίνεται πως ψάχνεται αφορμές από εκεί που δεν υπάρχουν...Η πολύ επιθετική αντίδρασή σας πάντως μου δείχνει ότι είστε fanboys κι εγώ σας έθιξα την εταιρία.Μάλλον οι χαρακτηρισμοί πρέπει να πάνε μπούμερανγκ...

Δημοσ.

φιλε μου εγω δεν ειμαι fanboy καμια ς εταιριας, δεν βγαζω λεφτα απ αυτο οποτε δεν εχω κανενα προβλημα. Οπως κι εσυ σχολιασες και συνεχιζεις να σχολιαζεις και να δινεις αφορμη και σε μας, ετσι κι εγω σου απαντω. Δηλ τι θες να κανω, να σμφωνησω??, πραγμα που θα εκανα εαν μου ελεγες με απτα παραδειγματα πως βγαζεις εσυ το κοστος τις καθε κονσολας....

Οταν λοιπον μας πεις το σκεπτικο σου με αποδειξεις, τοτε θα παξω να σχολιαζω κι εγω, αλλα του τυπου" χεις σκεφτεί μήπως το χρεώνει πολύ ακριβά η ms το xbl?Πιστεύω η ms θα μπορούσε να χρεώνει το xbl αρκετά λιγότερο και να συνέχιζε να βγάζει μεγάλο κέρδος.Ναι,αν είχα 360 σίγουρα θα τα 'δινα.Αλλά ακόμα πιστεύω πως η αξία του xbl σε ευρώ (δηλαδή τα έξοδα για την υπηρεσία ας πούμε) είναι αρκετά μικρότερη,άρα και η τιμή θα 'πρεπε να είναι μικρότερη.Άποψή μου πάντα." ειναι ατοπα και προσωπικες αποψεις του καθενος.....

Εσυ αρχισες και εγω σου απαντησα και εαν κανω λαθος στα παραπανω πες το μου...

Δημοσ.

Πες τα ρε φίλε!Επαναλαμβάνω ότι ο tilemaxx που είναι ms fanboy,είναι χίλιες φορές πιο συζητήσημος και πιο normal από άλλα "κρυφά" ms fanboys.

Εδώ και μερικά posts έχω φύγει από το θέμα της τιμής και προσπαθώ να διορθώσω την παρεξήγηση (?) και να καταλάβω προς τι οι χαρακτηρισμοί.

Δημοσ.

G_Zisis εγώ θα λεγα πως μάλλον έχεις τη μύγα. Ορίστε τι έγραψα

@darhe εννοείτε ότι όλοι κοιτάνε αποκλειστικά το κέρδος... το αν οι flamerades δίνουν ηθικότητα στις καλές τους εταιρίες και τις υπερασπίζονται ελεεινά φανατικά είναι άλλο θέμα.

Όσον αφορά το wii... και γιατί να κάνει μείωση; Αφού ακόμη πουλάει σαν τρελό και ας το λένε κάποιοι ως κονσόλα για losers, μούφα κλπ

Δε σε βαλα στους flamerades (ούτε έχω παρακολουθήσει ολόκληρη τη συζήτηση για να ξέρω)... και εγώ προσωπικά έχω και wii και xbox... αλλά λιώνω περισσότερο το wii.

Η τιμή του wii δεν πρόκειται να πέσει στο προσεχές μέλλον... πιστεύω πριν την κυκλοφορία του Natal δεν πέφτει. Εφόσον δεν έχει ακόμη πτώση στις πωλήσεις, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.

Όσον αφορά τους εργοδότες και επιχειρήσεις... ακριβως!! Αλλά βλέπω κάποιους που κάνουν λες και έχουν μετοχές. Ρε την τρέλα μου μέσα, την κάνατε την αγορά σας για να παίζετε... και όχι για να βγάζετε τα κόμπλεξ σας για το ποιος έκανε καλύτερη αγορά. Καθίστε παίχτε κανα παιχνιδάκι, ή ρίχτε και κανά πακέτο σε καμιά γκόμενα, και αφήστε το ποια κονσόλα αξίζει και ποια όχι.

Όχι τίποτα άλλο, μπαίνουν και άσχετοι που θέλουν να δουν ποια κονσόλα θα πάρουνε και χάνουνε τη μπάλα.

