G_Zisis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ναι ρε το κατάλαβα, np. To XBL έχει 7 εκ. χρήστες. Αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει μόνο όσους πληρώνουν συνδρομή? Έστω ότι έχει 5 εκ. χρήστες και έστω ότι ο καθένας πληρώνει 30 ευρώ το χρόνο (έβαλα και λιγότερους χρήστες και το πιο ελάχιστο ποσό).Τότε η ms το χρόνο παίρνει 150 εκ. ευρώ.Πιστεύετε πως για να συντηρήσει το xbl ξοδεύει πάνω από 50 εκ ευρώ το χρόνο?
Tilemaxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει μόνο όσους πληρώνουν συνδρομή? Έστω ότι έχει 5 εκ. χρήστες και έστω ότι ο καθένας πληρώνει 30 ευρώ το χρόνο (έβαλα και λιγότερους χρήστες και το πιο ελάχιστο ποσό).Τότε η ms το χρόνο παίρνει 150 εκ. ευρώ.Πιστεύετε πως για να συντηρήσει το xbl ξοδεύει πάνω από 50 εκ ευρώ το χρόνο? Όχι ρε απλά είναι έναν καλός τρόπος για να πολλαπλασιάσει τα έσοδα της.
G_Zisis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Εκεί ακριβώς θέλω να καταλήξω!Επιτέλους,κάποιος τα πιάνει...Αυτό που είπα λοιπόν είναι ότι η συντήρηση του xbl είναι πολύ μικρότερη των κερδών και θα μπορούσε να μικρίνει την τιμή για να είναι ακόμα πιο προσιτή για τους πελάτες της.Αλλά όταν δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός,αυτά γίνονται...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 και να υπάρχει πάλι θα έβγαζαν υπεραρκετό κέρδος
Tilemaxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 και να υπάρχει πάλι θα έβγαζαν υπεραρκετό κέρδος Αν εννοείς στο τμήμα του Xbox, έκανε το πρώτο βήμα στο online gaming με το Xbox Live την στιγμή που η Sony δεν είχε unified δίκτυο. Έτσι η MS πήρε το momentum και έφτιαξε γερή βάση πάνω στο XBL. Οπότε δεν την συμφέρει κατεβάσει τιμές, γιατι στην ουσία στο online κομμάτι παίζει χωρίς αντίπαλο.
darhe13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 εγω δεν καταλαβαινω γιατι τετοιος πολεμος για τα 30ε της microsoft κ γιατι οχι για καποια αλλα πραγματα...για παραδειγμα!η nintendo δεν εχει κανει ουτε μια μειωση τιμης στο wii απο την μερα που βγηκε..δεν λεει κανενας τπτ..το ps3 κονσολα νεας γενιας κ δεν εχει μεσα καλωδιο hdmi...κ δεν λεω για τωρα πυ εχουν πεσει οι τιμες κ ειναι λογικο λεω για τοτε που ηταν πανακριβο..660ε ειχα δωσει κ εδωσα αλλα 30 για να παρω καλωδιο..καλο βεβαια γιατι αν θες βρισκεις κ ποιο φτηνο..επισης δεν εχει headset!πρεπει να δωσεις κ εκει αλλα 40 ε...κ μην μου πειτε να συνδεσω το bluetooth του κινητου γιατι δεν λεει το ειχα κανει κ τους ειχα ξεκουφανει ολους...κ επισης υπαρχουν κ πραγματα μεσα στην ζωη που πληρωνουμε ετσι για να πληρωνουμε..δειτε μονο λιγο τα μετρα για τις εκτακτες εισφορες...οποτε..συμπερασμα ολοι κοιταν το κερδος τους..ειναι ελευθερη αγορα κ εσυ κρινεις που θα τα δωσεις κ που οχι..κ πιστευω οτι αξιζει να δωσεις 30ε το χρονο για να εχεις τις καλυτερες online υπηρεσιες..
Antretng Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 @darhe εννοείτε ότι όλοι κοιτάνε αποκλειστικά το κέρδος... το αν οι flamerades δίνουν ηθικότητα στις καλές τους εταιρίες και τις υπερασπίζονται ελεεινά φανατικά είναι άλλο θέμα. Όσον αφορά το wii... και γιατί να κάνει μείωση; Αφού ακόμη πουλάει σαν τρελό και ας το λένε κάποιοι ως κονσόλα για losers, μούφα κλπ
darhe13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 @darhe εννοείτε ότι όλοι κοιτάνε αποκλειστικά το κέρδος... το αν οι flamerades δίνουν ηθικότητα στις καλές τους εταιρίες και τις υπερασπίζονται ελεεινά φανατικά είναι άλλο θέμα. Όσον αφορά το wii... και γιατί να κάνει μείωση; Αφού ακόμη πουλάει σαν τρελό και ας το λένε κάποιοι ως κονσόλα για losers, μούφα κλπ ναι το ξερω οτι πουλαει τρελα..αλλα ολοι κανουν μειωσεις πιστευω οτι πρεπει να κανει κ η nintndo..εγω αυτο περιμενω μια μειωση για να το παρω..κ πιστευω οτι ειναι πολλοι σαν εμενα..κ το wii δεν ειναι κονσολα μουφα..ειναι κορυφη σε αυτο που κανει![βαζεις κ εμενα μεσα στους flamerades?εγω απλα ειπα οτι ολοι κοιτανε το ιδιο..απο την microsoft μεχρι τον καθε τυχαιο εργοδοτη που κοιτει να σε εκμεταλευτει..}
mchrisober Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 ρε παιδια ολοι το κερδος κοιτανε να βγαλουν, και ουτος η αλλος αυτος ειναι ο σκοπος... τωρα εαν θελει 50 εκ ή παραπανω εγω φιλε δεν ξερω, και ουτε εσυ ξερεις.... αν και να σου θυμισω οτι η ms εχει την ποιο φθηνη κονσολα αλλα εσυ δεν λες να καταλαβεις.... οι παραπανω φιλοι τα λενε πολυ ωραια, οποτε θα συμφωνησω με αυτους... θες να δωσεις 30 ευροπουλακια καλα, εαν δεν θες στο καλο.... βρες αλλο επιχειρημα γτ αυτα που λες δεν εχουν βαση....
darklordvader77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 καλα αμα ξεκινησουμε αυτην την κουβεντα, λειπουν πολλά πραγματα για την καθε κονσολα που παλια δεν τα πληρωνες: -ps3: Hdmi καλώδιο,headset -wii:περιφερειακα-υποκαταστατα χειριστηριων κυριως (classic controller,wii-fit) οι πιο λογικες τιμες παντως σε σχεση με τους ανταγωνιστες.. -x360:κιτ φορτισης μπαταριων,Wi-fi dongle (70Ε?? WTF),Hdmi-av cable
Antretng Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 ναι το ξερω οτι πουλαει τρελα..αλλα ολοι κανουν μειωσεις πιστευω οτι πρεπει να κανει κ η nintndo..εγω αυτο περιμενω μια μειωση για να το παρω..κ πιστευω οτι ειναι πολλοι σαν εμενα..κ το wii δεν ειναι κονσολα μουφα..ειναι κορυφη σε αυτο που κανει![βαζεις κ εμενα μεσα στους flamerades?εγω απλα ειπα οτι ολοι κοιτανε το ιδιο..απο την microsoft μεχρι τον καθε τυχαιο εργοδοτη που κοιτει να σε εκμεταλευτει..} Δε σε βαλα στους flamerades (ούτε έχω παρακολουθήσει ολόκληρη τη συζήτηση για να ξέρω)... και εγώ προσωπικά έχω και wii και xbox... αλλά λιώνω περισσότερο το wii. Η τιμή του wii δεν πρόκειται να πέσει στο προσεχές μέλλον... πιστεύω πριν την κυκλοφορία του Natal δεν πέφτει. Εφόσον δεν έχει ακόμη πτώση στις πωλήσεις, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Όσον αφορά τους εργοδότες και επιχειρήσεις... ακριβως!! Αλλά βλέπω κάποιους που κάνουν λες και έχουν μετοχές. Ρε την τρέλα μου μέσα, την κάνατε την αγορά σας για να παίζετε... και όχι για να βγάζετε τα κόμπλεξ σας για το ποιος έκανε καλύτερη αγορά. Καθίστε παίχτε κανα παιχνιδάκι, ή ρίχτε και κανά πακέτο σε καμιά γκόμενα, και αφήστε το ποια κονσόλα αξίζει και ποια όχι. Όχι τίποτα άλλο, μπαίνουν και άσχετοι που θέλουν να δουν ποια κονσόλα θα πάρουνε και χάνουνε τη μπάλα.
darhe13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 καλα αμα ξεκινησουμε αυτην την κουβεντα, λειπουν πολλά πραγματα για την καθε κονσολα που παλια δεν τα πληρωνες: -ps3: Hdmi καλώδιο,headset -wii:περιφερειακα-υποκαταστατα χειριστηριων κυριως (classic controller,wii-fit) οι πιο λογικες τιμες παντως σε σχεση με τους ανταγωνιστες.. -x360:κιτ φορτισης μπαταριων,Wi-fi dongle (70Ε?? WTF),Hdmi-av cable ετσι ειναι...παλια αντε καμια memory card να πληρωνες..κ κανα χειριστιριο..!
Antretng Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 ετσι ειναι...παλια αντε καμια memory card να πληρωνες..κ κανα χειριστιριο..! Παλιά δεν υπήρχαν τόσα περιφερειακά ούτε τόσο διαδεδομένη πειρατεία
darklordvader77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 παλια δεν υπηρχε αναγκη για τοσα περιφερειακα, λογω φυσης των παιχνιδιων (single player, αντε κ κανα two player) Η nintendo απο τοτε ειχε 4 υποδοχες για χειριστηρια λογω της φυσης των παιχνιδιων της.. Ε, για το play ήθελες απλα το αντιστοιχο εξαρτημα.
darhe13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 παλια δεν υπηρχε αναγκη για τοσα περιφερειακα, λογω φυσης των παιχνιδιων (single player, αντε κ κανα two player) Η nintendo απο τοτε ειχε 4 υποδοχες για χειριστηρια λογω της φυσης των παιχνιδιων της.. Ε, για το play ήθελες απλα το αντιστοιχο εξαρτημα. ειχε κ το playstation την γωνια που επαιρνε 4 χειριστιρια αμα ηθελες..ωπα τωρα το ειδα οτι το λες..ακυρο αυτο που ειπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις