G_Zisis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Κάτι που το 360 έχει εδώ και πολλά χρόνια. Είπε κανείς το αντίθετο?
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Όχι απλά το αναφέρω ότι το xbox live είναι κλάσεις ανώτερο από το ps3 home.
skanjos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Όχι απλά το αναφέρω ότι το xbox live είναι κλάσεις ανώτερο από το ps3 home. psn λέγεται.......
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ναι οκ μπερδεύτηκα με το ps home που είχε ανακοινώσει πολύ παλιά ότι θα έκανε η sony. Τι έγινε το έκανε τελικά ή ακόμα?
G_Zisis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Όχι απλά το αναφέρω ότι το xbox live είναι κλάσεις ανώτερο από το ps3 home. Κοίταξε,κλάσεις ανώτερο θα μπορούσες να το πεις στα αρχικά του psn.Τώρα έχει βελτιωθεί η κατάσταση.Επίσης,τη στιγμή που online παίζεις με το psn και μάλιστα μια χαρά,είναι αρκετά καλό για να είναι τζάμπα.
pscrazy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Κοίταξε,κλάσεις ανώτερο θα μπορούσες να το πεις στα αρχικά του psn.Τώρα έχει βελτιωθεί η κατάσταση.Επίσης,τη στιγμή που online παίζεις με το psn και μάλιστα μια χαρά,είναι αρκετά καλό για να είναι τζάμπα. Σε αυτες τις υπηρεσιες ή δουλευει κατι σωστα και το απολαμβανεις οπως χβοχ Live (που εμεις που τα σκαμε στη microsoft δεν μας ενδιαφερει) σε αντιθετη περιπτωση (psn) και τσαμπα που ειναι, τσαμπα το κανει η sony γιατι απο εμενα φιλαρακο δεν το ακουμπαω.
skanjos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ναι οκ μπερδεύτηκα με το ps home που είχε ανακοινώσει πολύ παλιά ότι θα έκανε η sony.Τι έγινε το έκανε τελικά ή ακόμα? τώρα εγώ φταίω αν σε πω άσχετο? εφόσον δεν γνωρίζεις απο psn γιατί βγαίνεις τόσο εύκολα και το θάβεις?μια χαρά είναι το psn και είναι τσάμπα,προσωπικά τώρα έχω μόνο xbox360 και ps3 (το wii το πούλησα) και xbox live δεν πρώκειται να παίξω γιατι πρέπει να πληρώσω.στο pc παίζω τσάμπα στο ps3 τσάμπα γιατι να πληρώσω για το ονλίνε του xbox ?δεν με ενδιαφέρει το chat το friendlist και οι άλλες παπαριές,απλά θέλω να παίξω το παιχνίδι ονλίνε με ανθρώπους αντι για μποτ,γιατί στην μια κονσόλα να είναι τσάμπα και στην άλλη όχι? και σταματήστε και τις μπαρούφες για νετφλιξ και αηδίες,games online θέλουμε να παίξουμε....(το ίδιο ισχύει και για το πσ3 για τα Music videos,κλαιν...)
darhe13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 τώρα εγώ φταίω αν σε πω άσχετο? εφόσον δεν γνωρίζεις απο psn γιατί βγαίνεις τόσο εύκολα και το θάβεις?μια χαρά είναι το psn και είναι τσάμπα,προσωπικά τώρα έχω μόνο xbox360 και ps3 (το wii το πούλησα) και xbox live δεν πρώκειται να παίξω γιατι πρέπει να πληρώσω.στο pc παίζω τσάμπα στο ps3 τσάμπα γιατι να πληρώσω για το ονλίνε του xbox ?δεν με ενδιαφέρει το chat το friendlist και οι άλλες παπαριές,απλά θέλω να παίξω το παιχνίδι ονλίνε με ανθρώπους αντι για μποτ,γιατί στην μια κονσόλα να είναι τσάμπα και στην άλλη όχι? και σταματήστε και τις μπαρούφες για νετφλιξ και αηδίες,games online θέλουμε να παίξουμε....(το ίδιο ισχύει και για το πσ3 για τα Music videos,κλαιν...) μπορει σε σενα να φαινοντε παπαριες το chat friendlist κτλ αλλα σε πολυ κοσμο αρεσουν αυτες οι επιλογες..οπως κ σε εμενα...για παραδειγμα ειναι εντελως διαφορετικο να παιζεις gears με 4 φιλους σε party κ εντελως διαφορετικο με ξενους..απο την μια μπορεις να συυνενοηθεις κ να κανεις κ πλακιτσα κ στην αλλη κανει ο καθενας οτι του καπνισει...κ ενταξει ρε παιδια δεν ειναι κ τοσο τραγικο να δωσεις 30ε για μια καρτα ενος ετους..εδω τα δινουμε αλλου κ αλλου αυτο μας πειραξε..?
