Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εφόσον θες να παίζεις κόπιες (και επομένως όντας παράνομος δεν είσαι σε θέση να στείλεις το φλασαρισμένο μηχάνημα στην ΜΣ για καινούργιο που ΔΕΝ χαλάει - αν και γίνεται κι αυτό αν έχει ανοιχτεί προσεκτικά) βρες κάποιον ή δώσε τουλάχιστον κανά ψηλό σε καναν μάστορα που να σκαμπάζει για να στο φτιάξει. Μην τα θέλουμε όλα στο τσάμπα. Επίσης το Rrod ΕΙΝΑΙ old news για κάποιον που θα πάρει 360 σήμερα.

Τώρα εφόσον σε χαλάει αυτή η διαδικασία και έχεις την απαίτηση ένα προιόν που παίρνεις να είναι από την αρχή αξιόπιστο και να μην χρειάζεται αλλάγή και έχεις στραβώσει, πούλα το να ησυχάσεις. Πάντως πολλοί δεν έδειχαν την ίδια ευαισθησία όταν τους χάλαγε στις αρχές το ps2 :roll:

Είναι;

Εγω θα πάω σήμερα να πάρω ένα Premium με HDMI έξοδο...

ΣΗΜΕΡΑ...

Μου εγγυάται κανείς οτι δεν θα έχω τα ίδια προβλήματα;

Εξαρτάται απο την ημερομηνία παραγωγής;

Γιατί δεν αποσύρουν τα "Χαλασμένα" εφόσον είναι γνωστό το θέμα...

Γιατί τα προωθούν και βάζουν και άλλους σε αυτό το ηλίθιο τριπάκι...

Πρέπει να παραδεχτούμε οτι η m$ EINAI ΓΙΑ ΤΟΝ @=0 σε αυτό το θέμα και να μην εθελοτυφλούμε...

Κατα τα άλλα το ps2 slim είχε πρόβλημα με το τροφοδοτικό το οποίο ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΗΚΕ και σου το άλλαζαν a priori... Μετά τους έστελνες εσύ το χαλασμένο και δεν έμενες λεπτό χωρίς κονσόλα (ούτε έτρεχες σε αντιπροσωπείες για να τους πείσεις για το προφανές... στο έστελναν σπίτι!!). Σε εμένα κατα τα άλλα σε ps2 silver δέν μου έχει δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα εδώ και 4-5 χρόνια που το έχω..

Τέλος δεν λέει κανείς πως το ΧΒΟΧ σαν Παιχνίδια και δυνατότητες είναι για τα ανάθεμα... Αντίθετα είναι η μοναδική προσιτή καινούρια και παραμετροποιήσιμη λύση... Αλλά πρέπει να μας γ@μ@νε γι αυτό το λόγο....

Φιλικά πάντα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ έρχομαι και πάλι σαν θύμα να πώ πως το RROD ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ. Oπότε αηδίες του τύπου... Το Rrod είναι old news και πλέον δεν είναι πρόβλημα κτλ όλοι τις ακούμε βερεσέ! Εμένα μου έχεις φτάσει το @=0 στο κούτελο με το ΧΒΟΧ360 αλλα μετά απο αυτά που είδα και περιμένω να δώ... ΦΟΒΑΜΑΙ να πάω να πάρω καινούριο ΧΒΟΧ... Δέν τα έχω για να τα πετάω και να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους... ΟΥΤΕ για να είμαι έρμαιο του κωλοhardware OTAN αποφασίσει να μαμηθεί...

ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ BACK UPS!

Δέν γίνεται να δίνω 60? για κάθε κωλοπαίχνιδο που κυκλοφορεί... Δέν έχω μάθει έτσι και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα... Και όσοι είστε large και θα πεταχτείτε να πείτε "να παίρνεις αυθεντικά" στείλτε και κανένα game και σε μας του "λίγους"...

Εκτός αμα φροντίζει ο μπαμπάκας η είστε ο μπαμπάκας... Οπού εκεί πάω πάσο... Αλλα νόμιζα οτι μιλάω σε συγκεκριμένο target group...

