G_Zisis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Είναι πολλά,επαναλαμβάνω.Ακούτε εσείς servers,υπηρεσίες,bandwith (όπως τα 'πες) και νομίζετε πως στο τέλος βγαίνει και ζημιωμένη η ms.Δεν είναι έτσι.Απλά η ms δεν έχει ανταγωνιστή στο online και βάζει όποια τιμή θέλει.
pscrazy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Zisis δεν θες να καταλαβεις απλα πραγαματα! Μεινε να παπαγαλιζεις τις αδυναμιες της SONY!
G_Zisis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Εξήγησέ τα μου αν μπορείς εσύ και μετά θα τα καταλάβω...Με επιχειρήματα αν γίνεται.Oh,what?
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 never ask what can't you get from apokleiros Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
mchrisober Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 ρε παιδια, ξεκολληστε λιγο... 30 ευρο το χρονο ειναι πολλα??? ελεος δηλαδη ρε παιδια....5 καφεδες ειναι, μην τρελαθουμε... και στο κατω κατω οποιος γουσταρει τα δινει, οποιος δεν δεν τον εβαλε κανεις το οπλο στο κεφαλι.... και επισης εαν εισαι κολλημενος, οτι επιχειρηματα και αν σου πουν, εσυ δεν προκειται να αλλαξεις( για μερικους εδω μεσα που και να τους πληρωνε η MS ή h Sony τοσο promotion δεν θα εκαναν))....
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Το ανεκδοτο της χρονιας...ο τυπος που ειναι διατεθειμενος να σκαει 70 ευρω για το καθε παιχνιδι δεν ειναι διατεθειμενος να σκασει 30 ευρω το χρονο για να εχει online gaming οσο καλυτερο γινεται.
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Πολύ σωστός ο Κυριάκος. Πολύ καλό επιχείρημά.
skanjos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Το ανεκδοτο της χρονιας...ο τυπος που ειναι διατεθειμενος να σκαει 70 ευρω για το καθε παιχνιδι δεν ειναι διατεθειμενος να σκασει 30 ευρω το χρονο για να εχει online gaming οσο καλυτερο γινεται. παλίκαρε αν εννοείς εμένα προσωπικά τα πέρνω 40ε max τα παιχνίδια απο αγγλία για να μην με πιάνουν κορόιδο και πέρνω 5-6 παιχνίδια το χρόνο max αυτα που αξίζουν,για αυτό το λόγο πήρα το xbox ....αλλα αν είναι να δώσω 35ε για ονλίνε κάτι που το έχω ήδη τσάμπα ,όχι ρε φίλε δεν θα τα δώσω ,όσο φθηνό και αν είναι,γιατί πάλι είναι 1 εξτρα παιχνίδι ps3 αυθεντικό. και ο 2ος λόγος που δεν την συνδέω είναι που πρέπει να τραβήξω καλώδιο 15 μέτρα απο το pc για να την συνδέσω ,η να αγοράσω το Overpriced αξεσουαρ της ms. το 360 το πήρα καθαρά για το ixtreme,και για single player,δεν μαρέσει να παίζω σούτερ με άλλους,τα μόνα παιχνίδια που θα έπαιζα ονλίνε είναι τα sfiv,tekken,pes,soul calibur,virtua tennis. τώρα τα παρτι και τεαμ σπικ,και τεαμ φορτρες κλαιν εμένα δε με νοιάζουν στα παιχνίδια που παίζω γιατι να πληρώσω?με το ζώρι να καταλάβετε οτι δεν με καλύπτει η Ms?υπάρχουν και άλλοι σαν και μένα που δεν τα θέλουν γιατι να τους απαγορεύει να παίξουν ονλίνε τσαμπα κάτι που ήδη πληρώνουν στο game σε άλλα platform (pc/ps3)? δεν συμφωνείτε οτι πρέπει να έχει και λύση για τον απλό χρήστη που θέλει μόνο απλά πράγματα?ενα random ματσάκι στο προ ή στο τεκκεν...ας έχει το gold τσαμπα και ας βάλει πλατινουμ με όλα τα τραμπατζίμπαλα που "θέλετε" να έχετε εσεις.το βάζω το "θέλετε" γιατι μετά κανείς δεν πρώκειτε να πληρώσει για πλατινουμ ούτε για τεαμ σπικ,ούτε για νετφλιξ κτλπ,αν είναι τόσο καλή η ms έπρεπε να έχει και λύση για τον απλό χρήστη και σόρρι αν δεν το καταλαβαίνετε αλλα η sony και η Nintendo είναι αιώνες μπροστά στο να ξέρουν τι θέλει ο καταλωτής.
G_Zisis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 ρε παιδια, ξεκολληστε λιγο... 30 ευρο το χρονο ειναι πολλα??? ελεος δηλαδη ρε παιδια....5 καφεδες ειναι, μην τρελαθουμε... και στο κατω κατω οποιος γουσταρει τα δινει, οποιος δεν δεν τον εβαλε κανεις το οπλο στο κεφαλι.... 6 ευρώ τον πληρώνεις τον καφέ?Oh,shit... και επισης εαν εισαι κολλημενος, οτι επιχειρηματα και αν σου πουν, εσυ δεν προκειται να αλλαξεις( για μερικους εδω μεσα που και να τους πληρωνε η MS ή h Sony τοσο promotion δεν θα εκαναν)).... Το ανεκδοτο της χρονιας...ο τυπος που ειναι διατεθειμενος να σκαει 70 ευρω για το καθε παιχνιδι δεν ειναι διατεθειμενος να σκασει 30 ευρω το χρονο για να εχει online gaming οσο καλυτερο γινεται. Αν αυτά τα quotes αναφέρονται σε μένα,τότε ή διαβάζετε τα τελευταία posts και postάρετε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι ή απλώς είστε ... (sry,αλλά αν το πω θα μου κάνουν παρατήρηση).Σας δείχνω μόνο ένα post μου της προηγούμενης σελίδας: @nzeppos,έχεις σκεφτεί μήπως το χρεώνει πολύ ακριβά η ms το xbl?Πιστεύω η ms θα μπορούσε να χρεώνει το xbl αρκετά λιγότερο και να συνέχιζε να βγάζει μεγάλο κέρδος.Ναι,αν είχα 360 σίγουρα θα τα 'δινα.Αλλά ακόμα πιστεύω πως η αξία του xbl σε ευρώ (δηλαδή τα έξοδα για την υπηρεσία ας πούμε) είναι αρκετά μικρότερη,άρα και η τιμή θα 'πρεπε να είναι μικρότερη.Άποψή μου πάντα. Εγώ μίλησα για την τιμή του xbl και το κέρδος που έχει η ms απ' αυτό και όχι για το αν αξίζει γενικά να πληρώσεις για το xbl.Ακόμα και ο tilemaxx που έχει πει ο ίδιος ότι είναι fan της ms,πιο εύκολα μιλάς μαζί του από κάτι άλλους.
dr_thodt Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 τώρα εγώ φταίω αν σε πω άσχετο? εφόσον δεν γνωρίζεις απο psn γιατί βγαίνεις τόσο εύκολα και το θάβεις?μια χαρά είναι το psn και είναι τσάμπα,προσωπικά τώρα έχω μόνο xbox360 και ps3 (το wii το πούλησα) και xbox live δεν πρώκειται να παίξω γιατι πρέπει να πληρώσω.στο pc παίζω τσάμπα στο ps3 τσάμπα γιατι να πληρώσω για το ονλίνε του xbox ?δεν με ενδιαφέρει το chat το friendlist και οι άλλες παπαριές,απλά θέλω να παίξω το παιχνίδι ονλίνε με ανθρώπους αντι για μποτ,γιατί στην μια κονσόλα να είναι τσάμπα και στην άλλη όχι? και σταματήστε και τις μπαρούφες για νετφλιξ και αηδίες,games online θέλουμε να παίξουμε....(το ίδιο ισχύει και για το πσ3 για τα Music videos,κλαιν...) Tο voice chat, party & το friend list ειναι παπαριες? Tο PSN ειναι πολυ πισω κ οτι κ να λενε μερικοι αυτο δεν αλλαζει - οταν ασχοληθει πραγματικα σοβαρα κ η μαμα Sony με το online κ αρχισει κ αυτη τις χρεωσεις να δω τι θα λετε μετα. Aλλα πραγματικα ειναι πολλα λεφτα η συνδρομη για το Live - 30e για 13 μηνες, το οποιο ειναι 2.30e το μηνα...για online, voice/party chat, friend list, demos exclusivity (που καποιοι πριν λιγο καιρο πληρωναν 6-7e για περιοδικα που ειχαν demo discs) και το μεγαλυτερο community.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Tο voice chat, party & το friend list ειναι παπαριες? Tο PSN ειναι πολυ πισω κ οτι κ να λενε μερικοι αυτο δεν αλλαζει - οταν ασχοληθει πραγματικα σοβαρα κ η μαμα Sony με το online κ αρχισει κ αυτη τις χρεωσεις να δω τι θα λετε μετα. Aλλα πραγματικα ειναι πολλα λεφτα η συνδρομη για το Live - 30e για 13 μηνες, το οποιο ειναι 2.30e το μηνα...για online, voice/party chat, friend list, demos exclusivity (που καποιοι πριν λιγο καιρο πληρωναν 6-7e για περιοδικα που ειχαν demo discs) και το μεγαλυτερο community. Το XBL ΔΕΝ είναι ακριβό όπως είπα και σε άλλο topic. Υπάρχουν συνδρομές για όλα τα βαλάντια. Αν και δεν νομίζω οτι 40€ είναι πολλά. Ψίχουλα θα τα χαρακτήριζα, γι' αυτά που μου προσφέρει το Live, δεν έχω κανένα παράπονο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:43 ---------- Εγώ μίλησα για την τιμή του xbl και το κέρδος που έχει η ms απ' αυτό και όχι για το αν αξίζει γενικά να πληρώσεις για το xbl.Ακόμα και ο tilemaxx που έχει πει ο ίδιος ότι είναι fan της ms,πιο εύκολα μιλάς μαζί του από κάτι άλλους. Είμαι MS fanboy, αλλά αν δώ κάτι στραβό εκ μέρους τους θα το χτυπήσω ξανά και ξανά. Βλέπε RRoD, ποιότητα κατασκευής, σε αυτά τα 2 το 360 είναι για τα μπάζα, είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι. Επίσης η MS αν ξυπνήσει λίγο και ας μην επαναπαύεται πάνω στην επιτυχία του 360, γιατί οι κιτρινιάρηδες έχουν αρχίζει να κερδίζουν έδαφος σιγά-σιγά και ίσως δούμε εκπλήξεις στο προσεχές μέλλον που δεν θα μας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.
mchrisober Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 φιλε G_ZIsis επειδη εχω διαβασει και διαβαζω ολα σου τα ποστ, νομιζω οτι πρεπει να γινεις οικονομικος αναλυτης ρε φιλος.... ελεος δηλαδη...αυτα που βγαζει η ms ειναι το κερδος και το οριζει αυτη με καποια κριτηρια....και εγω σου λεω, που ξερεις εσυ τι κερδος βγαζει ανα παιχτη, εαν εχεις καποιες πληροφοριες να μας το πεις και τοτε εχεις επιχειρημα(εαν και παλι δεν σου πεφτει λογος, ελευθερη αγορα ειμαστε)... οσο για τους καφεδες, επειδη ζουμε ελαδισταν εχω πληρωσει και 5 και 6 ευρο καφε.... ασε που ηταν λχ αφου ουσιαστικα δινεις 2,30 το μηνα οποτε ειναι ενας καφες που πινεις παντου... Οποτε καλυτερα να δωσεις εσυ επιχειρηματα γτ μαλλον εσυ εισαι....ας μην το πω...
G_Zisis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 tilemaxx,δεν ξέρω πώς το πήρες αυτό που είπα,εγώ το είπα με την καλή πλευρά. mchrisober,πώς μπορείς να έχεις διαβάσει όλα τα post μου,όταν τη στιγμή που εγώ μιλάω για την τιμή αυτή καθ' αυτή,εσύ μου πετάς "τι δεν αξίζει" και μ@λ@κίες?Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις ή να βγάζεις νόημα από κείμενο,πες το μου να το κόψω εδώ. Επίσης,κάτι που ξέχασα να πω πριν.Έκανα κάποιο promotion για την ms ή τη sony?Κάτι τέτοιο είπες.Δεν ξέρω αν ήταν για μένα. Μπορεί κάποιος να μου θυμήσει πόσοι χρήστες υπάρχουν εγγεγραμένοι στο xbl?
Tilemaxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 tilemaxx,δεν ξέρω πώς το πήρες αυτό που είπα,εγώ το είπα με την καλή πλευρά. mchrisober,πώς μπορείς να έχεις διαβάσει όλα τα post μου,όταν τη στιγμή που εγώ μιλάω για την τιμή αυτή καθ' αυτή,εσύ μου πετάς "τι δεν αξίζει" και μ@λ@κίες?Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις ή να βγάζεις νόημα από κείμενο,πες το μου να το κόψω εδώ. Επίσης,κάτι που ξέχασα να πω πριν.Έκανα κάποιο promotion για την ms ή τη sony?Κάτι τέτοιο είπες.Δεν ξέρω αν ήταν για μένα. Μπορεί κάποιος να μου θυμήσει πόσοι χρήστες υπάρχουν εγγεγραμένοι στο xbl? Ναι ρε το κατάλαβα, np. To XBL έχει 7 εκ. χρήστες.
Socratis_g Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 τωρα με τη σλιμ εκδοση και το ρς3 8α παιζει αθόρυβα σαν το 360
Προτεινόμενες αναρτήσεις