Και σιγά μην κάτσω να διαβάσω ένα κάρο σελίδες flameroπιπες ή να απολογηθώ για το αν εσύ ή καθένας εδώ μέσα μυγιάζεται. Ρε άντε παίχτε κανένα game που αυτή είναι και η ουσία και ξεκολλήστε... και να διαβάζεται και λίγο καλύτερα τα post των άλλων, έτσι; Όχι να πετάμε μετά ότι να ναι και να το παίζουμε και θιγμένοι.:mad:

Δημοσ.
G_Zisis εγώ θα λεγα πως μάλλον έχεις τη μύγα. Ορίστε τι έγραψα

Και σιγά μην κάτσω να διαβάσω ένα κάρο σελίδες flameroπιπες ή να απολογηθώ για το αν εσύ ή καθένας εδώ μέσα μυγιάζεται. Ρε άντε παίχτε κανένα game που αυτή είναι και η ουσία και ξεκολλήστε... και να διαβάζεται και λίγο καλύτερα τα post των άλλων, έτσι; Όχι να πετάμε μετά ότι να ναι και να το παίζουμε και θιγμένοι.:mad:

Μας δουλεύεις φίλε?Επειδή μιλάς σε τρίτο πρόσωπο,χωρίς να διευκρινήσεις αν εννοείς κάποιον από εδώ,μας λες τώρα ότι έχουμε τη μύγα?Μας θυμώνεις κιόλας.....Βγαίνεις και λες ότι σου γουστάρει και μετά λες "εγώ να απολογηθώ?Αυτά είναι...Και το δεύτερο quote τι το έβαλες?Αυτή είναι συνομιλία με τον darhe.

Τέλος,δεν σου είπα να διαβάσεις σελίδες.Αμήν κι αν κατάλαβες τι σου είπα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά και έβαλα και το δεύτερο post γιατί πολύ απλά αυτά που σε καναν να παρεξηγηθείς βρίσκονταν στο δεύτερο post

Και αν εσύ δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μιας γενικής παρατήρησης από της προσωπικής επίθεσης εγώ δεν σου φταίω. Ναι ήταν επιθετικό αλλά προς το μέσω flamer... γιατί σε όποιου site "VS" topic και να διαβάσω, είτε το λένε insomnia είτε adslgr είτε gamers κλπ τις ίδιες μαλακίες διαβάζεις. Δηλαδή πόσο κοστίζει, ποια κονσόλα είναι η καλύτερη... η sony νοιάζεται για το gamer... η microsoft είναι η μόνη λογική εταιρία... η τάδε εταιρία ψάχνει θύματα... η άλλη εταιρία είναι εκμεταλλεύτρια... και ότι άλλη μαλάκια μπορείς να σκεφτείς. Παθιάζονται και υπερασπίζονται την κονσόλα τους λες και υπερασπίζονται τα ιδανικά τους.

Πραγματικά ούτε που διάβασα τι έγραφες ούτε τι γραφόταν στις προηγούμενες σελίδες και ούτε με νοιάζει να μάθω γιατί πολύ απλά εγώ σχολίασα ένα συγκεκριμένο post. Αν εσύ έχεις τη μύγα και παρεξηγήσε εγώ δεν σου φταίω και ούτε με νοιάζει αν είσαι flamer ή ιππότης (που πραγματικά συμμετέχοντας σε topic "Χ vs Y "αποκλείεται να μην έχει έστω μια μικρή δόση flamer)

Και εννοείτε πως θυμώνω... εγώ δεν σου φταίω σε κάτι αν σου χουν σπάσει τα νεύρα για το x ή y λόγο. Ούτε ανέφερα το ονομα σου, ούτε ανέφερα τα κείμενα σου, ούτε τίποτα. Αν απλά εσύ είσαι ένας flamer εγώ δεν σου φταίω να με πιάνεις στο στόμα σου. Για άραξε λοιπόν και μη ξεσπάς όπου βρίσκεις.

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

ε μερικοι εδω μεσα δεν το ληγουν το θεμα με τπτ....

εαν δεν θες να καταλαβεις G_Zisis και να σταματησεις τοτε θα τα τρως στην μαπα.... αλλα μετα μην μας λες μλκ οτι εγω εκανα ενα μονο σχολιο.... οσο δινεις συνεχεια τοσο θα σου απαντουμε....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...