Δεν σε πιάνω ρε αρχηγέ..Δηλαδή θέλεις να παίζεις κόπιες αλλά τσαντίζεσαι αν τυχόν πάθει κάτι το 360 και δεν στο φτιάχνουν επειδή είσαι παράνομος ;; Και επειδή εσύ δεν θέλεις να δίνεις 60 ευρώ γιατί «έτσι έχεις μάθει» σημαίνει οτι εμείς που παίρνουμε αυθεντικά έχουμε τον μπαμπάκα ;;; Μάθε λοιπόν πως παίζουμε κανα παιχνιδάκι δανεικό από κανά κολλητό και αγοράζουμε έναν τίτλο κάθε δίμηνο...και στα @ρχίδια μου αν μου χαλάσει το 360 γιατί έχω 3 χρόνια εγγύηση και εμένα θα μου το φτιάξουν....άντε γιατί βαρέθηκα πια την νοοτροπία του ελληνάρα....:evil::evil:

Είναι;

Εγω θα πάω σήμερα να πάρω ένα Premium με HDMI έξοδο...

ΣΗΜΕΡΑ...

Μου εγγυάται κανείς οτι δεν θα έχω τα ίδια προβλήματα;

Εξαρτάται απο την ημερομηνία παραγωγής;

Γιατί δεν αποσύρουν τα "Χαλασμένα" εφόσον είναι γνωστό το θέμα...

Γιατί τα προωθούν και βάζουν και άλλους σε αυτό το ηλίθιο τριπάκι...

Πρέπει να παραδεχτούμε οτι η m$ EINAI ΓΙΑ ΤΟΝ @=0 σε αυτό το θέμα και να μην εθελοτυφλούμε...

Δεν σου εγγυάται κανείς τίποτα, παρά μόνο ότι τα καινούργια 360 δεν αντιμετοπίζουν πρόβλημα υπερθέρμανσης. Παλιότερης κατασκευής 360 έχουν μείνει κάποια στο retail chain. Το σωστότερο θα ήταν η MS να τα έχει αποσύρει αυτά, εκείνη προτίμισε να τα αλλάζει αν χαλάσουν. Ίσως έκανε αυτό που θα έκανε κάθε εταιρεία στη θέση της δε ξέρω.

Ναι οκ, η MS δεν είναι και η καλύτερη σ αυτό το τομέα, είναι όμως η Sony? Μπα. Υπάρχει πολύς κόσμος (προφανώς παθόντες) που δεν θέλουν ούτε να βλέπουν προιόν της Σονυ μπροστά τους. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με καμία από τις δύο εταιρείες παρ ότι η ποιότητα των προιόντων τους είναι πολλές φορές αμφίβολη.

Κατα τα άλλα το ps2 slim είχε πρόβλημα με το τροφοδοτικό το οποίο ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΗΚΕ και σου το άλλαζαν a priori... Μετά τους έστελνες εσύ το χαλασμένο και δεν έμενες λεπτό χωρίς κονσόλα (ούτε έτρεχες σε αντιπροσωπείες για να τους πείσεις για το προφανές... στο έστελναν σπίτι!!). Σε εμένα κατα τα άλλα σε ps2 silver δέν μου έχει δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα εδώ και 4-5 χρόνια που το έχω..

Δεν μιλάω για το τροφοδοτικό του slim αλλά για το optical drive.

Τέλος δεν λέει κανείς πως το ΧΒΟΧ σαν Παιχνίδια και δυνατότητες είναι για τα ανάθεμα... Αντίθετα είναι η μοναδική προσιτή καινούρια και παραμετροποιήσιμη λύση... Αλλά πρέπει να μας γ@μ@νε γι αυτό το λόγο....

Φιλικά πάντα..

Αυτό σε πείραξε? Εδώ μας γ@μ@νε καθημερινά σε σημαντικότερους τομείς :mrgreen:

Δεν σε πιάνω ρε αρχηγέ..Δηλαδή θέλεις να παίζεις κόπιες αλλά τσαντίζεσαι αν τυχόν πάθει κάτι το 360 και δεν στο φτιάχνουν επειδή είσαι παράνομος ;; Και επειδή εσύ δεν θέλεις να δίνεις 60 ευρώ γιατί «έτσι έχεις μάθει» σημαίνει οτι εμείς που παίρνουμε αυθεντικά έχουμε τον μπαμπάκα ;;; Μάθε λοιπόν πως παίζουμε κανα παιχνιδάκι δανεικό από κανά κολλητό και αγοράζουμε έναν τίτλο κάθε δίμηνο...και στα @ρχίδια μου αν μου χαλάσει το 360 γιατί έχω 3 χρόνια εγγύηση και εμένα θα μου το φτιάξουν....άντε γιατί βαρέθηκα πια την νοοτροπία του ελληνάρα....:evil::evil:

+1000

συμφωνώ απόλυτα...και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο

Εγώ έρχομαι και πάλι σαν θύμα να πώ πως το RROD ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ. Oπότε αηδίες του τύπου... Το Rrod είναι old news και πλέον δεν είναι πρόβλημα κτλ όλοι τις ακούμε βερεσέ! Εμένα μου έχεις φτάσει το @=0 στο κούτελο με το ΧΒΟΧ360 αλλα μετά απο αυτά που είδα και περιμένω να δώ... ΦΟΒΑΜΑΙ να πάω να πάρω καινούριο ΧΒΟΧ... Δέν τα έχω για να τα πετάω και να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους... ΟΥΤΕ για να είμαι έρμαιο του κωλοhardware OTAN αποφασίσει να μαμηθεί...

ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ BACK UPS!

Δέν γίνεται να δίνω 60? για κάθε κωλοπαίχνιδο που κυκλοφορεί... Δέν έχω μάθει έτσι και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα... Και όσοι είστε large και θα πεταχτείτε να πείτε "να παίρνεις αυθεντικά" στείλτε και κανένα game και σε μας του "λίγους"...

Εκτός αμα φροντίζει ο μπαμπάκας η είστε ο μπαμπάκας... Οπού εκεί πάω πάσο... Αλλα νόμιζα οτι μιλάω σε συγκεκριμένο target group...

φιλε εχεις σοβαρα προβληματα.Πρωτον εισαι κλεφτης με το νομο,δευτερον προσβαλλεις τους συμφορουμιτες σου, τριτον εισαι κολλημενος.Παρε πσ3 και ασε μας στην ησυχια σου.

για αυτους που γνωριζουν το θεμα:Το χβοχ μου καηκε (rlod) στις 1/10. Ηρθαν και το πηραν με συνοπτικοτατες διαδικασιες στις 3/10, θα το εχω (συμφωνα με Ups και tracking number) στις 18/10.

Ναι με χαλασε που παρατησα αναγκαστικα το bioshock στη μεση αλλα οι ανθρωποι στο support ειναι επαγγελαματιες.Δε λεω οτι πρεπει να χαλασουν οι κονσολες μας σωνει και ντε για να βιωσουμε το φανταστικο σερβις της ΜΣ, αλλα απο την στιγμη που εγινε το κακο να εχουμε καλο support.Και εχουμε.οχι απλως καλο,κατι παραπανω απο αυτο.

Έχετε δίκιο.. προφανώς είμαι ο μόνος που έχει σταματήσει τα αυθεντικά παιχνίδια απο το snes και μετά ε;

Και τα 5.462 post και 195.781 views... sto hacking topic έγιναν απο καλούς σαμαρείτες που προσπαθούν να βάλουν τους gamers στο δρόμο των εταιριών..

Και όλοι εσείς που με κράζετε δέν έχετε κατεβάσει ποτέ mp3 & divx ε; Και δεν έχετε αντιγράψει ποτέ game και δεν χρησιμοποιήσατε μη αυθεντικά προγράμματα...

Κρυφτείτε λίγο πίσω απο το δάχτυλο σας... μπορείτε...

Να θυμίσω πως το x-box scene το χρησιμοποιούν καθαρά "ελληνάρες" και ουδεμία σχέση έχει η παγκόσμια απήχηση του... Για ξεκάρφωμα γίνονται όλα!

Μάλλον έχτε χωνέψει τόσο καλά τον όρο "αντίγραφα ασφαλείας" που τον έχετε πιστέψει κιόλας...

φιλε εχεις σοβαρα προβληματα.Πρωτον εισαι κλεφτης με το νομο,δευτερον προσβαλλεις τους συμφορουμιτες σου, τριτον εισαι κολλημενος.Παρε πσ3 και ασε μας στην ησυχια σου.

για αυτους που γνωριζουν το θεμα:Το χβοχ μου καηκε (rlod) στις 1/10. Ηρθαν και το πηραν με συνοπτικοτατες διαδικασιες στις 3/10, θα το εχω (συμφωνα με Ups και tracking number) στις 18/10.

Ναι με χαλασε που παρατησα αναγκαστικα το bioshock στη μεση αλλα οι ανθρωποι στο support ειναι επαγγελαματιες.Δε λεω οτι πρεπει να χαλασουν οι κονσολες μας σωνει και ντε για να βιωσουμε το φανταστικο σερβις της ΜΣ, αλλα απο την στιγμη που εγινε το κακο να εχουμε καλο support.Και εχουμε.οχι απλως καλο,κατι παραπανω απο αυτο.

Εύχομαι για εσένα και μόνο να έκανες απλά λάθος στον μήνα ενώ έγραφες και να μην νομίζεις οτι το να το πάρεις στις 18/10 είναι καλή φάση!

klainmaingr θα έχεις κι εμένα παρέα στη φυλακή!!! ;-)

Κατά τα άλλα, μη νομίζεις, όλοι τα έχουν αγορασμένα τα παιχνίδια... Για μας τους 2 πρέπει να φτιάξανε τα t@rrents...

klainmaingr, ξεκόλλα ρε συ.

Κι εγώ αντίγραφα παίζω (εκτός των games που θέλω να έχω αυθεντικά), αλλα μην τα θέλεις όλα δικά σου.

Αν μου χαλάσει μεθαύριο η κονσόλα, κάνω μόκο και πάω και παίρνω άλλη(ή δεν παίρνω καθόλου...λέμε τώρα!).

Αν ήμουν 100% σωστός, μου την αλλάζει η MS.

Είναι απόλυτα ικανοποιητική η κατάσταση αυτή;;;ΟΧΙ. Αλλά το ήξερα πριν κάνω την "μαλαγανιά" και πήρα τα ρίσκα μου. Το ήξερες πιθανότατα κι εσύ. Γιατί λοιπόν η γκρίνια;

Αν ήσουν 100% σωστός (όπως κι εγώ, μην νομίζεις πως τα λέω μόνο για εσένα), δεν ετίθετο κανένα θέμα. Απλά.

ΥΓ.: Φοιτητής είμαι, δεν τρέχουν απ'τα μπατζάκια μου.

Α εσύ είσαι που μου ανεβάζεις τα torrents? Και έλεγα ποιός στο καλό είναι αυτός... Είμαστε που είμαστε 2-3 άτομα που τα χρησιμοποιύμε τουλάχιστον να ξεραινόμαστε μεταξύ μας... :P

klainmaingr, ξεκόλλα ρε συ.

Κι εγώ αντίγραφα παίζω (εκτός των games που θέλω να έχω αυθεντικά), αλλα μην τα θέλεις όλα δικά σου.

Αν μου χαλάσει μεθαύριο η κονσόλα, κάνω μόκο και πάω και παίρνω άλλη(ή δεν παίρνω καθόλου...λέμε τώρα!).

Αν ήμουν 100% σωστός, μου την αλλάζει η MS.

Είναι απόλυτα ικανοποιητική η κατάσταση αυτή;;;ΟΧΙ. Αλλά το ήξερα πριν κάνω την "μαλαγανιά" και πήρα τα ρίσκα μου. Το ήξερες πιθανότατα κι εσύ. Γιατί λοιπόν η γκρίνια;

Αν ήσουν 100% σωστός (όπως κι εγώ, μην νομίζεις πως τα λέω μόνο για εσένα), δεν ετίθετο κανένα θέμα. Απλά.

ΥΓ.: Φοιτητής είμαι, δεν τρέχουν απ'τα μπατζάκια μου.

Ναι ρε παιδιά... η ιδέα δεν είναι οτι Πρώτο μέλημα μου είναι να μου κάνει και καμιά φίφα η m$... Η ιδεά είναι οτι και καινούριο να το έχω το μαρτζαφλάρι μου θα χαλάσει με συνοπτικές διαδικασίες και εγώ θα πρέπει να τρέχω! Και άντε να πάει στο διάολο αυτό.. Δεν μπορώ να χωνέψω πως μια σοβαρή "ντεμέκ" εταιρεία δεν κάνει ανακλήσεις και πόσο μάλλον διακινεί ακόμα κονσόλες με αστοχία υλικού (είναι ανάμεσα μας). Κατα τα άλλα το φλασάρισμα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και είναι παρελκόμενο... Αν το δεί κάποιος πιό βαθειά θα μπορούσε να φανταστεί πως η m$ άφησε αυτη τη μλκεία για να μαμήσει όσουν έχουν "πειράξει" τα ΧΒΟΧ τους... (Θεωρίες συνομωσίας)...

Επαναλαμβάνω .. Αυτό που μου τη δίνει είναι η βεβαιότητα πως αυτό που αγοράζω είναι ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ....

Μην το συγχέεται άμεσα με τα υπόλοιπα...

Επαναλαμβάνω .. Αυτό που μου τη δίνει είναι η βεβαιότητα πως αυτό που αγοράζω είναι ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ....

Βεβαιότητα δεν είναι ... πιθανότητα ναι (μεγάλη για κάποιους)

αλλά Βεβαιότητα δεν είναι με την καμμία ... ειδικά τώρα με τις καινούργιες παρτίδες.

Το κακό είναι οτι δεν έχει βγεί -έστω και aftermarket- ένα κιτάκι να αλλάζεις αυτές τις ψύκτρες-φούρνους με νέες της προκοπής.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...