pscrazy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 τώρα εγώ φταίω αν σε πω άσχετο? εφόσον δεν γνωρίζεις απο psn γιατί βγαίνεις τόσο εύκολα και το θάβεις?μια χαρά είναι το psn και είναι τσάμπα,προσωπικά τώρα έχω μόνο xbox360 και ps3 (το wii το πούλησα) και xbox live δεν πρώκειται να παίξω γιατι πρέπει να πληρώσω.στο pc παίζω τσάμπα στο ps3 τσάμπα γιατι να πληρώσω για το ονλίνε του xbox ?δεν με ενδιαφέρει το chat το friendlist και οι άλλες παπαριές,απλά θέλω να παίξω το παιχνίδι ονλίνε με ανθρώπους αντι για μποτ,γιατί στην μια κονσόλα να είναι τσάμπα και στην άλλη όχι? και σταματήστε και τις μπαρούφες για νετφλιξ και αηδίες,games online θέλουμε να παίξουμε....(το ίδιο ισχύει και για το πσ3 για τα Music videos,κλαιν...) Μη πληρωσεις φραγκο στη microsoft, ασχολεισου εκει με το psn live ! Μια χαρα ειναι για σενα και για τις απαιτησεις που εχεις...
nzeppos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Και μόνο που η MS μου δίνει τη δυνατότητα να έχω ingame chat με 30-35 ευρώ για 13 μήνες, εμένα μου φτάνει. Για να μη μιλήσω και για τα υπόλοιπα καλούδια του XBL που η Sony χρόνια τώρα τρέχει και δεν τα φτάνει. Τώρα αν τυχαίνει κάποιος να μην τα χρειάζεται, με γεια του με χαρά του. Αλλά το επιμύθιο είναι ότι σε σχέση με αυτά που προσφέρει το XBL, το κόστος συνδρομής είναι αστείο, είναι εντελώς ανούσια η καραμέλα: "...ναι, αλλά το psn είναι τζάμπα και στο άλλο πρέπει να πληρώσεις".
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 τώρα εγώ φταίω αν σε πω άσχετο? εφόσον δεν γνωρίζεις απο psn γιατί βγαίνεις τόσο εύκολα και το θάβεις?μια χαρά είναι το psn και είναι τσάμπα,προσωπικά τώρα έχω μόνο xbox360 και ps3 (το wii το πούλησα) και xbox live δεν πρώκειται να παίξω γιατι πρέπει να πληρώσω.στο pc παίζω τσάμπα στο ps3 τσάμπα γιατι να πληρώσω για το ονλίνε του xbox ?δεν με ενδιαφέρει το chat το friendlist και οι άλλες παπαριές,απλά θέλω να παίξω το παιχνίδι ονλίνε με ανθρώπους αντι για μποτ,γιατί στην μια κονσόλα να είναι τσάμπα και στην άλλη όχι? και σταματήστε και τις μπαρούφες για νετφλιξ και αηδίες,games online θέλουμε να παίξουμε....(το ίδιο ισχύει και για το πσ3 για τα Music videos,κλαιν...) Πιστεύω πήρες τις απαντήσεις σου από τα άτομα κάτω από αυτό το ποστ σου άρα δεν χρειάζεται να σου απαντήσω εγώ.
G_Zisis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 @nzeppos,έχεις σκεφτεί μήπως το χρεώνει πολύ ακριβά η ms το xbl?Πιστεύω η ms θα μπορούσε να χρεώνει το xbl αρκετά λιγότερο και να συνέχιζε να βγάζει μεγάλο κέρδος.Ναι,αν είχα 360 σίγουρα θα τα 'δινα.Αλλά ακόμα πιστεύω πως η αξία του xbl σε ευρώ (δηλαδή τα έξοδα για την υπηρεσία ας πούμε) είναι αρκετά μικρότερη,άρα και η τιμή θα 'πρεπε να είναι μικρότερη.Άποψή μου πάντα.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 @nzeppos,έχεις σκεφτεί μήπως το χρεώνει πολύ ακριβά η ms το xbl?Πιστεύω η ms θα μπορούσε να χρεώνει το xbl αρκετά λιγότερο και να συνέχιζε να βγάζει μεγάλο κέρδος.Ναι,αν είχα 360 σίγουρα θα τα 'δινα.Αλλά ακόμα πιστεύω πως η αξία του xbl σε ευρώ (δηλαδή τα έξοδα για την υπηρεσία ας πούμε) είναι αρκετά μικρότερη,άρα και η τιμή θα 'πρεπε να είναι μικρότερη.Άποψή μου πάντα. Δεν είναι μόνο 12μηνη συνδρομή, υπάρχει και ενας μήνας, 3 και 6 με χαμηλότερες χρεώσεις. Παρακάτω.
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 @nzeppos,έχεις σκεφτεί μήπως το χρεώνει πολύ ακριβά η ms το xbl?Πιστεύω η ms θα μπορούσε να χρεώνει το xbl αρκετά λιγότερο και να συνέχιζε να βγάζει μεγάλο κέρδος.Ναι,αν είχα 360 σίγουρα θα τα 'δινα.Αλλά ακόμα πιστεύω πως η αξία του xbl σε ευρώ (δηλαδή τα έξοδα για την υπηρεσία ας πούμε) είναι αρκετά μικρότερη,άρα και η τιμή θα 'πρεπε να είναι μικρότερη.Άποψή μου πάντα. Μάλλον δεν τα υπολογίζεις ολα. Για υπολόγισε λοιπόν πόσους σερβερς έχουν να συντηρήσουν, πόσες υπηρεσίες έχουν να ανανεώνουν, πόσα παιχνίδια έχουν να υποστηρίξουν, τι band with ίντερνετ γραμμών χρειάζονται και άλλα πολλά και θα καταλάβεις ότι τα 30 ευρώ για 12 - 13 μήνες είναι πολύ λίγα για τις υπηρεσίες του xbox live που προφέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις